Kérdések, észrevételek a FÓRUMMAL kapcsolatban
- MatyiG
- Adminisztrátor
A facebook egyáltalán nem nevezhető privátnak, egyébként sem kell hozzá regisztráció, hogy megnézz egy videót/képet.Akkor minek teszem be, ha privát videó/kép vagy bármi?
Privát? Az itt fórumozónak legalább a 90%-a biztos regisztrált, szóval szerintem nem annyira privát.

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Én nem tudtam megnyitni, akkor a géppel lehetett valami gond. Második ember írja ezt, gyanakszom hogy nálam volt/van a hiba.
Örülök, hogy valaki legalább magára a problémára is reagál.
szerk: itt bent is megtudtam nyitni a mostani Bayernes hírt. Lehet az a baj, hogy elavult a firefox az otthoni gépen.

szerk: itt bent is megtudtam nyitni a mostani Bayernes hírt. Lehet az a baj, hogy elavult a firefox az otthoni gépen.

-
- aka Game90
Furcsa, Chrome-on nem vagyok fb-on bejelentkezve, mégis meg tudom nézni a fb-ra posztolt képeket/videókat.
Amúgy ne hagyjátok abba.

Amúgy ne hagyjátok abba.

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Ezt miért csak én tudnám orvosolni? Ha belinkelek ide valamit oroszul, akkor végül is a megoldás, hogy aki nem tudja elolvasni tanuljon meg oroszul? Nem ugyanaz a kettő, de az elv hasonló. Nekem miért kellene regisztrálnom azért, hogy megnézhessek valamit, ami abból a célból kerül ide, hogy meglehessen nézni? Direkt ezért írtam a twitteres dolgot, de írhattam volna más oldalt is. Tudtommal ez a kérdések észrevételek topik, ahol észrevételemet és kérdésemet tettem fel, hogy megoldható-e? Erre frankón az a válasz, hogy oldd meg? Mindegy hagyjuk, nem fog összedőlni a világ ha nem látom, már bánom hogy ilyet megmertem kérdezni....kristop írta:a probléma szerintem ott van bob, hogy te mástól vársz megoldást egy olyan dologra, amit egyedül csak te tudsz megoldani. regisztrálsz, kész, működik. nem akarsz valami szentimentális oknál fogva? nem baj, senki nem erőlteti, de akkor nem fogod látni.

a probléma szerintem ott van bob, hogy te mástól vársz megoldást egy olyan dologra, amit egyedül csak te tudsz megoldani. regisztrálsz, kész, működik. nem akarsz valami szentimentális oknál fogva? nem baj, senki nem erőlteti, de akkor nem fogod látni.
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater
2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Igen ez volt a célom, meg lehülyézni téged. Ezt a stílust szoktam felvenni.csababarca írta:És sikerült is kimagyarázni,jól van,megnyugodtam.
Nyilván semmi odapiszkálás nélkül írtad le azt a mondatot, és szegény hülyék,köztük én értelmeztük félre.
Volt egy kérdés és válasz nem érkezett rá, csak hogy haladjak a korral és egy kérdéstől független félreértelmezés. Végül is beszélhetnénk arról is, hogy rossz az idő.

@sanama
Megkérdeztem megoldható-e? Ebben valami ráerőltetés volt? Ezt meg felejtsd már el, hogy az én kedvemért vagy bárki kedvéért. Itt arról van szó, hogy meglehet-e oldani, hogy ha link kerül be azt ellehessen érni? Ezt az erőfeszítés szót nagyon szereted.

