Messa írta:Srácok, valaki segítsen, kérem. 3 hete egy reggel arra ébredtem, hogy a jobb szemem bevérzett. Egy hétig sima visin szemcseppel csepegtettem, aztán nem javult, elmentem orvoshoz. Írt fel allergiás-kötőhártya ellen egy szemcseppet, de ez sem használt. Visszamentem vele, 5 napja, akkor allergiára írt fel egy másik szemcseppet.
Ez sem használt semmit. 4 napja kamillával is mosogatom, de semmi javulás, sőt, mostmár szúr, és viszket is, és a bal is kezd vörösödni.
Ha valakinek van valami okossága, írjon mindenképpen, mert már kezdek kétségbeesni. köszönöm előre is!
Hát, ezzel kapcsolatban saját tapasztalatból is tudok írni:
a tüneteid alapján kötőhártya-gyulladásod van, méghozzá makacs fajta és nem allergiából kifolyólag, ezért nem használnak az eddigi szemcseppek...
Kellemetlen kérdés, de felteszem: reggel, amikor felébredsz a szemeidet összeragassza a csipa, méghozzá jó nagy "adagok" ?
A többieknek igaza van, pihentetni kell a szemedet és a dolog nagyon fertőző, még kezet se töröljön senki a törölköződbe és mielőtt a szemedhez nyúlsz alaposan moss - fertőtleníts - kezet és utána is.
Sajnos már a másik szemedre is átterjedt.
Menj vissza a dokihoz és kérj vírusos kötőhártya-gyulladásra való szemcseppet, otthon tedd a hűtőbe, ott kell tárolni és naponta 4-5ször csepegtess...
Sőt, van egy éjszakára való kenőcs, amit az alsó szemhéjra kell kenni, említsd meg - volt, amikor nekem is együtt kellett használni a szemcseppel...