Barça Igazolások 2007-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Csak a Barca!
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.05.24. 17:26:50

visca el barca írta:
Fernando írta:Stuttgartba is csomót játszott balszélen is. Nem irányító játékos. Nem vezéregyéniség.
sztem meg az a legnagyobb bajotok, hogy nem egy olyan játékos aki nap mint nap a bulvár címlapokon van... nem médiasztár, és nem egy felkapott játékos.

CSENDES, ALÁZATOS

mint amilyen játékos most nekünk kell...
Szerintem is nagyon jó kis játékos Hleb. Rengeteget hajt, nem is tudom valki itt a fórumon fogalmazta meg, hogy " nem ismer elveszett labdát", jól passzol, rengeteget fut és azért még gólt is tud szerezni és valóban nem egy elkapatott sztár, hanem egy igazi csapatjátékos. Azt, hogy beválna e nálunk, mint irányító, azt nem tudom, de ha meg se próbáljuk, akkor biztos nem...
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.05.24. 17:25:34

Olafinho!
Gera a Barcában? Ez olyan, mintha Gulyás Robit a LAL csapatával hoznánk összefüggésbe. Sok marhaságot olvastam már, sok viccet leírtatok már, de ez valamennyit übereli. Meg kellene őrizni hidegvérünket és rtealitásérzékünket, és ilyen, ill. ehhez hasonló szellemi termékektől megkímélni a T. nagyérdeműt. Ne váljunk már nevetségessé A Ferrariba sem egy Trabant motorját teszik bele... :shock:
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2008.05.24. 17:21:03

Fernando írta:Stuttgartba is csomót játszott balszélen is. Nem irányító játékos. Nem vezéregyéniség.
sztem meg az a legnagyobb bajotok, hogy nem egy olyan játékos aki nap mint nap a bulvár címlapokon van... nem médiasztár, és nem egy felkapott játékos.

CSENDES, ALÁZATOS

mint amilyen játékos most nekünk kell...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Olafinho
Jugador del Barça

2008.05.24. 17:20:57

Ha ez igaz, akkor rá sem kell sajnálni a pénzt, nagyon nagy lenne!

Akkor mostmár Gerát és K.Tourét a Barcába! :twisted:
kilibarca
Capitá del Barça

2008.05.24. 17:19:30

Zsolti írta:Szerintem igazából esélytelen,hogy nekünk adják el...de én jelenleg őt fogadnám el egyedül,mint Ronaldinho méltó utódja oda a bal oldalra! Nem ilyen Silvákat,meg Maloudákat....

Elöször azt hittem viccelsz de másodikra azért már kicsit durva reálból akartok igazolni! Mondhatom gratulálok ! Calderón meg legyen a elnökünk ő kell nekünk ! Laporta mindent elcsesz ! jajj istenem ...
Csak a Barca!
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.05.24. 17:17:51

Touré lehet, hogy elhagyja az ágyúsokat.

Hát, ha ez valóban így van, akkor gondolkodás nélkül meg kell vennünk. Nála jobb védőt keresve se találunk.
Olafinho
Jugador del Barça

2008.05.24. 17:14:19

Hriszto odabaß majd az asztalra,ha valaki nyegléskedik. Remélem igaz a hír. Kár, h nem próbáltuk ki Dinho személyi edzőjeként, vagy nevelőtisztként. :P
Csak a Barca!
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.05.24. 17:13:17

Robinho, nem is rossz. :lol: Az biztos, hogy Silvanál is jobb, pedig én őt preferálom a baloldali winger posztra. De hát tuti nem adják el nekünk, uhogy ezt el is felejthetjük.

Olafinho jól beszélsz. Gera szerintem is nagyon jó kis playa, nem véletlenül akarja mindenféle csapat leigazolni. Cserének meg tényleg elférne. Azt a szintet ő is megütné, mint Ezquero, de szerintem még a Guddy szintjét is. Szóval, nem egy olyan nagyon hülye ötlet a "Gerát a Barcába", de a realitása ennek se sok.

