varga tamás írta:Miki!
Olyan, hogy "pártfordulás" nincs. Olyan van, hogy pálfordulás.
Másrészt, elég régen olvashattad a hsz-mat, mert már vagy 2hete megírtam, h mélységesen családtam benne. Amikor azt nyilatkozta, h már régóta folytak a tárgyalások, könnyű volt megegyezni a madriddal stb. Jó lenne, ha figyelemmel kísérnéd a véleményemet, nem tennél úgy, mintha mosttörtént volna meg mindez.
Harmadrészt: jó lenne, ha nem űznél sportot a Velem való ellenkezésből, az állandó vitatkozásból. Lassan úgy tűnik a számomra, h akkor érzed jól magad, ha velem foglalkozhatsz, engem oszthatsz ki. nem vagyok ellene a vitának, de ez már kezd személyes síkra terelődni - úgy érzem. Lehet, h rosszul, de akkoris ezt érzékelem. Úgy érzem, akkor írsz már csak valamit, ha velem kötözködhetsz.
Lehet, h ez pü-ben kellett volna közölnöm Veled, de én nem ezt tettem.
Jó fórumozást kívánok a továbbiakban is! És jó szurkolást estére. Remélem győzelemmel indul az idény, de a csapat összeszoktatása fontosabb tényező.
Amiben igazad van: pártfordulás tényleg nincs
Többiben nincs

Azért tűnhet úgy neked,h rád specializálódtam (na ugye ilyen van

),mert általában leszólód a véleményemet,majd amikor világossá válik,h lehet igazam volt,akkor sincs semmi nyomatéka...én meg emlékszem a dolgokra...és megemlítem! Pontosan tudom,h 2-3 hete már te sem bírod a nyúlat,nem is erre az időszakra értettem,hanem az előtte lévő időkre...volt kb 4-5 nap,ha nem több,amikor én már javában szidtam,te meg kioktattál,h nem kellene...ez így volt,majd olvass vissza

majd jött tőle a nyilatkozat,és akkor te is beláttad a dolgokat....
De több ilyen eset is van,amikor bizonygatsz vmit,majd amikor jön egy hsz bárkitől,ami rávílágit,h tévedtél,vagy hasonló, nem reagálsz...
Személyes gondjaim nincsenek veled,nem keresek ott rosszat ahol nincs is...de az ilyen eseteknél "szóvá" teszem a véleményem...bárki másnál is! Nyugodtan meg lehet kérdezni,vagy vissza lehet olvasgatni pár hónapot,és látod,h másnál is megjegyzem,ha vmiben azelőtt igazam volt,stb,stb,stb...ahogy velem szemben is megjegyzik...
Neked is jó meccsnézést,és Győzelmet a Csapatnak!