Végigolvastam, amit hétvégén alkottatok, és hát tele van "furcsaságokkal"
1. Zidane jó ha a meccsek felét végigjátssza idén, amúgy is ez az utolsó szezonja, nem bírja már erővel, és ezt nem én mondtam, hanem ő. Az ő helyére meg kell keresni idén az embert, még akkor is, ha tudjuk, hogy közel sem lesz olyan az utód, mint ő.
2. Julio Baptista EREDETILEG NEM csatár, de a Sevillában az VOLT. Azt sem én mondta, ez tény. Én így közelíteném meg a kérdést. (Pl. eredetileg Hierro tkp volt, de nálunk utolsó éveiben védő lett.)
3. Mindenki Messi nevét dobálgatja, a mi saját neveléseink persze "senkik"... Akit nem ismertek (azaz még soha nem láttatok játszani), arról nem kellene véleményt mondani. Nem tudni mi lesz Messi-ből, mint ahogy Robinho-ból sem. Az, hogy nagyon nagy jövőt jósolnak nekik, az egy dolog. Mindenesetre nem szerencsés, ha hasonlítgatják őket Maradonához, vagy Peléhez.... Szerintem 100 emberből közületek jó, ha 3 emlékszik egy bizonyos Nii Lamptey nevű gyerekre, aki anno szétszívatta az egész korosztályát (bocs, nincs rá jobb szó), aztán mi lett belőle? Semmi...
4. A bajnoki címet, BL-t, kupát tavaly is jól kiosztottátok, nálunk is kiosztották, aztán mi lett belőle? 3/1, illetve nálunk 3/0. Páran elmehetnének jósnak, annyira tudják, hogy mi lesz (mindkét oldalon).
Egyelőre az van, hogy: a Barca a bajnoki cím védője, van egy erős Atlético, Betis, Sevilla, Villarreal, továbbá nem kell lebecsülni olyanokat, mint az Athlétic Bilbao, és társai, mert jöhet a nagy pofáraesés. A BL-ben meg szinte bárki bárkit megverhet az egyenes kieséses rendszerben, szóval akár a Real, akár a Barça a bajnokság/BL egyikét megnyeri, azelőtt fejet kell hajtani. Vitatkozni meg lehet, csak tényekkel, ne pedig ilyenekkel, hogy majd jön ez meg az, aztán lesz ez meg az...