Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jaja vmi vkp tehetséget!!!noname írta:Fabregasra pillanatnyilag semi szükség, talán majd néhány év múlva, de addigra kitudja mi lesz(Crosas).Csalódnék is a vezetőségben ha elhoznák.![]()
Mascheranonal sztem oure jobban beleillik a játékunkba, nincs rá szüksg, ha vkp kell, akkor hozzanak el valami fiatal tehetséget Hollandiából, onnan viszonylag olcsón lehet naon jó játékosokat szerezni.
Ezzel teljes mértékben egyetértek! majd jővőre veszünk egy vkp-t Edmilka helyére azt szevaszbarca99 írta:Az meg a másik, hogy Rafa jó formában van, ő tökéletes vkp cserének (is).
Hallotam én is erről a kissrácról! A Barca egyik megfigyelője fedezte fel őt Dél-Amerikában és így jutott el a többi csapathoz. Az apja azt mondta, hogy nyárig még mindenképpen marad a klubjánál, egyrészt a suli miatt, másrészt az európai átállás miatt.noname írta:lehet leigazoljuk nyáron a 14 éves Mauro Icardit
Rajtunk kívül még többek közt a Real és a Valencia is meg akarja szerezni.
Messi is hasonló korban volt amikor idejött.
De én vagyok az, de én mindenhova írok, ahol találok érdekes témát.Game90 írta:Mégis több gólja + gólpassza van Fabregasnak...Lionel85 írta:Cesc védekezőbb középpályás, mint Deco, Deco pedig inkább a támadások építéséhez ért.![]()
Off: te nem Los Barrachos vagy??Ő is csak a Barca sztárok ill. igazolások topicba írt
Lemaradtam és vettünk egy új játékost Docot ???Victor_Valdes írta:Igen lehet tudná hozni a a Barca szintet de amíg van egy Doconk addig minek kell milliókért venni egy másik szárt!Nem vagyunk mi a Reál hogy van pénzünk és ész nélkül vásárolgassunk...
Néha fiatalítani is kell... Decot ha eladjuk abból a pénzből Cesc jöhetne.. egy ugyanolyan játékos, aki a világ egyik legnagyobb tehetsége... és jópár évvel fiatalabbDanka00792 írta:Deco-nak innen kell visszavonulnia és készOleguer írta:Én részben egyetértek vele, Cesc semmivel sem rosszabb mint, Deco... és Decoért a nyár lesz az utolsó esély hogy pénz kapjunk...
![]()
Kevés Arsenal meccset nézel...FCB_gábor írta:arsenal játékosai a befejezésben sokkal hatékonyabbak, mint az előkészítésben
Az arsenalban nem csak Deco, de bárki a középpályánkról eredményesebb lenne, mint a Barcaban. Fabregas pedig, ha idejönne közel se lennének ilyen mutatói. A pl-ben könnyebb gólt szerezni egy középpályásnak és egyszerűbb kiszolgálni is a csapattársakat. Az pedig külön Cesc malmára hajtja a vizet, hogy arsenal játékosai a befejezésben sokkal hatékonyabbak, mint az előkészítésben. A Barcában viszont pont ellenkezőleg.Game90 írta:Mégis több gólja + gólpassza van Fabregasnak...Lionel85 írta:Cesc védekezőbb középpályás, mint Deco, Deco pedig inkább a támadások építéséhez ért.![]()
Vicces de legalább Balázs hajtana.Forever Barcelona írta:Dzsudzsák Balázst ronaldinho helyére!!!!