David Villa
viszonylag gólerős? ez mit jelent?
Kihez képest viszonylag gólerős ? Puyol?

Nincs könnyű helyzete nálunk a leigazolt sztárcsatároknak. Kezdetben volt Henry, aki a pozitív személyiségének köszönheti, hogy sokáig bírta és sokáig küzdött. Aztán jött a hisztis Ibra, gyorsan el is tűnt.
És itt van nekünk Villa, aki Henry-hoz hasonlóan pozitív ember, és ez átsegítheti őt ezen a nehéz perióduson. De nemcsak ebben hasonlít a két ember, hanem abban is, hogy mindketten a bal szélre lettek "száműzve". Azért le a kalappal előttük, mert bár alkatuk szerint régen is mindig bal oldalról vágtak neki a kapunak, csak nem ennyire szélről, s nem is kellett védekezniük.
Ha Villa továbbra is bírni fogja, hogy időnként nem kap helyet a kezdőben, akkor én annak nagyon örülnék.
Lássuk be: 30 éves, nem a legmegfelelőbb poszton van, a gyorsasága is megkopott, de azért viszonylag gólerős még, a rutinja számít, pozitív attitűddel rendelkezik, társait kitűnően ismeri, nagy munkabírású, lelkes.
Maradjon - de ne legyünk ráutalva.
És itt van nekünk Villa, aki Henry-hoz hasonlóan pozitív ember, és ez átsegítheti őt ezen a nehéz perióduson. De nemcsak ebben hasonlít a két ember, hanem abban is, hogy mindketten a bal szélre lettek "száműzve". Azért le a kalappal előttük, mert bár alkatuk szerint régen is mindig bal oldalról vágtak neki a kapunak, csak nem ennyire szélről, s nem is kellett védekezniük.
Ha Villa továbbra is bírni fogja, hogy időnként nem kap helyet a kezdőben, akkor én annak nagyon örülnék.
Lássuk be: 30 éves, nem a legmegfelelőbb poszton van, a gyorsasága is megkopott, de azért viszonylag gólerős még, a rutinja számít, pozitív attitűddel rendelkezik, társait kitűnően ismeri, nagy munkabírású, lelkes.
Maradjon - de ne legyünk ráutalva.
szerintem is kb annyi.albicelesteX írta:Itt szerintem,már csak bő fél év...Barcaman14 írta:kíváncsi vagyok hány év van még benne.
- albicelesteX
- A Vadász
Itt szerintem,már csak bő fél év...Barcaman14 írta:kíváncsi vagyok hány év van még benne.

- Barcaman14
- Director del Fútbol
Isten éltesse így utólag is! Furcsa hogy már 30 éves, kíváncsi vagyok hány év van még benne.
Egyébként tegnap legalább becserélhette volna Pep! Mindegy az is jó ha a klasszikuson ajándékozza meg magát pár góllal.
Egyébként tegnap legalább becserélhette volna Pep! Mindegy az is jó ha a klasszikuson ajándékozza meg magát pár góllal.

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Szóval gólonként 100%?soadroli írta:Isten éltesse.
Leszrom, hogy ma mit csinál, de a Real ellen 200% kell tőle, mint az 5-0-nál

Gracias Pep Guardiola! Visca el Barcaaaaa!!!
Fuc*k off Madrid!
Fuc*k off Madrid!
A gólt várjuk tőle mindenképp ^^ uff kerek 30 =) ♥
Egy támadó mindig csak akkor lehet elégedett, ha gólt lő. Ha viszont a csapata nyer, akkor nem érdekel semmi más.- David Villa♥
Isten éltesse.

-
- Jugador del Barça
Happy Birthday DV7 Ma reméljük, hogy jól játszol és megint betalálsz
Sok sikert kívánok erőt,egészséget,kevés sérülést+remélem még sokáig a Barcában láthatunk
Milyen érdekes, hogy pont Miki elött van a szülinapja talán ő hozza el a Santiagobol a csomagot ?
Sok sikert kívánok erőt,egészséget,kevés sérülést+remélem még sokáig a Barcában láthatunk
Milyen érdekes, hogy pont Miki elött van a szülinapja talán ő hozza el a Santiagobol a csomagot ?
- Varatrix
- Director del Fútbol
Gólt kaptunk már. Én szép játékot, és hasznosat szeretnék látni. Amit gólal koronáz.Tocy írta:Isten éltesse, gólt kérünk ma is!
Isten éltesse!
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
- samy85
- Capitá del Barça
Azért a Rayo ellen Alves milyen volt Daviddal szemben? tudta ő is hogy úgy kell Villának a gól mint egy falat kenyér! Villa nem véletlenül mutatott vissza Alvesre... Amugy rengetegszer fut lesre... Eto'o annak idején(bár ő középen játszott) többet lépett vissza a kp-ok irányába egy-egy lasztiért védőjéről/védőiről leválva... Villa inkább keresztbe és előre indulgat....
Feliz Cumple David!:)
Feliz Cumple David!:)

Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
Így van, középen sansztalan nálunk, mivel betömörülnek ellenünk, ezért folyamatosan 4-5 védő között kéne labdát átvenni, megfordulni stb...ehhez ő lassú, és lássuk be, technikája sincs olyan, mint Messié, aki általában le tudja kezelni a lasztikat bent a darálóban, vagy ha hátrajön érte, akkor lendületből neki tudja vinni a falnak, Villa ezt nem tudja.kristop írta:mondjuk szerintem pont az első félidő elején volt nagyon durván aktív, amikor még a balszélen játszott, aztán csak oda oda került.
Isten éltesse, gólt kérünk ma is!
- Piquenbauer
- Jugador d'estrella
Isten éltesse, remélem góllal ünnepli este a szülinapját!
- shutterisland
- Director del Fútbol
isten éltesse.barcadv7 írta:A mai születésnaposunk David, úgyhogy Sok Boldog Születésnapot neki!
szép is lenne, ha ezen alkalomból hintene ma is legalább egyet.

- Subinho
- Director del Fútbol
ugyanez a véleményem. Villa középen jó igazán, éveken keresztül versenyben volt a gólkirályi címért mindíg!!! Messi sok gólt lő középről, de a megindulásai nagyon hiányoznak. múltkor nagyon tetszett, hogy szélen nyomta, sokszor el is ment lendületből, Villa meg érezhetően jobban nyomta középen!!! nem mondom, hogy tegyük ki szélre, de mivel Alexis is tud több helyen játszani, folyamatosan változtatni kéne a helyüket a mecsen (mint a Rayo ellen)!!! anno játszott így a csapat még R10 idejében, amikor pl. hol Eto'o volt középen R10 balon, hol fordítva!!! megőrjítették az ellenfelet, megszűnt az XY figyel/fogja pl. Ronaldinhot, mert egyszerűen nem volt ott, ahol kelett volna.... szerintem most is bejönne!!!mypeter írta:Messi jobb szélről lett a világ legjobb játékosa. És ha Eto'o-t nem adjuk el, még mindig ott lenne a világ legjobb játékosa. A különbség annyi lenne, hogy Messi és Villa is ott játszan ahol a legjobban tud, több gólt lőne a Barca, nyilván Messi kicsit kevesebbet, Villa SOKKAL többet. Mondjuk egy bajnokságban nem 35-15, hanem 27-35 lenne az arány kettejük közt. És Messi kezdősebességét és a közben cseleket igazán a szélről lehet kihasználni. Középen is iszonyat jó, de Villa szélről nem annyira, miközben a világ egyik legjobb csatára.
A mai születésnaposunk David, úgyhogy Sok Boldog Születésnapot neki! 

mondjuk szerintem pont az első félidő elején volt nagyon durván aktív, amikor még a balszélen játszott, aztán csak oda oda került.
- shutterisland
- Director del Fútbol
attól, hogy rúgatott vele egyet alves, még nem mondok ítéletet, de tény, hogy ma legalább voltak normális megmozdulásai, plusz mikor átemelte a kapust, ott is beeshetett volna...
jó is volt, gólt is lőtt.Capon írta:Na ma középen játszott.
https://www.youtube.com/watch?v=32p8d6OudgU" target="_blank
- 18Barca99
- Capitá del Barça
Jobb is volt. De hangsúlyozom csak jobb és nem jó, de szerintem ha játszik Levante ellen vagy a Bate ellen majd akkor ott kéne "erőltetni" a Real ellen szerintem úgyis Alexis Messi Fabre/Ini csatársorunk lesz.Capon írta:Na ma középen játszott.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 18Barca99 2011.11.29. 22:58:10-kor.
Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
- Capon
- Llegenda del Barça
Abból indultam ki hogy Pepnek fontos Villa játéka és ha ez így van akkor változtatnia kell, ha nem így lesz, akkor teljesen feleslegesen van a csapatban. Mára már ott tartunk, hogy csak azért van a kezdőben hogy meglegyenek 11-en.visca el barca írta:ha zlatan miatt nem lett átvariálva a rendszer, akkor villa miatt sem lesz. ez csak 3-1-4-2-ben lenne megvalósítható, erre nem fog váltani guardiola, mert igy semmi szelsojatek nem lenne, mindig, mindent középen erőltetnénk...Capon írta:Egyetértek azzal, hogy Villat meg kéne próbálni középen játszatni, de anélkül, hogy Messit kiraknák szélre.
A másik megoldás pedig az, hogy a meccsek végén beáll csereként vagy eladják. Mielőtt ez bekövetkezne szerintem érdemes lenne megpróbálni valamit változtatni és nem egyből ezeket meglépni. Vagy nézhetjük tovább ahogy szerencsétlenkedik

Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- visca el barca
- Presidente del Barça
ha zlatan miatt nem lett átvariálva a rendszer, akkor villa miatt sem lesz. ez csak 3-1-4-2-ben lenne megvalósítható, erre nem fog váltani guardiola, mert igy semmi szelsojatek nem lenne, mindig, mindent középen erőltetnénk...Capon írta:Egyetértek azzal, hogy Villat meg kéne próbálni középen játszatni, de anélkül, hogy Messit kiraknák szélre.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...