Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
A Balatopnnál is hová mentek? Én Zánkára. Hétfőn idnulunk hajnali 3-kor!! De tegyük hozzá eggyik a legkeletibb a másik meg nyugati...Los Banditos írta:Jaja, remélem Ofő sem tervez túl sok múzeumlátogatást meg egyéb felesleges hülyeséget. A házaink is elég jók lesznek meg minden.Csak a Barca! írta:Akkor jó buli lesz.Időjárással sem lesz gondotok.
Remélem a Balaton is megvan már legalább 20-22 C°
Jaja, remélem Ofő sem tervez túl sok múzeumlátogatást meg egyéb felesleges hülyeséget. A házaink is elég jók lesznek meg minden.Csak a Barca! írta:Akkor jó buli lesz.Időjárással sem lesz gondotok.
Akkor jó buli lesz.Los Banditos írta:Én múltkor néztem. A csajok között volt 1-2 jó, de nem volt valami gerjesztő látvány, ahogy mindenhonnan csurgott róluk a trutyi.![]()
Holnap 3 napra megyünk osztálykirándulásra a Balaatonra.Szerintem jó lesz, bár néhányan túlságosan is sok itókát terveznek vinni. Abszintot is vett 1-2 barom.
![]()
Azért az elég elszomorító, hogy nem tudnak mit adni nem?ozsimiki írta:Ma láttam a prómójátOrdog írta:Kezdődik a mézbírkózás!!!!
Sport1!!! Minden férfitársam nézze akinek van vér a pucájában!!![]()
![]()
Kötelező darab az ifjúságnak![]()
"akinek van vér a pucájában" hát ezekután lesz vér bizonyos helyen![]()
![]()
![]()
Ma láttam a prómójátOrdog írta:Kezdődik a mézbírkózás!!!!
Sport1!!! Minden férfitársam nézze akinek van vér a pucájában!!
Tessék!barca99 írta: Viccet félretéve, ha vki vaterázás közben ráakad az alábbi mezre (név nélkül és az L-es méret is előny), akkor vagy dobjon egy pü-t, de írhat az offtopicba is.
Jaaaaaaa. Félreérted, azárt nem eszem, mert akkor túl kövér lennék és nem férnék bele a trendi rucikba.Vito írta:ejnye Dani! nem vagy elég liberális! (Drigo írta:Inkább írtad volna be, hogy jó étvágyat az ebédhezezek után már elment a kedvem.
)
Juuuj tényleg.Láttam én is, de elfeledtem megnézni.Jó volt?Melltartó levétel?Csak a Barca! írta:Láttam a beharangozóját, de sajnos itt az albiban nincs sport1.Ordog írta:Kezdődik a mézbírkózás!!!!
Sport1!!! Minden férfitársam nézze akinek van vér a pucájában!!![]()
Pedig biztos nagyon érdekes lehet.
ejnye Dani! nem vagy elég liberális! (Drigo írta:Inkább írtad volna be, hogy jó étvágyat az ebédhezezek után már elment a kedvem.
Láttam a beharangozóját, de sajnos itt az albiban nincs sport1.Ordog írta:Kezdődik a mézbírkózás!!!!
Sport1!!! Minden férfitársam nézze akinek van vér a pucájában!!
Óóóóóóó ez már létezik, csak "Barça Igazolások 2008-09", illetve "Barça Igazolások 07-08" néven. Jó előfordul, hogy néha bekerül oda egy-egy kakukktojás, de azt egyből elnyomja Diego vagy Nasri, vagy netán egy 12 emberes csapat.takivini írta:Ennek kapcsán, az jutott eszembe, hogy mi lenne ha összegyűjtenénk a legértelmesebb hsz-eket amit az eurobarcán valaha mondtak?
barcalonapeti a Seydou Keita topicban írta:én személy szerint jobban örülök keitának mint piqénak bár cáfoljon rám ez a nyakib láb nagy gyerekbarcás vagyok nem szégyen utálni fogom a reált amig élek
Ki mondta?Bányász írta:Laporta -> Fritz Teufel
Ingla -> Safranek