Na, nem voltam sokáig, úgyhogy most kicsit hosszabb hsz-t írok, mert van mit mondanom.
1.: a hír után már írtam Filipe helyzetéről. Nagyon jó volna ha jönne, mert vannak jó megmozdulásai, elég ügyesnek tűnik, sztem 10 milla körüli értéke van. Az ultimátum jó ötlet volt szvsz, mert Filipe minden álma, hogy itt játsszon és akkor nem lenne olyan játékos sehol máshol, a Deporban végképp nem, ha nem engednék el. Ez a Barca erejének köszönhető
2.: Villa sztem mindenképpen tudna 2 poszton is játszani: bal oldalon és középen is egyaránt. Szélen is játszott a válogatottban és ott is veszélyes tudott lenni. De Samu sztem elmegy és akkor középen fog játszani, vagy Henry tér oda vissza, még nem tudom, főleg mert Bojan meggyőzőbben teljesített szélen, mint középen, ezért egy olyat is el tudnék képzelni, hogy ott marad Bojan, meg Keirisson is és csak Villa jön, meg Samu megy, akkor egyszerű helyzet van, de lehetne nagyon jól kombinálni, hogy Henry ne játsszon végig egy egész idényt egyedül bal szélsőként.
Villa nagyon jól helyezkedik, valahogy sokszor helyzetbe kerül.

És ahol ő játszik elöl ott mindig mindenki azt mondja, hogy a csatár társával nagyon érzik, egymást. Épp ezért őt nagyon jónak tartom, nagyon szeretném, hogy jöjjön, mert tényleg gyors, egész jól cselez, ha kell, de nem nagyon van rá szüksége, mert nagyon jól fejez be és olyan jól kerül helyzetbe, hogy nincs is rá szüksége többnyire. Azon kívül meg tényleg tudna szélen is játszani akár.
3.: Mata: piszok jó játékosnak tartom. Gyors, jó fizikuma van és pontos, azon kívül érzi a belsőket, jól oszt labdát, sőt ő maga is veszélyes, szintén viszonylag sokszor kerül helyzetbe. Nagyon beleillene a játékunkba, ebben biztos vagyok.
Villával együtt érkezhetne, akkor kicsit érdekes lenne, hogy a félelmetes Tridente-ből csak 1 játékos maradna fix kezdőnek, de amilyen jól játszik a 2 lehetséges érkező, megérné a leigazolni őket, sokat erősödnénk. A támadósor felfrissülne, kp-ra nem kell senki, inkább a fiatalok közül hozzunk fel valakit, aki hozzátehetne még a játékhoz, főleg, hogy Hleb marad, aminek örülök, mert be fog tudni illeszkedni, ha kap még1 esélyt és el kezd bízni magában! Védelem meg remélem le is zárul most Filipevel, és Henrique jön és jól játszik.
Most jutott eszembe egy lehetőség, hogy miért is akarja Pep hozni Mascheranot. Touré nagyon jól játszok kv-t is, hát lehet, hogy akkro ő rá ott, azon a poszton számít jövőre a mester és azért, hogy legyen 2 megbízható szűrő ( S. Busquets, meg Mascherano ) igazolja le. Remélem nem így lesz, mert szűrőként a legerősebb Yaya!