2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Szerintem is nagyon jó kis játékos Hleb. Rengeteget hajt, nem is tudom valki itt a fórumon fogalmazta meg, hogy " nem ismer elveszett labdát", jól passzol, rengeteget fut és azért még gólt is tud szerezni és valóban nem egy elkapatott sztár, hanem egy igazi csapatjátékos. Azt, hogy beválna e nálunk, mint irányító, azt nem tudom, de ha meg se próbáljuk, akkor biztos nem...visca el barca írta:sztem meg az a legnagyobb bajotok, hogy nem egy olyan játékos aki nap mint nap a bulvár címlapokon van... nem médiasztár, és nem egy felkapott játékos.Fernando írta:Stuttgartba is csomót játszott balszélen is. Nem irányító játékos. Nem vezéregyéniség.
CSENDES, ALÁZATOS
mint amilyen játékos most nekünk kell...
sztem meg az a legnagyobb bajotok, hogy nem egy olyan játékos aki nap mint nap a bulvár címlapokon van... nem médiasztár, és nem egy felkapott játékos.Fernando írta:Stuttgartba is csomót játszott balszélen is. Nem irányító játékos. Nem vezéregyéniség.
Zsolti írta:Szerintem igazából esélytelen,hogy nekünk adják el...de én jelenleg őt fogadnám el egyedül,mint Ronaldinho méltó utódja oda a bal oldalra! Nem ilyen Silvákat,meg Maloudákat....
Stuttgartba is csomót játszott balszélen is. Nem irányító játékos. Nem vezéregyéniség.noname írta:Hát sztem Hleb inkább amolyan Iniesta típusú osztogató.Kétlem h irányítóposzton bevállna.Tény h a tehetségse és tudása megvan ahhoz h irányítót is tudjon játszani, de nem ahhoz van szokva!barca99 írta:Akkor mi?Fernando írta:Ide irányító kell. Akárki akárhogy hőbörög Hleb nem az.
sajnos a realitások talaján kell maradni...Zsolti írta:Szerintem igazából esélytelen,hogy nekünk adják el...de én jelenleg őt fogadnám el egyedül,mint Ronaldinho méltó utódja oda a bal oldalra! Nem ilyen Silvákat,meg Maloudákat....SoHo írta:lehet ő eljönne azok után amit csinált az idénybe a reálért és eladják.. már csak fricska miatt is és nem mellesleg elég színvonalas klubb a Barca..!Zsolti írta:Én rámennék Robinhora..állítólag eladó...Ő az egyik legjobb azon a poszton!
Nekem minden pénzt megérne...sztem 35-40ért el is adnák...(csak lehet nem nekünk...![]()
)
Szerintem igazából esélytelen,hogy nekünk adják el...de én jelenleg őt fogadnám el egyedül,mint Ronaldinho méltó utódja oda a bal oldalra! Nem ilyen Silvákat,meg Maloudákat....SoHo írta:lehet ő eljönne azok után amit csinált az idénybe a reálért és eladják.. már csak fricska miatt is és nem mellesleg elég színvonalas klubb a Barca..!Zsolti írta:Én rámennék Robinhora..állítólag eladó...Ő az egyik legjobb azon a poszton!
Nekem minden pénzt megérne...sztem 35-40ért el is adnák...(csak lehet nem nekünk...![]()
)
lehet ő eljönne azok után amit csinált az idénybe a reálért és eladják.. már csak fricska miatt is és nem mellesleg elég színvonalas klubb a Barca..!Zsolti írta:Én rámennék Robinhora..állítólag eladó...Ő az egyik legjobb azon a poszton!
)
a másik pedig hogy elég borsos lenne.. de az tény hogy mivel messivel elég jó barátok és őt kérte maga mellé az olimpián így az tuti hogy ütőképes páros lenne de a fentebb említett "gondok" fennállnak!Dos Santos írta:Sok embernél olvastam már itt a fórumon,hogy Agüero megszerezhető játékos.vaLe5 írta:Nem tudom felmerült-e már de a legjobb megszerezhető játékos Agüero lenne szerintem.
...elmondaná nekem valaki, hogy mire alapozzátok ezt?Talán mert az Atletico-ba játszik?
Na és?Szerintem nincs az a pénz,amiért MOST megválnának tőle.Hiszen köré építik a kis Madridot.Torres után Ő az új bálvány,ráadásul végre kiharcolták a BL szereplést(pontosabban a selejtezőket).Szóval ki lehet jelenteni,hogy fejlődtek,amiben nagy szerepe van Agüeronak.Ha most elpasszolják,azzal csak visszalépnének...szóval szvsz kizárható az érkezése.Nem csak ide,máshova se.
Sok embernél olvastam már itt a fórumon,hogy Agüero megszerezhető játékos.vaLe5 írta:Nem tudom felmerült-e már de a legjobb megszerezhető játékos Agüero lenne szerintem.
Stoichkov az tuti hogy gatyábarázta volna ronit... de mostmár kell a halálnak.. Edmilson megmondta.. ő se akar segítséget pedig megkapta volna..Csak a Barca! írta:Ha tényleg ez lesz, akkor jajj mindenkinek. Mit fognak ők ketten művelni a padon? Te jó ég...Karashu írta:Stoichkov + Guardiola? Ha ez bejön, halál a világra!![]()
![]()
A Mundon is fenn van már
Ha tényleg ez lesz, akkor jajj mindenkinek. Mit fognak ők ketten művelni a padon? Te jó ég...Karashu írta:Stoichkov + Guardiola? Ha ez bejön, halál a világra!
Hleb, Malouda, Adebayor, Berbatov nem kell!tenkl írta:a goal.com on ezt a 10 nevet írták, hogy a legfőbb jelöltek:
Gerard Piqué, Daniel Alves, Seydou Keita, Fabricio Coloccini, Alexander Hleb,
David Silva, Florent Malouda, Karim Benzema, Emmanuel Adebayor, Dimitar Berbatov
http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=707664