Ki mondott ilyet? Már megint kiforgatod amit ír az ember. Engem egyáltalán nem érdekel, hogy te regisztrálsz Facebook-ra vagy sem. Csak akkor ne sírj ha nem látod a fb-s linkeket. Erre írtam, hogy sokkal kevesebb erőfeszítés részedről regisztrálni, és nézegetni a linkeket, mint másnak az, hogy a Te kedvedért mindig utánanézzen, hogy vajon az a videó már youtube-n elérhető-e, stb.Azt írtad nem várhatom el valakitől, hogy ezt megtegye, de te meg elvárod tőlem vagy mástól akár regeljen akár mást tegyen.
Akkor te miért akarod más szabad akaratát befolyásolni, hogy kikeresse neked a videó további elérhetőségeit?Ne haragudj, de a szabad akaratomat nem te vagy más fogja befolyásolni és rám kényszeríteni, hogy ezt meg azt tegyek és regisztráljak vagy sem.
Ezt hol olvastad? Vagy álmodtad?Ha szerinted az alapelvárás, hogy pl facebookon regisztrálva legyen valaki, akkor az ön készülékében van a hiba
Komolytalan vagy.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
És sikerült is kimagyarázni,jól van,megnyugodtam.
Nyilván semmi odapiszkálás nélkül írtad le azt a mondatot, és szegény hülyék,köztük én értelmeztük félre.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Azt írtad nem várhatom el valakitől, hogy ezt megtegye, de te meg elvárod tőlem vagy mástól akár regeljen akár mást tegyen. Ráadásul kihegyezed rám, miközben rajtam kívül elég sok ember nem használ például facebookot. Miért akarnál engem erre kötelezni? És ez facebooktól vagy bármitől független. Ezt írtam, s ez ami a fontos. Annyi volt a kérés, hogy megoldható-e hogy ha linkel valaki, akkor szabad felhasználású link legyen? Te meg most azt írod, hogy haladjak a korral.Sanama írta: Jó, hagyjuk, megint átjött amit mondani akartam.
Haladj a korral, vagy fogadd el, hogy onnan linkelik és nem látod. A te részedről még annyi erőfeszítésbe sem kerülne, hogy láthasd, mint annak aki linkeli, de mindegy. Majd mindenki fog egy 3 soros összefoglalót írni a Facebook-os videók alá, csak neked

Anyway képzeld el, hogy én például ha linkelek valamit, akkor figyelek arra hogy ha már megosztom, akkor lássa mindenki. Képeket is átszoktam méretezni, s nem csak belököm a linket.
@csababarca
Ha én azt mondom szeretem az almát, az azt jelenti te nem szereted? Vagy csak én szeretem az almát, s senki más nem szereti? Azt hiszem kicsit többet gondoltál ebbe bele mint valójában.

danianevem, megértette.

- danianevem
- Entrenador del Barça
Segítek neki. Arra akart utalni, hogy nem lesz neki jobb/nem lesz boldogabb, ha van facebookja.csababarca írta:???Bob_Marley írta:Léteznek még boldog emberek, akik nem használnak facebookot.
szóval aki használja,az boldogtalan, és csak az a boldog aki nem?
Nyilván kimagyarázod, de ne viccelj már ilyenekkel.
Amit én nem értek, hogy nem látod a videókat? Könyvtári gépen, bejelentkezés nélkül is megbírtam nézni, amiket tegnap belinkeltek.
- csababarca
Bob_Marley írta:Léteznek még boldog emberek, akik nem használnak facebookot.
???
szóval aki használja,az boldogtalan, és csak az a boldog aki nem?
Nyilván kimagyarázod, de ne viccelj már ilyenekkel.
Úgy beszélsz róla, mint ördögtől való valamiről, de valószínűleg fogalmad sincs mennyi minden HASZNOS dologra lehet használni.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Jó, hagyjuk, megint átjött amit mondani akartam.Bob_Marley írta:Én nem is feltételezek senkiről olyat, hogy mással ki akar cseszni, de van egy kis különbség aközött, hogy linkelek valamit, amit mindenki lát és linkelek valamit, amit nem mindenki lát. Legalább írta volna oda, mi a videó/kép/írás címe. Ha már akkora fáradtság kikeresni Youtube-on, akkor én szívesen megteszem magamnak, mert nem esik le a karikagyűrű.Sanama írta: Gondolom azért linkeli FB-ről, mert ott látta, nem azért, mert ki akar veled cseszni. Azt meg nem várhatod el, hogy kikeresse Youtube-n is, mert neked nincs FB-d.
Teszem azt olvasok valamit twitteren, akkor nem úgy írom le, hogy beteszem a linket. Empátia kérdése, hogy lássa mindenki.
Haladj a korral, vagy fogadd el, hogy onnan linkelik és nem látod. A te részedről még annyi erőfeszítésbe sem kerülne, hogy láthasd, mint annak aki linkeli, de mindegy. Majd mindenki fog egy 3 soros összefoglalót írni a Facebook-os videók alá, csak neked

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Én nem is feltételezek senkiről olyat, hogy mással ki akar cseszni, de van egy kis különbség aközött, hogy linkelek valamit, amit mindenki lát és linkelek valamit, amit nem mindenki lát. Legalább írta volna oda, mi a videó/kép/írás címe. Ha már akkora fáradtság kikeresni Youtube-on, akkor én szívesen megteszem magamnak, mert nem esik le a karikagyűrű.Sanama írta: Gondolom azért linkeli FB-ről, mert ott látta, nem azért, mert ki akar veled cseszni. Azt meg nem várhatod el, hogy kikeresse Youtube-n is, mert neked nincs FB-d.
Teszem azt olvasok valamit twitteren, akkor nem úgy írom le, hogy beteszem a linket. Empátia kérdése, hogy lássa mindenki.

