Barça Igazolások 2007-08
-
- Entrenador del Barça
Szerintem szükség lenne egy minőségi középpályás cserére,mert Yaya sérülése esetén nincs minőségi tartalék.Minden poszton jól állunk cserékkel ,csak itt van hiány
Edmilson állandóan sérült,vagy formán kívül játszik,Marquez inkább védő.

- Lionel85
- Llegenda del Barça
Igaza van Txikinek, üzletileg nem járna jól a Barça, hogy ingyen elmegy egy fiatal tehetség és akkor 20-30 millióért visszahoznánk.
Egyébként Cesc után nem kap(ott) nevelési költséget a Barça, mint Piqué és Mérida után?

Egyébként Cesc után nem kap(ott) nevelési költséget a Barça, mint Piqué és Mérida után?
Egyelőre nem kell abban gondolkodni, hogy még egy vkp-nk legyen, de Edmilson még ha nem sérült is (vagyis kb. a szezon felében) nem megoldás a csapat számára, mert nagyon gyenge. Nagy pech volt, hogy már megvolt a Milan-nal a szóbeli megállapodás, hogy nyáron oda igazoljon, amikor ismét lesérült. (amikor anno megvettük a Lyon-tól akkor is így kezdett nálunk - néhány meccs után majd fél éves kihagyás) Remélem a télen sikerül elpasszolni őt és Yaya mellett számíthatunk Rafa-ra ebben a pozícióban.
Jaja vmi vkp tehetséget!!!noname írta:Fabregasra pillanatnyilag semi szükség, talán majd néhány év múlva, de addigra kitudja mi lesz(Crosas).Csalódnék is a vezetőségben ha elhoznák.![]()
Mascheranonal sztem oure jobban beleillik a játékunkba, nincs rá szüksg, ha vkp kell, akkor hozzanak el valami fiatal tehetséget Hollandiából, onnan viszonylag olcsón lehet naon jó játékosokat szerezni.

- noname
- Llegenda del Barça
Fabregasra pillanatnyilag semi szükség, talán majd néhány év múlva, de addigra kitudja mi lesz(Crosas).Csalódnék is a vezetőségben ha elhoznák.
Mascheranonal sztem oure jobban beleillik a játékunkba, nincs rá szüksg, ha vkp kell, akkor hozzanak el valami fiatal tehetséget Hollandiából, onnan viszonylag olcsón lehet naon jó játékosokat szerezni.

A Fifa egy szégyen
Amellett, hogy én szeretném Fabregast blaugranában látni, örülök, hogy Txiki megmondta a frankót. Tudják csak meg, hogy ilyenkor nem kicsit bsznak ki a klubbal, aki ilyen focistákká neveli őket. 

- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Txikinek teljesen igaza van, sajnos! Egyszer már cserben hagyta a csapatot! (Fabregas hír)
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
-
- Jugador d'estrella
Sajna csak egy hónapja tanulok spanyolul, így megköszönném, ha valaki öszefoglalná a cikket.
KATT
Ami lejött:
- a 14 éves srác argentín-olasz kettős állampolgár
- elég nagy a kereslet iránta
- az apja fontosnak tart valamilyen sulit
- valami miatt előnyben van a Barca
- valami miatt Messihez hasonlítják a helyzetét
Előre is köszönöm!
KATT
Ami lejött:
- a 14 éves srác argentín-olasz kettős állampolgár
- elég nagy a kereslet iránta
- az apja fontosnak tart valamilyen sulit
- valami miatt előnyben van a Barca
- valami miatt Messihez hasonlítják a helyzetét
Előre is köszönöm!
Öt milláért jöhet a padra Javier! NAgyon maximum, csak az a baj h nem 5 milla lesz, és ráadásul padot se szeretné...Akkor miröl beszélünk?
G.
G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
- Atesz
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Barcelonában tárgyalt a Pool-játékos ügynöke!
2007-10-15 11:05:10
A Marca értesülései szerint Walter Tamer az elmúlt hétvégén az FC Barcelona vezetőivel tárgyalt kliense sorsát illetően.
Az argentin válogatott Javier Mascherano még egy éve sem került a Liverpoolhoz, ám máris új szerződést szeretne kapni, egyelőre nem sok sikerrel. Mascherano szerződése a szezon végén lejár a Vörösöknél, a katalánok pedig egy új középpályást keresnek, mivel az Arsenal határozottan elutasította próbálkozásaikat Cesc Fabregas ügyében. A 23 éves korára már 30 válogatottságig eljutó középpályás a hírek szerint örömmel szerepelne egy csapatban honfitársával, Lionel Messivel.
(Nem tudom honnan szedte a topfoci.)
Hmmm....
2007-10-15 11:05:10
A Marca értesülései szerint Walter Tamer az elmúlt hétvégén az FC Barcelona vezetőivel tárgyalt kliense sorsát illetően.
Az argentin válogatott Javier Mascherano még egy éve sem került a Liverpoolhoz, ám máris új szerződést szeretne kapni, egyelőre nem sok sikerrel. Mascherano szerződése a szezon végén lejár a Vörösöknél, a katalánok pedig egy új középpályást keresnek, mivel az Arsenal határozottan elutasította próbálkozásaikat Cesc Fabregas ügyében. A 23 éves korára már 30 válogatottságig eljutó középpályás a hírek szerint örömmel szerepelne egy csapatban honfitársával, Lionel Messivel.
(Nem tudom honnan szedte a topfoci.)
Hmmm....

