Serie A / Coppa Italia

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
levproff
Director del Fútbol

2010.01.02. 13:37:04

Elvileg ma fogják bejelenteni hivatalosan Hiddinket.
És 6. már látjuk is meccsen.
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
bali 15
Director del Fútbol

2010.01.02. 13:25:12

LG írta:
levproff írta:Hiddink megállapodott a Juventusszal
Na ennek nem örülök. Én a juventust a kerete miatt már leírtam, de Hiddink az az ember, aki a szrból és tud várat építeni. Így azért számolni kell majd velük. :? Nem hinném, h majd látványosan fognak játszani, de hozni fogják a meccseiket.
Hiddink a Juventus-ban???!!!!!
Ennek nagyon örülök. Biztosan nyer vmit velük:D . Neki elég egy félév is egy csapathoz. (lád:Chelsea)
Amúgy ez hosszútávú megegyezés? Visszamegy a nyáron az oroszokhoz?
Vagy ott már nem terem neki babár a selejtezőkben elszenvedett kudarc miatt?
Ja már látom.
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2010.01.02. 13:16:05

Boixos Koma Drága!
Egy kicsit elemezd nekünk Luca Toni fél évre való kölcsönadását az AS Roma együtteséhez!
Előre is nagyon szépen köszönjük!
K.
Blaugrana palocista maximalista!
socio66

2010.01.02. 11:58:06

szajko írta:Hivatalossá vált, hogy Pandev az Interé. Mondjuk ez várható volt.
Nem nagyon értem,hogy Milito és Balotelli mellé miért kellett most még egy csatár,erre a pár hétre,aki ráadásul játszani sem nagyon fog,ha ismét teljes lesz a keret..
Hiddink megállapodott a Juventusszal
Örülök neki,ha vele sem tudja a Juve megszorongatni az Intert,akkor senkivel.
Meg amúgy is,egy ilyen edzőnek dolgoznia kell.
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.01.01. 21:44:50

levproff írta:Hiddink megállapodott a Juventusszal
Na ennek nem örülök. Én a juventust a kerete miatt már leírtam, de Hiddink az az ember, aki a szrból és tud várat építeni. Így azért számolni kell majd velük. :? Nem hinném, h majd látványosan fognak játszani, de hozni fogják a meccseiket.
Barcaman14
Director del Fútbol

2010.01.01. 19:07:19

szajko írta:Hivatalossá vált, hogy Pandev az Interé. Mondjuk ez várható volt.
Most jól jön egy csatár az Inter-be mivel Samu az ANK miatt januárban távol lesz! Viszont ha visszatér, Pandev felkötheti a gatyáját. Milito, Eto'o, Balotelli.... :roll: Mindenesetre sok sikert neki :!:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
szajko
Director del Fútbol

2010.01.01. 18:39:03

Hivatalossá vált, hogy Pandev az Interé. Mondjuk ez várható volt.
levproff
Director del Fútbol

2009.12.29. 18:01:44

Hiddink megállapodott a Juventusszal
Olasz lapértesülések szerint eldőlt, hogy Ciro Ferrara januárban távozik a torinói klubtól, utódja a holland Guus Hiddink lesz.Bár néhány napja a Juventus még határozottan cáfolta, hogy akárcsak megkeresés szintjén kapcsolat lenne a klub és Guus Hiddink között, olasz sajtóinformációk szerint mostanra megszületett a megállapodás: az orosz válogatott volt szövetségi kapitánya lesz a torinóiak vezetőedzője. A Corriere dello Sport úgy tudja, hogy a megállapodást a Juve nemrégiben kinevezett igazgatója, Roberto Bettega hozta tető alá, és a Hiddinkkel történt megegyezés értelmében január 2-án lesz hivatalos az edzőcsere.

Mindez azt jelenti, hogy a Parma elleni, január 6-i bajnokin már a holland szakvezető ülhet a zebrák kispadján, négy nappal később pedig a Stadio Olimpicóban is bemutatkozhat új csapatában, a Milan elleni rangadón. A hivatalos kommunikáció továbbra sem változott, vagyis Ciro Ferrara menesztésére alighanem közvetlenül Hiddink kinevezése előtt kerül sor.

Hiddink a vb-selejtezősorozat végén távozott az orosz válogatott éléről, miután nem sikerült kivívnia a dél-afrikai szereplést a Szbornajával. Hiddink idén a Chelsea-nél is dolgozott, s bár a londoni klub szívesen látta volna az együttesnél, a menedzseri posztot már nem tudta felajánlani a szakembernek, azt ugyanis azóta már Carlo Ancelotti tölti be.
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.12.26. 16:48:35

Bastian írta:Juvéhoz kicsit akkor.

