Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én is néztem nagyokat de szerintem az Quaresma volt.Bob_Marley írta:Pepe már készül a Klasszikusra Umtitivel szemben.
Mondjuk utána hogy a francba ért hátra olyan gyorsan.
Ez ma nekem tetszett volna, kivéve azt a részt, h lejátszák utána a meccset.Messias2 írta:Egyébként az mennyivel jobb lenne, ha meccs előtt lerúgnák a tiziket, és akkor legalább egyik csapat a győzelemre játszana. Ha jól rémlik, volt is erre javaslat.
Mert ők eddig is ezt csinálták.visca el barca írta:vicc lesz ha ezek a nyomorék portugálok ezzel a nullával, meg 7 meccs 6 döntetlennel megnyerik az eb-t...
az is vicc h mindenki a franciákat szidja, de a portugálok kb getafe szinten tolják...
...Tán pont azért szídják/szídjuk, mert nem bírnak egy getafe szintű portugáliával.visca el barca írta: az is vicc h mindenki a franciákat szidja, de a portugálok kb getafe szinten tolják...
Zsiru az sehol nem játszik jól.Messias2 írta:Egyébként Zsinyák csak szerintem játszik jobban az EB-n, mint Zsiru?!
Nem, de ez az a baj, hogy nem az o dicserete. Kuzdeni jo mindketto, de Recrea jol irta, Suarezt az o jatekuk uta meg jobban tudom ertekelni..Messias2 írta:Egyébként Zsinyák csak szerintem játszik jobban az EB-n, mint Zsiru?!