Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Gratulálok srácok.lluisllach89 írta:Lluisllach89; Krisz - Kanty, Bob 10-1; 4-2; agg.: 14-3
A második meccs nagyon pörgős és szoros volt végig, ilyen fegyelmezetten kemény dió lesz bárki ellen majd ez a páros, csak az öngólokról kéne leszoknotok
Köszi a meccset srácok, további sok sikert
Na a kollégámmal, átvettünk minden apró részletet. Annyira hencegsz a győzelmeiddel, hogy ma csúnya verést kéne mérni rátok.kanty írta: Félnek tőlünk.Kis "naivak".
![]()
Mi (Bob és én) szobát nem nyitunk, mert akkor nem tudunk belépni. Ergo vagy Gyula vagy fcbarca4szám( akit elvertem fantasybe és ha jól emlékszem még egy fogadást is veszített ellenem) lesz a szoba felelős.
szerk: a nevem ma senki se tudja rendesen leírni.
Félnek tőlünk.Bob_Marley írta:Az FBI ügynök (Iluisllach89) és a KGB egyik küldötte (fcbarca0827) próbál találkozót összehozni egy kis koszos Dél-Londoni lebúj közelében lévő sikátorban, hogy megbeszéljék a HAX bajnokság éppen aktuális taktikai elemeit
kanyt felköthetjük a gatyót, a meccs után mehet a menet, remélem nem fogunk akadni!
Nyugivanmá' elküldtem.lluisllach89 írta: Szerk.: Mivanmá'?
Okfcbarca0827 írta:Oké, hova utazzak gyorsban?lluisllach89 írta:[Krisz, viszont a meccs előtt, szigorúan négyszemközt beszélnünk kell!![]()
Amúgy, hogy? Írj püt.
Szerk.: Vagy majd csináljak egy szobát, amibe csak ketten léphetünk be?
Oké, hova utazzak gyorsban?lluisllach89 írta:[Krisz, viszont a meccs előtt, szigorúan négyszemközt beszélnünk kell!
Igen, Igen, Igen!fcbarca0827 írta:Gyula, kanty, Bob! Akkor a BL után letudjuk játszani a meccset?
Persze, ha egy másik páros is ráér, akkor ők is jelezzenek.
Tőlem mehet.fcbarca0827 írta:Gyula, kanty, Bob! Akkor a BL után letudjuk játszani a meccset?
Persze, ha egy másik páros is ráér, akkor ők is jelezzenek.
én nem beszéltem mellé, csak szimplán ez kimaradt nálamozsimiki írta: ezt tegnap 13kor írtam, semmi reakció nem volt a részedről, Matyit elértem facen.
itt valóban nem írtam időpontot, csak ,h jelentkezzetek, ezt úgy képzeltem el,hogy beírod mikor érsz rá aznap. mind1, mindenkinek van szerencséje való élete is, meg más teendői, csak ne beszéljen mellé senki.
ezt tegnap 13kor írtam, semmi reakció nem volt a részedről, Matyit elértem facen.ozsimiki írta:Anno a fifa bajnokság is ment ott is, fel is vetettem, hogy lehetne Barca vs Reál abban is, de aztán nem igen volt nagy fogadtatása.
Meg lehet próbálni haxxal is majd.
Egyelőre maradjunk mostaninál:
tegnap se játszott le senki semmilyen meccset?
ma: Matyi/Ferni, jelentkezzetek, élest le kellene tolni.
én tudok bármikor játszani, arról nem tehetek, hogy Matyi azt se tudja mit mond.ozsimiki írta: Gondolom ha valaki képben van vele,hogy te mikor leszel, ill beszéltek egyáltalán az a partnered, azaz Matyi, én Matyit 3napja nyaggatom,h ferni van? Ferni lesz? általában a nincs,és a nem tudom a válaszok. Ezért írtam ma azt,h lehetséges,hogy meg fogom unni. Nem raklak ki, de legyél már aktívabb legalább a topikban, mert a többieket ha nem itt,máshol elérem, téged meg még a társad se igen. Nah ezért volt az indulatosabb reakció.
De írom még1x, ugyanolyan tagja maradtál a bajnokságnak, remélem annyi különbséggel,hogy most már a meccseiteket is kezditek letolni.
Gondolom ha valaki képben van vele,hogy te mikor leszel, ill beszéltek egyáltalán az a partnered, azaz Matyi, én Matyit 3napja nyaggatom,h ferni van? Ferni lesz? általában a nincs,és a nem tudom a válaszok. Ezért írtam ma azt,h lehetséges,hogy meg fogom unni. Nem raklak ki, de legyél már aktívabb legalább a topikban, mert a többieket ha nem itt,máshol elérem, téged meg még a társad se igen. Nah ezért volt az indulatosabb reakció.ferninho írta:Ozsi, fülembe jutott egy olyan hírecske miszerint ki akartál tenni a bajnokságból, ha ma sem játszok, meg már 3 napja nem vagyok elérhető...
én meg így full nem értettem, hogy ez most mégis mi akar lenni?
én végig elérhető vagyok, itt vagyok.
nekem kell mondani egy időpontot és vagyok.
kifejtenéd légy szíves, hogy ezt hogy értetted és mi volt velem a probléma?
mert tényleg nem értem...
Gondoltam, ha már tegnap írtál, akkor ráértél volna. De sajna nem.lluisllach89 írta: Volt róla szó, csak arról nem hogy tegnap is játszunk
Ma nagyjából vagyok mindig, de meccsek után lenne jó sztem.
Kanty, Bob, Krisz? Nektek?
Volt róla szó, csak arról nem hogy tegnap is játszunkkanty írta:Jó lenne ma legalább egy meccset letolni. Én nagyjából egész nap elérhető leszek.
Bob Neked oké?
Gyula, Krisz? Tegnap volt róla szó.
Oké, legyen 6.S.Agüero írta:ferninek mindegy mikor játsszunk, nekem is.
akkor mikor legyen ?
6?