Világbajnokság 2014

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
zola8787
Director del Fútbol

2014.06.29. 23:00:43

hank1ee írta:
zola8787 írta: Miért gáz? Érveket szeretnék hallani és az nem érv, hogy, "mert ők a románok"
A gáz szvsz az lenne, ha a magyar-románon is nekik szurkolnál. Na az gáz.
Magyarokat hagyjuk. Bárki ellen játszanának is nekik drukkolnék.

Rivaldo11: "Egy Magyar embr számára egyetlen dolgot nem kell megmagyarázni érvekkel úgy gondolom: Miért nem szurkolunk a románoknak. Ok, volt már olyan meccs, hogy nekik szurkoltam, de ilyet leírni, hogy imádom a románokat... :lol: Hát bazz..."

Pedig nekem jó lenne elmagyarázni, mert nem értem. Ne bújj ki a kérdés alól azzal, hogy konkrétan lehülyézel meg kiröhögsz. Ha adsz tényleges választ elismerem, hogy eddig álomvilágban éltem.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára zola8787 2014.06.29. 23:04:56-kor.
hank1ee
Director del Fútbol

2014.06.29. 22:58:41

zola8787 írta: Miért gáz? Érveket szeretnék hallani és az nem érv, hogy, "mert ők a románok"
A gáz szvsz az lenne, ha a magyar-románon is nekik szurkolnál. Na az gáz.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2014.06.29. 22:58:36

Egy Magyar embr számára egyetlen dolgot nem kell megmagyarázni érvekkel úgy gondolom: Miért nem szurkolunk a románoknak. Ok, volt már olyan meccs, hogy nekik szurkoltam, de ilyet leírni, hogy imádom a románokat... :lol: Hát bazz...
De igen, az itt bőven elég érv, hogy románok. Nekem legalábbis.
A meccs meg tényleg gyenge, egyre több sanszot látok arra, hogy karaguniszt még egy meccs erejéig látni fogom.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rivaldo11 2014.06.29. 22:59:38-kor.
Rivaldo-A Legnagyobb.
zola8787
Director del Fútbol

2014.06.29. 22:56:23

Subinho írta:
Rivaldo11 írta:...
Ez viszont már gáz kategória. Minden rosszindulat nélkül. Magyar ember evés közben nem beszél-és nem szurkol-főleg nem "imádja"-a románokat.
Gáz. Nagyon gáz.
Hát ja... erre én sem találok szavakat. Kb. mint amikor a madridisták átjönnek fórumozni. Ehhez csak gratulálni tudok...
Miért gáz? Érveket szeretnék hallani és az nem érv, hogy, "mert ők a románok"

Meccshez: gyenge, uncsi, érdektelen :/
Alcantara
Director del Fútbol

2014.06.29. 22:55:19

LG írta:Ezen a meccsen a görögöknek szurkolok, hagy oktassanak az európai csapatok. Meg amúgy is szimpatikusabban tolják, szerintem be is húzzák.
Hasonlóan gondolom én is, nekik szurkolok szintén. Costa Ricát egyszerűen megfogják a görögök a védekezésükkel. Az, amivel sikert értek el, gyorsaság, lendület teljesen eltűnt Costa Rica játékából és ez abszolút a görögök tudatos játéka.
Amennyiben nem lesz valami egyéni baki a görögöknél, akkor felőrölik előbb-utóbb a közép-amerikaikat erőben.
LG
Az Év fórumozója 2016

2014.06.29. 22:49:57

Ezen a meccsen a görögöknek szurkolok, hagy oktassanak az európai csapatok. Meg amúgy is szimpatikusabban tolják, szerintem be is húzzák.

Off: Amúgy meg hagy szurkoljon mindenki annak akinek akar, és hagy fórumozzon ott mindenki, ahol akar. :roll: Én pl., ha nem is a kedvenceim, de szimpatizálok törökök válogatottal. Az is gáz, mert itt volt 150 évig? :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára LG 2014.06.29. 22:56:02-kor.
hank1ee
Director del Fútbol

2014.06.29. 22:49:36

ferninho írta: legalább Keylor Navas még mindig alkot, imádom a palit =D>
Annak ma se rúgnak gólt.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
ferninho
Madridista

2014.06.29. 22:37:04

Subinho írta: Hát ja... erre én sem találok szavakat. Kb. mint amikor a madridisták átjönnek fórumozni. Ehhez csak gratulálni tudok...
full ugyanaz a román válogatottért rajongani, mint az amit leírtál, tényleg így belegondolva ijesztően nagy a hasonlóság.

