Bajnoki Mérkőzések 10-11

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Mit vársz az új idénytől?

Könnyed címvédés
67
13%
Kiélezett versenyfutás, tavalyi eredménnyel
362
72%
Real Madrid bajnoki címet
40
8%
Európa Liga szereplés
4
1%
Biztos bennmaradás
29
6%

Szavazatok száma: 502
Messithebest
Director del Fútbol

2011.04.08. 16:55:20

fcbarca0827 írta:
Messithebest írta:Kezdő holnapra:

Oier/Mino
Alves-Piqué-Busquets-Maxwell
Mascherano
Xavi-Iniesta
Pedro-Messi-Villa
Busquets is undorítóban összeszedte a sárgáját, hogy a Real ellen játszhasson.

Szóval:
Mino - Alves ; Piqué ; Milito ; Maxwell - Mascherano ; Keita ; Xavi - Pedro ; Messi ; Afellay
2-3 góllal nyerünk.
Elnézést, erről megfeledkeztem, akkor Busquets helyére nincs más mint Milito.
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
LM10
Director del Fútbol

2011.04.08. 15:40:41

Holnapra:

Mino-Alves,Milito,Fontás,Maxwell,Mascherano,Xavi,Iniesta,Messi,Pedro,Bojan.

Piquét azért hagytam ki, mert 4 sárgás, és ő potenciális esélyes a sárgára. Szintúgy Mascherano, neki is 4 sárga van, és jó lenne ő is a Clasicora, Messiről nem is beszélve, bár ő az aki szerintem kibírja lap nélkül.
fcbarca0827
Director del Fútbol

2011.04.08. 15:39:19

Oier/Mino
Mascherano
Xavi-Iniesta
Pedro-Messi-Villa
Busquets is undorítóban összeszedte a sárgáját, hogy a Real ellen játszhasson.

Szóval:
Mino - Alves ; Piqué ; Milito ; Maxwell - Mascherano ; Keita ; Xavi - Pedro ; Messi ; Afellay
2-3 góllal nyerünk.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára fcbarca0827 2011.04.08. 15:58:25-kor.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
MatyiG
Adminisztrátor

2011.04.08. 15:32:13

Oier/Mino
Mascherano
Xavi-Iniesta
Pedro-Messi-Villa

Szerintem a kapusok miatt benne lehet egy esetleges pontvesztés, vagy neadjisten egy vereség, és tartok is ettől.

Tipp: 0-2
G.: Pedro, Waka-Waka :lol: (Piqué)
Ne mondd, h két öngóllal kikapunk. :D
Villat most pihentetném egy meccsre és lehetőséget kaphat Bojan.
visca
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.04.08. 15:30:38

Na akkor egy ilyen kezdőt a hétvégére:

Mino
Alves-Piqué-Milito-Adriano
Keita-Mascherano-Iniesta
Pedro-Messi-Afellay/Villa

Hát itt nem lehet kifogás. Ezt a meccset vhogy be kell húzni és kész. Militot csak azért játszatnám, mert mikor ne, ha nem most? Iniesta ugye nem játszhat hét közben. Mascherano mostanában nagyon jó, míg Keita az ilyen meccseken hozza élete formáját. Pedro ugye rég játszott, Messi megtalálhatná újra a góllövő cipőjét, míg Villát pihentetném, mert amit mostanában művel az nem vmi szemkápráztató. Alvest pedig a hét közben pihentetném, mert itt még fontos a 3 pont. Jó lenne, ha Thiago is játszana, de úgy érzem Keitára ezeken a meccseken van a legnagyobb szükség.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Messithebest
Director del Fútbol

2011.04.08. 15:29:33

Kezdő holnapra:

Oier/Mino
Mascherano
Xavi-Iniesta
Pedro-Messi-Villa

Szerintem a kapusok miatt benne lehet egy esetleges pontvesztés, vagy neadjisten egy vereség, és tartok is ettől.