Forca Barca és Hajrá Magyarok!

Remélem este elruházzuk a görögöket.
gekkodan
Director del Fútbol

2008.05.24. 17:11:54

Ez a Stoichkov hír nagyon érdekes és örömteli. Mondjuk furcsa, hogy az az ember, aki már volt vezetőedző, szövetségi kapitány is, miért fogadna el egy másodedzői állást, ráadásul egy edzőként viszonylag tapasztalatlan ember mellett.

Ennek ellenére remélem, hogy igaz a hír, mert nagyon fontosnak tartom, hogy egy tapasztalt, sokat megélt ember legyen Pep mellett és erre Stoichkovot abszolút megfelelőnek tartom. Bízzunk benne, hogy így lesz.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Fernando
Llegenda del Barça

2008.05.24. 17:01:40

noname írta:
barca99 írta:
Fernando írta:Ide irányító kell. Akárki akárhogy hőbörög Hleb nem az.
Akkor mi? :roll:
Hát sztem Hleb inkább amolyan Iniesta típusú osztogató.Kétlem h irányítóposzton bevállna.Tény h a tehetségse és tudása megvan ahhoz h irányítót is tudjon játszani, de nem ahhoz van szokva!
Stuttgartba is csomót játszott balszélen is. Nem irányító játékos. Nem vezéregyéniség.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Olafinho
Jugador del Barça

2008.05.24. 17:00:40

Lehet, h idén nem reális, de, h a Barca stílusa "neki lett kitalálva" az fix, ezt a vak is látja.

Én is titkon abban reménykedem, h látom még Messivel együt a Barcában. Egyébként ő is olyan szintű zseni, aki ha mélységből elindul akkor jajj az ellennek.

Egyébként Gerát a Barcába. Persze nem reális, csak azt nem értem, h ha valaki itt szóba hozza ezt a témát, akkor rögtön úgy le izélik egyesek Zoli bácsit, mintha egy 20. rangú ciprusi senki lenne. Erről is le lehetne állni.

Manager-játék:

Már ne is haragudjon senki, de ha Gerát leigazolná a Barca akkor mi lenne benne a rizikó? Netán oly drága, h keresztülhúzza a többi igazolást? Égő magyar játékost igazolni? Félő, h nem válik be, és akkor mi van?

Ha Gera a Barcában a padon ülne az fájna?Ha bekerülne a pályára 20 percre? Ha állandó frissítő cseréje lenne valamelyik kezdő játékosnak?

Én leigazolnám, meg úgy néz ki, h az Everton is (vagy a Benfica, vagy a Celtic). Gondolom ha az Evertonban lő néhány tipikus Gera gólt, vagy asziszt király lesz akkor már érdemes arra, h ne nézzük le. Egyébként játszott már a Pl-ben, akkor a legjobbja volt a West Bromwichnak, figyeltem. A PL-es védőket szinte ugyanúgy optatta, mint akárkit (pl Cannabáró). Jó labdái voltak, rúgott pár gólt, csúszott-mászott, védekezett, és az Angliában eltöltött x év alatt gondolom meg is erősödött fizikálisan. Ja, és [auto_cenzúra] csapatban nehezebb jól játszani, mint olyan játékosokkal, akik nálunk játszanak a Barcában

Szóval ha Krajncar? neve felmerül az Arsenálnál, v nálunk Modricé, akkor nem hinném, h probléma lenne Zotyával.

Ezquerro letett valamit? És? Nálunk mit tett le? Nekem ez számít.

Bocsi, de remélem érthető amit írtam. Kicsit több tiszteletet Zoli-bának!

