A szabadrugás meg egészen más edzésen mint meccsen

Azért más üres kapura lőni, mint pl CasillasnakVito írta:Aranylabdás válságban
egymás után lövi a szabadrúgásokat az üres kapura. Én is és más kollégám is szemtanúja volt már ennek: tízből tízszer odarúgja a labdát a felső sarokba[/i]
Benne van h nem talál társat, mert messi a másik oldalon van, amikr átjött azonnal helyzet lett(kényszerítő stb), szal roniet kéne betenni középre messi mellé mindenképp, és jobbra vagy saviola vagy giulySubinho írta:azé rendes emersontól, h kiállt mellette...Vito írta:Aranylabdás válságban
olvassatok!
„Rejtély, mitől esett vissza Ronaldinho játéka – mondta érdeklődésünkre az El Mundo Deportivo barcelonai sportújság egyik munkatársa, Roger Torello. – Hetek óta mi is keressük az okát a gyengélkedésnek, elemzéseket készítünk, járunk az edzésekre, kérdezgetjük a szakmai stábot és a játékostársakat. De senki sem tud igazán válasszal szolgálni. A brazil futballista ugyanolyan intenzitással edz, sőt, mivel érzi, hogy nem megy olyan gördülékenyen sem neki, sem pedig csapatának, még inkább odateszi magát. Sokszor a gyakorlások után is kint marad a pályán, és egymás után lövi a szabadrúgásokat az üres kapura. Én is és más kollégám is szemtanúja volt már ennek: tízből tízszer odarúgja a labdát a felső sarokba. A mérkőzéseken mégsem sikerül odatekerni, ahova akarja. Hogy ez mitől van? Ki tudja? Talán csak ő.
érdekes egyébként, hogy a brazilok a legnagyobb esélyesként érkeztek a VB-re, aztán kiábrándítóan szerepeltek. csak sétálgattak a pályán és azt sem értették mi történik... valószínű elhitték fejben, hogy "mi vagyunk a legjobbak, legyőzhetetlenek vagyunk" és nem is igazán készültek fel sem fejben, sem fizikálisan a meccsekre. ebben sztem nagyban hibáztatható pareira mester, aki valószínű adta a lovat alájuk, hogy "ne erőletsd meg magad, úgyis könnyedén győzünk..."
azóta többen nem tudják ezen túltenni nagukat. nincsenek ott a pályán fejben és fizikailag is nagyon gyengék!!! lásd: adriano, ronaldo, cafu, robi carlos, emerson, zé roberto és ronaldinho...
nem értem, de valami a nyáron történt... és azon nem tudtak még továbblépni...
azé rendes emersontól, h kiállt mellette...Vito írta:Aranylabdás válságban
olvassatok!
„Rejtély, mitől esett vissza Ronaldinho játéka – mondta érdeklődésünkre az El Mundo Deportivo barcelonai sportújság egyik munkatársa, Roger Torello. – Hetek óta mi is keressük az okát a gyengélkedésnek, elemzéseket készítünk, járunk az edzésekre, kérdezgetjük a szakmai stábot és a játékostársakat. De senki sem tud igazán válasszal szolgálni. A brazil futballista ugyanolyan intenzitással edz, sőt, mivel érzi, hogy nem megy olyan gördülékenyen sem neki, sem pedig csapatának, még inkább odateszi magát. Sokszor a gyakorlások után is kint marad a pályán, és egymás után lövi a szabadrúgásokat az üres kapura. Én is és más kollégám is szemtanúja volt már ennek: tízből tízszer odarúgja a labdát a felső sarokba. A mérkőzéseken mégsem sikerül odatekerni, ahova akarja. Hogy ez mitől van? Ki tudja? Talán csak ő.
Én azért megnézném Messi-t Ronaldinho helyén, túloldalon Saviola, középen az izlandi. Aztán csereként jöhet valahova a Mester vagy Gyula. Ezquerro is ott van még valahol, ha minden igaz. A hétközi meccsen ki is lehetne próbálni.ozsimiki írta:De Deco-nak van alternatívája! Pl. Iniesta aki nincs is rossz formában! Ezért könnyebb pótólni! Persze az sem jó,ha ő nincs formában,mert szintén nagyban függ tőle is a BARCA!
