Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Lehet h igazad van, de sztem, Bojan nem igazán illik a 3 csatáros rendszerbe (középen játszatva). Tudom, játszott ott, gólokat is lőtt, de nagy hátrány h nem elég magas illetve erős. Emiatt sokszor elveszhet a védők között. Persze erősödik is majd biztos, de sokkal magasabb nem lesz. Ő sztem jobban tudna egyfajta árnyék éket játszani, pl Henryvel párban. Ti mit gondoltok?abreu írta:Ha ezt az enyémre válaszoltad, akkor közlöm hogy én se akarnám leigazolni Trezeguetet, és nem is irtam h akarom.NorDinho írta:Ez az!
Adjuk el Etoo-t és vegyük meg Trezeguet-et,igy aztán k*rva erősek leszünk!
Hihetetlen milyen bunkók az emberek!Csak azt irtam ha már őt akarják leigazolni, akkor valszeg azért, mert nem akarnak hatalmas pénzt áldozni egy csatárra, hiszen hamarosan Bojan lesz az elsőszámú csatárunk.
Hányat? Tudnál mondani egy párat konkrétan?lopakodo írta:Viktor Valdésegyszerűen elrontja a csapat védekezését
idény annyi potyát kapott
nem csoda h nincs benn a spanyol válogatottban
Igor Akinfejev egy fiatal ,tehetséges kapus
és 10 millió€ az ára
gyorsan meg kéne venni :!:nem tom h a vezetőség h ne vette ,még észre h VV a csapat gyengepontja
Ha ezt az enyémre válaszoltad, akkor közlöm hogy én se akarnám leigazolni Trezeguetet, és nem is irtam h akarom.NorDinho írta:Ez az!
Hihetetlen milyen bunkók az emberek!
jóMichaaBee írta:van egy ötletem! ha ilyen nagy a szád, jelentkezz Pepnél a következőévre!lopakodo írta:Viktor Valdésegyszerűen elrontja a csapat védekezését
és 10 millió€ az ára
gyorsan meg kéne venni :!:nem tom h a vezetőség h ne vette ,még észre h VV a csapat gyengepontja
van egy ötletem! ha ilyen nagy a szád, jelentkezz Pepnél a következőévre!lopakodo írta:Viktor Valdésegyszerűen elrontja a csapat védekezését
és 10 millió€ az ára
csak az a baj Trezeguet meg Henry hiába beszélnek egy nyelvet, hiába haverok, Eto'o is úgy várta Henry-t, h dejókleszünkegyütt, erre meg csak zavarták egymást eddig...abreu írta:Eddig nem nagyon értettem h a Barca mér akarja leigazolni annyira Trezeguet-et, hiszen már 30 éves.Aztán most arra gondoltam, h valszeg ugy gondolják, h Henry meg Trezeguet jó lesz 2-3 évig, utána meg Bojan is beérik és akkor ő lesz az elsőszámú támadónk. Ha ezért akarják leigazolni Trezeguetet akkor az nem olyan rossz ötlet.
![]()
ja ha trezeguet akarják megvenni ,akkor nagy hülyékNorDinho írta:Ez az!
NorDinho írta:Ez az!
akkor csak 5kilibarca írta:Igor Akinfejev+Arda Turan+David Villa+Joao Moutinho+David Silva = 5lopakodo írta:Sztem még hat játokost kell leigazolni:
Igor Akinfejev(nagyon nagy tehetség)
Arda Turan(nem az eb-n láttam először ,nagyon jól tolja)
David Villa(kirobbanó formában van már 3 éve)
Joao Moutinho(Sztem simán pótólná ronnit)
és végül:David Silva(az EB-n eddig nem játszott jól ,de ez csak jó(ár))
Bombaesrős lenne így a barca![]()
Keita-t nem kellet volna leigazolnicecáres jó lesz!higyétek el!
![]()
Cáseres![]()
Amúgy ennyi játékost nem tudom miből akarsz megvenni.
Készareszsocio66 írta:Cácereskilibarca írta:
Cáseres![]()
Igor Akinfejev+Arda Turan+David Villa+Joao Moutinho+David Silva = 5lopakodo írta:Sztem még hat játokost kell leigazolni:
Ami mellette szol hogy alacsony lenne a fizetése évi 2 millio, jol lö messziröl!!! Az átigazolási diját nemtom, kicsi pénzért miért ne!Alberto10 írta:http://fcbtransfers.blogspot.com/2008/0 ... close.html
ehez mit szóltok? sztem jó lenne bár én nem ismerem annyira! nektek mi a véleményetek??? jó játékos???
És ki a hatodik???Villat Silvat Moutinhot én is elviselném!!!lopakodo írta:Sztem még hat játokost kell leigazolni: