Sanama írta:
Jó, hagyjuk, megint átjött amit mondani akartam.
Haladj a korral, vagy fogadd el, hogy onnan linkelik és nem látod. A te részedről még annyi erőfeszítésbe sem kerülne, hogy láthasd, mint annak aki linkeli, de mindegy. Majd mindenki fog egy 3 soros összefoglalót írni a Facebook-os videók alá, csak neked

Azt írtad nem várhatom el valakitől, hogy ezt megtegye, de te meg elvárod tőlem vagy mástól akár regeljen akár mást tegyen. Ráadásul kihegyezed rám, miközben rajtam kívül elég sok ember nem használ például facebookot. Miért akarnál engem erre kötelezni? És ez facebooktól vagy bármitől független. Ezt írtam, s ez ami a fontos. Annyi volt a kérés, hogy megoldható-e hogy ha linkel valaki, akkor szabad felhasználású link legyen? Te meg most azt írod, hogy haladjak a korral.

Ne haragudj, de a szabad akaratomat nem te vagy más fogja befolyásolni és rám kényszeríteni, hogy ezt meg azt tegyek és regisztráljak vagy sem. Azért álljon már meg a bicikli....Erőfeszítésbe kerül, hogy ha már teszek be valamit, akkor azt lássa mindenki? Akkor minek teszem be, ha privát videó/kép vagy bármi? Nem jött át persze.....Ha szerinted az alapelvárás, hogy pl facebookon regisztrálva legyen valaki, akkor az ön készülékében van a hiba. De vonatkoztass el a facebooktól, az elven van a hangsúly, hogy olyan dolog legyen, amit mindenki megtud nyitni.
Anyway képzeld el, hogy én például ha linkelek valamit, akkor figyelek arra hogy ha már megosztom, akkor lássa mindenki. Képeket is átszoktam méretezni, s nem csak belököm a linket.
@csababarca
Ha én azt mondom szeretem az almát, az azt jelenti te nem szereted? Vagy csak én szeretem az almát, s senki más nem szereti? Azt hiszem kicsit többet gondoltál ebbe bele mint valójában.
danianevem, megértette.

Én nem tudtam megnyitni tegnap, ezért tettem fel a kérdést.