Ronaldinho Gaúcho #3

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
LG
Az Év fórumozója 2016

2006.10.25. 13:22:01

Amugy is, Frank nem fogja át rendezni a csapatot 1 játékos miatt, és igaza is van. Azzal kell játxania, aki épp a pályán van, és nem azzal akivel szeretne.

A szabadrugás meg egészen más edzésen mint meccsen :!:
PCsabi
aka Game90

2006.10.25. 11:53:52

Vito írta:Aranylabdás válságban
egymás után lövi a szabadrúgásokat az üres kapura. Én is és más kollégám is szemtanúja volt már ennek: tízből tízszer odarúgja a labdát a felső sarokba[/i]
Azért más üres kapura lőni, mint pl Casillasnak :D
De ha edzésen tényleg betudja lőni, akkor a meccseken mért nem? Ha szabadrúgást lő akkor már lehet tudni, hogy fölé megy. Más is elvállalhatná a szabadokat, főleg most, hogy nem is megy neki annyira a játék.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Subinho
Director del Fútbol

2006.10.25. 11:43:55

talán van benne valami, mert azé eto'o-val elég jól elvolt... viszont középcsatárnak nem jó! nem az ő posztja! a balon viszont elég jól elvan, főleg sylvinhoval!!!
Theo
Jugador d'estrella

2006.10.25. 11:01:20

Subinho írta:

olvassatok!

„Rejtély, mitől esett vissza Ronaldinho játéka – mondta érdeklődésünkre az El Mundo Deportivo barcelonai sportújság egyik munkatársa, Roger Torello. – Hetek óta mi is keressük az okát a gyengélkedésnek, elemzéseket készítünk, járunk az edzésekre, kérdezgetjük a szakmai stábot és a játékostársakat. De senki sem tud igazán válasszal szolgálni. A brazil futballista ugyanolyan intenzitással edz, sőt, mivel érzi, hogy nem megy olyan gördülékenyen sem neki, sem pedig csapatának, még inkább odateszi magát. Sokszor a gyakorlások után is kint marad a pályán, és egymás után lövi a szabadrúgásokat az üres kapura. Én is és más kollégám is szemtanúja volt már ennek: tízből tízszer odarúgja a labdát a felső sarokba. A mérkőzéseken mégsem sikerül odatekerni, ahova akarja. Hogy ez mitől van? Ki tudja? Talán csak ő.
azé rendes emersontól, h kiállt mellette...
érdekes egyébként, hogy a brazilok a legnagyobb esélyesként érkeztek a VB-re, aztán kiábrándítóan szerepeltek. csak sétálgattak a pályán és azt sem értették mi történik... valószínű elhitték fejben, hogy "mi vagyunk a legjobbak, legyőzhetetlenek vagyunk" és nem is igazán készültek fel sem fejben, sem fizikálisan a meccsekre. ebben sztem nagyban hibáztatható pareira mester, aki valószínű adta a lovat alájuk, hogy "ne erőletsd meg magad, úgyis könnyedén győzünk..."
azóta többen nem tudják ezen túltenni nagukat. nincsenek ott a pályán fejben és fizikailag is nagyon gyengék!!! lásd: adriano, ronaldo, cafu, robi carlos, emerson, zé roberto és ronaldinho...
nem értem, de valami a nyáron történt... és azon nem tudtak még továbblépni...
Benne van h nem talál társat, mert messi a másik oldalon van, amikr átjött azonnal helyzet lett(kényszerítő stb), szal roniet kéne betenni középre messi mellé mindenképp, és jobbra vagy saviola vagy giuly
Subinho
Director del Fútbol

2006.10.25. 10:08:55

olvassatok!