A torinói Tuttosport úgy tudja: az utóbbi idők kiábrándító eredményei után lázas edzőkeresés zajlik a Zebráknál. A csapatvezetés ugyan kiállt Ciro Ferrara mellett, ám a szaksajtó úgy tudja, hamarosan meneszthetik a trénert.

Az egyik lehetséges érkező Felipe Scolari lehet. Az egykori brazil és portugál kapitány jelenleg az üzbég Bunyudkor edzője. A Tuttosport szerint az olaszul is jól beszélő tréner szerződtetése azért is tűnne jó ötletnek, mert a csapat hullámvölgybe kerülő braziljait – Felipe Melo, Amauri, Diego – helyes irányba terelhetné.

Hát nekem nem tartozik a kedvenceim közé.Nem akkora nagy szám az ürge,mondjuk Ferraranal biztos többet le tud tenni az asztalra...igaz ezek csak pletykák,meglátjuk mi lesz.
Jót tenne az Olasz bajnokságnak ha nem mindig egy csapat harcolna a Scudettoért.
Scolari? Nem lenne vele sem jobb. Egyrészt ő nem egy olasz csapat padjára való, ő a támadójáték híve, másrészt klubcsapat edzése nem neki való, harmadrészt a juve kerete gyenge, amin nem tud egy edző sem segíteni. A braziloktól én meg sokat nem várnék. Még Amauri az, akiben látok fantáziát, de dijégóban meg felipe mélóban semmit. Ezek tipikus FM játékosok...
Bastian
Barça B

2009.12.26. 13:41:33

Juvéhoz kicsit akkor.

A torinói Tuttosport úgy tudja: az utóbbi idők kiábrándító eredményei után lázas edzőkeresés zajlik a Zebráknál. A csapatvezetés ugyan kiállt Ciro Ferrara mellett, ám a szaksajtó úgy tudja, hamarosan meneszthetik a trénert.

Az egyik lehetséges érkező Felipe Scolari lehet. Az egykori brazil és portugál kapitány jelenleg az üzbég Bunyudkor edzője. A Tuttosport szerint az olaszul is jól beszélő tréner szerződtetése azért is tűnne jó ötletnek, mert a csapat hullámvölgybe kerülő braziljait – Felipe Melo, Amauri, Diego – helyes irányba terelhetné.

Hát nekem nem tartozik a kedvenceim közé.Nem akkora nagy szám az ürge,mondjuk Ferraranal biztos többet le tud tenni az asztalra...igaz ezek csak pletykák,meglátjuk mi lesz.
Jót tenne az Olasz bajnokságnak ha nem mindig egy csapat harcolna a Scudettoért.
Kép
korábban barca28...
'Miközben a magánfegyvernepperek tovább prosperálnak a világ legnagyobb fegyverszállítói az Egyesült Államok,Oroszország,Franciaország,Anglia,és Kína,egyben ők az ENSZ biztonsági tanácsának 5 állandó tagjai.' -NC
sneco7
Capitá del Barça

