EB - 2016
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Na ez az, amit holmi Higuainék sosem fognak tudni egy döntőben...
Éder mi gólt vágott.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Kapufán kívül is, ez a Guerreiro jól tolja, nincs rossz szeme a megfigyelőinknek. Úgy emlékszem szóba hozták velünk. Az odlalát is lezárja és támadásokhoz is hozzátesz. Előző meccsen is ő tekerte Ronaldo fejére.
Kész , vége....
Kész , vége....

Ez mekkora vicc. Éder kezezik, és portugál szabi, + sárga Koscielny-nak.
És ott a gól!

És ott a gól!

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=57ECA080
Pepe fejébe már beugrott, hogy Umtiti Barca játékos lesz napokon belül...
Pepe fejébe már beugrott, hogy Umtiti Barca játékos lesz napokon belül...

Én is néztem nagyokat de szerintem az Quaresma volt.Bob_Marley írta:Pepe már készül a Klasszikusra Umtitivel szemben.
Mondjuk utána hogy a francba ért hátra olyan gyorsan.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Pepe már készül a Klasszikusra Umtitivel szemben. 

Ez ma nekem tetszett volna, kivéve azt a részt, h lejátszák utána a meccset.Messias2 írta:Egyébként az mennyivel jobb lenne, ha meccs előtt lerúgnák a tiziket, és akkor legalább egyik csapat a győzelemre játszana. Ha jól rémlik, volt is erre javaslat.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Eddig azért nem szabad elvenni azt, hogy a portugálok 1 gólt kaptak a kieséses szakaszban és nagyon rendbe tették a csapatjátékukat. Kellett szerencse is főleg a tizikhez, de két veretlen csapatról beszélünk, nem véletlenül vannak a döntőben.
Na de ha tizik akkor fog leállni a szívem, bár továbbra is hiszek benne, hogy befog valahogy pattanni.
Na de ha tizik akkor fog leállni a szívem, bár továbbra is hiszek benne, hogy befog valahogy pattanni.

Egyébként az mennyivel jobb lenne, ha meccs előtt lerúgnák a tiziket, és akkor legalább egyik csapat a győzelemre játszana. Ha jól rémlik, volt is erre javaslat.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Na most Bob szive megallt hirtelen asszem..
En azt a fejest mar bent lattam, bar les volt, ugyhogy mindegy.
Csak ne tizik legyenek konyorgom, valaki talaljon egy golt aztan fekudjunk le aludni.

Csak ne tizik legyenek konyorgom, valaki talaljon egy golt aztan fekudjunk le aludni.
Mert ők eddig is ezt csinálták.visca el barca írta:vicc lesz ha ezek a nyomorék portugálok ezzel a nullával, meg 7 meccs 6 döntetlennel megnyerik az eb-t...
az is vicc h mindenki a franciákat szidja, de a portugálok kb getafe szinten tolják...
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
...Tán pont azért szídják/szídjuk, mert nem bírnak egy getafe szintű portugáliával.visca el barca írta: az is vicc h mindenki a franciákat szidja, de a portugálok kb getafe szinten tolják...
Szégyen mindkettő.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Zsiru az sehol nem játszik jól.Messias2 írta:Egyébként Zsinyák csak szerintem játszik jobban az EB-n, mint Zsiru?!

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Nem, de ez az a baj, hogy nem az o dicserete. Kuzdeni jo mindketto, de Recrea jol irta, Suarezt az o jatekuk uta meg jobban tudom ertekelni..Messias2 írta:Egyébként Zsinyák csak szerintem játszik jobban az EB-n, mint Zsiru?!

- visca el barca
- Presidente del Barça
vicc lesz ha ezek a nyomorék portugálok ezzel a nullával, meg 7 meccs 6 döntetlennel megnyerik az eb-t...
az is vicc h mindenki a franciákat szidja, de a portugálok kb getafe szinten tolják...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Ez tényleg szép volt.
Ha belövi mennybe megy. Azért bármennyire is unszimpatikusak a franciák nem kérdés hogy ők érdemelnék meg. Az hogy a Portugálok idáig eljutottak csak azt bizonyítja hogy ma már egy fegyelmezett erőnlétre épülő taktikával meg egy kis szerencsével bármit ellehet érni. Ma már nem a játéktudásról szól a foci.

“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Egyébként Zsinyák csak szerintem játszik jobban az EB-n, mint Zsiru?!
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Pepét most jól megfirkálták, szépen csinálta Gignac, csak a labdát törte el a végén.
Na, itt a lehetőség Portugália előtt egyetlen darab nyert meccsel aranyat nyerni!
Amúgy nincs meglepetés, ez a két csapat ennyit tud.
Na, itt a lehetőség Portugália előtt egyetlen darab nyert meccsel aranyat nyerni!

Amúgy nincs meglepetés, ez a két csapat ennyit tud.
Rivaldo-A Legnagyobb.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
És majdnem csak összejött az a Gignac gól, ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Ejj, Zsírnyak mekkora kapufa