„Rejtély, mitől esett vissza Ronaldinho játéka – mondta érdeklődésünkre az El Mundo Deportivo barcelonai sportújság egyik munkatársa, Roger Torello. – Hetek óta mi is keressük az okát a gyengélkedésnek, elemzéseket készítünk, járunk az edzésekre, kérdezgetjük a szakmai stábot és a játékostársakat. De senki sem tud igazán válasszal szolgálni. A brazil futballista ugyanolyan intenzitással edz, sőt, mivel érzi, hogy nem megy olyan gördülékenyen sem neki, sem pedig csapatának, még inkább odateszi magát. Sokszor a gyakorlások után is kint marad a pályán, és egymás után lövi a szabadrúgásokat az üres kapura. Én is és más kollégám is szemtanúja volt már ennek: tízből tízszer odarúgja a labdát a felső sarokba. A mérkőzéseken mégsem sikerül odatekerni, ahova akarja. Hogy ez mitől van? Ki tudja? Talán csak ő.
azé rendes emersontól, h kiállt mellette...
érdekes egyébként, hogy a brazilok a legnagyobb esélyesként érkeztek a VB-re, aztán kiábrándítóan szerepeltek. csak sétálgattak a pályán és azt sem értették mi történik... valószínű elhitték fejben, hogy "mi vagyunk a legjobbak, legyőzhetetlenek vagyunk" és nem is igazán készültek fel sem fejben, sem fizikálisan a meccsekre. ebben sztem nagyban hibáztatható pareira mester, aki valószínű adta a lovat alájuk, hogy "ne erőletsd meg magad, úgyis könnyedén győzünk..."
azóta többen nem tudják ezen túltenni nagukat. nincsenek ott a pályán fejben és fizikailag is nagyon gyengék!!! lásd: adriano, ronaldo, cafu, robi carlos, emerson, zé roberto és ronaldinho...
nem értem, de valami a nyáron történt... és azon nem tudtak még továbblépni...
Vito
Llegenda del Barça

2006.10.25. 08:53:30

Aranylabdás válságban

olvassatok!

Subinho
Director del Fútbol

2006.10.25. 08:23:35

Aranylabda:
A térdsérülése miatt harcképtelen Eto'o mellett többek között az ugyancsak esélyesnek tartott portugál Deco, francia Thierry Henry, olasz Gianluigi Buffon és brazil Ronaldinho is szerepel a futballmagazin múlt hétfőn közzétett 50-es listáján. Szakemberek szerint utóbbi győzelme a legvalószínűbb. :shock: mert??? fél éve nem játszik jól...
sergi1989
Capitá del Barça

2006.10.24. 21:59:46

na ezzel teljesen egyet értek sztm is xavi jobann eltudná sok esetben végezni a szabadokat!
R.M.C.F

2006.10.24. 21:52:44

Nem szimpatikus hogy mindig ő akarja szabadrugásokat elvégezni.Van nála jobb is.Pl Xavi!
PCsabi
aka Game90

2006.10.24. 21:45:14

De azért hasonlítsuk már össze a mostani Messivel. Messi 1000szer jobban játszik és 2szer többet is fut. Rajra lehet látni, hogy hajt. Ronnie meg cselezni próbál, persze, hogy nem jön be neki. Ha meg éppen hozzáérnek azonnal reklamál. Legalább próbálná visszaszerezni a labdát (igaz nem ez a fő feladata). Szabadrúgásokat meg nem csak neki kéne elvégezni. Ott lenne Marquez, Deco vagy Messi is.
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.10.24. 13:19:48

Ronnie hozzáállása meg tényleg nem valami szép,de ezen változtatnia kell,fog!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.10.23. 23:32:32

Szerintem itt mindenki szereti Ronaldinhot! Egy dolog, hogy kritizáljuk, mert rosszul játszik! Az a baj, hogy a száját jobban járatja ("Ott leszek, ha kell!"), mint ahogy focizik... Focizni kéne! Nem hiszem el, hogy inkább Ronaldot játszik... :( A világ legjobb játékosa sokszor 5-6 métert nem hajlandó futni és ez szégyen... Tele vagyunk remek szabadrúgáslövőkkel, de mindent neki kell lőni... 23-30 méterről veszélytelen, de azt is neki kell...
Egy olyan játékos, aki csak áll a pályán az pótolható! Jót tenne neki egy kis pad, hátha magába szállna... Különben pápá BL... :(
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
FCB_gábor
Entrenador del Barça

2006.10.23. 19:03:41

ozsimiki írta:De Deco-nak van alternatívája! Pl. Iniesta aki nincs is rossz formában! Ezért könnyebb pótólni! Persze az sem jó,ha ő nincs formában,mert szintén nagyban függ tőle is a BARCA!
Én azért megnézném Messi-t Ronaldinho helyén, túloldalon Saviola, középen az izlandi. Aztán csereként jöhet valahova a Mester vagy Gyula. Ezquerro is ott van még valahol, ha minden igaz. A hétközi meccsen ki is lehetne próbálni.
Amúgy én örülnék a legjobban, ha nem kellene Ronaldinho formájáról vitatkozni.
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.10.23. 18:56:40

