HOVA TŰNT DAMON HILL?! - Dühöngő:)

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Vito
Llegenda del Barça

2010.06.02. 19:54:48

Victor_Valdes írta:Miért ne szarna...:D
Ha meg vagyok fázva se mennyek mások közzé mert, megbetíthetek mást is?

Igen durva példa, családba volt, hogy:
Fater elcsapott egy igen komolyan ittas állapotba lévő embert és mert x felett volt az alkohol szintje nem volt beszámítható, így fatert hurcolták meg...(hozzátartozik, hogy éjszaka, külterületen, közviláhítás nélkül, és esőben) erre miért nincs rendelet? :roll:
az egész magyar btk fordított előjelű. leginkább az jár rosszul, aki tiszteli a törvényt, esetleg eszébe jut védeni a saját vagyonát, ha már sem a rendőrség, sem a 748millióért telepített nagy testvér nem segít neki..
a 748 millióból fel kellene hízlalni pár száz rendőrt és nem 20 éves szefósokkal kellene őrizni a rendet. nyugat-európában 2métere gólemek szállnak ki a rendőrautókból, ha itt is ez lenne, akkor biztos vagyok benne, hogy nagyobb lenne a respektjük. én konkrétan kiröhögöm egyik-másik rendőrt, ha meglátom és ez max annyiban az én hibám, hogy van humorom. vagy akkor éppen nincs..
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.06.02. 19:45:46

Miért ne szarna...:D
Ha meg vagyok fázva se mennyek mások közzé mert, megbetegíthetek mást is?

Igen durva példa, családba volt, hogy:
Fater elcsapott egy igen komolyan ittas állapotba lévő embert és mert x felett volt az alkohol szintje nem volt beszámítható, így fatert hurcolták meg...(hozzátartozik, hogy éjszaka, külterületen, közviláhítás nélkül, és esőben) erre miért nincs rendelet? :roll:

Szerk.: Ja és a csávó az árokból kúszott kifelé.. :roll: :lol:
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Vito
Llegenda del Barça

2010.06.02. 19:42:25

CsacsMate írta:Ez pályázat. Kiépítéssel együtt ennyi. Amúgy egy kamera ami kibírja a -20at és sötétben is jó netalán ha kéne valamiért az 1 millió felett van.
persze, pályázat.
kiírják -ergo beleírnak olyanokat, amik csak bizonyos cégeknek kedveznek, másik cégeket pedig eleve kizárnak így, a maradékból jut pénz mindenkinek, amire számos példa van Mo-on.
mindegy, biztos drága egy ilyen kamera, -bár projektről beszélünk, ami mindig egyedi kedvezménnyel van 'beárazva'- én akkor is sokallom, az pedig nem is kérdés, hogy volna jobb helye is..

a felülről vezérelt megfigyelés/tiltás dolgot pedig sosem vette be a gyomrom, ez ebben az esetben is így van. egyébként Szegeden kb egy éve működik a tiltás, nagyjából mindenki sz.rik rá
MichaaBee
Llegenda del Barça

2010.06.02. 19:42:09

senzu írta:http://index.hu/belfold/budapest/2010/0 ... z_cigizni/

Hát ez engem mélységesen felháborít!
Értem én, hogy védeni kell a nemdohányzókat, de úgy gondolom, hogy ennél nagyobb bajok is vannak az országban...

"a fővárosi aluljárókat összesen 372 darab kamerával szerelik fel a következő hónapokban. A közvetített adatokat a Budapesti Rendőr-főkapitányság rögzíti és kezeli. A bekamerázás bruttó beruházási költsége 748 millió forint."

Inkább fejlesszék a kórházakat, csináljanak bicikliutakat, akármit.
A ráfordított pénzösszeget soknak találom, de egyébként nem hülyeség az ötlet.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Boixos
Llegenda del Barça

2010.06.02. 19:40:23

erős a 2/kamera, de ahogy Csacs kolléga is mondja, ebben az egész kiépítés benne lehet. a kamerák + különböző kiszolgáló egységek + szoftver (nagyon drága, viszont ezek a cuccok már olyanok, h felfigyelnek pl otthagyott csomagokra, a huzamosabb ideig egy kis területen bóklászó gyerekekre stb).
ezzel együtt erős ez a lé, gondolom, vkik megint kumma jól jártak... :?
PUYOL-XAVI-INIESTA
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.06.02. 19:29:12

Attól még rengetegf pénz, amit lehetne másra is költeni, kétlem, hogy pesten ne lennéek olyan beruházások amik "csak" ennyi pénzt vesznek igénybe. :D
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
CsacsMate
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2010.06.02. 19:27:42

Ez pályázat. Kiépítéssel együtt ennyi. Amúgy egy kamera ami kibírja a -20at és sötétben is jó netalán ha kéne valamiért az 1 millió felett van.
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.06.02. 19:24:52

De, az a 748 millió se kevés pénz, ezernyi értelmesebb, fontosabb dologra lehetne költeni.
Vito
Llegenda del Barça

2010.06.02. 19:23:46

Értem én, hogy védeni kell a nemdohányzókat, de úgy gondolom, hogy ennél nagyobb bajok is vannak az országban...

