Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez egy vicc.Csak több pénzt akarnak kicsikarni a Barca-tól.Game90 írta:,,De ez nem jelenti azt, hogy nem hallgatunk meg más ajánlatokat is. Mert ajánlatok vannak, többek között az Egyesült Államokból is''
Na ez tetszik a legjobbanMert Ronnie az USA-ba igazolna
![]()
A végén úgyis hosszabbít majd
Én ezt az ő szemszögéből értettem,nem a pénz szempontjából:Barcaforever írta:Barca a MU előtt volt ajánlatban?![]()
A MU többet kínált sztem.
Sztem igaz, énis úgy olvastam, ürge hót komolyan gondolja, tuti van benn vmi....A PSG-nek, valamint Ronaldinhonak a legjob ajánlatot a Manchester United tette. A Barcelona a sorban a 2. volt, nem első, nem is pedig harmadik.(Gyg). Amior leültek tárgylani a felek Párizsban, a Barca, a Madrid, az MU képviselőji, valamint a PSG-é, akkor azt hiszem a Barcelonától küldtek egy fax-ot Sir Alex-nek, valamint az MU-nak, hogy amennyiben Ronaldinho őket választaná, azt ugye tudják, hogy minden pénteken egy MU fizette magángéppel vissza fog utazni Párizsba, mert ugye ő nagy party-király hírében áll... Így az MU lemondott Roniról rögtön, ezzzel a Trójai csellel szereztük mi meg, ezért is kell rá nagyon vigyáznunk
Hm....érdekes.....Replay írta:Roberto Assis már régen elveszitette szavahihetőségét.
Pl mikor Ronnie elhagyta a PSG-t és hol egyszer azt nyiltakozta, hogy fehérben látja a világot (real), aztán vörösben látja (Mu), végül nálunk kötött ki, az egész csak arra jó, hogy még több pénzt és még kedvezőbb feltételeket csikarjon ki Laporta-éknál.
Mindkét videó nagyon jó (bár az elsőnél az a zene
Ahogy visszatér Eto'o
én amugy se csipem a bátyát jó is lenne fonaldinho az amcsiknálReplay írta:Roberto Assis már régen elveszitette szavahihetőségét.
Pl mikor Ronnie elhagyta a PSG-t és hol egyszer azt nyiltakozta, hogy fehérben látja a világot (real), aztán vörösben látja (Mu), végül nálunk kötött ki, az egész csak arra jó, hogy még több pénzt és még kedvezőbb feltételeket csikarjon ki Laporta-éknál.
Középen azért nem lehet úgy bújkálni, mint szélenLos Barrachos írta:Érdekes, hogy a második félidőben bejött középre Ronnie és egyből többet volt játékban.
Hja...Los Barrachos írta:Az előzetes tervek szerint Ronaldinho játszótársa ma Giuly és Saviola lesznek, azaz a brazil és az argentin el fogják dönteni a meccset, szerintem!
Hát "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)" lesz,mert az nem is tudom mekkora blama lenne ha ma nem nyernénk! De fogunk!Los Barrachos írta:Az előzetes tervek szerint Ronaldinho játszótársa ma Giuly és Saviola lesznek, azaz a brazil és az argentin el fogják dönteni a meccset, szerintem!