FCB_gábor írta:
ozsimiki írta:Gábor: a szabadrúgásban igazad van,nagyon rossz arányban használja ki,de nehogy már ez a legfontosabb 1 mérkőzésen! Ha formában van ad csomó gólpaszt,lő is pár gólt,magára von még ennél több védőt is,és közben megjátsza a tisztán lévő playat,és mindenki elhallgat majd!
Most ezek nem jönnek,mert nincs forma...
Deco hasonlóan nincs formában mégis adott 3-4 gólt érő labdát az uccsó 2 mérkőzésen. Ennek ellenére őt mindenki kivágná a csapatból, míg Ronaldinho-val legyünk türelmesek hiszen ő már sokkal régebben nincs formában.:?:
Oké, leköt 2-3 embert még most is, de ez semmit sem ér mostanában, mert el is veszik tőle azok az emberek a labdát. Ezért ezzel nem megyünk sokra.
Nem ki akarom tenni a csapatból, de ha formán kívül van. ne játszon annyit, mert ez nem jó a csapatnak.
De Deco-nak van alternatívája! Pl. Iniesta aki nincs is rossz formában! Ezért könnyebb pótólni! Persze az sem jó,ha ő nincs formában,mert szintén nagyban függ tőle is a BARCA!
Kép
FCB_gábor
Entrenador del Barça

2006.10.23. 18:48:27

ozsimiki írta:Gábor: a szabadrúgásban igazad van,nagyon rossz arányban használja ki,de nehogy már ez a legfontosabb 1 mérkőzésen! Ha formában van ad csomó gólpaszt,lő is pár gólt,magára von még ennél több védőt is,és közben megjátsza a tisztán lévő playat,és mindenki elhallgat majd!
Deco hasonlóan nincs formában mégis adott 3-4 gólt érő labdát az uccsó 2 mérkőzésen. Ennek ellenére őt mindenki kivágná a csapatból, míg Ronaldinho-val legyünk türelmesek hiszen ő már sokkal régebben nincs formában.:?:
Oké, leköt 2-3 embert még most is, de ez semmit sem ér mostanában, mert el is veszik tőle azok az emberek a labdát. Ezért ezzel nem megyünk sokra.
Nem ki akarom tenni a csapatból, de ha formán kívül van. ne játszon annyit, mert ez nem jó a csapatnak.
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.10.23. 18:25:57

Los Banditos írta:Nézd meg az utolsó 3-4 odalon írt hozzászólásokat,már azon márfondíroznak hogy majd kilegyen a helyettese és majd 2 év múlva mehet a lecsóba...Megkéne becsülni az ilyen játékost nem fikázni mert méga végén tényleg elmegy...

Amúgy a Barca vs. Real és a Bajnoki mérkőzések topicban is olvasni hasonló hozzászólásokat... :roll:

VISCA EL RONALDINHO!
Nem mondtam,h nem ír ilyet senki sem! De ez a vereség utóhatása,lehiggadnak és rájönnek,h Ronnie,az Ronnie!

Gábor: a szabadrúgásban igazad van,nagyon rossz arányban használja ki,de nehogy már ez a legfontosabb 1 mérkőzésen! Ha formában van ad csomó gólpaszt,lő is pár gólt,magára von még ennél több védőt is,és közben megjátsza a tisztán lévő playat,és mindenki elhallgat majd!
Kép
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2006.10.23. 18:19:47

Nézd meg az utolsó 3-4 odalon írt hozzászólásokat,már azon márfondíroznak hogy majd kilegyen a helyettese és majd 2 év múlva mehet a lecsóba...Megkéne becsülni az ilyen játékost nem fikázni mert méga végén tényleg elmegy...