#-o

ez a meccs meg bakker...

legalább Keylor Navas még mindig alkot, imádom a palit =D>
madridista
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2014.06.29. 22:27:29

Rájöttem, hogy igazából talán nem is a görögökből, hanem Karaguniszból van elegem... :lol: Mióta ott sertepertél a nagy világversenyeken, elnyűhetetlen, és nem tudom miért, de a csóka nekem megtestesíti a szenvedős, de valahogy továbbmakkolós görög focit egy személyben. :lol:
Rivaldo-A Legnagyobb.
Subinho
Director del Fútbol

2014.06.29. 22:00:23

Rivaldo11 írta:
zola8787 írta: 6 kedvenc csapatom van, ezek közül 2 be sem jutott a VB-re (Peru + Román, igen a románok, nem érdekel, hogy a magyaroknak kötelező utálni őket, én a Moldovan - Ilie csatárduó óta imádom őket :D )
Ez viszont már gáz kategória. Minden rosszindulat nélkül. Magyar ember evés közben nem beszél-és nem szurkol-főleg nem "imádja"-a románokat.
Gáz. Nagyon gáz.
Hát ja... erre én sem találok szavakat. Kb. mint amikor a madridisták átjönnek fórumozni. Ehhez csak gratulálni tudok...
Nervo
Capitá del Barça

2014.06.29. 21:51:29

http://www.nemzetisport.hu/foci_vb_2014 ... ol-2346409" target="_blank
Akkor mostmár így meglehet érteni van persiet is. :lol: :lol:
FCB: Stegen, Semedo, Piqué, Eric Garcia, Gaya, Riqui Puig, De Jong, Coutinho, Messi, Depay, Fati.
Oranje: Cillessen, Dumfries, De Ligt, Dijk, Aké, Van de Beek, De Jong, Wijnaldum, Depay, Malen, Bergwijn.
Kép
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2014.06.29. 21:50:37

Én sem csípem EZT a holland csapatot, de kétszer egymás után VB döntőt játszani nem lenne semmi. És erre reális esélyük meg van. Én leginkább a Robben, Sneijder, Van Persie trió miatt nem szeretem ezt a csapatot, meg hozzá vehetjük De Jongot is.

Sajnálom Chilet meg Mexikót is nagyon, nekik szurkoltam de nem jött össze. Remélem ezután szerencsésebb lesznek a csapatok akiknek szurkolok.

Az esti meccsen meg szerintem a görögök rutinból behúzzák. Eddig több Latin-Amerikai csapat volt, de a szerencse meg a rutin az európai csapatok mellett szólt. Meglátjuk ezen a meccsen mi lesz. Legyen jó meccs!
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2014.06.29. 21:48:06

zola8787 írta: 6 kedvenc csapatom van, ezek közül 2 be sem jutott a VB-re (Peru + Román, igen a románok, nem érdekel, hogy a magyaroknak kötelező utálni őket, én a Moldovan - Ilie csatárduó óta imádom őket :D )
Gáz. Nagyon gáz.
Rivaldo-A Legnagyobb.
zola8787
Director del Fútbol

2014.06.29. 21:44:58

LG írta:
Tim írta:
De egyszerűen imádom,ahogy vért hánytok a hollandoktól :D :twisted:
Egyébként nem értem miért. Én sem szeretem a hollandokat, de azért kicsit túlzásnak érzem, hogy kis túlzással Real Madrid szintű negatív elfogultság van velük szemben. :shock: Ha meg összejön a holland-argentin elődöntő, és esetleg kiejtik Messiéket, bele sem merek gondolni mi lesz itt.

Megérdemelték a hollandok, a bekapott gól után magasabb szintre kapcsoltak, ami Mexikónak sok volt.
Utálom én is a hollandokat, de ha kiejtik Messiéket én leszek a legboldogabb :D

Nem tudom honnan jött nálam is ez az utálat, régebben odáig meg vissza voltam tőlük, Bergkamp, Kluivert, Cocu, 2 de Boer, Reiziger, Davids, STAM :D, Gio. Szerintem a 4 évvel ezelőtti csapat lehet a ludas ilyen De Jong félék miatt, nem tudom.

6 kedvenc csapatom van, ezek közül 2 be sem jutott a VB-re (Peru + Román, igen a románok, nem érdekel, hogy a magyaroknak kötelező utálni őket, én a Moldovan - Ilie csatárduó óta imádom őket :D ), spanyolok a csoportkörben búcsúztak, tegnap Chile, ma meg Mexikó -.-
Belgium maradt egyedül (és nem azért, mert mindenki odáig van értük, a mezük fantasztikus, illetve Émile Mpenza óta).