"a fővárosi aluljárókat összesen 372 darab kamerával szerelik fel a következő hónapokban. A közvetített adatokat a Budapesti Rendőr-főkapitányság rögzíti és kezeli. A bekamerázás bruttó beruházási költsége 748 millió forint."

a lényeg:
2millió/kamera
csak nekem sok?
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.06.02. 19:23:06

d írta:Remélem nem hiszitek el komolyan, hogy a dohányosok ellenőrzése miatt kamerázzák be ezeket a helyeket? Persze jó kis bevételt hozhat még ez, de ez csak egy egyszerű kifogás. Még jobban megpróbálják kiterjeszteni a zállampolgárok megfigyelhetőségét...
persze ez is teljesen egyértelmű :wink: /ugy látszik elég sok mindenbe megegyezik a véleményünk ahogy nézem :D /

De ez most olyan, hogy (ha maradunk az alap verziónál) feljelentem fatert mert 15 évig napi szinten elfüstölt mellettem napi 1-2 doboz cigit, és ezzel megalapozta (igaz csak közvetetten), hogy én is cigizzek majd, na meg vert egy plusz szöget az eljövendő koporsómba. :roll:

Akit annyira zavar nyílt téren -zárt helyeken meg lehet érteni teljesen- az ne menjen ki az utcára, mert tucatnyi szennyező anyag van a levegőben, főleg pesten. :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Victor_Valdes 2010.06.02. 19:23:56-kor.
d
Entrenador del Barça

2010.06.02. 19:16:44

Remélem nem hiszitek el komolyan, hogy a dohányosok ellenőrzése miatt kamerázzák be ezeket a helyeket? Persze jó kis bevételt hozhat még ez, de ez csak egy egyszerű kifogás. Még jobban megpróbálják kiterjeszteni a zállampolgárok megfigyelhetőségét...
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.06.02. 19:13:06

Úristen,de sz@r :D :roll: :lol:
Lehetne azt a pénzt másra is költeni, mellesleg senzunak igaza van, ne ez legyen már a legnagyobb probláma az országba... :lol:

hozzászólások eg része is igen poénos :D :D
d
Entrenador del Barça

2010.06.02. 19:11:09

A kamerákat - bármit is mondanak - nyilvánvalóan nem a rohadt szemét bűnöző dohányosok ellen rakják oda. A Nagy Testvér még jobban látni fog...
senzu
Entrenador del Barça

2010.06.02. 15:35:15

http://index.hu/belfold/budapest/2010/0 ... z_cigizni/

Mihu
Director del Fútbol

2010.05.29. 20:54:55

Fú Druszám :? :? :? Kicsit át tudom érezni a helyzetedet, bár igaz játékosként. Szokták mondani hogy a foci nem igazságos. Hát ez itt is bebizonyosodott. Nagyon sajnálom :(

