Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
az egész magyar btk fordított előjelű. leginkább az jár rosszul, aki tiszteli a törvényt, esetleg eszébe jut védeni a saját vagyonát, ha már sem a rendőrség, sem a 748millióért telepített nagy testvér nem segít neki..Victor_Valdes írta:Miért ne szarna...
Ha meg vagyok fázva se mennyek mások közzé mert, megbetíthetek mást is?
Igen durva példa, családba volt, hogy:
Fater elcsapott egy igen komolyan ittas állapotba lévő embert és mert x felett volt az alkohol szintje nem volt beszámítható, így fatert hurcolták meg...(hozzátartozik, hogy éjszaka, külterületen, közviláhítás nélkül, és esőben) erre miért nincs rendelet?
persze, pályázat.CsacsMate írta:Ez pályázat. Kiépítéssel együtt ennyi. Amúgy egy kamera ami kibírja a -20at és sötétben is jó netalán ha kéne valamiért az 1 millió felett van.
A ráfordított pénzösszeget soknak találom, de egyébként nem hülyeség az ötlet.senzu írta:http://index.hu/belfold/budapest/2010/0 ... z_cigizni/
Hát ez engem mélységesen felháborít!
Értem én, hogy védeni kell a nemdohányzókat, de úgy gondolom, hogy ennél nagyobb bajok is vannak az országban...
"a fővárosi aluljárókat összesen 372 darab kamerával szerelik fel a következő hónapokban. A közvetített adatokat a Budapesti Rendőr-főkapitányság rögzíti és kezeli. A bekamerázás bruttó beruházási költsége 748 millió forint."
Inkább fejlesszék a kórházakat, csináljanak bicikliutakat, akármit.
a lényeg:senzu írta:http://index.hu/belfold/budapest/2010/0 ... z_cigizni/
Értem én, hogy védeni kell a nemdohányzókat, de úgy gondolom, hogy ennél nagyobb bajok is vannak az országban...
"a fővárosi aluljárókat összesen 372 darab kamerával szerelik fel a következő hónapokban. A közvetített adatokat a Budapesti Rendőr-főkapitányság rögzíti és kezeli. A bekamerázás bruttó beruházási költsége 748 millió forint."
persze ez is teljesen egyértelműd írta:Remélem nem hiszitek el komolyan, hogy a dohányosok ellenőrzése miatt kamerázzák be ezeket a helyeket? Persze jó kis bevételt hozhat még ez, de ez csak egy egyszerű kifogás. Még jobban megpróbálják kiterjeszteni a zállampolgárok megfigyelhetőségét...
Úristen,de sz@rsenzu írta:http://index.hu/belfold/budapest/2010/0 ... z_cigizni/
Köszi Rumig, ez megnyugtató! a probléma csak az, h én SZTE-s vagyok, a tanár meg kéthetente járt le Pestről órát tartani, így nehezebb összehozni a szóbelit...Rumig írta:...
Én is holnap írok kompetenciát.matyi02 írta:
Azt mindegyik lap végére egy Visca Barca vagy valamit feltétlen írjatok![]()
![]()
Én sok dogába írok valami barcaval kapcsolatosat
Énekből nem tudtam semmit írtam a Barcaról egy oldalt kaptam egy 4-est![]()
Csajügy?Victor_Valdes írta: Sokkal nagyobb társadalmi problémám van most nekem ennél.