Bajnoki Mérkőzések 08-09
Életem legszebb Barca-val kapcsolatos élménye volt a mai meccs!!! Asszem megvan az év meccse az évvégi szavazáson
Visca el Barca!!! Irány a triplázás!!!!

- Andris
- Adminisztrátor
Az az igazság, hogy komoly problémával küzdök, nemtom magamban eldönteni hogy ki legyen a MOM...
Xavi emberfelettit dolgozott, sokszor 3 játékossal körbevéve is simán nyert, 4 gólpasszt kiosztott...
Messi végig nagyot jászott, két szép gólt lőtt, letámadott, és több jó labdát is adott ami gólpassz értékű volt, 1 gól is lett.
Henry meglőtte a két legfontosabb (szvsz) gólt a meccsen, a két legfontosabb pillanatban.
Piqué pedig hihtetlen stabil volt hátul, és még egy szép gólt is jegyez.
Szivem szerint amúgy Xavinak menne a dolog, szerintem az egészhez összességében a legeslegnagyobb értéket ő tette ma. De iszonyat nehéz dönteni.
Xavi emberfelettit dolgozott, sokszor 3 játékossal körbevéve is simán nyert, 4 gólpasszt kiosztott...
Messi végig nagyot jászott, két szép gólt lőtt, letámadott, és több jó labdát is adott ami gólpassz értékű volt, 1 gól is lett.
Henry meglőtte a két legfontosabb (szvsz) gólt a meccsen, a két legfontosabb pillanatban.
Piqué pedig hihtetlen stabil volt hátul, és még egy szép gólt is jegyez.
Szivem szerint amúgy Xavinak menne a dolog, szerintem az egészhez összességében a legeslegnagyobb értéket ő tette ma. De iszonyat nehéz dönteni.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- miihii
- KHAL
Jah,h ennyi a titka?cps46 írta:
Piqué, amikor elindult a gólja előtt, mondtam neki, hogy menjen, mert ő fogja a gólt rúgni.

Akkor szólhatnál neki többször,így garantált az egyik gólszerzőnk minden meccsen:D
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
-
- Entrenador del Barça
Erre azért nem lennék olyan büszke, de te tudod.eddig 4 fórumba beírtam a cabrónozást
-
- Entrenador del Barça
Góóóóóóóóóóóóóóóóóóóól de Barrrrrrrrrrcelona!!!
6x ordíthattam együtt a spanyol kommentátorral.
Piqué, amikor elindult a gólja előtt, mondtam neki, hogy menjen, mert ő fogja a gólt rúgni. Ráadásul a 100.-at. Nálam a meccs embere. Titokban reméltem, hogy ez lesz, szerencsére bejött. Köszönjük szépen!
6x ordíthattam együtt a spanyol kommentátorral.

Piqué, amikor elindult a gólja előtt, mondtam neki, hogy menjen, mert ő fogja a gólt rúgni. Ráadásul a 100.-at. Nálam a meccs embere. Titokban reméltem, hogy ez lesz, szerencsére bejött. Köszönjük szépen!
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!
THE DOCTOR
THE DOCTOR
Nem tudok mit mondani, szavakba nem tudom önteni!
Csak egyszerűen örülök! Vigyorgok és vigyorgok!
Amúgy Pepnél mekkora volt már mikor a kamera mutatta, hogy mennyire fülig ér a szája!
Kis aranyos! Imádom! 

Amúgy Pepnél mekkora volt már mikor a kamera mutatta, hogy mennyire fülig ér a szája!

- Lionel85
- Llegenda del Barça
Casillas mellett szerintem Robben is említésre érdemes, tetszett a játéka, de nem bírta ki a 90 percet, nem volt még meg a kondija. Sok csomót kötött Puyolék lábára az első félidőben. Ha nincs Casillas, még többet kaphatott volna a Real!ozsimiki írta:Real-ból ismét ,sokadszorra Casillas volt az egyedüli, aki klasszist nyújtott, ha ő nincs, előbb lesz ekkora difi.
Mekkora eredmény, nehezen fogom fel
- levproff
- Director del Fútbol
6ost rugni a Madridnak Madridban!!Aki ezt feltudta fogni az kérem jelezze!!
Nagy eredmény!!És ahogy mondta a kommentátor :MEG VAN A BAJNOK!!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára levproff 2009.05.02. 22:24:28-kor.
-
- Barça B
Mikor szépet álmodok akkor pont ilyet szoktam..Csak egy csapat volt a pályán.
Köszönet a csapatnak az edzőnek és mindenkinek aki ehhez segítette a csapatot.
Visca el Barca...mindörökké!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Köszönet a csapatnak az edzőnek és mindenkinek aki ehhez segítette a csapatot.
Visca el Barca...mindörökké!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- Barça C
Azt hiszem keresek egy üveg vodkát és leiszom magam mindjárt
. De jó lesz olvasgatni majd a sporthíreket
!