Én itt Nyiregyen a kispályás bajnokságban játszom. A csapatunkban én vagyok a legidősebb, a magam két hete betöltött 20 évével. A csoportban bőven bőven mi vagyunk a legfiatalabbak. Szerintem a másik 10 csapat átlagéletkora valahol 30 és 33 között lehet. Az őszi szezonban elmaradt két meccsünk az időjárás miatt. Így fordultunk a 8. helyen, de az is igaz, hogy nagyon össze voltunk torlódva a 3.-8. helyen. Sógorom másik csapatban játszik, Ők voltak a tavaszi szezon messze legjobb csapata. Vezették a tabellát. A tavaszi szezon előtt 3-4 nappal elmentünk focizni. Kétfelé osztottuk a csapatot és játszottunk. A kapusunk letaglózta az egyik csapattársunkat, akinek eltört a csuklója. 1 játékos mínusz. Elkezdőtött a tavaszi szezon, sorba nyertük a meccseket, méghozzá 6-7 gólokat rúgva. Az egyik elmaradott meccsünket is megnyertük, közben előttünk X-elgettek a riválisok, úgyhogy a 2. helyen, pontegyenlőséggel álltunk sógoromékkal. Velük játszottunk, és 3-1-re elvertük őket. Átvettük a vezetést. Aztán jött a második elmaradott meccs, ahol borzalmas játékkal kikaptunk 4-1-re, de ami a legrosszabb volt, hogy 10 mp-el a vége előtt a csatártársam, akivel cserélgettük egymást, elesett, és eltörte a csuklóját. F.sza....Maradt 1 cserénk így. Következő meccsen megrúgták, zúzúdott a lába. Csere nélkül maradtunk. Következő meccsen azokkal játszottunk, akiktől kikaptunk 4-1-re. Vezettek 1-0-ra, utána fordítottunk 2-1-re. Második félidő 7. percében a kapusunk egy kapu előtti kavarodásban olyan szerencsétlenül jött ki, hogy rálépett a legjobb játékosunk lábára, kiment a bokája, gipsz. Mégegy játékos mínusz, és emellé volt még 18 perc a meccsből. Emberhátrányba kerültünk, mivel nem volt cserénk. Utána szabadrúgásból betaláltam, 3-1, volt hátra 9 perc. 3 perccel a vége előtt kiegyenlítettek. Most úgy állunk hogy 3.-ak vagyunk, előttünk sógoromék és ez a csapat egyenlő pontszámmal állnak. 2 pont az előnyük. De nincs játékosunk. 3 gipszesünk van, egy zúzódottunk, meg most a 2. legjobb játékosunknak mandulagyulladása van. Hétfőn lesz meccs, azon nem játszik, mert kedden tesiből érettségizik. Nem szeretne valami sérülést összeszedni. Úgyhogy megint 4-en fogunk játszani, csak most sajnos az egész meccsen.

Sajnos lőttek a szezonunknak, pedig innentől kezdve már nem lettek volna nehéz meccseink. Simán megnyerhettük volna a csoportot, de így örülhetünk ha 3.-ak leszünk :?
Kép
miihii
KHAL

2010.05.29. 20:34:49

Véget ért a Zala megyei női bajnokság a mai fordulóval.
Ebben ugyebár érdekelt vagyok a Kertvárosi LSC csapatának edzőjeként.Nos,az őszi idényben kapott gól nélkül,100%-os mutatóval,5 pont előnnyel vártuk a folytatást.A tavaszi körben már nem domináltunk ennyire,köszönhetően az egyre fogyó létszámunknak.A fél kezdőmet elveszítettem a szezonra a téli szünetben és az elmúlt hónapokban.(Teherbe esett,térdszalag szakadás,sulicsapatnál bokaszalag szakadás,krónikus tüdőprobléma,stb...)A meccseket hoztuk,de már kaptunk gólokat is.Egyetlen üldözőnk maradt,akik nagyon megerősödtek a télen és ragadtak,mint a kullancs.Két hete abban a durva viharban itthon megszületett az első döntetlenünk,aminek köszönhetően már csak 3 pontra olvadt az előnyünk.A riválisunk szórta közben a gólokat,így a gólarányuk durván feljavult.Múlt héten a harmadiknál vendégeskedtünk és sikerült nyerni,ahogy üldözőnknek is.
A mai zárófordulóban bajnoki döntő:fogadtuk a másodikat.Ha nem kapunk ki,bajnokok vagyunk.
Erre fel,a szezon legpocsékabb teljesítményével rukkoltunk elő,görcsösen játszottunk,a kaput alig találtuk el.Ellenfelünk pedig egy kiugratással elment és előny ott a félidőben.Majd a végéhez közeledve egyre feljebb nyomtuk magunkat,de egy borzasztó védelmi hibából,labdaeladással ismét betaláltak,majd a legvégén minden mindegy alapon való kitámadásból még egyet beszedtünk. :evil:
Mérhetetlenül csalódott és dühös vagyok.Ezt nagyon nehéz most lenyelnem.Bakker,egy döntetlennel és egy vereséggel sem tudtuk behúzni a bajnoki aranyat. :shock: (Jobb gólaránnyal előztek meg.)
Sírni tudnék... :cry:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Rumig
Entrenador del Barça

2010.05.25. 23:40:55

Erre nem gondoltam, lévén anno mennyit lehetett hallani, h meg kell szüntetni az "intercity-professzorok" rendszerét.
Ezek szerint nem sikerült...
Mondjuk jut eszembe nekem is van tanárom aki máshol is tanít, csak ő biciklivel teker át az óbudai egyetemre (volt BMF) :D
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.05.25. 23:07:13

