Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én azért mondom hogy a Realnak kevés az esélye mert most sokat igazolnak de még nincsenek összeszokva.De jövőre már komolyan kell számolni velük mind az Atléticoval.Persze idén is lehet hogy meglepnek minket.Szakacs írta:Kitfisto en azt kivanom legyen igazad
Jó majd merglátjuk csak nehogy igazam legyen....Szakacs írta:attol h ilyen elfogult hozzaszolasokat irsz meg nem leszel meno...
amugy barca drukker vagyok
minden bajnoksag kezdetet ugy kell nezni h mindenki egyenlo eselyes... mindig lehet nagy meglepetes ! es ha ilyen elfogult vagyok akkor konnyen pofara eshetek
SzerintedKitfisto írta:Te milyen drukker vagy?Szakacs írta:Kitfisto ez ez elegge loozer hozzaszolas volt...
funghi-val ertek egyet
Te milyen drukker vagy?Szakacs írta:Kitfisto ez ez elegge loozer hozzaszolas volt...
funghi-val ertek egyet
a francnak jósolgatunk nem kell ilyenekkel foglalkozni, sztem mindenki foglalkozzon a saját csapatával!Swineherd írta:LG írta: Akkor se lesznek bajnokok, bárkit igazolhatnakvicces ember vagy te
Akkor se lesznek bajnokok, bárkit igazolhatnakde ha még Ballack is oda megy
légyszi mellőzd a káromkodástKitfisto írta:Nagyon én sem.valamikor néztem a Libertarodes kupát és valami 11-es párbajban Maxi elrontotta a tizit.HAnonymus írta:Nem azt mondtam hogy nem jó Diogo, azt mondtam hogy lövésem sincs a Dél-Amerikai fociról...Maxiról se hallottam mielőtt ideigazolt.
Nagyon én sem.valamikor néztem a Libertarodes kupát és valami 11-es párbajban Maxi elrontotta a tizit.HAnonymus írta:Nem azt mondtam hogy nem jó Diogo, azt mondtam hogy lövésem sincs a Dél-Amerikai fociról...Maxiról se hallottam mielőtt ideigazolt.
Majd kiderül mit tud a srác... Télleg, mikor kezdődik a bajnokságSwineherd írta:Az, hogy nem hallotattok róla, az egy dolog.....
Ne bántsd, ő csak igyekezett elárasztani a népet új, hasznos információkkalEnrique írta:Pfff.... Ez a Cissé gyerek a madridistán a legnagyobb tag!!!![]()
![]()
Amit levágott az átigazolásos topicban ma este az vmi HIHETETLEN volt!
![]()
Hejj, Swineherd,jut eszembe, nem tod a címét? El kéne mennem megjósoltatni a lottószámokat.. Vagy legalább hogy egy %-os eredményt kapjak...
Lottózzak? - 65,7% ; Ne lottózzak? - 34,3% .......![]()
Úúúúú, de jó így lefeküdni, alig bírok felkelni az asztal alól, annyit röhögtem. Pedig nem is ittam...![]()
![]()
![]()