Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Középen szerintem sem gyengülnénk, csak hát nem tudom: Iniesta bal támadóként szerintem kevésbé volt hatékony. A játékában nincs benne igazán a gól, sokkal inkább a gólpassz, azt meg könnyebb a középpályáról. Amikor Ini bal támadót játszott, az nekem mindig kényszermegoldásnak tűnt.Szerintem középen egyáltalán nem gyengülnék,elől pedig tudjuk mire képes Iniesta(elől is).
Én úgy gondolkozom erről,h sztem azért akarnák Őt mert így akarják megoldani a balszélső kérdését.Iniesta feljebb lép,Cesc meg játszana Ini helyén.mindorokke_barca írta:Ha ezt figyelmen kivül hagyjuk, akkor nem hülyeség, viszont akkor bejön egy másik szempont. Az ő posztja egyáltalán nem hiányposzt nálunk. Az lesz, ha kiöregszik Xavi, vagy elmegy Yaya. (tudom, hogy nem ugyanaz a poszt, de Cesc mindkét helyen tud és szokott játszani). Így viszont ha ezt nézzük a 40 millió még önmagában is sok, még akkor is, ha eltekintünk afölött, hogy saját nevelés voltBár ha figyelmen kívül hagyom,h itt focizott akkor már nem is akkora nagy hülyeség.
ne viccelj! az még oké hogy oda áll hogy távozni akar, de az Arsenal vezetői kiröhögik ha ő akarja meghatározni hogy mennyiért engedjék el! ezt te sem gondolhattad komolyan...
ne viccelj! az még oké hogy oda áll hogy távozni akar, de az Arsenal vezetői kiröhögik ha ő akarja meghatározni hogy mennyiért engedjék el! ezt te sem gondolhattad komolyan...mindorokke_barca írta:Hogy őszinte legyek, ha Fabregas korrekt akar lenni, akkor megvárja míg lejár a szeződése, hogy ne kelljen pénzt adni érte(azok után ahogy lelépett), vagy rábírja az Arsenalt, hogy valami jelképes összegért(5-10 millióért) elengedjék. Fabregas helyében nem lenne képem elvárni, hogy a saját nevelő klubom ilyen 40 milliókat adjon értem, azok után ahogyan otthagytam őket... De hát az emberek nem egyformák...Mit szóltok a Fabregas ügyhöz?
Több helyen olvastam már hogy hosszabbított 5 évre, de újra és újra előbbukkannak a hírek arról, hogy egy adott pénzösszegért a Barcába jön. Én örülnék neki nagyon, de nem tudom mit higgyek...
Ha ezt figyelmen kivül hagyjuk, akkor nem hülyeség, viszont akkor bejön egy másik szempont. Az ő posztja egyáltalán nem hiányposzt nálunk. Az lesz, ha kiöregszik Xavi, vagy elmegy Yaya. (tudom, hogy nem ugyanaz a poszt, de Cesc mindkét helyen tud és szokott játszani). Így viszont ha ezt nézzük a 40 millió még önmagában is sok, még akkor is, ha eltekintünk afölött, hogy saját nevelés voltBár ha figyelmen kívül hagyom,h itt focizott akkor már nem is akkora nagy hülyeség.
Ez nem hiszem,h Fabregason múlik...és nem gondolom,h Ő elvár bármi olyasmit,h na most akkor a Barca bármi áron szerezze vissza.mindorokke_barca írta:Hogy őszinte legyek, ha Fabregas korrekt akar lenni, akkor megvárja míg lejár a szeződése, hogy ne kelljen pénzt adni érte(azok után ahogy lelépett), vagy rábírja az Arsenalt, hogy valami jelképes összegért(5-10 millióért) elengedjék. Fabregas helyében nem lenne képem elvárni, hogy a saját nevelő klubom ilyen 40 milliókat adjon értem, azok után ahogyan otthagytam őket... De hát az emberek nem egyformák...Mit szóltok a Fabregas ügyhöz?