Tipp: 0-2
G.: Pedro, Waka-Waka :lol: (Piqué)
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
ab1daL
Director del Fútbol

2011.04.08. 15:22:00

Holnapi meccs érdekes lesz abból a sezmpontból, hogy ki fog védeni. Ugyanis VV eltiltott, Pinto sérült, és a SPORT szerint csekély az esélye hogy felépül holnapra, marad Mino. :) Védelembe Militot játszatnám, akárcsak Maxwellt, mellettük Alves és Piqué. Puyolt nem bánnám, ha csereként már be lehetne dobni. Középpálya: Thiago-Masch-Ini, elől pedig Pedro-Messi-Bojan. Nincs jó formában az Almeria, és akkor finoman fogalmaztam, de oda kell figyelni.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2011.04.03. 21:38:31

Válogatott forduló után idegenben a liga harmadikja ellen B (sérültek miatt) csapattal. És győzelem. Teljesen okés eredmény, sőt a válogatott meccsek után még rosszabbul szoktunk ennél játszani.

Néhány dolgot nem egészen értettem amúgy: Villa hol volt úgy az egész meccsen? Illetve, hogy Affelaynak meg volt tiltva, hogy a partvonaltól kettő méternél távolabb kerüljön? A válogatottban is amolyan vonalszélsőt játszott és aztán húzott befele, de ez a Barcában nem működhet, mert beljebb kellene helyezkedni és onnan befele. Ez meg is látszott rajta, nagyon nem játszott jól.

Nagy pozitívum nekem Thiago játéka. Nem volt semmi különös, kivételesen csak egyszer verte át az egész Villareál védelmét, de jól járatta a labdát, nem lógott ki a sorból. És amiért külön dicséret illeti az az, hogy rég nem volt a nagy csapat padján sem, és most kezdőként egy nehéz meccsen bizonyított.
Messithebest
Director del Fútbol

2011.04.03. 21:24:35

samy85 írta:most szerintetek kéz volt Pique labdaátvétele? mert minden portál -igaz a Marca-ra hivatkozva-így állítja az esetet.
Bíró befújta? Nem. Akkor nem volt az és pont.
Kép
TrogAir
Jugador d'estrella

2011.04.03. 21:10:15

samy85 írta:most szerintetek kéz volt Pique labdaátvétele? mert minden portál -igaz a Marca-ra hivatkozva-így állítja az esetet.
Szerintem nem volt kéz, de ezt nem csak én állítom így. (:
Kép

"The other day I watched him make this goal. They say it was like Maradona. I think he is better. (Salvador Aparicio)
samy85
Capitá del Barça

2011.04.03. 20:46:13

most szerintetek kéz volt Pique labdaátvétele? mert minden portál -igaz a Marca-ra hivatkozva-így állítja az esetet.
Kép
Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
Léfe
Entrenador del Barça

2011.04.03. 15:19:30

Affelayt ne birálják, nem csatár, a rendes középpályás posztján még nem
kapott szerepet. Pont ugy jár mint Hleb. Thiagónak még idő kell, lehet belőle meghatározó ember is. Csatár és középső védő kellene.
Fecó
d
Entrenador del Barça

2011.04.03. 13:06:09

Gyerekek, mi is volt ebben a csapatban tartalékos, hogy meg kelljen szólni?
Puyol, Abidal sérültek, akárcsak Maxwell és Pedro is, Messi még közel nem volt 100%-os és Bojan is szenvedett egy kisebb sérülést. Milito még játszhatott volna, hát nem tudom vele beljebb lettünk volna-e. Padon sem véletlen B csapatosok ücsörögtek.
Kit hiányoltunk oly nagyon? :roll:
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2011.04.03. 12:56:17

Gauchomester írta:Engedjétek meg, hogy jómagam is leírjam a véleményem a tegnapi meccsről. Ha röviden tenném, annyit írnék, hogy egyáltalán nem érdekel a játék a hátralevő 2 hónapban, az eredmény a lényeg. Felőlem lehet minden meccsünk 1-0, vagy 2-1, nem érdekel. Amit a csapat ősszel produkált, az világszenzáció, most kicsit fáradtak, de ez természetes. Ez volt a rövid.

Van azonban egy-két dolog, amiről érdemes elgondolkodni. Egy hatalmas pozitívum, hogy több, mint egy hónapja mondogatjuk, hogy így fásult a csapat, meg úgy nem játszik jól, de az előny csak növekszik a bajnokságban, a BL-ben pedig az Arsenal pályán sem volt. Ez hatalmas különbség az elmúlt évekhez képest. Aztán itt vannak még különböző tényezők, mint pl a kapitány, aki egyértelmű szellemi vezér a pályán két hónapja elfekvőben van. A helyettesítését tökéletesen megoldó, a posztjától távol is világklasszis Abidal nem szimplán sérült, a betegségének komoly lelki hatása is lehet a csapatra. Harmadszor pedig kiemelném, hogy minden eddiginél fársztóbb a liga fejben, hiszen a túloldalon egy ízig-vérig profi színművész az edző, aki mindent-de tényleg mindent bevet, és ez elképzelhetetlenül fárasztó lehet hétről hétre.

