Barça Igazolások 2008-09
- DaNNy
- Jugador d'estrella
Quresma és Silva csatában egy dolgot jegyezzetek meg.
Még Silva egyáltlán nem önző és aláveti magát a csapatjátéknak, addig Quresma egy önző beképzelt srác . részemről ennyi
Még Silva egyáltlán nem önző és aláveti magát a csapatjátéknak, addig Quresma egy önző beképzelt srác . részemről ennyi
FORCA BARÇA! |EL BARÇA ES MES QUE UN CLUB|
Silva / Villa
Silva / Villa
Szerintem Quaresma sokkal jobb lenne mint Silva mert nekünk inkább egy olyan játékos kell aki irányítani tudja a csapatot. Quaresma a Portoban is elég nagy szerepet kap. Ha jól tudom Deco is ott kezdte...
-
- Jugador del Barça
nagy luxus lenne Quaresma-t a padra igazolni!!Laza írta:még Silvat csak mi akkarjuk komolyan leigazolni
addig Q-t pedig Inter-real-Chelsea... ennyi a kül..de olyat nem lehet hogy mind2-őt??????![]()
![]()

mivel Messi-t jobboldalról nem szoríthatja ki SENKI!!!

..........!!!!V i s c a el B a r c a!!!!..........

..........!!!!M é s que un c l u b!!!!..........

játszom az eszem.. inkább ezután már nem folytatom az eszmecserét, amennyiben ilyen primitíven adod elő magad. csak azt nem értem akkor, hogy mért jössz youtube-al, ha te is úgy gondolod, hogy ott bizony nem lehet sokmindent megítélni egy játékossal kapcsolatban.lionelmessi19 írta:Bapszi írta:
Quaresma témárol...nekem nem kell játszanod az eszed h csak a youtube bol élek mert lehet h többször is láttam őket mint te!!Silva gyorsabb ezt bizonyitsd be számokkal mert ezt én nem igy látom!Silva bombagoljainak száma kb:2....Quaresmáé pedig :12....és télleg impotens a Quaresma a baloldalon....hahaha
nemtudom hány gólt rúgott bal oldalról Quaresma, nem is izgat annyira, de úgylátszik az elkerülte a figyelmedet, amit írtam: egyáltalán nem góllövőt keresünk. Persze nem hátrány, de nem ez határozza meg azt, hogy melyikük mellett döntene a vezetőség, ha oda kerülne.
Egyébként nem beszélek én hatalmas szintkülönbségekről, de Silvát sok szempontból jobb megoldásnak tartom.
Quaresma amúgy még mindig a szintekkel gyengébb portugál bajnokságban játszik. Ezt sose felejtsük el, kit mihez mérünk.[/quot
Persze!Te vagy itt az ász aki biztos többször láttad játszani őket mint én vagy bárki!Még jó h ideges leszek ettöl a lenéző stilustol!!
A youtubbal azért "jöttem" mert odamész és meg tudod nézni h meik a jobb játékos,az egy eszenciája a 2 játékosnak amit meg tudsz nézni.
Ha nem szeretnénk hogy a szélső játékosaink golokat rugjanak komolyabb mennyiségben akkor menjünk el angliába drukkernek és nézzük a szép 4-4-2 -t!!!Pont az a lényeg egy szélsőben a latin fociban h golokatis tudnak löni...nem csak beadni a szélröl!Ne feledd tavaly még Nani is Portugálibán játszott!
1.Benzemát azóta nem favorizálom mióta kijelentette h a Madridba menne+Villáért is érdeklődünk már(és nem tegnap óta gondolom így)lionelmessi19 írta:Giüza azért jobb mint guddy. Sokkal kevésbé körülményes, és úgy tűnik gólérzékenyebb is.
norbert55:
egy hete még Benzema meg talán Van der Vaart volt a kedvenced.
Ne égesd már magad, ebből tisztán leszűrhető hogy nincs alapja többnyire a véleményednek, mert 1 meccs után ekkora pálfordulásokat csinálsz, ergo nem is nagyon látod, láttad egyiket se focizni.
Vaartot pedig nem favorizáltam soha.Hlebre mondtam h nem lenne rossz.Ha jönne az sem lenne gond de ha már Moutinho-ért érdeklődünk akk inkább ő.Szóval feleslegesen szoltál be.