Az viszont "remek" számomra, hogy akiket unszimpatikusnak tartok, a portugálokon kívül az összes bent van még :lol: (svájc, görög, argentin, brazil, német, holland)
LG
Az Év fórumozója 2016

2014.06.29. 21:38:42

Tim írta:
Egyébként nem értem miért. Én sem szeretem a hollandokat, de azért kicsit túlzásnak érzem, hogy kis túlzással Real Madrid szintű negatív elfogultság van velük szemben. :shock: Ha meg összejön a holland-argentin elődöntő, és esetleg kiejtik Messiéket, bele sem merek gondolni mi lesz itt.

Megérdemelték a hollandok, a bekapott gól után magasabb szintre kapcsoltak, ami Mexikónak sok volt.
Tim
Mezei fórumozó

2014.06.29. 21:36:59

Rivaldo11 írta:Én meg nem értem, mi szerethető van a füves bandában. De ahányan vagyunk, annyi féle izlés :) Ha mondjuk a Bergkamp, Seedorf, Davids, Kluivert-féle generáció éri el a vb döntőt-vagy a küszöbét- kétszer, azt mondom oké.
Bármikor készségesen elismerem hogy nem ez a "legszerethetőbb" holland válogatott.
De az az igazság hogy a 88-as EB óta a szívem csücskei,így nem tehetek mást mint hogy most is nekik drukkolok. Az pedig tényleg igazságtalan a sorstól hogy a Bergkamp-Kluivert féle brigád semmit sem nyert,a klasszisokkal jobb van Basten-Gullit csapattól is csak egy EB győzelemig vitte,nem is beszélve a Cruyff nevével fémjelzett aranycsapatról akik csak VB ezüstöt nyertek..

Na de majd most bepótolják :D
Kép
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2014.06.29. 21:04:19

Én meg nem értem, mi szerethető van a füves bandában. De ahányan vagyunk, annyi féle izlés :) Ha mondjuk a Bergkamp, Seedorf, Davids, Kluivert-féle generáció éri el a vb döntőt-vagy a küszöbét- kétszer, azt mondom oké. De hogy ilyen sznájderek, meg hasonlók...pfff.
Most Hajrá Costa Rica, szeretem, ha egy kiscsapat focizva-nem bunkerrrel, és buszozva-borítja fel a papírformát!:)
Szerk: olvasom, hogy fánpörszi lökdöste a mexikói kapitányt. Herrerát sem krell félteni, de előjött az igazi, originál, holland kihaénnem' büd*sp*raszt pörsziből is. Csalódtam volna, ha ez nincs.
Rivaldo-A Legnagyobb.
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2014.06.29. 21:04:00

Tim írta:De egyszerűen imádom,ahogy vért hánytok a hollandoktól :D :twisted:
+ + + Höhöhö :twisted:
Egyébként igen, az argentinok is hulla gyengék. Ettől a Mexikótól sokkal jobban tartottam, mint Messiékkel játszottak volna.

Torna előtt a németeket tippeltem meg győztesnek, s ez most sincs másképp.
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
Tim
Mezei fórumozó

2014.06.29. 20:57:23

visca el barca írta:.. chile ellen se volt semmi közük az egészhez találtak egy gólt a 80. percben és ennyi.
Meg még egyet a hosszabításban :mrgreen: A rendkívül jó chilei válogatott pedig már otthon vakációzik,ahelyett hogy a ténylegesen nulla játékot bemutató brazilokat kiütötték volna.
Ez van. Argentínok..három meccsen öt gól amiből Messi négyet lőtt+egy öngól(amit viszont nem ő). Ha megint olyan klassz formába lendülne mint amit itt a barcában produkált,nem hiszem hogy nagyon tartani kellene tőlük. Egyenlőre a costa ricai csapat tűnik nehezebb falatnak.

Kép
nagyiibarca
Jugador d'estrella

2014.06.29. 20:56:27

Bármennyire is utálom a németeket, de jelen pillanatban ők a vb legnagyobb esélyesei.
Ha végignézzük a többi csapatot egyértelműen kiemelkednek a németek a mezőnyből...
Ugye a "nagycsapatok" közül mindenki egy játékosra épít. Neymar,Messi,Robben, ha őket megfogják vége a dalnak. Persze ettől függetlenül Leo megnyerheti a vb-t az Albicelestének.

