Javier Mascherano

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
LG
Az Év fórumozója 2016

2014.07.08. 18:09:09

Magamért, a volt játékosokért és mindannyiunkért át kell törnünk ezt a gátat! Gyerünk!!!”
Dzsudzsáktól tanult. :lol:
Petr
Entrenador del Barça

2014.07.08. 17:34:47

avier Mascherano has made 17 tackles at the 2014 World Cup, more than any player in the tournament #arg [via @squawka]
visca el barca
Presidente del Barça

2014.07.07. 13:27:27

nem is értem h az argentínoknál miért nem ő a csk... tök egyértelmű döntés lenne, erre rátették messire, aki a száját se képes kinyitni
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Dr.Dre
Capitá del Barça

2014.07.07. 13:19:09

Az argentin Olé sportnapilap cikkében arról ír, Javier Mascherano miként motiválta argentin csapattársait a Belgium elleni negyeddöntőt megelőzően. A beszámoló szerint Mascherano beszéde döbbenetesen hatott Lionel Messiékre, állítólag néhányan meg is könnyezték a Barca-játékos szavait.

„Elegem van a sz.rságból! – kezdte a kopaszra nyírt Mascherano harci beszédét az öltözőben utalva arra, hogy Argentína 1990 óta nem tudott eljutni vb-elődöntőig. – Magamért, a volt játékosokért és mindannyiunkért át kell törnünk ezt a gátat! Gyerünk!!!”

Az Olé szerint ezek után döbbent csend lett az argentin öltözőben, majd néhány pillanat múlva Mascherano hozzátette: „Még mindig van esélyünk történelmet írni!”

Csoda, hogy ezek után Argentína 1–0-ra legyőzte Belgiumot, s most már a hollandok elleni elődöntőre készülhet?
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Na, ő tényleg igazi csapatkapitány...nem csodálkoznék ha ő lenne majd a következő szezonban a 2. vagy 3. számú CSK :)
Kép

Titi - The Legend!
etooka9
Capitá del Barça

2014.06.15. 01:37:19

MichaaBee írta:
etooka9 írta:Abba talan van igazsag, hogy nagyon jo vkp-nak, de Busi szintjehez azert meg eleg messze van.
Ugyanez elmondható Songról is.

Ami viszont azt illeti, nem vagyok meggyőződve róla, hogy Busquets elég mostmár szűrőnek. Gyakorlatilag nincs ütközőemberünk a középpályán, lassú és körülményes a labdajáratásunk. Nem biztos, hogy egy sokkal direktebb játékba nem passzolna bele jobban Mascherano. (De akár Song is.)
Egy utkozoember jatekara tenyleg szukseg lenne, lehet LE pont ezt latja benne.
Kép
MichaaBee
Llegenda del Barça

2014.06.15. 01:13:46

etooka9 írta:Abba talan van igazsag, hogy nagyon jo vkp-nak, de Busi szintjehez azert meg eleg messze van.
Ugyanez elmondható Songról is.

Ami viszont azt illeti, nem vagyok meggyőződve róla, hogy Busquets elég mostmár szűrőnek. Gyakorlatilag nincs ütközőemberünk a középpályán, lassú és körülményes a labdajáratásunk. Nem biztos, hogy egy sokkal direktebb játékba nem passzolna bele jobban Mascherano. (De akár Song is.)
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
etooka9
Capitá del Barça

2014.06.15. 01:02:41

roby122 írta:
Leon írta:Nagyon jó,újabb 4 évre biztosítva van egy top középhátvéd! =D> #-o
Úgy látszik a vezetőség még pár évig megint nem akar kupákat nyerni! :evil:
Szerinted miért akarják eladni Songot ? Talán azért , mert akkor MAscerano lenne Busquets alternatívája ?!
Mascerano nagyon jó VKP-nak , Guardiola k**ta el , hogy berakta KH-nak. Szerintem bőven megüti Busquets szintjét. Nézz Argentína VB meccseket , mert ott VKP-nak alkalmazzák.
Az meg , hogy szerintem 4. számú védő lesz csak , mert szerintem csak Marquinhos fog jönni , akkor sok szerephez nem fog jutni a védelemben. Inkább Bartrat fogja majd játszatni , ha megsérül a Piqué-Marquinhos(?) kettősből az egyik. Valamint Busit sem ártana rotálni , mert a végére nagyon elfáradt , sok élet benne sem volt.
Abba talan van igazsag, hogy nagyon jo vkp-nak, de Busi szintjehez azert meg eleg messze van.
Kép
Jester
Barça B

2014.06.14. 21:53:36

Remélhetőleg visszakerül az eredeti pozíciójába [-o<
100% pure awesomeness
roby122
Entrenador del Barça