Meg mindenkinek aki Barcás!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Olafinho 2008.05.24. 17:11:21-kor.
barca0417
Entrenador del Barça

2008.05.24. 16:58:21

nem tudom a vezetőség miért nem érdeklődik Diego iránt. 30-ért el lehetne hozni, és megfelelő irányítója, vezére lehetne a Barcának. Messi nem vezéregyéniség, de nem irányító típus. és Silva sem az esetlegesen, ha idekerülne. Diego viszont Messi és a balszélső vonalában, a csatár mögött nagyon jó tudna osztogatni.
amúgy egy kérdés: nem tudja valaki , hogy Olmo-t eladtuk, vagy csak kölcsönadtuk-e? Mert jó lenne Alves(?) cseréjének a jobboldalon.
Kép
SoHo
Barça C

2008.05.24. 16:57:39

Zsolti írta:
SoHo írta:
Zsolti írta:Én rámennék Robinhora..állítólag eladó...Ő az egyik legjobb azon a poszton!
Nekem minden pénzt megérne...sztem 35-40ért el is adnák...(csak lehet nem nekünk... :lol: :lol: )
lehet ő eljönne azok után amit csinált az idénybe a reálért és eladják.. már csak fricska miatt is és nem mellesleg elég színvonalas klubb a Barca..!
Szerintem igazából esélytelen,hogy nekünk adják el...de én jelenleg őt fogadnám el egyedül,mint Ronaldinho méltó utódja oda a bal oldalra! Nem ilyen Silvákat,meg Maloudákat.... :roll:
sajnos a realitások talaján kell maradni... :D
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2008.05.24. 16:48:54

SoHo írta:
Zsolti írta:Én rámennék Robinhora..állítólag eladó...Ő az egyik legjobb azon a poszton!
Nekem minden pénzt megérne...sztem 35-40ért el is adnák...(csak lehet nem nekünk... :lol: :lol: )
lehet ő eljönne azok után amit csinált az idénybe a reálért és eladják.. már csak fricska miatt is és nem mellesleg elég színvonalas klubb a Barca..!
Szerintem igazából esélytelen,hogy nekünk adják el...de én jelenleg őt fogadnám el egyedül,mint Ronaldinho méltó utódja oda a bal oldalra! Nem ilyen Silvákat,meg Maloudákat.... :roll:
SoHo
Barça C

2008.05.24. 16:43:50

Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.05.24. 16:40:59

Hát, a jó öreg Sztoicskov a sz.rt is kiveri a játékosokból, úgyhogy jöhet. Én örülnék neki. Így padon a csapat két legendája ülne. Nem lenne rossz párosítás. Meg a bolgárnak már némi rutinja, tapasztalata is van.
Kép
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2008.05.24. 16:39:03

Én rámennék Robinhora..állítólag eladó...Ő az egyik legjobb azon a poszton!
merx
Capitá del Barça

2008.05.24. 16:36:42

sztem hleb igenis jó igazolás lenne deco helyére, nem feltétlenül kell nagy góllövőnek lennie, ha sok gólhelyzetet alakít ki a támadóink számára. :) olyan játékosok vannak a támadószekciónkban akik nem szorulnak rá hogy a kp-k lőjék helyettük a gólokat, inkább osztogassanak szépen, azt pedig hleb jól tud (meglátásom szerint)

inkább silva mint malouda, bár legjobban mancini-nek örülnék de ő sajna még rajta sincs azon a "listán" :roll:
Kép
SoHo
Barça C

