Barça Igazolások 2008-09
- Lujo
- Capitá del Barça
Nem értek itt pár embert! Mi a bajotok Laportával?
Ez az ember a gödör aljáról, rengeteg adósságból hozta fel szeretett KLUBunkat a BL megnyeréséig és tette magát a csapatot egy rendkívül nyereséges vállalkozássá. Talán mára a TOP3-ban is benne vagyunk, erre ti itt páran el akarjátok kergetni ezt az ELNÖKöt? S miért, mert a sértődős Sandro beígéri Agüerot 55! misiért? Hát nem értem, kérlek magyarázzátok el nekem, mit vétett szerintetek ez az ember! (Túlságosan nyereségesek vagyunk talán?)
Ez az ember a gödör aljáról, rengeteg adósságból hozta fel szeretett KLUBunkat a BL megnyeréséig és tette magát a csapatot egy rendkívül nyereséges vállalkozássá. Talán mára a TOP3-ban is benne vagyunk, erre ti itt páran el akarjátok kergetni ezt az ELNÖKöt? S miért, mert a sértődős Sandro beígéri Agüerot 55! misiért? Hát nem értem, kérlek magyarázzátok el nekem, mit vétett szerintetek ez az ember! (Túlságosan nyereségesek vagyunk talán?)
- Ákocka
- Jugador d'estrella
Szerintem Bojant alulértékelik. Hihetetlen tehetség, fejlődése meteorisztikus.
Nyáron még rápakolnak 5 kiló izmot. Kiváló padavanja lesz Henry mesternek.
Szóval szerintem csak egy cserecsatárt kéne venni, mert Bojannak meglesz a maga 15 gólja jövőre.
Amúgy Guardiola milyen játékrendszerben tolta a B-t? Láttam 93-94es meccseket, mikor fénykorában volt, és remekül ment neki a 4-2-3-1. Nagyon szívesen nézném ezt a felállást. Vagy a 4-4-2 akár, de legyen már valami más is a 4-3-3 kívül.

Amúgy Guardiola milyen játékrendszerben tolta a B-t? Láttam 93-94es meccseket, mikor fénykorában volt, és remekül ment neki a 4-2-3-1. Nagyon szívesen nézném ezt a felállást. Vagy a 4-4-2 akár, de legyen már valami más is a 4-3-3 kívül.
ömm.. henry nem igazán jó fejelő, ez orvosi szakvélemény róla egyébként. a fejformája az oka.lui1698 írta:Csak a Barca! írta: Ennyi + egy bambi.Meg azt se feledjük, hogy Trez meg Villa sem égimeszelő.
![]()
Ilyen szepontból ezért lenne jó Ibra, Benz, Gomez...
Szerkesztve:
Hupsz... Ezt benéztem, Trez 190...
Gyerökök a Barca nem azt a fölívelős befejelős játékot jácca!
Messi,Kun,Bojan nem lenne rossz...
De hogy nektek is igazat adjak 1 kicsit azért a BL.ben lehet hogy kell majd 1 jól fejelő csávó...de ki más lenne jobb ide mint TITI!!!![]()
Sőt szerintem 1 Messi,Kun,Henry hármas eléggé odabszna!
- lopakodo
- Capitá del Barça
Diego Milito-val mi van?Tavaly a real 30 millát ajánlott a zaragozának
de nem fogadták el
most sztem 15 millióért megvehetnénk
nem idős viszont kiváló képességei vannak és nem kicsi
újra együtt játszhatna a tesójával 

Hát igen emlékszünk..lopakodo írta: EMLÉKEZTEKLaporta is azt mondta h ha ő lesz az elnök leigazolja beckham-et
és mi lett belőle
semmi
![]()

- lopakodo
- Capitá del Barça
EMLÉKEZTEKLesy írta:Ha Rosell a garancia arra, hogy jön Aguero, akkor felőlem lehet elnökváltás. Ha jól tudom Laportának már amugy is ez az utolsó éve.