De Deco-nak van alternatívája! Pl. Iniesta aki nincs is rossz formában! Ezért könnyebb pótólni! Persze az sem jó,ha ő nincs formában,mert szintén nagyban függ tőle is a BARCA!FCB_gábor írta:Deco hasonlóan nincs formában mégis adott 3-4 gólt érő labdát az uccsó 2 mérkőzésen. Ennek ellenére őt mindenki kivágná a csapatból, míg Ronaldinho-val legyünk türelmesek hiszen ő már sokkal régebben nincs formában.ozsimiki írta:Gábor: a szabadrúgásban igazad van,nagyon rossz arányban használja ki,de nehogy már ez a legfontosabb 1 mérkőzésen! Ha formában van ad csomó gólpaszt,lő is pár gólt,magára von még ennél több védőt is,és közben megjátsza a tisztán lévő playat,és mindenki elhallgat majd!
Most ezek nem jönnek,mert nincs forma...![]()
Oké, leköt 2-3 embert még most is, de ez semmit sem ér mostanában, mert el is veszik tőle azok az emberek a labdát. Ezért ezzel nem megyünk sokra.
Nem ki akarom tenni a csapatból, de ha formán kívül van. ne játszon annyit, mert ez nem jó a csapatnak.
Deco hasonlóan nincs formában mégis adott 3-4 gólt érő labdát az uccsó 2 mérkőzésen. Ennek ellenére őt mindenki kivágná a csapatból, míg Ronaldinho-val legyünk türelmesek hiszen ő már sokkal régebben nincs formában.ozsimiki írta:Gábor: a szabadrúgásban igazad van,nagyon rossz arányban használja ki,de nehogy már ez a legfontosabb 1 mérkőzésen! Ha formában van ad csomó gólpaszt,lő is pár gólt,magára von még ennél több védőt is,és közben megjátsza a tisztán lévő playat,és mindenki elhallgat majd!
Most ezek nem jönnek,mert nincs forma...
Nem mondtam,h nem ír ilyet senki sem! De ez a vereség utóhatása,lehiggadnak és rájönnek,h Ronnie,az Ronnie!Los Banditos írta:Nézd meg az utolsó 3-4 odalon írt hozzászólásokat,már azon márfondíroznak hogy majd kilegyen a helyettese és majd 2 év múlva mehet a lecsóba...Megkéne becsülni az ilyen játékost nem fikázni mert méga végén tényleg elmegy...
Amúgy a Barca vs. Real és a Bajnoki mérkőzések topicban is olvasni hasonló hozzászólásokat...![]()
VISCA EL RONALDINHO!
Talán épp ez a baj. Frank is bízik benne, de meddig? Annyira bízik benne mindenki, hogy már 3 éve ő rugja a szabadokat kb. 3-5%-os hatékonysággal! Azért valahol meg kell húzni a határt. Én már tavaly is a fejem fogtam amikor szabadrugást kaptunk 16-20 méterre az ellenfél kapujától. Most már ott tartunk, hogy bármikor megállíthatják szabálytalanul is a támadásainkat, mert a szabadrugásaink teljesen veszélytelenek. Ezért nem annyira hatékony már a rövidpasszos játékunk se, mert már bátrabban odalépnek a támadóinknak ilyen szitukban.ozsimiki írta:Na de Los! Te is általánosítasz!Los Banditos írta:Pedig igaza van,leszámítva az utolsó mondatot...Énsem értem itt azokat akik egyből elpártoltak tőle! Nagyon nem szép dolog! De szerintem többen vagyunk olyanok akik kitartanak mellette,és Bízunk benne!
Na de Los! Te is általánosítasz!Los Banditos írta:Pedig igaza van,leszámítva az utolsó mondatot...
PONT EZT MONDOM ÉN IS!Silvanus írta:Ha innentől még két évig így játszana Ronaldinho, ahogy most, akkor is csak nagy szomorúságok közepette mernék arra gondolni, hogy adjuk el, de aki már most azt szeretné... AZ NEM NORMÁLIS!!! Ronnie egy varázsló, egy igazi fenomén, ha újra formába lendül, akkor jaj mindenkinek... és persze akkor ti is fogjátok szeretni mi!?...![]()
FORCÁ RONNIE!!! BÍZUNK BENNED!!!
Mikor Etoo az Afrika kupán volt, akkor is látxott Ronie játékán. Monyuk anno nagy menetelésnél Saviolával jol megértették 1mást, sztem inkább ő kéne a kezdőbe.Vito írta:talán meccsről-meccsre egyre jobban játszik.![]()
talán.
valamelyik szaki azt mondta, hogy nagyon érződik és szemmel látható, hogy Samuka hiányzik neki a csapatból, de veszettül.