2009.12.22. 12:12:00

Hát 2 meccse van még Ferraranak (Parma,Milan) Ha nem történik valami csoda a téli szünetben,akkor valószínűleg búcsút intenek neki. Én a BL kiesés után megköszöntem volna a munkáját és azóta egyre csak erősíti bennem ezt a véleményt. Amellett,hogy az eredmények is pocsékok,a csapat játéka még ezt is alulmúlja. Persze ebben nem csak az edző a hibás,mert a játékosok is csúnyán alulmúlják magukat. A valós tudásuk ennél sokkal jobb,még azoknak is,akik a legjobb játékukkal sem kerülhettek volna egy Juve színtű klubhoz(Poulsen,Tiago(nem véletlenül nem kellett a Chelseanek)...és még vannak páran. De az idénytmég így is jó formában kezdték,úgy tűnt,hogy az új igazolások is szépen beillaszkednek. De aztán jöttek a gondok,elsősorban a bl-ben látszott,hogy gáz van. Ferrara egyszerűen nem tudja,h milyen taktikát játszasson kipróbált már vagy 3 félét kisebb,nagyobb részsikerekkel,de nem tud állandó jó formát mutatni. Cserélni meg aztán főleg nem tud,csak találomra cserl általában és vagy bejön vagy nem. Mondjuk,ha Givincot cseréli be,akkor általában látványosan feljavul a játék,uh ebből a szempontból tud cserélni.Csak kérdme én,ha egy ilyen tehetség ül a padon,akkor mit akar? Gio se váltja meg a világot,ezt aláírom,de meg lehetett nézni a különbséget az első félidei játék és a második félidő között,amikor bejött Giovinco,ég és föld. Persze még ennél is több kellene. Azt is el kell ismerni,hogy ez a rengeteg sérült is hátráltatja a csapatot,amit tavaly óta nem sikerült megoldani,pedig volt pár csere a staffban is. Állítólag,ha befuccsol végleg Ciro,akkor Hiddink érkezhet. Én örülnék neki,mert kiváncsi vagyok,hogy egy tapasztalt edző mit tud kezdeni ezzel az öreg és lassú kerettel( persze vannak kivételek ) és ,hogy milyen taktikát fog kitalálni erre a több helyen is lyukas keretre. Ne azért lyukas,mert nincs ember,hanem ,mert nincs megfelelő ember( kb nálam csak Chiellini,Marchisio,Sissoko és Giovinco helye a biztos, Diego,meg Melo,ha formába lendül,akkor még ők odaférhetnek, Cáceres végülis nem nyújt rossz teljesítményt a jobbszélen,sőt még talán az ő teljesítménye a legegyenletesebb,de azért oda sem ártana egy igazi,technikás jobbvédő. Középső védő poszton el kellene felejteni az öregeket és többet játszatni Ariaudot,h megnézzük,hogy mit tud,mert valljuk be,hogy vele sem lenne rosszabb,mert ennél nem lehet és talán ő még gyorsabb,mint Canna vagy Legro.Középpályán van talán a legkisebb gond,mert ha 80 %-uk formába lendülne,akkor azért nm lenne ez rossz,csak a felesleget kellene kiszórni(Poulsen,Tiago) és esetleg helyettük hozni egy valakit(fogalmam sincs kit lehetne) A csatársorban sajnos nevek alapján állunk csak jól amauri elfelejtett gólt lőni,Trez már nagyon darabos ehhez a szinthez,bár még lővi a gólokat, sajnos Alex is már néha hátráltatja a csapatot,maximum csereként számítanék rá.Iaquinta sérült,ő a lelkesedésével tűnik ki általában,ami egy csatárnál kevés. Itt is az a probléma,hogy nincs lendület a csatárokban,kellene egy gyorsabb lendületesebb csatár,aki gólerős is,illetve egy olyan,aki képes visszalépni labdákért és megtartani azokat,meg képes lenne kivenni a részét az összjátékból is.(talán Rossi lenne az egyik a másik meg nem tudom) Kissé hosszú lett,de már nagyon idegesít ez a dolog,mert a Barca mellett a Juve a másik kedvencem és nem méltó ez ami most folyik ott a régi nagy Juvéhoz. Jah azt kihegytam,hogy Secco,Blanc viszlát és köszönjük! :evil:
gekkodan
Director del Fútbol

2009.12.22. 11:40:13

Elsőre talán én is Ferrarát okolnám, de itt nagyobb sara van Secconak, aki kivágott 50 milliót használhatatlan játékosokra, közben meg Zanetti villog Firenzében...

Egyébként meg ha 5 pocsék középpályásod van, akkor ti is a 4 kisebbik rosszat tennétek be, ezt jól mondta a juvés cimborám.

Pocsék a keret, persze nem annyira, hogy megégjenek egy Catania ellen, de azért messze távol vannak az Inter játékerejétől: Poulsen, Tiago, Cáceres... Vannak ott gondok. Ráadásul Ferrara is elkövetett olyan hibákat, amivel csak egy csikó, tapasztalatlan edzőt lehet jellemezni. Ettől még nem gondolom, hogy ez a keret más edzővel vezetné most a bajnokságot.

Ez a szezon valszeg elszál, beáldozzák és talán bíznak abban, hogy év végére legalább Ferrara is belejön, elvégre a szívük csücske, Lippi ajánlotta és védte meg a minap is, közölve, hogy ő tuti nem ül vissza.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Livia Drusilla
Jugador d'estrella

2009.12.22. 11:28:47

http://televisionet.tv/tvn/CARTOLINA_DEF.wmv

Tökjóóóó... :D

És akkor már persze BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK, mégha nem is ez az a topic, és kissé korai is... :wink: :)
Kép
XAVI - INIESTA - MESSI - Neymar +++ - Milan:? - tán lesz feljebb is...am nem vagyok optimista...
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.12.21. 08:38:19

DaNiAlVeS8 írta: Az meg,amit Diego művel, közel sincs ahhoz a teljesítményhez, amit Bremen-be nyújtott...
Én már a Brémába is megmondtam, h nem egy nagy szám a gyerek. Mint ahogy sok már túlsztárolt gyerekre is(pl.Sneijder, Van der Vaart) de hát ti sosem hallgatok rám. :roll:
DaNiAlVeS8
Jugador del Barça

2009.12.20. 18:05:18

Ez a Juventus valami eszméletlen rossz :?
Semmi ötlet a játékukba:S Én pl. azt nem értem,hogy Ferrara mért várt olyan sokáig a cserékkel, utána mintha egy kicsit támadóbbb lett a játék..
Az meg,amit Diego művel, közel sincs ahhoz a teljesítményhez, amit Bremen-be nyújtott...
Daniel Alves da Silva a példakép...
barca28
Jugador d'estrella

2009.12.20. 17:41:31

Na akkor elemezzük kicsit a Juventust.