- lui1698
- Llegenda del Barça
Csak a Barca! írta: Ennyi + egy bambi.Meg azt se feledjük, hogy Trez meg Villa sem égimeszelő.
![]()
Ilyen szepontból ezért lenne jó Ibra, Benz, Gomez...
Szerkesztve:
Gyerökök a Barca nem azt a fölívelős befejelős játékot jácca!
Messi,Kun,Bojan nem lenne rossz...
De hogy nektek is igazat adjak 1 kicsit azért a BL.ben lehet hogy kell majd 1 jól fejelő csávó...de ki más lenne jobb ide mint TITI!!!

Sőt szerintem 1 Messi,Kun,Henry hármas eléggé odabszna!
- Csak a Barca!
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Ennyi + egy bambi.barca99 írta:Na mindjárt megkapod te is, hogy Eto'o is csak 179, és ő sem fejel jó...G-Jay írta:Áhháháháhá. Mégis mit gondoltok, egy Agüero-Bojan-Messi csatársor mégis egy kőkemény védelemmel szemben mit tudna? Három miniatűr játékos, simán felőrlik őket, de ha nem is, akkor is esélytelenek vagyunk a fejeléseknél. Pedig sokszor szükséges. Hülyeség.
G.

Szerkesztve:
Hehe egyszerre gondoltunk ugyanarra.
Eto'o jóval jobban megállja a helyét kemény védelem ellen...
G.
Eto'o jóval jobban megállja a helyét kemény védelem ellen...
G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
California Love
Na mindjárt megkapod te is, hogy Eto'o is csak 179, és ő sem fejel jó...G-Jay írta:Áhháháháhá. Mégis mit gondoltok, egy Agüero-Bojan-Messi csatársor mégis egy kőkemény védelemmel szemben mit tudna? Három miniatűr játékos, simán felőrlik őket, de ha nem is, akkor is esélytelenek vagyunk a fejeléseknél. Pedig sokszor szükséges. Hülyeség.
G.

Egy keményen védekező (angol) csapat ellen fizikálisan felőrölnek, ha mindenki 170 centi. Persze ha kitámadnak, akkor előny, hogy itt viszont mindenki nagyon gyors, na de akkor is.
Ez az évszázad támadósora már akkor hülyeség volt, amikor a Fantasztikus Négyes-t kitalálták az újságírók.
Amúgy Sandro Mestertől sem esek hasra, attól nem oldódik meg a problémánk, hogy 55 millióért igazol vkit...
Mellesleg itt a cikk a főoldalon, hogy az igazolások szempontjából sem lenne jó, ha választások lennének.
Ez az évszázad támadósora már akkor hülyeség volt, amikor a Fantasztikus Négyes-t kitalálták az újságírók.
Amúgy Sandro Mestertől sem esek hasra, attól nem oldódik meg a problémánk, hogy 55 millióért igazol vkit...
Mellesleg itt a cikk a főoldalon, hogy az igazolások szempontjából sem lenne jó, ha választások lennének.
Áhháháháhá. Mégis mit gondoltok, egy Agüero-Bojan-Messi csatársor mégis egy kőkemény védelemmel szemben mit tudna? Három miniatűr játékos, simán felőrlik őket, de ha nem is, akkor is esélytelenek vagyunk a fejeléseknél. Pedig sokszor szükséges. Hülyeség.
G.
G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
California Love
- Csak a Barca!
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Azért, ahhoz, hogy Rosell legyen az elnök a szavazatok 2/3madát meg kell szereznie, erre meg nem sok esély van. Úgyhogy nagy valószínűséggel csak álom marad (egyenlőre legalábbis biztos) Agüero megszerzése.
A másik, Arda Turanról írtátok, hogy biztos elviszi valami "nagy" csapat. Hát már meg is indultak a pletykák. Állítólag Wenger ágyúst akar csinálni belőle.
A másik, Arda Turanról írtátok, hogy biztos elviszi valami "nagy" csapat. Hát már meg is indultak a pletykák. Állítólag Wenger ágyúst akar csinálni belőle.
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Nem esnék hasra Agüero megszerzése miatt. Évszázad támadósora? Az már volt. Ronaldinhio-Eto'o-Messi. Nem akarom bántani Agüerot, de egy jó Ronaldinhotól nagyon nagyon messze van.
Rivaldo-A Legnagyobb.
-
- Jugador del Barça
Hú gyerekek ha Agüero a miénk lenne.... A világ legtehetségesebb csatárhármasát tudná magáénak a Barcelona, ráadásul fiatal mind(Bojan-Messi-Agüero).
55 milliót nekem megér, sokkal jobb mint ez a benzema gyerek és nem is drágább annyival, ráadásul Agüero már bizonyított a spanyol bajnokságban és bekerült az Argentín válogatottba is pedig ott azér kemény a konkurencia. Az lenne a legjobb ha Laporta igazolná le de ez a Rossel gyerek is szimpatikus nekem^^.
55 milliót nekem megér, sokkal jobb mint ez a benzema gyerek és nem is drágább annyival, ráadásul Agüero már bizonyított a spanyol bajnokságban és bekerült az Argentín válogatottba is pedig ott azér kemény a konkurencia. Az lenne a legjobb ha Laporta igazolná le de ez a Rossel gyerek is szimpatikus nekem^^.
- noname
- Llegenda del Barça
Hát Rossell bácsi tudja h mivel győzze meg az embereket.
Szép álom h Agüero nálnuk játsszon, de az az 55 milka már egy kicsit sok.Ha veszünk egy irányítót, meg egy szélsőt, akkor kétlem h ennyi maradna.