- Andris
- Adminisztrátor
játszom az eszem.. inkább ezután már nem folytatom az eszmecserét, amennyiben ilyen primitíven adod elő magad. csak azt nem értem akkor, hogy mért jössz youtube-al, ha te is úgy gondolod, hogy ott bizony nem lehet sokmindent megítélni egy játékossal kapcsolatban.Bapszi írta:
Quaresma témárol...nekem nem kell játszanod az eszed h csak a youtube bol élek mert lehet h többször is láttam őket mint te!!Silva gyorsabb ezt bizonyitsd be számokkal mert ezt én nem igy látom!Silva bombagoljainak száma kb:2....Quaresmáé pedig :12....és télleg impotens a Quaresma a baloldalon....hahaha
nemtudom hány gólt rúgott bal oldalról Quaresma, nem is izgat annyira, de úgylátszik az elkerülte a figyelmedet, amit írtam: egyáltalán nem góllövőt keresünk. Persze nem hátrány, de nem ez határozza meg azt, hogy melyikük mellett döntene a vezetőség, ha oda kerülne.
Egyébként nem beszélek én hatalmas szintkülönbségekről, de Silvát sok szempontból jobb megoldásnak tartom.
Quaresma amúgy még mindig a szintekkel gyengébb portugál bajnokságban játszik. Ezt sose felejtsük el, kit mihez mérünk.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- Capitá del Barça
[quote="Csiszi"6""]
... és Güiza csatár!!! Gudi pedig amikor játszott középpályán kapott lehetőséget!![/quote]de gudi-t is csatárnak hozztuk!meg ő elvileg az is...meg az h 20re be áll akkor mit vársz tőle??Laza írta:Güiza semmivel sem jobb mint gudj!!csak ő több lehetőséget kapott...ennyi
- csabimo
- Capitá del Barça
Szerintem a vezetöségnek(Guardinak...)inkább kell egy Silva mint egy Quaresma, egyszer már volt nálunk akkor nem kellett, szerintem most sincsen szo róla...
Ha Villát és Silvát el tudjuk hozni a valenciábol akkor jövöre egy ütüképes Barca állhat össze...Tele spanyolokkal! és sikeréhes játékosokkal, ami a leglényegesebb! Már csak a tökéletes szervezöt kéne megtalálni
Ha Villát és Silvát el tudjuk hozni a valenciábol akkor jövöre egy ütüképes Barca állhat össze...Tele spanyolokkal! és sikeréhes játékosokkal, ami a leglényegesebb! Már csak a tökéletes szervezöt kéne megtalálni

- Andris
- Adminisztrátor
Giüza azért jobb mint guddy. Sokkal kevésbé körülményes, és úgy tűnik gólérzékenyebb is. 
norbert55:
Ne égesd már magad, ebből tisztán leszűrhető hogy nincs alapja többnyire a véleményednek, mert 1 meccs után ekkora pálfordulásokat csinálsz, ergo nem is nagyon látod, láttad egyiket se focizni.

norbert55:
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Persze értettem...jonak is tartom Güizat de azért inkább mást..

-
- Jugador d'estrella
Hát ha ők 3an meglennének, nem aggódnék többet.....norbert55 írta:Nem kell ide Hleb,Toni,Benzema!
Moutinho,Silva,Villa és kész!
Silváért és Villáért megy a BARCA a héten tárgyalni,Moutinho-val is nemsokár.
Sztem ők 3-an meglesznek.
És akk naon jól erősítettünk.

Més que un club!!! CsakaBarca!!!!
-
- Jugador del Barça
... és Güiza csatár!!! Gudi pedig amikor játszott középpályán kapott lehetőséget!!Laza írta:Güiza semmivel sem jobb mint gudj!!csak ő több lehetőséget kapott...ennyi
..........!!!!V i s c a el B a r c a!!!!..........