2014.06.14. 21:33:53

Leon írta:Nagyon jó,újabb 4 évre biztosítva van egy top középhátvéd! =D> #-o
Szerinted miért akarják eladni Songot ? Talán azért , mert akkor MAscerano lenne Busquets alternatívája ?!
Mascerano nagyon jó VKP-nak , Guardiola k**ta el , hogy berakta KH-nak. Szerintem bőven megüti Busquets szintjét. Nézz Argentína VB meccseket , mert ott VKP-nak alkalmazzák.
Az meg , hogy szerintem 4. számú védő lesz csak , mert szerintem csak Marquinhos fog jönni , akkor sok szerephez nem fog jutni a védelemben. Inkább Bartrat fogja majd játszatni , ha megsérül a Piqué-Marquinhos(?) kettősből az egyik. Valamint Busit sem ártana rotálni , mert a végére nagyon elfáradt , sok élet benne sem volt.
Leon
Director del Fútbol

2014.06.14. 21:23:42

Nagyon jó,újabb 4 évre biztosítva van egy top középhátvéd! =D> #-o
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
MessiFan
Llegenda del Barça

2014.06.08. 16:22:56

Nincs is jobb születésnapi ajándék mint egy új szerződés a Barcelonától :D
Örülök, hogy Enrique számít rá, pontosan amiatt amit ő is mondott, hogy hátul a magabiztosságával, odaadásával igazi kisfőnök, ahogyan hívjuk őt már jó ideje. Öltözőben fogalmam sincs milyen szerepe van, de ezek szerint ott is adnak a szavára.
Középpályán nem tudom mennyire akarja Lucho játszatni, de egy próbát mindenképpen megér, ha marad Song, ha nem. Még mindig gyors, vág az esze, jól passzol, nem látom okát miért ne lehetne ismét megpróbálni őt ott, főleg hogy érkezik valószínűleg a posztjára egy új fiatal védő akinek kelleni fognak a percek, ahogyan Bartrának is.
Lionel85
Llegenda del Barça

2014.06.08. 15:47:20

Bízom Luchóban, hogy visszateszi a középpályára!
Kép
Kép
Kép
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2014.06.08. 11:50:10

Ma van Masch szülinapja is!

"In a relatively short space of time with Barça, Mascherano has won no fewer than nine titles, including the Champions League (2011), two Spanish league titles (2011 and 2013), three Spanish Super Cups (2011, 2012 and 2014) and a World Club Cup (2011)."

Off.: Tegnapi meccsen a kommentátor véletlenül Bascherano-nak hívta. :lol:
Kép
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2014.06.08. 11:27:00

Az is lehet, hogy néha be lesz dobva Busquets mellé, 4-2-3-1 be mondjuk. De ez csak találgatás. Még nem tudjuk az edző elképzeléseit, csak valószinűbb, hogy marad a 4-3-3. Mindesetre tartalék hátvédnek tényleg tökéletes. A mentalitása meg példamutató, én is ezért örülök, hogy marad.
MichaaBee
Llegenda del Barça

2014.06.08. 11:10:08

A mentalitása miatt imádom Mascheranót. Viszont ha megint középpályás lesz nálunk, akkor már várom a kommenteket, amik visszasírják a középhátvéd napjait... Ő is lenyilatkozta, hogy szerinte a Barcában a legkényelmesebb pozíció neki hátul van. Amikor idehoztuk, vagy 3 meccset játszott Busquets helyén, aztán gyorsan el lett felejtve és jól jött hátul a védőhiány, mert így rá lehetett húzni, hogy oda kell besegíteni. Aztán nem véletlenül ragadt ott szerintem.

De cáfoljon rám és legyen tanár a középpályán is... :)
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Chino
Llegenda del Barça

2014.06.08. 10:01:02

Nem tudom sokan miért szidják annyira. 4. számú hátvédnek tökéletes. Egy olyan játékost, aki a legutóbbi szezon felét lehozta kezdőként az erre a feladatra miért nem alkalmas. Ráadásul előtte tanárian játszott évekig. Lehet, hogy voltak hibái, de a tavalyi szezont nézve, nem nagyon volt olyan játékos akire ne lehetett volna az egyéni teljesítménye miatt ráhúzni a vizes lepedőt.
Amúgy pedig várjunk még azzal miként számol vele Lucho. lehet, hogy még egy védő érkezik, akkor pedig Busquets mögött számolhat vele, mert Song könnyen léphet, akkor pedig muszáj lesz egy alternatíva, mert 50-60 meccset nem bír lehozni, hogy a sérülésekről ne is beszéljünk.
Ráadásul benne van az is, hogy LE variálja egy kicsit a kp-t, akkor pedig szintén szintén szükség lesz rá.
Amúgy meg sokan bagatell dolognak tartják, de számomra az is sokat nyom a latba, hogy milyen stílusban játszik, mindig kiteszi szívét-lelkét a pályára. Puyolt leszámítva rég volt már ilyen mentalitású játékosunk. Nem rinyál ha nem játszik eleget, elfogadja a helyét a csapatban, bármi legyen is az, nem egy nyilatkozatában kiemelte.
A válogatottban szemrebbenés nélkül neki adnám a karszalagot.
Forca Barca!!!!
crixus
Entrenador del Barça