Illetve Kolumbia szerintem simán kiejti a Brazilokat. Csapatként nagyon ott vannak a szeren, én azt mondom jobb is, hogy Falcao nincs ott. Minden támadás rá lenne kihegyezve így meg Cuadrado és J.Rodriguez is okoz elég fejfájást.
Kép
"Apuval készítettünk egy ilyen szalmazsákot, egy ember méretűt oszt aszt köllöt, azon gyakorúltam."-Almási Kristóf
Nervo
Capitá del Barça

2014.06.29. 20:45:51

Én kedvelem a holland futballt, de valamiért van gaal személye az ami nekem nem szimpatikus. De hiába az unszimpátia az irányába, az viszont biztos hogy az ilyen Márjvejektől jobb edző edzőnek tartom. Egyébként pedig szerintem a németektől nincsen unszimpatikusabb csapat a világon. Na őket kellene már valakinek elintézni. :lol: Csak sajnos erre kevés az esély. :|
FCB: Stegen, Semedo, Piqué, Eric Garcia, Gaya, Riqui Puig, De Jong, Coutinho, Messi, Depay, Fati.
Oranje: Cillessen, Dumfries, De Ligt, Dijk, Aké, Van de Beek, De Jong, Wijnaldum, Depay, Malen, Bergwijn.
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2014.06.29. 20:41:30

Rivaldo11 írta:Hollandia -játékerőt nézve-szerintem a 8-ba sem való, nem hogy a 4-be, mégis az elődöntőben érezhetik magukat-remélem Messiék majd oda küldik őket, ahova már rég valók :arrow: haza.
én is ezen "kesergek" h a görögökön vagy costaricán uis átmennek. jön majd megint robben a 957893. percben és annyi. ausztráliát is mákkal verték meg, chile ellen se volt semmi közük az egészhez találtak egy gólt a 80. percben és ennyi. a spanyolokat tényleg agyonverték, de az eddigi 4 meccsből csak azon az egyen mutattak vmit...

kb annyi a taktika mint a brazil meg az argentin válogatottnál, passzold oda nemyarnak/messinek/robbennek, aztán ha belövi király. :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2014.06.29. 20:36:12

Rivaldo11 írta:Komolyan vicc...füvesék továbbmennek, ez beárazza az egész vb-t. dő frej, meg ilyen huntelárfélék nem valók a nyolc közé, de mexikó magát okolhatja csak.
Mexikóba még is kik vannak olyan nagy nevek? Vagy annyira jó játékosok? de Vrij beférne a jelenlegi Barcába is. Piquenél semmiképp se rosszabb s fiatalabb is.

Nehéz szülés volt. Sajnos nem lepődtem meg rajta. Tudtam, hogy nagyon nehéz lesz, jól össze van rakva ez a Mexikó. Buták voltak, hogy ennyire ráültek az eredményre. A tizi még "holland szemmel" se volt jogos, viszont az 1. félidő végén egy teljesen jogos tizenegyestől fosztották meg az Oranjet.
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2014.06.29. 20:33:36

Amíg a mexikóiak keresték, és erőltették a mezőnybeli párharcokat-öltözői nyelven szólva közel álltak a hollandokhoz-nem volt esélyük füveséknek. Ahogy ezzel felhagytak, veszélyesebbé válltak a hollandok, és éltek is a lehetőséggel-meg a szerencsével. Ez Mexikón múlt, nem szabadott volna felhagyni az erőteljes, párharcokra építő, terültet nem hagyó játékukkal-nem veszélyeztette volna semmi a győzelmüket. Arra, hogy ezt a stílust bírták volna erővel, bizonyíték a brazilok ellni meccsük.
Hollandia -játékerőt nézve-szerintem a 8-ba sem való, nem hogy a 4-be, mégis az elődöntőben érezhetik magukat-remélem Messiék majd oda küldik őket, ahova már rég valók :arrow: haza.
Rivaldo-A Legnagyobb.
nagyiibarca
Jugador d'estrella

2014.06.29. 20:28:16

Nervo írta:Nem tudom hogy mondjuk az argentínokkal szemben mire lesz képes ez a társaság. :? Mert azért az valószínű hogy messiék is odaérnek. :oops: Ott dől majd el szerintem Van Gaal bizonyítványa. :roll:
Ez az ág sokkal könnyebb mint a másik ugye ott a Franciák meg Kolumbia is okozhat meglepetést (már amennyire meglepetés lesz egy kolumbiai továbbjutás :twisted: )

Argentína is simán besétálhat a négybe ott meg bármi megtörténhet..
Mondjuk Costa Ricát sem szabad leírni, csak meglepik a Hollandokat mondjuk előbb a görögöket kell eltakarítani!
Kép
"Apuval készítettünk egy ilyen szalmazsákot, egy ember méretűt oszt aszt köllöt, azon gyakorúltam."-Almási Kristóf
Lezárt