A Balatopnnál is hová mentek? Én Zánkára. Hétfőn idnulunk hajnali 3-kor!! De tegyük hozzá eggyik a legkeletibb a másik meg nyugati...Los Banditos írta:Jaja, remélem Ofő sem tervez túl sok múzeumlátogatást meg egyéb felesleges hülyeséget. A házaink is elég jók lesznek meg minden.Csak a Barca! írta:Akkor jó buli lesz.Időjárással sem lesz gondotok.
Remélem a Balaton is megvan már legalább 20-22 C°
Offtopic #2
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
-
Jaja, remélem Ofő sem tervez túl sok múzeumlátogatást meg egyéb felesleges hülyeséget. A házaink is elég jók lesznek meg minden.Csak a Barca! írta:Akkor jó buli lesz.Időjárással sem lesz gondotok.

Remélem a Balaton is megvan már legalább 20-22 C°

in to exile
- Csak a Barca!
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Akkor jó buli lesz.Los Banditos írta:Én múltkor néztem. A csajok között volt 1-2 jó, de nem volt valami gerjesztő látvány, ahogy mindenhonnan csurgott róluk a trutyi.![]()
Holnap 3 napra megyünk osztálykirándulásra a Balaatonra.Szerintem jó lesz, bár néhányan túlságosan is sok itókát terveznek vinni. Abszintot is vett 1-2 barom.
![]()

Én meg holnap megyek szigorlatozni.

- Csak a Barca!
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Azért az elég elszomorító, hogy nem tudnak mit adni nem?ozsimiki írta:Ma láttam a prómójátOrdog írta:Kezdődik a mézbírkózás!!!!
Sport1!!! Minden férfitársam nézze akinek van vér a pucájában!!![]()
![]()
Kötelező darab az ifjúságnak![]()
"akinek van vér a pucájában" hát ezekután lesz vér bizonyos helyen![]()
![]()
![]()

Sportklub meg a rodeó.
-
Én múltkor néztem. A csajok között volt 1-2 jó, de nem volt valami gerjesztő látvány, ahogy mindenhonnan csurgott róluk a trutyi.

Holnap 3 napra megyünk osztálykirándulásra a Balaatonra.
Szerintem jó lesz, bár néhányan túlságosan is sok itókát terveznek vinni. Abszintot is vett 1-2 barom.

Holnap 3 napra megyünk osztálykirándulásra a Balaatonra.

in to exile
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Ma láttam a prómójátOrdog írta:Kezdődik a mézbírkózás!!!!
Sport1!!! Minden férfitársam nézze akinek van vér a pucájában!!

Kötelező darab az ifjúságnak

"akinek van vér a pucájában" hát ezekután lesz vér bizonyos helyen

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Tessék!barca99 írta: Viccet félretéve, ha vki vaterázás közben ráakad az alábbi mezre (név nélkül és az L-es méret is előny), akkor vagy dobjon egy pü-t, de írhat az offtopicba is.
Bár ez Xl-es de majd belenősz..

Ez feltehetőleg azért van, mert oda nagyrészt szakértők írnak, ide meg a szurkolók.
Viccet félretéve, ha vki vaterázás közben ráakad az alábbi mezre (név nélkül és az L-es méret is előny), akkor vagy dobjon egy pü-t, de írhat az offtopicba is. Köszi
M E Z
Mellesleg ez azért nem jó, mert van rajta név.

Viccet félretéve, ha vki vaterázás közben ráakad az alábbi mezre (név nélkül és az L-es méret is előny), akkor vagy dobjon egy pü-t, de írhat az offtopicba is. Köszi
M E Z
Mellesleg ez azért nem jó, mert van rajta név.

-
- Jugador del Barça
Olvasgatva a Barca igazolások topicot arra jöttem rá, (színvonal...), h aki ide, a Minden más helyekre írkál, annak lehet adni a véleményére, aki meg csak oda, annak meg többnyire nem... (tisztelet a kivételnek, pl Balinho (de biztos vannak még többen, csak nem jutnak eszembe, bocsánat
...))