Tehát aki ezek után fanyalog a bajnokság 3. helyezettje elleni idegenbeli, kapott gól nélküli győzelem után, javaslom kövesse Special One Jo5ét egy teljes körű kivizsgálásra.
Nálad a pont! Remekül összefoglaltad a lényeget.
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2011.04.03. 12:52:04

szkeptikus06 írta:
herlius írta:Megvan a 3 pont, nem értem mi a problémád. Szerinted ez a meccs könnyebb lett volna bármivel is, ha egy bombakezdővel állunk fel? Szerintem egyáltalán nem, sőt, kockáztattuk volna a még nem teljesen egészséges játékosok épségét, a válogatottból visszatérők pedig pont a frissesség hiánya miatt nem tudtak volna konstansan jó teljesítményt nyújtani. Egy nagyon nehéz BL meccs előtt pedig teljesen fölösleges lett volna ma komoly kockázatokat vállalni, főleg a Real-meccs eredményének ismeretében. Guardiola szvsz ma zseniálisan taktikázott. Az elmúlt hetekkel ellentétben most nem a meccs elejét nyomtuk meg, hanem a második félidőt. Gyors szélsőjátékkal megfuttatuk a védelmüket, középül pedig a megerősített középpályássor leütközte őket. Az első félidő a Villareal kulcsembereinek kifárasztásáról szólt, a második félidőben pedig jöhetett a tompább Messi, aki bár semmi látványosat nem csinált, mégis egyértelműen feljavult a csapat támadójátéka. Hogy mégsem egy ilyen akcióból született gól, az már szerencse kérdése is. Ahogyan az is szerencse kérdése volt, hogy nem kaptunk gólt a 2-3 Villareal ziccerből, akik pedig mellesleg a második félidőben szinte pályán sem voltak. Komolyan nem értem mi a gondod egy ilyen rendkívűl fontos győzelem után, főleg annak tudatában, hogy milyen állapotban van a csapat. Hogy voltak gyengébb teljesítmények? Borzasztó! Szerintem a Villarealban is volt bőven. Ez márcsak így van egy olyan játékban, ahol 22 ember van a pályán. De hogy egy győzelem után mi értelme van ennek a hőbörgésnek, azt végképp nem értem.
Megvan a 3 pont ez teljesen oké, és értem,hogy nincs a fociban "Ha",de a Villareal az első félidőben 2-őt simán vághatott volna,csak a szerencsénk és a top kapusunk gátolta meg ebben. Végül jól alakultak a dolgok,de nem hinném,hogy jó dolog "feladni" egy meccset,csak mert a rivális kikapott. Ez egy esély volt,amit kihasznált a csapat,habár úgymond a döntetlenért ment a Villareal otthonába. Ezt egyáltalán nem tartom jó hozzáállásnak,mert ezzel a 8 ponttal,amit hangsúlyozom szerencsével sikerült begyűjteni szinte eldöntöttük a bajnokságot és a könnyebb meccseken így pihenhetnek a nagyágyúk (ha ne mis egyszerre,de egyenként). Csak abba nem gondol bele senki,hogy ha ma kikapunk,akkor sokkal nagyobb lett volna a teher a Bernabeuban és kevésbé tudtunk volna a kupára,BL-re koncentrálni. Tudom,hogy nem lehet elvárás a 3 kupa,de jó lenne minél többet begyűjteni,ehhez pedig pihenni is kell a kulcsembereknek néha,ami ezzel a 8 pontos előnnyel most megvalósulhat,míg a reál,ha akar valamit 120%-ot kell nyújtson és ez nem kicsi előny,amit majdnem kiengedtünk a kezünk közül. Azt ,hogy mit jelent,ha Messi pályán van jól láthattad a második féidőben. Ennyit jelent,ha az alapcsapatból többen is a pályán vannak és nem a "Barca-B" játszik.
Egyébként pedig az a hsz,amiből a vita kiindult még az első félidő után íródott.

