Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ömm.. henry nem igazán jó fejelő, ez orvosi szakvélemény róla egyébként. a fejformája az oka.lui1698 írta:Csak a Barca! írta: Ennyi + egy bambi.Meg azt se feledjük, hogy Trez meg Villa sem égimeszelő.
![]()
Ilyen szepontból ezért lenne jó Ibra, Benz, Gomez...
Szerkesztve:
Hupsz... Ezt benéztem, Trez 190...
Gyerökök a Barca nem azt a fölívelős befejelős játékot jácca!
Messi,Kun,Bojan nem lenne rossz...
De hogy nektek is igazat adjak 1 kicsit azért a BL.ben lehet hogy kell majd 1 jól fejelő csávó...de ki más lenne jobb ide mint TITI!!!![]()
Sőt szerintem 1 Messi,Kun,Henry hármas eléggé odabszna!
Hát igen emlékszünk..lopakodo írta: EMLÉKEZTEKLaporta is azt mondta h ha ő lesz az elnök leigazolja beckham-et
és mi lett belőle
semmi
![]()
EMLÉKEZTEKLesy írta:Ha Rosell a garancia arra, hogy jön Aguero, akkor felőlem lehet elnökváltás. Ha jól tudom Laportának már amugy is ez az utolsó éve.
Csak a Barca! írta: Ennyi + egy bambi.Meg azt se feledjük, hogy Trez meg Villa sem égimeszelő.
![]()
Ilyen szepontból ezért lenne jó Ibra, Benz, Gomez...
Szerkesztve:
Hupsz... Ezt benéztem, Trez 190...
Ennyi + egy bambi.barca99 írta:Na mindjárt megkapod te is, hogy Eto'o is csak 179, és ő sem fejel jó...G-Jay írta:Áhháháháhá. Mégis mit gondoltok, egy Agüero-Bojan-Messi csatársor mégis egy kőkemény védelemmel szemben mit tudna? Három miniatűr játékos, simán felőrlik őket, de ha nem is, akkor is esélytelenek vagyunk a fejeléseknél. Pedig sokszor szükséges. Hülyeség.
G.
Na mindjárt megkapod te is, hogy Eto'o is csak 179, és ő sem fejel jó...G-Jay írta:Áhháháháhá. Mégis mit gondoltok, egy Agüero-Bojan-Messi csatársor mégis egy kőkemény védelemmel szemben mit tudna? Három miniatűr játékos, simán felőrlik őket, de ha nem is, akkor is esélytelenek vagyunk a fejeléseknél. Pedig sokszor szükséges. Hülyeség.
G.
Hát... Azért nem voltak rosszak, amikor R10 tényleg a focival foglalkozott, uhogy nyugodtan tehetünk ilyen kijelentéseket.Mental_Theo írta:ja, Ronaldinhorol is azt mondták, Roni-eto'o az évszázad párosa.Lesy írta:Aguero-Bojan-Messi. Te jószagú atyagatya. Ez a hármas lehetne az "Évszázad támadósora"Most így belegondolok, hogy ez a Három testőr mire lenne képes összeszorul a gyomrom. Talán olyan lehetne a csapat, mint egykoron Ronaldoval; 100 rúgott gól fölé vinni a szekeret. "Álmodoztam sokszor róla...."
ne tegyünk ilyen nyilatkozatokat...
rosszul tudod, Laportának 2010-ig szól a mandátumaLesy írta:Ha Rosell a garancia arra, hogy jön Aguero, akkor felőlem lehet elnökváltás. Ha jól tudom Laportának már amugy is ez az utolsó éve.
Rosszul tudod, még van kettő - papíron. A valóságban, remélem, pár napja.Lesy írta:Ha Rosell a garancia arra, hogy jön Aguero, akkor felőlem lehet elnökváltás. Ha jól tudom Laportának már amugy is ez az utolsó éve.
ja, Ronaldinhorol is azt mondták, Roni-eto'o az évszázad párosa.Lesy írta:Aguero-Bojan-Messi. Te jószagú atyagatya. Ez a hármas lehetne az "Évszázad támadósora"Most így belegondolok, hogy ez a Három testőr mire lenne képes összeszorul a gyomrom. Talán olyan lehetne a csapat, mint egykoron Ronaldoval; 100 rúgott gól fölé vinni a szekeret. "Álmodoztam sokszor róla...."