Rumig írta:...
Köszi Rumig, ez megnyugtató! a probléma csak az, h én SZTE-s vagyok, a tanár meg kéthetente járt le Pestről órát tartani, így nehezebb összehozni a szóbelit... :? (de írtam a tanárnak egy emilt, táncsak lesz vmi megoldás...)
ráadásul béna tantárgy, bankmarketing...(tényleg béna, mert a nő minden, csak nem tanár...)
Rumig
Entrenador del Barça

2010.05.25. 22:48:49

Fecooo!
Nálunk (BME) úgy van, h az uccsó két aktív félévben a mintatantervben előírt kreditmennyiség legalább felét kell megszerezni ahhoz, h ne pakoljanak át költségtérítésesre. Azaz ha előző félévben több mint 15 kredit jött össze, akkor most elég annyival kevesebb is.
Ezt csak azért írom, mert sztem ez államilag van meghatározva, nem egyetemi szinten. (aztán lehet tévedek)
Na de ettől még a problémád fennáll. Csak meg lehet dumálni a 3 kredites tárgy előadójával, h vizsgáztasson le külön. Ha szóbeli, biztos nem gond, ha írásbeli akkor kicsit neccesebb, de nem hiszem, h ha szépen elmondod a problémádat, akkor ne találnátok közösen vmi megoldást.
Kívánom h egyen így :wink:
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.05.25. 22:18:12

ha mindenki ilyen jó kedvében van, én is kiírom magamból a dühömet:

van egy 5 kredites tárgyam (bocs, aki nem érti mit jelent, elég annyi, h fontos tárgy!) és másodjára vettem fel. A vizsgázás feltétele a 60%-os zh(benne 50% elméleti min. ponttal, tehát min. 50+10 a min. ami kellett volna..nekem nem sikerült)

volt egy pótzh, ami a félév anyagából állt, szintén elméleti min-mal, de gyenge 81%-os bukásarány lett azon is, ami azt jelenti, h "kicsit" nehéz volt :evil:
az előadó bejelentette, h lesz még egy utolsó pótzh 27én, ami jó is lenne, csakh egy másik tárgyból (3 kredites) aznap (ráadásul egy időben) van az utsó vizsgalehetőség(összesen 2 időpontot hirdetett meg a tanár, ami röhejes...)
arra nem is tanulnék a pénzügyi számvitel miatt, de nem dobhatom el azt a 3 kredites tárgyat se, mert veszélybe kerülhetek( utolsó előtti félévben vagyok, így már kevés kreditet bírtam felvenni, de ha nem lesz meg a 15, akkor átraknak költségesre...)
kicsit bonyolultnak tűnik ez a fiatalabbak számára, de a lényeg: mindkét helyen ott kell lennem, h biztosan maradhassak államin...
:x
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2010.05.25. 22:15:29

matyi02 írta:

Azt mindegyik lap végére egy Visca Barca vagy valamit feltétlen írjatok :!: :wink:

Én sok dogába írok valami barcaval kapcsolatosat :D

Énekből nem tudtam semmit írtam a Barcaról egy oldalt kaptam egy 4-est :lol: 8)
Én is holnap írok kompetenciát.
Sok Sikert Mindenkinek!
Mondjuk engem annyira nem érdekel, habár a matektanárom azt mondta, hogy beleszámítja ezt az év végibe :twisted:
Ui.: Egyébként én fizikából nem tudtam semmit, erre leírtam a Barca és a Fradi történelmét...a tanár röhögött egy jót, és nem írt be semmit, énekből meg név nélkül annyit írtam rá: Visca el Barca! A tanár ezt se osztályozta le. Kicsit csalódtam, hiszen szívbe raktam, és direkt szépen írtam :D
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára FtcSikiHun 2010.05.25. 22:30:01-kor.
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
matyi02
Entrenador del Barça

2010.05.25. 22:11:37

socio66 írta:
Victor_Valdes írta: Sokkal nagyobb társadalmi problémám van most nekem ennél. :D
Csajügy? :)

Az kinek nincs? :? :lol:

Am a kompetenciásoknak sok szerot :wink:
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2010.05.25. 22:11:04

Én is holnap írom a kompetenciát bár nekünk már volt ilyen elő kompetencia is 2 héttel ez előtt. Tök jó nincsenek megtartva az órák bár a végére kicsit unalmas lesz. Engem sem igazán érdekel majd valahogy megoldom oszt jó napot! Nem érdekel milyen lesz. OK Matyi02! :wink:
socio66

2010.05.25. 22:10:32

Victor_Valdes írta: Sokkal nagyobb társadalmi problémám van most nekem ennél. :D
Csajügy? :)
levproff
Director del Fútbol

2010.05.25. 22:07:52

Kompetencia neeee, vicc az egész..

Én is holnap írok. :mrgreen:
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
Lezárt