Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Magyarokat hagyjuk. Bárki ellen játszanának is nekik drukkolnék.hank1ee írta:A gáz szvsz az lenne, ha a magyar-románon is nekik szurkolnál. Na az gáz.zola8787 írta: Miért gáz? Érveket szeretnék hallani és az nem érv, hogy, "mert ők a románok"
A gáz szvsz az lenne, ha a magyar-románon is nekik szurkolnál. Na az gáz.zola8787 írta: Miért gáz? Érveket szeretnék hallani és az nem érv, hogy, "mert ők a románok"
Miért gáz? Érveket szeretnék hallani és az nem érv, hogy, "mert ők a románok"Subinho írta:Hát ja... erre én sem találok szavakat. Kb. mint amikor a madridisták átjönnek fórumozni. Ehhez csak gratulálni tudok...Rivaldo11 írta:...
Ez viszont már gáz kategória. Minden rosszindulat nélkül. Magyar ember evés közben nem beszél-és nem szurkol-főleg nem "imádja"-a románokat.
Gáz. Nagyon gáz.
Hasonlóan gondolom én is, nekik szurkolok szintén. Costa Ricát egyszerűen megfogják a görögök a védekezésükkel. Az, amivel sikert értek el, gyorsaság, lendület teljesen eltűnt Costa Rica játékából és ez abszolút a görögök tudatos játéka.LG írta:Ezen a meccsen a görögöknek szurkolok, hagy oktassanak az európai csapatok. Meg amúgy is szimpatikusabban tolják, szerintem be is húzzák.
Annak ma se rúgnak gólt.ferninho írta: legalább Keylor Navas még mindig alkot, imádom a palit
full ugyanaz a román válogatottért rajongani, mint az amit leírtál, tényleg így belegondolva ijesztően nagy a hasonlóság.Subinho írta: Hát ja... erre én sem találok szavakat. Kb. mint amikor a madridisták átjönnek fórumozni. Ehhez csak gratulálni tudok...
Hát ja... erre én sem találok szavakat. Kb. mint amikor a madridisták átjönnek fórumozni. Ehhez csak gratulálni tudok...Rivaldo11 írta:Ez viszont már gáz kategória. Minden rosszindulat nélkül. Magyar ember evés közben nem beszél-és nem szurkol-főleg nem "imádja"-a románokat.zola8787 írta: 6 kedvenc csapatom van, ezek közül 2 be sem jutott a VB-re (Peru + Román, igen a románok, nem érdekel, hogy a magyaroknak kötelező utálni őket, én a Moldovan - Ilie csatárduó óta imádom őket)
Gáz. Nagyon gáz.
Ez viszont már gáz kategória. Minden rosszindulat nélkül. Magyar ember evés közben nem beszél-és nem szurkol-főleg nem "imádja"-a románokat.zola8787 írta: 6 kedvenc csapatom van, ezek közül 2 be sem jutott a VB-re (Peru + Román, igen a románok, nem érdekel, hogy a magyaroknak kötelező utálni őket, én a Moldovan - Ilie csatárduó óta imádom őket)
Utálom én is a hollandokat, de ha kiejtik Messiéket én leszek a legboldogabbLG írta:Egyébként nem értem miért. Én sem szeretem a hollandokat, de azért kicsit túlzásnak érzem, hogy kis túlzással Real Madrid szintű negatív elfogultság van velük szemben.Tim írta:
De egyszerűen imádom,ahogy vért hánytok a hollandoktól![]()
Ha meg összejön a holland-argentin elődöntő, és esetleg kiejtik Messiéket, bele sem merek gondolni mi lesz itt.
Megérdemelték a hollandok, a bekapott gól után magasabb szintre kapcsoltak, ami Mexikónak sok volt.
Egyébként nem értem miért. Én sem szeretem a hollandokat, de azért kicsit túlzásnak érzem, hogy kis túlzással Real Madrid szintű negatív elfogultság van velük szemben.Tim írta:
De egyszerűen imádom,ahogy vért hánytok a hollandoktól![]()
Bármikor készségesen elismerem hogy nem ez a "legszerethetőbb" holland válogatott.Rivaldo11 írta:Én meg nem értem, mi szerethető van a füves bandában. De ahányan vagyunk, annyi féle izlésHa mondjuk a Bergkamp, Seedorf, Davids, Kluivert-féle generáció éri el a vb döntőt-vagy a küszöbét- kétszer, azt mondom oké.
+ + + HöhöhöTim írta:De egyszerűen imádom,ahogy vért hánytok a hollandoktól![]()
Meg még egyet a hosszabításbanvisca el barca írta:.. chile ellen se volt semmi közük az egészhez találtak egy gólt a 80. percben és ennyi.
én is ezen "kesergek" h a görögökön vagy costaricán uis átmennek. jön majd megint robben a 957893. percben és annyi. ausztráliát is mákkal verték meg, chile ellen se volt semmi közük az egészhez találtak egy gólt a 80. percben és ennyi. a spanyolokat tényleg agyonverték, de az eddigi 4 meccsből csak azon az egyen mutattak vmit...Rivaldo11 írta:Hollandia -játékerőt nézve-szerintem a 8-ba sem való, nem hogy a 4-be, mégis az elődöntőben érezhetik magukat-remélem Messiék majd oda küldik őket, ahova már rég valókhaza.
Mexikóba még is kik vannak olyan nagy nevek? Vagy annyira jó játékosok? de Vrij beférne a jelenlegi Barcába is. Piquenél semmiképp se rosszabb s fiatalabb is.Rivaldo11 írta:Komolyan vicc...füvesék továbbmennek, ez beárazza az egész vb-t. dő frej, meg ilyen huntelárfélék nem valók a nyolc közé, de mexikó magát okolhatja csak.
Ez az ág sokkal könnyebb mint a másik ugye ott a Franciák meg Kolumbia is okozhat meglepetést (már amennyire meglepetés lesz egy kolumbiai továbbjutásNervo írta:Nem tudom hogy mondjuk az argentínokkal szemben mire lesz képes ez a társaság.Mert azért az valószínű hogy messiék is odaérnek.
Ott dől majd el szerintem Van Gaal bizonyítványa.