Gondolom azért linkeli FB-ről, mert ott látta, nem azért, mert ki akar veled cseszni. Azt meg nem várhatod el, hogy kikeresse Youtube-n is, mert neked nincs FB-d.Bob_Marley írta:Megoldható, hogy ha linkel valaki valamit, akkor az szabad láthatóságú legyen? Itt nem zenéről vagy bármilyen illegális dologról van szó, hanem szabad felhasználású videókról. Léteznek még boldog emberek, akik nem használnak facebookot.
A forrást is általában meg kell jelölni 1-1 hírnél, a videó is jó lenne ha nem zárt oldalakról érkeznének.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Megoldható, hogy ha linkel valaki valamit, akkor az szabad láthatóságú legyen? Itt nem zenéről vagy bármilyen illegális dologról van szó, hanem szabad felhasználású videókról. Léteznek még boldog emberek, akik nem használnak facebookot.
A forrást is általában meg kell jelölni 1-1 hírnél, a videó is jó lenne ha nem zárt oldalakról érkeznének.

-
- aka Game90
Attól még, hogy megtelt, tudsz üzenetet küldeni.hank1ee írta:Megtelt az 'elküldött' mappám, és jelenleg nem tudok üzenetet küldeni.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
KösziPetr írta:Felhasználói vezérlőpult -> Privát üzenetek -> jelöljed ki a törölni kívánt tartalmakat (pipa) -> Alul az 'Aktuális nézek kimentése' alatt található egy második fül is, ott a ,,megjelölés forrásként/fontosként" opciót átváltod a ,,kijelöltek törlése" opcióra.hank1ee írta:Srácok, tudna valaki segíteni? Hogy tudom törölni a privát üzeneteimet? Megtelt az 'elküldött' mappám, és jelenleg nem tudok üzenetet küldeni.

És az mi, hogy valakinek válaszolni akarok, aki privátot küldött nekem, erre ezt írja: "Nem mindegyik felhasználót sikerült hozzáadni, mivel nem mindenki engedélyezte privát üzenetek fogadását."?

"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
-
- Entrenador del Barça
Felhasználói vezérlőpult -> Privát üzenetek -> jelöljed ki a törölni kívánt tartalmakat (pipa) -> Alul az 'Aktuális nézek kimentése' alatt található egy második fül is, ott a ,,megjelölés forrásként/fontosként" opciót átváltod a ,,kijelöltek törlése" opcióra.hank1ee írta:Srácok, tudna valaki segíteni? Hogy tudom törölni a privát üzeneteimet? Megtelt az 'elküldött' mappám, és jelenleg nem tudok üzenetet küldeni.
Srácok, tudna valaki segíteni? Hogy tudom törölni a privát üzeneteimet? Megtelt az 'elküldött' mappám, és jelenleg nem tudok üzenetet küldeni.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"
- danianevem
- Entrenador del Barça
Nem lehetne valahogy szankcionálni frhuangshuhong2015 kolléga munkásságát? A fórumszabályzat több pontját sérti valamennyi hozzászólása.
szerk.: Köszönöm.
szerk.: Köszönöm.
- Leon
- Director del Fútbol
CSbal fórumer továbbra sem tud személyeskedés nélkül civilizáltan fórumozni. És nem csak hozzám nem képes emberi hangnem betartásához hanem máshoz sem!
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
- MatyiG
- Adminisztrátor
Magam részéről nem éreztem szándékos provokálást, semmi túlzót nem írtam most szerintem, voltak már ennél jóval "cifrábbak" is.csababarca írta:Nem a véleményét kritizálom senkinek,a stílus készít ki amit páran előadtok, és mostmár szándékos provokálást is fel vélek fedezni a mondandókban.
De mindegy nekem, próbálom kerülni a topicot és ennyi, nem kell túlgondolni.
- csababarca
Nem a véleményét kritizálom senkinek,a stílus készít ki amit páran előadtok, és mostmár szándékos provokálást is fel vélek fedezni a mondandókban.