Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
http://shop.fcbarcelona.com/stores/barc ... lector=287Hunter91 írta: Valamint még azt szeretném kérdezni,hogy az idei Barcás idegenbeli mez az zöld vagy kék színű? Mert a vatérán csak kékbe találtam.
Jó meccs volt a Valencia ellen főleg,mert Messi elintézte őketL.Messi 10 írta:Most folytatásnak Barca-Valencia de ez 2010 ismét Horti ÚrralL.Messi 10 írta:Sport Klub-on megy egy kb 80-as Barca - Real 3-0 eddigHorti Fanoknak kötelező!
Most folytatásnak Barca-Valencia de ez 2010 ismét Horti ÚrralL.Messi 10 írta:Sport Klub-on megy egy kb 80-as Barca - Real 3-0 eddigHorti Fanoknak kötelező!
ezt most komolyan mondod?sjd írta:Pont ilyenem van narancssárgában (sparban vettem szal nem lehet olyan ritka dolog)
Pont ilyenem van narancssárgában (sparban vettem szal nem lehet olyan ritka dolog)
És nem fog kiadni lemezt, mármint kézzel fogható formában, max letöltőset.Victor_Valdes írta:Itt a szám is amiből az idézet van (számomra a magyar repp,ug vagy nem is tudom milyen műfajba a legnagyobb alkotás):
Figelem ez nem holmi, emszídíszi.Steve - Nagyapámra 2
Ez végülis, ilyen "reppes szleng"Rewolution5 írta:ez ugyis Offtopic akkor miért ne?!
Victor_Valdés - mik? ill. kik? azok a spanok?...foggalmam nincs hogy mik lehetnek azok
Szellemekben nem. ufókban igen.gygerike írta:Feltennék 1 fura kérdést. Innen a fórumról ki hisz a szellemekben ?És hogy esetleg volt-e már valakinek valamilyen élménye ezzel kapcsolatban .
Kiváncsi vagyok hogy mennyien hisznek bennük .
gygerike írta:Feltennék 1 fura kérdést. Innen a fórumról ki hisz a szellemekben ?És hogy esetleg volt-e már valakinek valamilyen élménye ezzel kapcsolatban .
Kiváncsi vagyok hogy mennyien hisznek bennük .
Haláli a gyerekfcbarca0827 írta:Na igen, könnyen lehet.barca99 írta:Jimmy Jump interjú. Lehet, hogy nincs ki mind a négy kereke.Hatalmas figura. Ez az Eurovíziós Dalfesztiválra való belépés kimaradt.
A leghatalmasabb jelenet viszont az, ahogy beugrik a kapuba. Mekkorát borul, már utána.
Ő, csak "szabad" akar lenni.
Ma nyomtak Green Dayt a Class Fm-enVictor_Valdes írta:Számomra egyformán külföldi és magyar popsz@rt.messideco írta:
Más: az lenne a kérdésem, hogy a Neo és a Class Fm közül melyik milyen zenét játszik főleg. Mivel nem Mo-n lakom, ezért nem vagyok tájékozott.
Jah, lehet rajta röhögni, csak sztem akiket megzavar az ugrásaival, azoknak nem őszinte a mosolyuk. Be kéne zárni vhova a csávót, és ki nem engedni. Az olimpián egy futó, akit megzavart azt mondta, félt, mert azt hitte, h egy terrorista akarja bántani, az F1-s kaland sem volt vicces szvsz.fcbarca0827 írta:Na igen, könnyen lehet.barca99 írta:Jimmy Jump interjú. Lehet, hogy nincs ki mind a négy kereke.Hatalmas figura. Ez az Eurovíziós Dalfesztiválra való belépés kimaradt.
A leghatalmasabb jelenet viszont az, ahogy beugrik a kapuba. Mekkorát borul, már utána.
Ő, csak "szabad" akar lenni.
Na igen, könnyen lehet.barca99 írta:Jimmy Jump interjú. Lehet, hogy nincs ki mind a négy kereke.
Számomra egyformán külföldi és magyar popsz@rt.messideco írta:
Más: az lenne a kérdésem, hogy a Neo és a Class Fm közül melyik milyen zenét játszik főleg. Mivel nem Mo-n lakom, ezért nem vagyok tájékozott.
Hát, ezzel kapcsolatban saját tapasztalatból is tudok írni:Messa írta:Srácok, valaki segítsen, kérem. 3 hete egy reggel arra ébredtem, hogy a jobb szemem bevérzett. Egy hétig sima visin szemcseppel csepegtettem, aztán nem javult, elmentem orvoshoz. Írt fel allergiás-kötőhártya ellen egy szemcseppet, de ez sem használt. Visszamentem vele, 5 napja, akkor allergiára írt fel egy másik szemcseppet.
Ez sem használt semmit. 4 napja kamillával is mosogatom, de semmi javulás, sőt, mostmár szúr, és viszket is, és a bal is kezd vörösödni.
Ha valakinek van valami okossága, írjon mindenképpen, mert már kezdek kétségbeesni. köszönöm előre is!