Fú Druszám

Kicsit át tudom érezni a helyzetedet, bár igaz játékosként. Szokták mondani hogy a foci nem igazságos. Hát ez itt is bebizonyosodott. Nagyon sajnálom
Én itt Nyiregyen a kispályás bajnokságban játszom. A csapatunkban én vagyok a legidősebb, a magam két hete betöltött 20 évével. A csoportban bőven bőven mi vagyunk a legfiatalabbak. Szerintem a másik 10 csapat átlagéletkora valahol 30 és 33 között lehet. Az őszi szezonban elmaradt két meccsünk az időjárás miatt. Így fordultunk a 8. helyen, de az is igaz, hogy nagyon össze voltunk torlódva a 3.-8. helyen. Sógorom másik csapatban játszik, Ők voltak a tavaszi szezon messze legjobb csapata. Vezették a tabellát. A tavaszi szezon előtt 3-4 nappal elmentünk focizni. Kétfelé osztottuk a csapatot és játszottunk. A kapusunk letaglózta az egyik csapattársunkat, akinek eltört a csuklója. 1 játékos mínusz. Elkezdőtött a tavaszi szezon, sorba nyertük a meccseket, méghozzá 6-7 gólokat rúgva. Az egyik elmaradott meccsünket is megnyertük, közben előttünk X-elgettek a riválisok, úgyhogy a 2. helyen, pontegyenlőséggel álltunk sógoromékkal. Velük játszottunk, és 3-1-re elvertük őket. Átvettük a vezetést. Aztán jött a második elmaradott meccs, ahol borzalmas játékkal kikaptunk 4-1-re, de ami a legrosszabb volt, hogy 10 mp-el a vége előtt a csatártársam, akivel cserélgettük egymást, elesett, és eltörte a csuklóját. F.sza....Maradt 1 cserénk így. Következő meccsen megrúgták, zúzúdott a lába. Csere nélkül maradtunk. Következő meccsen azokkal játszottunk, akiktől kikaptunk 4-1-re. Vezettek 1-0-ra, utána fordítottunk 2-1-re. Második félidő 7. percében a kapusunk egy kapu előtti kavarodásban olyan szerencsétlenül jött ki, hogy rálépett a legjobb játékosunk lábára, kiment a bokája, gipsz. Mégegy játékos mínusz, és emellé volt még 18 perc a meccsből. Emberhátrányba kerültünk, mivel nem volt cserénk. Utána szabadrúgásból betaláltam, 3-1, volt hátra 9 perc. 3 perccel a vége előtt kiegyenlítettek. Most úgy állunk hogy 3.-ak vagyunk, előttünk sógoromék és ez a csapat egyenlő pontszámmal állnak. 2 pont az előnyük. De nincs játékosunk. 3 gipszesünk van, egy zúzódottunk, meg most a 2. legjobb játékosunknak mandulagyulladása van. Hétfőn lesz meccs, azon nem játszik, mert kedden tesiből érettségizik. Nem szeretne valami sérülést összeszedni. Úgyhogy megint 4-en fogunk játszani, csak most sajnos az egész meccsen.
Sajnos lőttek a szezonunknak, pedig innentől kezdve már nem lettek volna nehéz meccseink. Simán megnyerhettük volna a csoportot, de így örülhetünk ha 3.-ak leszünk