szerk.: ja igen, azt még elfelejtettem,hogy a kemény BL-párharc kapcsán szerintem semmivel sem lesz nehezebb dolgunk,mint ma. Egyáltalán nem lenézve az ukránokat mondom,hogy jó sorsolásunk volt,mert ennél csak nehezebb ellenfelet kaphattunk volna.
Ennel a Villareal-nak hazai pályán a világ bármelyik csapata ellen bármelyik meccsen lenne 4-5 ziccere. A tegnap a tartalékos Barca ellen volt összesen 3!!! Kicsit sötéten látod a dolgokat. Igen, szerencse is kellett ehhez az eredményhez, de ugyanúgy a Villareal-nak is szerencséje volt, hogy nem kaptak még hármat a meccs végéig. A mi szerencsénket tegnap este Victor Valdes-nek hívták, de ez szvsz semmit nem von le a csapat érdemeiből. Egy jó csapat egy klasszis kapussal kezdődik. Szinte minden meccsen be kell mutasson 1-2 bravúrt, ez benne van a csapat játékában, egy ilyen erős Villareal ellen pedig szvsz kifejezetten hízelgő a második félidei statisztika. Egyik mondatodban azt írod, hogy miért nem bombakezdővel állunk ki, kicsivel később meg már magad is beismered, hogy a kulcsembereknek is pihenniük kell valamikor. Az is igaz viszont, hogy a bevethető kulcsemberek közül mindenki játszott, csak Messi maradt ki a legerősebb kezdőbő, de neki is jutott majdnem 1 félidő, amiben el is döntöttük a 3 pontot. Mégis kit hiányoltál a kezdőcsapatból? Egy fél csapatnyi sérültünk van, szerinted mi lett volna a legalkalmasabb kezdő? Komolyan nem értem a logikádat, jó lenne ha konkrétumokról beszélnél és nem feltételes módban gyártanád az elméleteket ("mi lett volna HA kikapunk...?").
hady
Director del Fútbol

2011.04.03. 11:46:08

A meccs után Hegyi Iván azt mondta, hogy 50 millió körüli összeget kínáltunk Neymarért.....( ezt még sehol sem hallottam )
szkeptikus06
Jugador del Barça

2011.04.03. 11:44:32

giefLove írta:a lényegen nem változtat, mert "de ettől függetlenül" sincsen ha, ahogyan azt leírtad. kár, hogy nem te vagy az edző, biztos jobban csinálnád mint pep. de ez már az irónia határait súrolja. mivel nem látsz bele a klub mindennapi életébe, fogalmad sincs róla, hogy melyik játékos mit kér az edzőtől, milyen állapotban van, és mennyire komoly az esetleges sérülése. ezekből kiindulva, nem szidni kéne őket, hanem örülni annak hogy nem mi vagyunk 8 ponttal lemaradva..
Inkább én,mint Te,aki csak vélemény nélkül köt bele a másik mondanivalójába...

Kalap! A reál sajnos sokszor nyer gyenge játékkal hiányzókkal is ,szerencsére náluk idén pl az egyik legjobb támadó kiesett egész szezonra,nálunk ilyen nem volt. Szerintem a cserékkel ha számszakmailag jobban állnak is az előnyt jelent,mert több sérülés esetén sincsenek nagy bajban. A tegnapi meccsen szerintem legfeljebb Cé tudta volna őket kihúzni a pácból, mert mint csapat alkottak nullát.
Madridban nem a játékosokkal van a baj,a keretük nagyon jó. A legnagyobb probléma a fejekben van,amit úgy tűnik Murinnyó sem tudott helyrerakni, na meg persze az sem mellékes ,hogy minden idényben új edző,rengeteg érkező és távozó . Persze azt sem szabad elfelejteni,hogy minden idők legjobb Barcája ellen kellene villogni. Úgyhogy remélem,hogy idén sem nyer semmit a reál és Zsozé megy vissza Angliába , mi meg maradunk a tabella élén.
Drigo
Eurobarca Staff

2011.04.03. 10:44:00

Gauchomester írta:...
A fentiekhez csak annyit tennék hozzá, hogy vesztett pontok tekintetében jobban állunk, mint tavaly ilyenkor, ráadásul tavaly nem játszottunk kupa döntőt sem.