Több helyen olvastam már hogy hosszabbított 5 évre, de újra és újra előbbukkannak a hírek arról, hogy egy adott pénzösszegért a Barcába jön. Én örülnék neki nagyon, de nem tudom mit higgyek...
frost86 írta:Most olvastam,hogy Soriano visszatért Valenciához és kijelentette,hogy a legjobb játékosok (Villa, Silva, Mata) nem mennek sehova, sőt újabb sztárok érkezhetnek melléjük. Az elsőszámú kiszemelt Javier Mascherano, de akár Franck Ribéry is érkezhet.valencia magyar szurkolói oldalán olvastam
Ez jó, mivel Soriano tavaly megállapodott Villaval, ha kap egy megfelelő ajánlatot mehet.madridista írta:Részben a Real Madridot érintő hír is lehet, hogy ismét Vicente Soriano lett a Valencia elnöke, aki eddigi 10%-os tulajdonjoga mellé további 41%-ot szerzett, ami pedig már feljogosítja őt arra, hogy ismét átvegye az irányítást. A régi új elnök ma 19:30-tól sajtótájékoztatót tart Valenciában.
Henrique nélkül is sikerült lezárni ezt a szezont és Marquez is úgy néz ki, hogy felépül valamint van esély Milito-ra is. Ráadásul az Atletic-ből is feljöhet mondjuk Muniesa kisebb meccsekre. Caseres pedig a szezonban sem kapott sok lehetőséget, még akkor sem amikor erősen szűkölködtünk hátvédben. Pl. ott a Bl-döntő. Inkább Yaya-t játszatta minthogy Caseres-re számítson, szóval nem hiszem, hogy katasztrófa lenne Caseres és Henrique hiánya.faithnomore írta:ebben igazat adok neked de azt viszont kizárom hogy 3 játékost is adjunk a pénz mellé Villáért főleg hogy 2 középhátvédet
faithnomore írta:de nem akar középhátvédet.....
Puyol, Piqué, Marquez, Henrique, Milito, Caceres + Onyewu???
6 középhátvéd után minek egy 7.?
Az egy dolog, hogy Ini-nek nem a balszélső az eredeti posztja, de ha nem jön egy Robinho/Silva/Mata szintű játékos oda muszáj lesz neki felhúzódnia, akkor pedig a kp jelentősen meggyengül, plusz sérülések is beleszólhatnak és a rotáció sem utolsó szempont. Közel 70 meccset nem lehet így végigjátszani. Ők is emberből vannak. Nagyjából minden posztra van jó csereember kivéve irányító/támadó középpályásra nem. (mondjuk ott van Hleb, de őt nem nevezném minőségi cserének) Ezért lenne szükség inkább Fabregasra mint Mascheranora. Vkp posztra ott van legalább 3 ember, míg Init és Xavit nem nagyon tudják érdemben helyettesíteni. Fabregason kívül sztem egy kezemen meg tudom számolni hány alkalmas játékos lenne. Ráadásul szívesen jönne és Wenger sem ragaszkodik foggal-körömmel hozzá. Viszont 10-15 milláért nem fogjuk tudni megszerezni, de inkább érte adjunk 35 misit mint Mascheranoért 30-35-öt.Danka00792 írta:De minek? 40 millió-t nem szoktunk csak ugy kidobni... van egy tökéletes kp-nk, én már Mascherano-t is feleslegesnek tartom.sjd írta:Meg mondjuk Pique néha még a cserepadra se fért fel az mu-ba, ehhez képest Fabregas az arsenal csékája. így nézve a 40 milla sztem megéri
Tök fölösleges 40 millióért játékost venni kp-ra, Iniestanak pedig nem a bal szél az igazi posztja, attól függetlenül hogy meg tudja oldani, neki a kp-n a helye.
Ne hülyéskedjetek már, az Arsenálnál kutyát nem érdekli, hogy barca nevelés, ami meg érthető is. Mi az hogy 10-15 reális, meg jó lenne?Barca__15 írta:én türelmetlen vagyok örülnék ha most jönne![]()
![]()
de a 40millió az tényleg erős túlzás... jól mondod 10-15 a reális...figyelembevéve h a BARCÁBA igazolásról van szó...