Amúgy a Barca vs. Real és a Bajnoki mérkőzések topicban is olvasni hasonló hozzászólásokat... :roll:

VISCA EL RONALDINHO!
in to exile
FCB_gábor
Entrenador del Barça

2006.10.23. 18:19:33

ozsimiki írta:
Los Banditos írta:Pedig igaza van,leszámítva az utolsó mondatot...
Na de Los! Te is általánosítasz! :roll: Énsem értem itt azokat akik egyből elpártoltak tőle! Nagyon nem szép dolog! De szerintem többen vagyunk olyanok akik kitartanak mellette,és Bízunk benne!
Talán épp ez a baj. Frank is bízik benne, de meddig? Annyira bízik benne mindenki, hogy már 3 éve ő rugja a szabadokat kb. 3-5%-os hatékonysággal! Azért valahol meg kell húzni a határt. Én már tavaly is a fejem fogtam amikor szabadrugást kaptunk 16-20 méterre az ellenfél kapujától. Most már ott tartunk, hogy bármikor megállíthatják szabálytalanul is a támadásainkat, mert a szabadrugásaink teljesen veszélytelenek. Ezért nem annyira hatékony már a rövidpasszos játékunk se, mert már bátrabban odalépnek a támadóinknak ilyen szitukban.
Persze rám igaz 2bites barátunk egyik állítása: nem értek a focihoz. 8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára FCB_gábor 2006.10.23. 18:20:18-kor.
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.10.23. 18:10:33

Los Banditos írta:Pedig igaza van,leszámítva az utolsó mondatot...
Na de Los! Te is általánosítasz! :roll: Énsem értem itt azokat akik egyből elpártoltak tőle! Nagyon nem szép dolog! De szerintem többen vagyunk olyanok akik kitartanak mellette,és Bízunk benne!
Kép
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2006.10.23. 18:08:33

Pedig igaza van,leszámítva az utolsó mondatot...
in to exile
FCB_gábor
Entrenador del Barça

2006.10.23. 17:57:59

Sose voltam Ronaldinhoért oda. Én eladtam volna a cselszinek. Ott úgyse tudott volna jól játszani, angol bajnokság neki nem feküdne. A Barca meg keresett volna rajta nem kevés pénzt. Többre mennénk most Kis Lucho-val, valószínű a pontrugásokból szerzett góljaink is megtriplázódtak volna. :twisted:
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.10.23. 17:54:12

Silvanus írta:Ha innentől még két évig így játszana Ronaldinho, ahogy most, akkor is csak nagy szomorúságok közepette mernék arra gondolni, hogy adjuk el, de aki már most azt szeretné... AZ NEM NORMÁLIS!!! Ronnie egy varázsló, egy igazi fenomén, ha újra formába lendül, akkor jaj mindenkinek... és persze akkor ti is fogjátok szeretni mi!?... :roll:

FORCÁ RONNIE!!! BÍZUNK BENNED!!!
PONT EZT MONDOM ÉN IS!
Rengeteg mindent tett ezért a csapatért,és én BÍZOK BENNE! Mindenkinek bíznia kell benne! MEGÉRDEMLI!
Kép
Silvanus
Director del Fútbol

2006.10.23. 17:27:01

Ha innentől még két évig így játszana Ronaldinho, ahogy most, akkor is csak nagy szomorúságok közepette mernék arra gondolni, hogy adjuk el, de aki már most azt szeretné... AZ NEM NORMÁLIS!!! Ronnie egy varázsló, egy igazi fenomén, ha újra formába lendül, akkor jaj mindenkinek... és persze akkor ti is fogjátok szeretni mi!?... :roll:

FORCÁ RONNIE!!! BÍZUNK BENNED!!!
"Més Cuen un Club"
PCsabi
aka Game90

2006.10.23. 16:05:32

Nem kell őt eladni. Bízni kell benne és előbb-utóbb ismét formába fog lendülni. Bár egy kis pihi ráférne.
LG
Az Év fórumozója 2016

2006.10.23. 14:31:09

Vito írta:talán meccsről-meccsre egyre jobban játszik. :|
talán.

valamelyik szaki azt mondta, hogy nagyon érződik és szemmel látható, hogy Samuka hiányzik neki a csapatból, de veszettül.
Mikor Etoo az Afrika kupán volt, akkor is látxott Ronie játékán. Monyuk anno nagy menetelésnél Saviolával jol megértették 1mást, sztem inkább ő kéne a kezdőbe.
Lezárt