- miihii
- KHAL
Csodálatos estét szereztek nekünk a Fiaink.Egyszerűen leírhatatlan élmény volt ez a meccs,szuperlatívuszokban lehet csak róla beszélni.Bár igazából megszólalni is nehéz egy ilyen EL CLÁSICO után
Ezt legmerészebb álmaimban sem hittem volna,h összejöhet egy ilyen káprázatos GÁLAELŐADÁS ma este.
Szemléltető oktatást tartottunk róla,h mekkora különbség van a valóságban a két csapat között.
A statisztika szerint 7 pont,de ennél sokkal,de sokkal több...
Ezzel a különbséggel már kicsit egyszerűbb lesz lezárni a szezont.Jól jött ez a lerázó hadművelet
A cselszkij ellen igen feldobott lelkiállapotban megyünk,sztem ez bármi másnál fontosabb tényező lesz.Ilyen összteljesítménnyel nem lenne gond Angliában sem,ez ott is elég lenne sztem.
Azért itt a nagy örömködésben egy valamit ne felejtsünk el:mindkét bekapott gól beívelés utáni fejesgól volt!A Stamford-on ez nem túl szerencsés
Na de az még odébb van,egyenlőre igyunk még egyet erre az estére!
BARCÁSNAK LENNI JÓ!!!!
Szerk:
GRAT A KICSIHEZ,SANYI!JÓ egészséget neki!!!!!!!!

Ezt legmerészebb álmaimban sem hittem volna,h összejöhet egy ilyen káprázatos GÁLAELŐADÁS ma este.
Szemléltető oktatást tartottunk róla,h mekkora különbség van a valóságban a két csapat között.

Ezzel a különbséggel már kicsit egyszerűbb lesz lezárni a szezont.Jól jött ez a lerázó hadművelet

Azért itt a nagy örömködésben egy valamit ne felejtsünk el:mindkét bekapott gól beívelés utáni fejesgól volt!A Stamford-on ez nem túl szerencsés

Na de az még odébb van,egyenlőre igyunk még egyet erre az estére!

BARCÁSNAK LENNI JÓ!!!!

Szerk:
GRAT A KICSIHEZ,SANYI!JÓ egészséget neki!!!!!!!!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára miihii 2009.05.02. 22:26:33-kor.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- ozsimiki
- Adminisztrátor
holnap sörözzünk egyet a sikerreTomsa írta: Gólja se volt semmi! Tetszett nagyon. Én most zalakaroson vagyok egy hotelbe, a bárba néztem a meccset csupa madridistával...azért korrektek voltak,a végén gratuláltak

On:
Real-ból ismét ,sokadszorra Casillas volt az egyedüli, aki klasszist nyújtott, ha ő nincs, előbb lesz ekkora difi.
Mekkora eredmény, nehezen fogom fel

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Deus
- Boixos Nois
Hatalmas gratu!Boixos írta:nemrég született meg a fiam, most pedig megszületett a legnagyobb eredmény, amit élőben láthattam egy klasszikuson!
KÖSZÖNÖM!!!!!

Hát, akkor fiad tiszteletére nyertünk meg az el clasicót 6-2 -re

Azért én 1-0 után beféltem rendesen
De aztán villámgyorsan válaszoltunk, és ez kellett is, hisz igy nem tudtak ráülni az eredményre. Sőt, tüstént forditottunk is...
Casillas meg kapott egy 6 gólt, de ezzel együtt volt ő a meccs egyik legjobbja, a madridi részről pedig messze a legjobb. Ha ő nincs lehet kétjegyű szám áll az eredményjelzőn.

Casillas meg kapott egy 6 gólt, de ezzel együtt volt ő a meccs egyik legjobbja, a madridi részről pedig messze a legjobb. Ha ő nincs lehet kétjegyű szám áll az eredményjelzőn.
Én én én én én nemistudok mit mondani. és 100 gól. és madrid verés. és ennyire. és PUYOL gól. úh emberek, hát tényleg én kész vagyok teljesen

"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
Gólja se volt semmi! Tetszett nagyon. Én most zalakaroson vagyok egy hotelbe, a bárba néztem a meccset csupa madridistával...Ilúvatar írta:6-2
Ennyi bammehMéghozzá Madridban... Ennél nagyobb OKTATÁS már nincsen a földön hháháháhhhh
A meccs embere PIQUÉ!!!!!!!! Olyan szerelései voltak, hogy szintén...![]()
![]()

- LM10
- Director del Fútbol
Hát ez a mai meccs az elején főleg, tele volt számomra érzelmekkel! Ahogy sikerült a fordítás, kibujt belőlem a vadállat! Mindent kell nyernünk! Innentől kezdve a Realnak vége, összeomlanak!
- Colos
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Mindannyiunk nevében gratulálok! Ebből pedig kijár a csapatnak is, ezt álmomban sem gondoltam volna. Még nyolc gól kell négy meccsen az abszolút gólrekordhoz, és négy meccsen két győzelem a bajnoki címhez. érzésem szerint ezek meglesznek. A következő nagy feladat a szerdai. Azt hiszem, van miért aggódniuk Londonban.Boixos írta:nemrég született meg a fiam
Úgy érzem végre a helyükre kerültek a dolgok. Ismét csodálatosan játszott a csapat és megint bizonyították: ez az év a Barca-ról szól. Hiába a sok madridi fogadkozás: tavasszal három komolyabb meccsük volt, a Pool elleni 2, meg a klasszikus, ezeken: 2-11-es gólkülönbséget produkáltak 0 szerzett ponttal. A bajnoki cím számukra már rég elúszott, de csak most vált nyilvánvalóvá.
Ismét csak azt mondhatom: nagyon köszönöm a mai estét!
Remélem, hogy szerdára ez lelkileg hatalmas lökést ad a csapatnak és tudnak majd felszabadultan, de célratörően játszani.
Azulgrana para siempre!
Ismét csak azt mondhatom: nagyon köszönöm a mai estét!
Remélem, hogy szerdára ez lelkileg hatalmas lökést ad a csapatnak és tudnak majd felszabadultan, de célratörően játszani.
Azulgrana para siempre!