Persze ezek ellenére még pofára lehet esni mindhárom porondon.Én mégis azt mondom, amit mindig is szoktam: valaki attól lesz bajnok és attól lesz győztes csapat, hogy akkor is tud nyerni, ha nem megy úgy a játék. És ez a csapat mint említettem jelenleg eredményesebb, mint a tavalyi, hogy az az előttiről ne is beszéljek. Valamint, ha korábbról nem is tavaly óta mindenki tudhatja, hogy a trófeákhoz elsősorban nyerni kell, nem gálázni 10/9 alkalommal.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.04.03. 10:39:54

Sok mindent leírtatok, s valóban felesleges is fanyalogni a 3 pont megvan, s ez volt a legfontosabb!És akármilyen nehéz a Madrid sorsolása, s 8 pont a fór, amit valaki említett is beeshet egy meglepő vereség ha nem figyelünk!
Nem örülnék neki, ha tartalékolnánk, majd ha már fogjuk a bajnoki serleget akkor megnyugodtam :lol:
Kép
Kép
Kép
Gauchomester
Entrenador del Barça

2011.04.03. 10:24:35

Engedjétek meg, hogy jómagam is leírjam a véleményem a tegnapi meccsről. Ha röviden tenném, annyit írnék, hogy egyáltalán nem érdekel a játék a hátralevő 2 hónapban, az eredmény a lényeg. Felőlem lehet minden meccsünk 1-0, vagy 2-1, nem érdekel. Amit a csapat ősszel produkált, az világszenzáció, most kicsit fáradtak, de ez természetes. Ez volt a rövid.

Van azonban egy-két dolog, amiről érdemes elgondolkodni. Egy hatalmas pozitívum, hogy több, mint egy hónapja mondogatjuk, hogy így fásult a csapat, meg úgy nem játszik jól, de az előny csak növekszik a bajnokságban, a BL-ben pedig az Arsenal pályán sem volt. Ez hatalmas különbség az elmúlt évekhez képest. Aztán itt vannak még különböző tényezők, mint pl a kapitány, aki egyértelmű szellemi vezér a pályán két hónapja elfekvőben van. A helyettesítését tökéletesen megoldó, a posztjától távol is világklasszis Abidal nem szimplán sérült, a betegségének komoly lelki hatása is lehet a csapatra. Harmadszor pedig kiemelném, hogy minden eddiginél fársztóbb a liga fejben, hiszen a túloldalon egy ízig-vérig profi színművész az edző, aki mindent-de tényleg mindent bevet, és ez elképzelhetetlenül fárasztó lehet hétről hétre.

Tehát aki ezek után fanyalog a bajnokság 3. helyezettje elleni idegenbeli, kapott gól nélküli győzelem után, javaslom kövesse Special One Jo5ét egy teljes körű kivizsgálásra.
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.04.03. 10:03:35

Szép győzelem volt! Nem parádéztunk, de tegyük hozzá hogy Xavi hiányzott, válogatott fordulók után, plusz Messi is csak egy félidőt játszott.
Thiago játéka bíztató. Minden megmozdulása elképesztően könnyed, süt róla a tehetség, továbbra is azt tudom mondani hogy a jövő középpályása. Remélem jövőre már több szerephez jut! Nekem egyértelműen ő a meccs pozítivuma, plusz megköszönhetjük Valdesnek is.

A lényeg tehát a 3 pont, ami 6-al ér fel most hogy kikapott a Real!

Visca el Barca :!:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.04.03. 10:01:24

Fúúú, hát le a kalappal a csapat előtt!
Először is 3 szóban elemezném a meccset: VALDÉS, MASCHERANO, THIAGO!
Hosszabban:
Az első félidőben: Nagy volt a nyomás a Barcán mert remekül letámadott a Villareal és zárt vissza a védekezésnél és két szinte tökéletes Cazorla indítás után Rossit kellett megállítania Valdésnek aki ha nem véd ilyen jól, akkor még mindig csak 5 pont különbség lenne.
A második félidőben: Átvette az irányítást a Barca és hagyta is magát a Villareal és miután beállt Messi, könnyebben ment a tilitoli még ha nem is volt helyzete. A gól nagyon fontos volt de vigyázni kellett volna ha kitámadott volna a sárga tengeralattjáró, de nem tette hanem maradt védekezni a kontrákra hivatkozva. Amikor a 85. percben Valdés a lábával védett egy 5-6 méteres lövést akkor megállt a szívem és a lélegzetem. :D