2014.06.08. 00:46:44

Örülök a maradásának, mert szimpatikus játékos. Oké, oké, sokat hibázott, de eredetileg ő nem középhátvéd és nem is várható el tőle olyan teljesítmény, mint egy "eredeti" középhátvédtől. Az már a vezetés hibája, hogy ő állandó megoldás lett hátul.
4. számú hátvédnek Bartra,Piqué és az új védő mögött jó lesz, ahogy abban az esetben is, ha Song megy, akkor Busquets mögé tartaléknak, rotációs szerepkörben tökéletes. Én őszintén szólva jobban örülnék neki, ha vkp. szerepkörben számítana rá a klub és a középhátvédek nem kényszermegoldások lennének, hanem vérbeli középhátvédek: ergo ha Marquinhos érkezik, akkor is kell még valaki középre, de ez más téma.
Sanama
Llegenda del Barça

2014.06.08. 00:02:48

Na ez egy jó döntés volt.

Sokan szidják, mint Fabregast, és szerintem nála sincs akkora oka annak. Voltak gyenge meccsei, amellett meg hónapokon át hiba nélkül, és tanár módon játszott. Szerintem semmivel sem volt gyengébb akár idén sem, mint Piqué, vagy bárki más a csapatból.
Persze ez a védő poszt sajátossága, hogy ha hibázol, annak nagyobbak a következményei.

Én nem szerettem a Liverpoolban, egy pitbullnak tartottam, de itt nagyon megszerettem, és teszi a dolgát, küzd, hajt, szívvel játszik. Ez hiányzik ebből a csapatból, nagyon jó, hogy marad.
MatyiG
Adminisztrátor

2014.06.07. 23:11:46

LM10 írta:Na ő marad.

http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd" target="_blank ... ol-2341249
Remélem, csak negyedik számú védőnek. :)
LM10
Director del Fútbol

2014.06.07. 22:20:27

visca el barca
Presidente del Barça

2014.05.13. 12:48:39

visca el barca írta:talán busi (volt) a legfontosabb láncszemünk.
mess2009 írta:speciális szerepe van máris sántít, a VOLT lenne igazán ok.
azt írtam én is...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
etooka9
Capitá del Barça

2014.05.13. 12:44:34

visca el barca írta:tök mind1 h minek hívod azt a posztot, nálunk az ő szerepe abszolut speciális. az ő posztjára olyan játékos kell aki labdabiztos, tud cselezni, aktívan részt vesz a szervezésben is és ami a legfontosabb szinte minden 3szögelésben jelen van, állandóan megjátszható.. őszintén, nézel barca meccseket, te el tudod képzelni h masch tolja a körömpasszokat, meg a fél zsebkendőnyi területeken a háromszögeket, mindezt ugy, hogy közben BÁRMIKOR megjátszható (mert busquets ebben világklasszis, félelmetesen jól tud helyezkedni, mikor 3 an másznak xavira/iniestára, busi mindig tisztán megjátszható, és már veszi is át a két szervező feladatát a szabad területen). az argentin kis tulzással max arra lenne képes h felrugja akinél a labda van, nem hogy értse a "tikitakát".

biztos sokan kinevetnek, de talán busi (volt) a legfontosabb láncszemünk. én soha nem hangoztattam h világklasszis, de h vmi közhelyet is ellőjek, ő ebbe a gépezetben a tökéletes fogaskerék. az aki leírja, hogy nem is olyan jó játékos (és akkor még utána írja h külön néztem mit csinál...) és abszolut pótolható lenne egy natur vkp-vel az egyszerűen nem érti h itt mi merre hány óra.
Teljesen igaza van VEB-nek. Nalunk olyan poszt, hogy klasszikus vkp mar regota nemletezik. Pep valoszinuleg ezert nem is ott jatszatta az argentint, mivel nem tudta volna nyujtani azt a minosegi teljesitmenyt, ami ott szukseges. Busi ebben potolhatatlan.
Kép
mess2009
Director del Fútbol

