Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Dzsudzsáktól tanult.Magamért, a volt játékosokért és mindannyiunkért át kell törnünk ezt a gátat! Gyerünk!!!”
Egy utkozoember jatekara tenyleg szukseg lenne, lehet LE pont ezt latja benne.MichaaBee írta:Ugyanez elmondható Songról is.etooka9 írta:Abba talan van igazsag, hogy nagyon jo vkp-nak, de Busi szintjehez azert meg eleg messze van.
Ami viszont azt illeti, nem vagyok meggyőződve róla, hogy Busquets elég mostmár szűrőnek. Gyakorlatilag nincs ütközőemberünk a középpályán, lassú és körülményes a labdajáratásunk. Nem biztos, hogy egy sokkal direktebb játékba nem passzolna bele jobban Mascherano. (De akár Song is.)
Ugyanez elmondható Songról is.etooka9 írta:Abba talan van igazsag, hogy nagyon jo vkp-nak, de Busi szintjehez azert meg eleg messze van.
Abba talan van igazsag, hogy nagyon jo vkp-nak, de Busi szintjehez azert meg eleg messze van.roby122 írta:Szerinted miért akarják eladni Songot ? Talán azért , mert akkor MAscerano lenne Busquets alternatívája ?!Leon írta:Nagyon jó,újabb 4 évre biztosítva van egy top középhátvéd!![]()
![]()
Úgy látszik a vezetőség még pár évig megint nem akar kupákat nyerni!
Mascerano nagyon jó VKP-nak , Guardiola k**ta el , hogy berakta KH-nak. Szerintem bőven megüti Busquets szintjét. Nézz Argentína VB meccseket , mert ott VKP-nak alkalmazzák.
Az meg , hogy szerintem 4. számú védő lesz csak , mert szerintem csak Marquinhos fog jönni , akkor sok szerephez nem fog jutni a védelemben. Inkább Bartrat fogja majd játszatni , ha megsérül a Piqué-Marquinhos(?) kettősből az egyik. Valamint Busit sem ártana rotálni , mert a végére nagyon elfáradt , sok élet benne sem volt.
Szerinted miért akarják eladni Songot ? Talán azért , mert akkor MAscerano lenne Busquets alternatívája ?!Leon írta:Nagyon jó,újabb 4 évre biztosítva van egy top középhátvéd!![]()
![]()
Úgy látszik a vezetőség még pár évig megint nem akar kupákat nyerni!
visca el barca írta:talán busi (volt) a legfontosabb láncszemünk.
azt írtam én is...mess2009 írta:speciális szerepe van máris sántít, a VOLT lenne igazán ok.
Teljesen igaza van VEB-nek. Nalunk olyan poszt, hogy klasszikus vkp mar regota nemletezik. Pep valoszinuleg ezert nem is ott jatszatta az argentint, mivel nem tudta volna nyujtani azt a minosegi teljesitmenyt, ami ott szukseges. Busi ebben potolhatatlan.visca el barca írta:tök mind1 h minek hívod azt a posztot, nálunk az ő szerepe abszolut speciális. az ő posztjára olyan játékos kell aki labdabiztos, tud cselezni, aktívan részt vesz a szervezésben is és ami a legfontosabb szinte minden 3szögelésben jelen van, állandóan megjátszható.. őszintén, nézel barca meccseket, te el tudod képzelni h masch tolja a körömpasszokat, meg a fél zsebkendőnyi területeken a háromszögeket, mindezt ugy, hogy közben BÁRMIKOR megjátszható (mert busquets ebben világklasszis, félelmetesen jól tud helyezkedni, mikor 3 an másznak xavira/iniestára, busi mindig tisztán megjátszható, és már veszi is át a két szervező feladatát a szabad területen). az argentin kis tulzással max arra lenne képes h felrugja akinél a labda van, nem hogy értse a "tikitakát".
biztos sokan kinevetnek, de talán busi (volt) a legfontosabb láncszemünk. én soha nem hangoztattam h világklasszis, de h vmi közhelyet is ellőjek, ő ebbe a gépezetben a tökéletes fogaskerék. az aki leírja, hogy nem is olyan jó játékos (és akkor még utána írja h külön néztem mit csinál...) és abszolut pótolható lenne egy natur vkp-vel az egyszerűen nem érti h itt mi merre hány óra.
azért örülök ennek a fejtegetésednek, mert Busi nekem régen egy talány és néha bíztatom magam, hogy sikerült megértenem, de abból nem egészen az jön ki amit te itt leírtál.visca el barca írta:tök mind1 h minek hívod azt a posztot, nálunk az ő szerepe abszolut speciális. az ő posztjára olyan játékos kell aki labdabiztos, tud cselezni, aktívan részt vesz a szervezésben is és ami a legfontosabb szinte minden 3szögelésben jelen van, állandóan megjátszható.. őszintén, nézel barca meccseket, te el tudod képzelni h masch tolja a körömpasszokat, meg a fél zsebkendőnyi területeken a háromszögeket, mindezt ugy, hogy közben BÁRMIKOR megjátszható (mert busquets ebben világklasszis, félelmetesen jól tud helyezkedni, mikor 3 an másznak xavira/iniestára, busi mindig tisztán megjátszható, és már veszi is át a két szervező feladatát a szabad területen). az argentin kis tulzással max arra lenne képes h felrugja akinél a labda van, nem hogy értse a "tikitakát".
biztos sokan kinevetnek, de talán busi (volt) a legfontosabb láncszemünk. én soha nem hangoztattam h világklasszis, de h vmi közhelyet is ellőjek, ő ebbe a gépezetben a tökéletes fogaskerék. az aki leírja, hogy nem is olyan jó játékos (és akkor még utána írja h külön néztem mit csinál...) és abszolut pótolható lenne egy natur vkp-vel az egyszerűen nem érti h itt mi merre hány óra.