Mihu írta:
Mondod ezt úgy, hogy tulajdonképpen 2004 óta mi játszuk a legszebb focit a világon. 2004 és 2010 közt volt 6 szezon. Ebben a 6 szezonban nyertünk 4 bajnoki címet, 2 BL-t, 2x voltunk elődöntősök a Bajnokok Ligájában, és 2 szezonnal ezelőtt mi lettünk az első olyan klubcsapat a labdarúgás történelmében, amely egy szezonban megnyerte az összes sorozatot amiben elindult.
Ne is haragudj de ezek után azt kell hogy mondjam hogy oltári nagy baromságokat mondtál. Ezek is azt mutatják, hogy mezszponzor nélkül is egyedülálló sikereket tudunk elérni...
2005-2006-os BL győzelem után ki gondolta, hogy az a csapat így széthullik? Megmondom őszintén én nem hittem a szememnek, amikor láttam a következő szezonban azt az impotens játékot

A sírás közelében jártam néha..
Tegyük fel a következőt:
A közeljövőben (remélem soha nem fog bekövetkezni

) visszaesik a csapat játéka, s nem nyer semmit, sőt még BL-csoportkörből sem jut tovább, akkor a helyzet a következő:
Vannak hatalmas fizetésű játékosaink, akiknek a fizetése nem fog csökkeni csak azért, mert kevésbé eredményes a csapat...
De ott van az utánpótlás, szervezés...stb, ami hatalmas költségekkel jár.
Ergo a költségek állandóak, bevételek meg csökkennek...
Ez 1-2évig így menne, akkor azt vesszük észre, hogy eladjuk a játékosainkat, rosszabb esetben arra jut a klub, mint az angol csapatok mindegyike: magánkézbe jut. S akkor már tényleg sírhatunk a hagyományok végett.
De részemről lezárom a dolgot...