Ezzel teljes mértékben egyetértek! majd jővőre veszünk egy vkp-t Edmilka helyére azt szevaszbarca99 írta:Az meg a másik, hogy Rafa jó formában van, ő tökéletes vkp cserének (is).

Az meg a másik, hogy Rafa jó formában van, ő tökéletes vkp cserének (is).
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Nem tudom hogy lenne értelme megvenni, mert Touré alapember, ráadásul Deco, Xavi és Iniesta miatt nem nagyon férne be, márpedig Mascherano nem padra való, szerintem ez kacsa hír, mert nem indokolt a megvétele!
- Titinho
- Director del Fútbol
Hallotam én is erről a kissrácról! A Barca egyik megfigyelője fedezte fel őt Dél-Amerikában és így jutott el a többi csapathoz. Az apja azt mondta, hogy nyárig még mindenképpen marad a klubjánál, egyrészt a suli miatt, másrészt az európai átállás miatt.noname írta:lehet leigazoljuk nyáron a 14 éves Mauro Icardit
Rajtunk kívül még többek közt a Real és a Valencia is meg akarja szerezni.
Messi is hasonló korban volt amikor idejött.

MÁS
Állítólag télen le akarjuk igazolni Javier Mascherano-t a Liverpool-tól! A Liverpool 20 millió fontot kér érte(28 millió €)! A Barca ezt soknak találja és próbál sokkal lejjebb menni az árral. (SPORT.es) A Real is érdeklődik iránta állítólag Diarra pótlására.

Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
- noname
- Llegenda del Barça
lehet leigazoljuk nyáron a 14 éves Mauro Icardit

A Fifa egy szégyen
- Lionel85
- Llegenda del Barça
De én vagyok az, de én mindenhova írok, ahol találok érdekes témát.Game90 írta:Mégis több gólja + gólpassza van Fabregasnak...Lionel85 írta:Cesc védekezőbb középpályás, mint Deco, Deco pedig inkább a támadások építéséhez ért.![]()
Off: te nem Los Barrachos vagy??Ő is csak a Barca sztárok ill. igazolások topicba írt
Egyébként meg az Arsenal 4-4-2-ben a középpályán Cesc valamivel közelebb van az ellenfél kapujához, mint Deco a Barçában, mert Deco általában vonalban játszik Xavival és Touréval, akik előtt még ott van Messi és Ronaldinho is, tehát Deco mélyebbről segíti a támadásokat. Én így látom.
Lemaradtam és vettünk egy új játékost Docot ???Victor_Valdes írta:Igen lehet tudná hozni a a Barca szintet de amíg van egy Doconk addig minek kell milliókért venni egy másik szárt!Nem vagyunk mi a Reál hogy van pénzünk és ész nélkül vásárolgassunk...

nagyon ari név

- Oleguer
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Néha fiatalítani is kell... Decot ha eladjuk abból a pénzből Cesc jöhetne.. egy ugyanolyan játékos, aki a világ egyik legnagyobb tehetsége... és jópár évvel fiatalabbDanka00792 írta:Deco-nak innen kell visszavonulnia és készOleguer írta:Én részben egyetértek vele, Cesc semmivel sem rosszabb mint, Deco... és Decoért a nyár lesz az utolsó esély hogy pénz kapjunk...
![]()
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Igen lehet tudná hozni a a Barca szintet de amíg van egy Doconk addig minek kell milliókért venni egy másik szárt!Nem vagyunk mi a Reál hogy van pénzünk és ész nélkül vásárolgassunk...
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
-
- aka Game90
Kevés Arsenal meccset nézel...FCB_gábor írta:arsenal játékosai a befejezésben sokkal hatékonyabbak, mint az előkészítésben

Sztem Csecs tudná azt a szintet hozni a Barcában, mint Deco.
De ezt a témát 2-3 év múlva kéne 'megvitatni', most úgysem reális

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Jó focista Deco és Fabregas is ezen kár vitatkozni, főleg mindenféle mutatók alapján hasonlitgatni őket. Nevetséges.
Viszont Deco-nak mindig is szive csücske volt a Barca és inkább kevesebbért is ide jött. Csodálom azt, ahogy idén összeszedte magát és fel vette a "harcot".
Faabregas. Neki nincs több lap osztva a Barcaban. Maximum ha megoldja, hogy fillérbe se kerüljön.
Viszont Deco-nak mindig is szive csücske volt a Barca és inkább kevesebbért is ide jött. Csodálom azt, ahogy idén összeszedte magát és fel vette a "harcot".
Faabregas. Neki nincs több lap osztva a Barcaban. Maximum ha megoldja, hogy fillérbe se kerüljön.
- FCB_gábor
- Entrenador del Barça
Az arsenalban nem csak Deco, de bárki a középpályánkról eredményesebb lenne, mint a Barcaban. Fabregas pedig, ha idejönne közel se lennének ilyen mutatói. A pl-ben könnyebb gólt szerezni egy középpályásnak és egyszerűbb kiszolgálni is a csapattársakat. Az pedig külön Cesc malmára hajtja a vizet, hogy arsenal játékosai a befejezésben sokkal hatékonyabbak, mint az előkészítésben. A Barcában viszont pont ellenkezőleg.Game90 írta:Mégis több gólja + gólpassza van Fabregasnak...Lionel85 írta:Cesc védekezőbb középpályás, mint Deco, Deco pedig inkább a támadások építéséhez ért.![]()

- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Vicces de legalább Balázs hajtana.Forever Barcelona írta:Dzsudzsák Balázst ronaldinho helyére!!!!
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
-
- Barça B
Dzsudzsák Balázst ronaldinho helyére!!!!