Játékosonként 10-ig pontozva:
Valdés: Tőlem 10-et kapna mert amit fognia kellett azt megfogta és mindazt úgy, hogy nem lett belőle még 1 helyzet.
Alves: Mint mindig, rengeteget segítette a támadást de nem volt játszótársa ezért is kellett magára vállalnia a cselezést a tizenhatoson belülre ami nem ment rosszul ezért tőlem 10-et kap mert a védekezésnél is remekül helytállt.
Piqué: A gólja fontos volt. Végezte a dolgát még ha néha nem tökéletesen, de nem lett belőle baj. 9
Busquets: Ugyanaz mondható el róla mint Piquéről csakhogy ő besegített a középpályán: 9
Adriano: Úgy mint Alves, sokat segítette a támadásokat és a védekezésben nem tökéletesen, de helyt állt. 8,5
Mascherano: Az, hogy ő egy olyan kaliberű játékos aki nem fél odalépni és a támadó elé állni + becsúszni, nagyon fontos egy ilyen meccsen. A középpályán a passzaira nem nagyon lehet panasz mivel nem hiszem, hogy volt labdaeladása. 10
Thiago: Én úgy gondolom, hogy máris alá kell írattatni vele egy 5 éves szerződést mert én észre se vettem Xavi hiányát. Ő a jövő irányítója. Hihetetlen mekkora tehetség. 10
Iniesta: Nagyon fontos eleme volt a tegnapi Barca játékának. A legtöbbször nála volt a labda szerintem. 9
Afellay: Szerintem nagyon ügyes volt még ha nem is jöttek be mindig a cselei. Ott bal oldalt nagyon jó helyen van. Mérges lettem volna ha lehozza Pep. 8,5
Villa: Fúú hát ő volt a leggyengébb láncszem. Teljesen kivette magát a játékból (vagy kivették). 6

Akik még játszottak azokat inkább nem elemzem. Jó csere volt a Villa-Bojan de jóval hamarabb kellett volna szvsz.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.04.03. 09:54:31

Tocy írta:8 pont!!! Ez a lényeg. A hétvégén két sorozat is megszakadt, egyik Mou hazai veretlensége, másik a válogatott fordulók utáni pontvesztésünk :D Villarreal ellen idegenben még bombaformában is szép nyerni! Pozitívat az első félidőben keresni is kár, egyedül Thiago volt képes mosolyra deríteni :) Na meg Valdés. Azt nem értem, hogy Keita játékára a jelmondat:"stabil legyen a középpálya"? hol? Hát nem tudom pontosan, de kb 7-8 elszórakozott labdája volt a félpályánál az első játékrészben. Ha hozzá került, elrontotta, védekezésben szintén nulla. Bravo. Afellay se az igazi...persze kevés játékperc, de hát...így ne is nagyon várjon többet. Thiago az összes meccsén, amikor kap lehetőséget, megvillantja, hogy mekkora klasszis lesz, és mekkora tehetség. Ilyet utoljára ennyi idősen Messinél láttam...

Második félidő már jobb volt, érezhetően át tudtuk venni az irányítást, és a Vilarreal visszaszorult. A gólunk nem megszokott, de örülök neki :D Bár a végén Cazorla még beverhette volna...

Mascherano is nagyon jól játszott. Viszont Afellayra azt írtad, hogy gyenge volt, de én ezzel nem értek egyet. Néhányszor remekül elfutott a baloldalon csak a beadásai voltak mindig pontatlanok. Keita tényleg csalódás volt, de pont mi vagyunk azok akik tudjuk, hogy Keita mindig azokon a meccseken lő fontos gólt, amik olyanok, hogy csak húzzuk be a meccset és készüljünk a BL meccsre

Valdés és Busquets elég érdekesen oldották meg, de én ezt nem bánom. Ha Madridék megcsinálhatták, akkor mi is. Következnek az ukránok...hát megmondom őszintén, bízok abban, hogy Villa és Iniesta is fel tud pörögni. Bár a gyenge formájukból az Arsenal elleni visszavágóra is ki tudtak szakadni, főleg Ini. Messit se ártana rendesen összerakni, mert labda nélkül annyit se mozog mint Valdés. Visszatér Xavi...ő azért kell. Nem tudom, mit várjak :?