Az Intert legyőzték.Grat.Azóta semmi sőőt még az Inter előtt kikaptak a Cagliaritól 2-0ra,a Derby után jött 2 zakó a Bayern ellen(4-1) illetve a Bari ellen(3-1)
Aztán jött a Catania elleni hazai meccs.Ami kötelező kellett volna hogy legyen a csapat számára ha a bajnoki címet komolyan gondolják.
Az eredmény -21-es vereség,HAZAI pályán.
Azt hiszem ez volt Ciro Ferrara utolsó meccse a Juve kispadján.
Kép
Schweinsteigert a Barcábaaa!!!
R.I.P. Ocskay Gábor.
:!: :!: :!: Bajnokság/BL/CDR/E.Supercupa/S.Supercupa/Klub-VB :!: :!: :!:
Barcaman14
Director del Fútbol

2009.12.20. 15:51:41

Nagy kár hogy elhalasztották a tegnapi Fiorentina-Milant, mivel megraktam tippmixen ráadásul nem is lett volna rossz meccs :roll:

A Juve félidőben "otthon"( ha jól látom a Torino stadionjában játszanak megint) ég a Catania ellen 0-1-re. Nem gondolhatják komolyan szerintem hogy versenyezhetnek az Interrel. Ahhoz kéne egy brémai formát mutató Diego, vagy épp egy tapasztalt edző aki ki húzza őket a gödörből.

Idén is Milánóba kerül a bajnoki cím :!:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Boixos
Llegenda del Barça

2009.12.16. 21:44:51

barca28 írta:
Vicces,vicces fiúk :D ,amúgy minden olasz kommentátor ilyen 'beteg'?:D

hát igen, nem amolyan vitray-s vérmérsékletű gyerekek, az tuti. :lol: :lol:

de jóformán mindegyik csapatnak megvannak a maga emberei. itt az interes, a milanos tiziano crudeli ez sem teljesen normális... bár én is így szoktam viselkedni, ha gólt rúgunk :lol: és hát a GRANDE ROMA embere,
MITICO CARLO ZAMPAAAAAAAAAAAA!!! ő sem tud halkan beszélni... 8)

uaz mozgóképpel... 8)

és még egy kis tiziano a végére... :lol: :lol: :lol:
PUYOL-XAVI-INIESTA
barca28
Jugador d'estrella

2009.12.16. 20:49:06

Vicces,vicces fiúk :D ,amúgy minden olasz kommentátor ilyen 'beteg'?:D
Kép
Schweinsteigert a Barcábaaa!!!
R.I.P. Ocskay Gábor.
:!: :!: :!: Bajnokság/BL/CDR/E.Supercupa/S.Supercupa/Klub-VB :!: :!: :!:
LM10
Director del Fútbol

2009.12.16. 20:46:55

Boixos
Llegenda del Barça

2009.12.16. 20:44:27

PUYOL-XAVI-INIESTA
LM10
Director del Fútbol

2009.12.13. 18:30:07

albicelesteX írta:Hát ez a Serie A...Katasztrófa!Eszméletlen nagyott esett a nívója!Rossz megnézni egy meccset is,leülni és végigszenvedni azt a 90 percet!Ez az Inter is!A következő kanyarban a BL-ben tuti búcsúznak!Szerintem valami Angolt kapnak!
Ez így van. Nemúgy mint a 4-5 évvel ezelőtti bajnokságokban mikor Seva még ontotta a gólokat a Milanba, meg mikor Nedved bolondította az elenfél védőit...tény a Serie A-t ma már nem nagyon választják a légiósok, inkább spanyol vagy angol.
albicelesteX
A Vadász

2009.12.13. 18:08:10

Hát ez a Serie A...Katasztrófa!Eszméletlen nagyott esett a nívója!Rossz megnézni egy meccset is,leülni és végigszenvedni azt a 90 percet!Ez az Inter is!A következő kanyarban a BL-ben tuti búcsúznak!Szerintem valami Angolt kapnak!
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.12.13. 17:37:07

Nos, annak ellenére, h csak x-tünk, az előny egy ponttal nőtt, mivel az üldözők kikaptak. Kb. ez a forduló minősíti a bajnokságot, az Inter gyenge, de a milan és a juve képesek alulmúlni őket.
lui1698
Llegenda del Barça

2009.12.13. 16:28:34

Milan - Palermo 0-2
Hozza a szokásosat a Milan.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Lezárt