2014.05.13. 11:54:12

visca el barca írta:tök mind1 h minek hívod azt a posztot, nálunk az ő szerepe abszolut speciális. az ő posztjára olyan játékos kell aki labdabiztos, tud cselezni, aktívan részt vesz a szervezésben is és ami a legfontosabb szinte minden 3szögelésben jelen van, állandóan megjátszható.. őszintén, nézel barca meccseket, te el tudod képzelni h masch tolja a körömpasszokat, meg a fél zsebkendőnyi területeken a háromszögeket, mindezt ugy, hogy közben BÁRMIKOR megjátszható (mert busquets ebben világklasszis, félelmetesen jól tud helyezkedni, mikor 3 an másznak xavira/iniestára, busi mindig tisztán megjátszható, és már veszi is át a két szervező feladatát a szabad területen). az argentin kis tulzással max arra lenne képes h felrugja akinél a labda van, nem hogy értse a "tikitakát".

biztos sokan kinevetnek, de talán busi (volt) a legfontosabb láncszemünk. én soha nem hangoztattam h világklasszis, de h vmi közhelyet is ellőjek, ő ebbe a gépezetben a tökéletes fogaskerék. az aki leírja, hogy nem is olyan jó játékos (és akkor még utána írja h külön néztem mit csinál...) és abszolut pótolható lenne egy natur vkp-vel az egyszerűen nem érti h itt mi merre hány óra.
azért örülök ennek a fejtegetésednek, mert Busi nekem régen egy talány és néha bíztatom magam, hogy sikerült megértenem, de abból nem egészen az jön ki amit te itt leírtál.
az hogy speciális szerepe van máris sántít, a VOLT lenne igazán ok. - a Guardiola féle játékban. jelenleg a játéka éppen hogy szegényes, egysíkú és passziv.
baj van a labdabiztonság jelződdel is. sajnos elég sok és emlékezetesen kártékony labdavesztése él az emlékeimben.
a sok passz az teljesen ok. az is hogy megjátszható de milyen áron? azért, mert azonnal szabadul a labdától egy "élő-mandíner". ezzel mutatnék rá a mai játéka fogyatékosságaira is egyben: ad ugyan egy beidegzett biztonságot a középpályás labdatartásnak de egyben lassítja is a játékot és ezerszer tolja át a felelőséget a csapattársaira azzal, hogy "na ittvan vidd a francba"...
nekem az a meggyőződésem, hogy a mai és pláne a jövő Barcájába ezen a poszton egy komplettebb, gyorsabb, előre aktívabb, hátra jobban romboló játékos kell.
különösen és fájóan szembetűnő ez olyan (nem is túl erős !!) csapatok esetében ahol és amikor egy bátor-gyors-néhány húzásos középpályás játékkal találjuk szemben magunkat. Busi ilyenkor csak a kétségtelenül jó pozíciós játékából él ha gyorsan fordulni, vagy egy cikázó támadásba kell belépni bajban van, többnyire csak lekövetni képes.
röviden: lehet igazad abban hogy amit a sokpasszos háromszögelében elért(ek) az világklasszis de ma már ez az egész úgy ahogy van nem elég! nem elég jó, nem elég hatékony, más játék kell és más adottságú játékos(ok).
tudom ez Masch. posztja nos ő még itt nem igazán lett kipróbálva eltemetni sem méltányos tehát én bízom benne, hogy ahová megy majd bizonyít.
Capon
Llegenda del Barça

2014.05.13. 11:44:10

Nagyon megkedveltem, de se első se második opció sem lehet a középhátvéd posztra, ami szerep jutna neki ott azokat a perceket mind Bartrának kell megkapnia, mert ha jön1 akár 2 KH, akkor nagyon fog kelleni neki minden perc játéklehetőség.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
visca el barca
Presidente del Barça

2014.05.13. 10:42:02

tök mind1 h minek hívod azt a posztot, nálunk az ő szerepe abszolut speciális. az ő posztjára olyan játékos kell aki labdabiztos, tud cselezni, aktívan részt vesz a szervezésben is és ami a legfontosabb szinte minden 3szögelésben jelen van, állandóan megjátszható.. őszintén, nézel barca meccseket, te el tudod képzelni h masch tolja a körömpasszokat, meg a fél zsebkendőnyi területeken a háromszögeket, mindezt ugy, hogy közben BÁRMIKOR megjátszható (mert busquets ebben világklasszis, félelmetesen jól tud helyezkedni, mikor 3 an másznak xavira/iniestára, busi mindig tisztán megjátszható, és már veszi is át a két szervező feladatát a szabad területen). az argentin kis tulzással max arra lenne képes h felrugja akinél a labda van, nem hogy értse a "tikitakát".

Kép
Lezárt