Vito írta:Aranylabdás válságban
olvassatok!
„Rejtély, mitől esett vissza Ronaldinho játéka – mondta érdeklődésünkre az El Mundo Deportivo barcelonai sportújság egyik munkatársa, Roger Torello. – Hetek óta mi is keressük az okát a gyengélkedésnek, elemzéseket készítünk, járunk az edzésekre, kérdezgetjük a szakmai stábot és a játékostársakat. De senki sem tud igazán válasszal szolgálni. A brazil futballista ugyanolyan intenzitással edz, sőt, mivel érzi, hogy nem megy olyan gördülékenyen sem neki, sem pedig csapatának, még inkább odateszi magát. Sokszor a gyakorlások után is kint marad a pályán, és egymás után lövi a szabadrúgásokat az üres kapura. Én is és más kollégám is szemtanúja volt már ennek: tízből tízszer odarúgja a labdát a felső sarokba. A mérkőzéseken mégsem sikerül odatekerni, ahova akarja. Hogy ez mitől van? Ki tudja? Talán csak ő.
azé rendes emersontól, h kiállt mellette...
érdekes egyébként, hogy a brazilok a legnagyobb esélyesként érkeztek a VB-re, aztán kiábrándítóan szerepeltek. csak sétálgattak a pályán és azt sem értették mi történik... valószínű elhitték fejben, hogy "mi vagyunk a legjobbak, legyőzhetetlenek vagyunk" és nem is igazán készültek fel sem fejben, sem fizikálisan a meccsekre. ebben sztem nagyban hibáztatható pareira mester, aki valószínű adta a lovat alájuk, hogy "ne erőletsd meg magad, úgyis könnyedén győzünk..."
azóta többen nem tudják ezen túltenni nagukat. nincsenek ott a pályán fejben és fizikailag is nagyon gyengék!!! lásd: adriano, ronaldo, cafu, robi carlos, emerson, zé roberto és ronaldinho...
nem értem, de valami a nyáron történt... és azon nem tudtak még továbblépni...