Fúúú, hát le a kalappal a csapat előtt!
Először is 3 szóban elemezném a meccset: VALDÉS, MASCHERANO, THIAGO!
Hosszabban:
Az első félidőben: Nagy volt a nyomás a Barcán mert remekül letámadott a Villareal és zárt vissza a védekezésnél és két szinte tökéletes Cazorla indítás után Rossit kellett megállítania Valdésnek aki ha nem véd ilyen jól, akkor még mindig csak 5 pont különbség lenne.
A második félidőben: Átvette az irányítást a Barca és hagyta is magát a Villareal és miután beállt Messi, könnyebben ment a tilitoli még ha nem is volt helyzete. A gól nagyon fontos volt de vigyázni kellett volna ha kitámadott volna a sárga tengeralattjáró, de nem tette hanem maradt védekezni a kontrákra hivatkozva. Amikor a 85. percben Valdés a lábával védett egy 5-6 méteres lövést akkor megállt a szívem és a lélegzetem.
Játékosonként 10-ig pontozva:
Valdés: Tőlem 10-et kapna mert amit fognia kellett azt megfogta és mindazt úgy, hogy nem lett belőle még 1 helyzet.
Alves: Mint mindig, rengeteget segítette a támadást de nem volt játszótársa ezért is kellett magára vállalnia a cselezést a tizenhatoson belülre ami nem ment rosszul ezért tőlem 10-et kap mert a védekezésnél is remekül helytállt.
Piqué: A gólja fontos volt. Végezte a dolgát még ha néha nem tökéletesen, de nem lett belőle baj. 9
Busquets: Ugyanaz mondható el róla mint Piquéről csakhogy ő besegített a középpályán: 9
Adriano: Úgy mint Alves, sokat segítette a támadásokat és a védekezésben nem tökéletesen, de helyt állt. 8,5
Mascherano: Az, hogy ő egy olyan kaliberű játékos aki nem fél odalépni és a támadó elé állni + becsúszni, nagyon fontos egy ilyen meccsen. A középpályán a passzaira nem nagyon lehet panasz mivel nem hiszem, hogy volt labdaeladása. 10
Thiago: Én úgy gondolom, hogy máris alá kell írattatni vele egy 5 éves szerződést mert én észre se vettem Xavi hiányát. Ő a jövő irányítója. Hihetetlen mekkora tehetség. 10
Iniesta: Nagyon fontos eleme volt a tegnapi Barca játékának. A legtöbbször nála volt a labda szerintem. 9
Afellay: Szerintem nagyon ügyes volt még ha nem is jöttek be mindig a cselei. Ott bal oldalt nagyon jó helyen van. Mérges lettem volna ha lehozza Pep. 8,5
Villa: Fúú hát ő volt a leggyengébb láncszem. Teljesen kivette magát a játékból (vagy kivették). 6
Akik még játszottak azokat inkább nem elemzem. Jó csere volt a Villa-Bojan de jóval hamarabb kellett volna szvsz.