2008.05.24. 16:31:57

Dos Santos írta:
vaLe5 írta:Nem tudom felmerült-e már de a legjobb megszerezhető játékos Agüero lenne szerintem.
Sok embernél olvastam már itt a fórumon,hogy Agüero megszerezhető játékos.
...elmondaná nekem valaki, hogy mire alapozzátok ezt?Talán mert az Atletico-ba játszik?
Na és?Szerintem nincs az a pénz,amiért MOST megválnának tőle.Hiszen köré építik a kis Madridot.Torres után Ő az új bálvány,ráadásul végre kiharcolták a BL szereplést(pontosabban a selejtezőket).Szóval ki lehet jelenteni,hogy fejlődtek,amiben nagy szerepe van Agüeronak.Ha most elpasszolják,azzal csak visszalépnének...szóval szvsz kizárható az érkezése.Nem csak ide,máshova se.
a másik pedig hogy elég borsos lenne.. de az tény hogy mivel messivel elég jó barátok és őt kérte maga mellé az olimpián így az tuti hogy ütőképes páros lenne de a fentebb említett "gondok" fennállnak!
Dos Santos
Jugador d'estrella

2008.05.24. 16:26:18

vaLe5 írta:Nem tudom felmerült-e már de a legjobb megszerezhető játékos Agüero lenne szerintem.
Sok embernél olvastam már itt a fórumon,hogy Agüero megszerezhető játékos.
...elmondaná nekem valaki, hogy mire alapozzátok ezt?Talán mert az Atletico-ba játszik?
Na és?Szerintem nincs az a pénz,amiért MOST megválnának tőle.Hiszen köré építik a kis Madridot.Torres után Ő az új bálvány,ráadásul végre kiharcolták a BL szereplést(pontosabban a selejtezőket).Szóval ki lehet jelenteni,hogy fejlődtek,amiben nagy szerepe van Agüeronak.Ha most elpasszolják,azzal csak visszalépnének...szóval szvsz kizárható az érkezése.Nem csak ide,máshova se.
A legnagyobb probléma az, amikor a hülyeség akaraterővel párosul.
A vélemény olyan, mint a segglyuk.Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
SoHo
Barça C

2008.05.24. 16:17:00

Csak a Barca! írta:
Karashu írta:Stoichkov + Guardiola? Ha ez bejön, halál a világra! :twisted:
Ha tényleg ez lesz, akkor jajj mindenkinek. Mit fognak ők ketten művelni a padon? Te jó ég... :twisted: :twisted:

A Mundon is fenn van már
Stoichkov az tuti hogy gatyábarázta volna ronit... de mostmár kell a halálnak.. Edmilson megmondta.. ő se akar segítséget pedig megkapta volna..
Csak a Barca!
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.05.24. 16:06:34

Karashu írta:Stoichkov + Guardiola? Ha ez bejön, halál a világra! :twisted:
Ha tényleg ez lesz, akkor jajj mindenkinek. Mit fognak ők ketten művelni a padon? Te jó ég... :twisted: :twisted:

A Mundon is fenn van már
Karashu
Jugador d'estrella

2008.05.24. 16:03:09

tenkl írta:a goal.com on ezt a 10 nevet írták, hogy a legfőbb jelöltek:

Gerard Piqué, Daniel Alves, Seydou Keita, Fabricio Coloccini, Alexander Hleb,
David Silva, Florent Malouda, Karim Benzema, Emmanuel Adebayor, Dimitar Berbatov

http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=707664
Hleb, Malouda, Adebayor, Berbatov nem kell!
A többiek viszont azonnal! :)

Stoichkov + Guardiola? Ha ez bejön, halál a világra! :twisted:
VISCA EL BARCA!!! MINDHALÁLIG!!!
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!! :D
Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx! :)
Eddig jól kenjük Pep! :) Serlegeket és örömkönnyeket a szurkolóknak! :)
Devid16
Jugador d'estrella

2008.05.24. 15:57:32

Sztem Moutinho lenne a legjobb...Van tapasztalta ugyanakkor nem öreg, remekül lő, mégjobb mélységi passzai vannak, a szabadrúgás,szöglet kérdés is le lenne rendezve...Sztem őt Silvát meg Alvest kell hozni...Mindenképp
norbert55
Entrenador del Barça

2008.05.24. 15:49:44

Nemtom.Én egy Luchot vagy egy Moutinhot jobban elbirok képzelni Deco helyett.
Lezárt