Szép álom h Agüero nálnuk játsszon, de az az 55 milka már egy kicsit sok.Ha veszünk egy irányítót, meg egy szélsőt, akkor kétlem h ennyi maradna.
A Fifa egy szégyen
- Csak a Barca!
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Hát... Azért nem voltak rosszak, amikor R10 tényleg a focival foglalkozott, uhogy nyugodtan tehetünk ilyen kijelentéseket.Mental_Theo írta:ja, Ronaldinhorol is azt mondták, Roni-eto'o az évszázad párosa.Lesy írta:Aguero-Bojan-Messi. Te jószagú atyagatya. Ez a hármas lehetne az "Évszázad támadósora"Most így belegondolok, hogy ez a Három testőr mire lenne képes összeszorul a gyomrom. Talán olyan lehetne a csapat, mint egykoron Ronaldoval; 100 rúgott gól fölé vinni a szekeret. "Álmodoztam sokszor róla...."
ne tegyünk ilyen nyilatkozatokat...
rosszul tudod, Laportának 2010-ig szól a mandátumaLesy írta:Ha Rosell a garancia arra, hogy jön Aguero, akkor felőlem lehet elnökváltás. Ha jól tudom Laportának már amugy is ez az utolsó éve.

am egy játékos miatt nem kellene felborítani a csapatot.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MichaaBee 2008.06.16. 20:43:40-kor.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Rosszul tudod, még van kettő - papíron. A valóságban, remélem, pár napja.Lesy írta:Ha Rosell a garancia arra, hogy jön Aguero, akkor felőlem lehet elnökváltás. Ha jól tudom Laportának már amugy is ez az utolsó éve.

- Mental_Theo
- Capitá del Barça
ja, Ronaldinhorol is azt mondták, Roni-eto'o az évszázad párosa.Lesy írta:Aguero-Bojan-Messi. Te jószagú atyagatya. Ez a hármas lehetne az "Évszázad támadósora"Most így belegondolok, hogy ez a Három testőr mire lenne képes összeszorul a gyomrom. Talán olyan lehetne a csapat, mint egykoron Ronaldoval; 100 rúgott gól fölé vinni a szekeret. "Álmodoztam sokszor róla...."
ne tegyünk ilyen nyilatkozatokat...
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
Fuuu, ha télleg összejönne ez a 3-s....nem lehetne megalotani ezt a támadosórt. Ezek a gyerekek külön-külön is képesek segget csinálni az egész védelemből, 1ütt meg
Szép álom, de hátha...