Ááá, Savi, ez brutális.
Inkább játsszák le sportszerűen. Mondjuk egy barátságos vízilabda meccsen. A srácok kék sapkában nyomnák, az ellenfél pedig ő lenne a barátaival, pirosban.

Inkább játsszák le sportszerűen. Mondjuk egy barátságos vízilabda meccsen. A srácok kék sapkában nyomnák, az ellenfél pedig ő lenne a barátaival, pirosban.

-
- Eurobarca Staff
Jaaaaaaa. Félreérted, azárt nem eszem, mert akkor túl kövér lennék és nem férnék bele a trendi rucikba.Vito írta:ejnye Dani! nem vagy elég liberális! (Drigo írta:Inkább írtad volna be, hogy jó étvágyat az ebédhezezek után már elment a kedvem.
)
Az hót' ziher, hogy nekem nem lesz ilyen fiam. Az egy dolog, hogy én tróger vagyok, de ez már akkor is túlzás.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Juuuj tényleg.Láttam én is, de elfeledtem megnézni.Jó volt?Melltartó levétel?Csak a Barca! írta:Láttam a beharangozóját, de sajnos itt az albiban nincs sport1.Ordog írta:Kezdődik a mézbírkózás!!!!
Sport1!!! Minden férfitársam nézze akinek van vér a pucájában!!![]()
Pedig biztos nagyon érdekes lehet.

-
- Llegenda del Barça
ejnye Dani! nem vagy elég liberális! (Drigo írta:Inkább írtad volna be, hogy jó étvágyat az ebédhezezek után már elment a kedvem.
állítólag ez az új módi!

a metroszexuálisok barnítókrémmel kenik magukat, női ruhákban járnak.
egyébként gáz, meg az is, hogy manapság ez a sikk a fiatalok körében, nameg persze a 17 éves barátok meggyilkolása...
-
- Eurobarca Staff
Inkább írtad volna be, hogy jó étvágyat az ebédhez
ezek után már elment a kedvem.

- Csak a Barca!
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Láttam a beharangozóját, de sajnos itt az albiban nincs sport1.Ordog írta:Kezdődik a mézbírkózás!!!!
Sport1!!! Minden férfitársam nézze akinek van vér a pucájában!!

Pedig biztos nagyon érdekes lehet.

-
- Eurobarca Staff
Óóóóóóó ez már létezik, csak "Barça Igazolások 2008-09", illetve "Barça Igazolások 07-08" néven. Jó előfordul, hogy néha bekerül oda egy-egy kakukktojás, de azt egyből elnyomja Diego vagy Nasri, vagy netán egy 12 emberes csapat.takivini írta:Ennek kapcsán, az jutott eszembe, hogy mi lenne ha összegyűjtenénk a legértelmesebb hsz-eket amit az eurobarcán valaha mondtak?
- takivini
- Capitá del Barça
barcalonapeti a Seydou Keita topicban írta:én személy szerint jobban örülök keitának mint piqénak bár cáfoljon rám ez a nyakib láb nagy gyerekbarcás vagyok nem szégyen utálni fogom a reált amig élek

-
- Capitá del Barça
Ki mondta?Bányász írta:Laporta -> Fritz Teufel
Ingla -> Safranek
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Laporta -> Fritz Teufel
Ingla -> Safranek
Ingla -> Safranek

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
- Csak a Barca!
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Nem tudom melyik moditól kaptam a felszólítást, hogy vegyem kisebbre az aláírásomban a képet, mert túl magas.
Na most a kérdésem az lenne, hogy már mér lenne magas? 150 pixel magas, mindig is ennyi volt és nem egy olyan aláírás képpel találkoztam ami pont ugyan ekkora, sőt elolvastam a szabályzatot is, ott pont ez a max, akkor mi a baj?
Na most a kérdésem az lenne, hogy már mér lenne magas? 150 pixel magas, mindig is ennyi volt és nem egy olyan aláírás képpel találkoztam ami pont ugyan ekkora, sőt elolvastam a szabályzatot is, ott pont ez a max, akkor mi a baj?