Még megyünk Madridba és jön az Espanyol, plusz sztem a 8pont miatt leeresztés magában hordozhat egy kiscsapat elleni pontvesztést, de tényleg már csak nagyon szélsőséges esetben veszíthetjük el a bajnokságot.
Mascherano nagyon jól játszott, rengeteg jó keresztlabdája volt. Afellay sem volt olyan rossz, sokszor elment a védője mellett csak a beadásai voltak pontatlanok. Keita csalódás, de ő a "csak húzzuk be vhogy a meccset" meccseken villog és lő gólt általában. Thiago remekül játszott, olyan R10 feelingem volt, amikor nála volt a labda. Most a csapat egyenként nem volt olyan jó, de csapatként remekül muzsikáltak a fiúk. Húzzuk be a 2 klasszikust és ejtsük ki a Sahtart, aztán utána lehet lazázni is. 8 pont :!: :D
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Tocy
Director del Fútbol

2011.04.03. 09:42:54

8 pont!!! Ez a lényeg. A hétvégén két sorozat is megszakadt, egyik Mou hazai veretlensége, másik a válogatott fordulók utáni pontvesztésünk :D Villarreal ellen idegenben még bombaformában is szép nyerni! Pozitívat az első félidőben keresni is kár, egyedül Thiago volt képes mosolyra deríteni :) Na meg Valdés. Azt nem értem, hogy Keita játékára a jelmondat:"stabil legyen a középpálya"? hol? Hát nem tudom pontosan, de kb 7-8 elszórakozott labdája volt a félpályánál az első játékrészben. Ha hozzá került, elrontotta, védekezésben szintén nulla. Bravo. Afellay se az igazi...persze kevés játékperc, de hát...így ne is nagyon várjon többet. Thiago az összes meccsén, amikor kap lehetőséget, megvillantja, hogy mekkora klasszis lesz, és mekkora tehetség. Ilyet utoljára ennyi idősen Messinél láttam...

Második félidő már jobb volt, érezhetően át tudtuk venni az irányítást, és a Vilarreal visszaszorult. A gólunk nem megszokott, de örülök neki :D Bár a végén Cazorla még beverhette volna...

Valdés és Busquets elég érdekesen oldották meg, de én ezt nem bánom. Ha Madridék megcsinálhatták, akkor mi is. Következnek az ukránok...hát megmondom őszintén, bízok abban, hogy Villa és Iniesta is fel tud pörögni. Bár a gyenge formájukból az Arsenal elleni visszavágóra is ki tudtak szakadni, főleg Ini. Messit se ártana rendesen összerakni, mert labda nélkül annyit se mozog mint Valdés. Visszatér Xavi...ő azért kell. Nem tudom, mit várjak :?

Még megyünk Madridba és jön az Espanyol, plusz sztem a 8pont miatt leeresztés magában hordozhat egy kiscsapat elleni pontvesztést, de tényleg már csak nagyon szélsőséges esetben veszíthetjük el a bajnokságot.
samy85
Capitá del Barça

2011.04.03. 09:41:47

Amikor tegnap hazaértem, és átkapcsoltam a sport 1 tv-re, látom Real-SpG
0-1 a 85. percben....ez úgy felpörgetett, hogy az csak na...aztán amikor lefújták a meccset, akkor eszembe jutott a JM veretlenségi sorozatának a vége....:D Na de ennyit a Madridról.... Tegnap este mint már írtam elég jó hangulatban vártam a Meccset. az első félidőben tartottuk a labdát, de igazán komoly lehetőségeket nem tudtunk kialakítani..egészen a 38. percig kellett várni az első kapura lövésre... azért kikell emelnem hogy Thiago hihetetlen jó játékos lesz...a testcselei.....áááááá...hihetetlenek... :shock: igy néztem amikor csinálta őket...
VV védései pedig szemkápráztatóak voltak...bevallom őszintén Cazorla lövésénél azt hittem egyenlő az állás, de nem VV máshogy gondolta... Hál'istennek...ugye úgy voltam vele, hogy gyakorlatilag mindegy mit játszunk, mert a Madrid kikapott otthon innentől kezdve az 5 pont difi marad a fordulót követően bármi is lesz az eredmény a Madrigalban... Ja még annyit hogy a meccs közben a Farkas úr idézte a Villareal mesterének szavait:-"a Barca csak akkor tud itt nyerni, ha tudása legjavát nyújtja, mert semmit nem kapnak ajándékba.." A Madrid ellen nem miért nem lehet ilyet..... ott azt mondja a játékosainak: "fehérmezesek! Feküdj".... szánalom.....
Kép
Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
Lezárt