- Andris
- Adminisztrátor
Teljesen megbízhatatlan, minden minősíthetetlen sportlap cikkei után is módosítva van, minden marhaságot megírnak, és azok a kivásárlási árak a játékosoknál, meg adatok is sokszor csak marhaságok.Laza írta:miert mi a baj vele?(a honlappal?)lionelmessi19 írta:
Ezt a transfermarkt.de-t felejtsétek már el.
- József Attila
- József Attila
Nem kell ide Hleb,Toni,Benzema!
lionelmessi19 írta:Hát pedig ha nem csak youtubeon követed a játékukat, akkor bizony tudod, hogy Quaresma lassabb. És bizony Q a bal szélen nem él annyira, az övé inkább a jobb szvsz, főleg ha a nagy góljai miatt tartod annyira jónak.Bapszi írta:Enyhe tulzás h nincs egy szinten Quaresma Silvával v hogy lassabb...az életben nem fog akkora golokat rugni a silva mint Quaresma...sztem nézz youtube on utána...
Megjegyzem egyrészt Silva is rúg hatalmas gólokat, másrészt nem a csapat gólvágóját keressük bennük.
jól beszelsz.....Én inkabb Capelt vagy Silvat szeretnem a csapatban latni,Quaresmat nemigazan
MESSI a KIRALY

- Andris
- Adminisztrátor
Hát pedig ha nem csak youtubeon követed a játékukat, akkor bizony tudod, hogy Quaresma lassabb. És bizony Q a bal szélen nem él annyira, az övé inkább a jobb szvsz, főleg ha a nagy góljai miatt tartod annyira jónak.Bapszi írta:Enyhe tulzás h nincs egy szinten Quaresma Silvával v hogy lassabb...az életben nem fog akkora golokat rugni a silva mint Quaresma...sztem nézz youtube on utána...
Megjegyzem egyrészt Silva is rúg hatalmas gólokat, másrészt nem a csapat gólvágóját keressük bennük.
- József Attila
- József Attila
Toni a Bayern Münchenben van...Ha te oan csapatot szeretnél a barcábol csinálni akkor...
- bati1989
- Jugador del Barça
Quaresma kegyetlen nagy játékos...Bapszi írta:Enyhe tulzás h nincs egy szinten Quaresma Silvával v hogy lassabb...az életben nem fog akkora golokat rugni a silva mint Quaresma...sztem nézz youtube on utána...

Túl nagy az avatárod!! L.

-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Toni hol volt ilyen idős korában? És most hol van,és hogy játszik?Bapszi írta:Az,hogy ne egy Getafeban vagy egy Mallorcában játszon 28 évesen,vagy az h ne csak egy szezont produkáljon igy...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zsolti 2008.06.11. 16:32:17-kor.
robben írta:salvatore írta:Én szerintem így jó lenne :
Valdés(Neuer)
-----Alves--------Puyol--------Cáceres---------Abidal----
---------------Keita------------------Toure----------------
---------------------------Xavi-------------------------------
-------Messi-----------------------------------Iniesta------
--------------------Villa--------------Henry-----------------
Neuer a Schalke04 kapusa,ő egy igen jó kapus,jók a reflexei,fiatal és aki látta,a 11eseket is jól fogja
Csak 11 játékos lehet a pályán...
Egybül kijavitottam,olvasd el,ott van

Enyhe tulzás h nincs egy szinten Quaresma Silvával v hogy lassabb...az életben nem fog akkora golokat rugni a silva mint Quaresma...sztem nézz youtube on utána...
Későn érő típusBapszi írta:Az,hogy ne egy Getafeban vagy egy Mallorcában játszon 28 évesen,vagy az h ne csak egy szezont produkáljon igy...Ha Larssont szeretnénk akkor ott van Trezeguet vagy Crespo vagy Morientes....ők tapasztaltak..