ozsimiki írta:
Gondolom ha valaki képben van vele,hogy te mikor leszel, ill beszéltek egyáltalán az a partnered, azaz Matyi, én Matyit 3napja nyaggatom,h ferni van? Ferni lesz? általában a nincs,és a nem tudom a válaszok. Ezért írtam ma azt,h lehetséges,hogy meg fogom unni. Nem raklak ki, de legyél már aktívabb legalább a topikban, mert a többieket ha nem itt,máshol elérem, téged meg még a társad se igen. Nah ezért volt az indulatosabb reakció.
De írom még1x, ugyanolyan tagja maradtál a bajnokságnak, remélem annyi különbséggel,hogy most már a meccseiteket is kezditek letolni.
én tudok bármikor játszani, arról nem tehetek, hogy Matyi azt se tudja mit mond.
leírom akkor hogy is kéne ezt.
én kérek szépen egy időpontot és itt leszek, ennyi az egész.
van nekem más dolgom is mint a hax, így is elég bonyolult nekem, mert a madridistán is megy a hax és egy 4 fős csapatnak vagyok a CSK-ja...
akkor hogy még a játékoknál maradjunk jelenleg 2 darab online PS3-as fifa bajnokságba is benne vagyok.
meg ugye van a való élet is... szóval mással is eltudom tölteni a szabadidőm, minthogy minden nap folyamatosan az eurobarcás haxball szobába legyek és írjam hogy itt vagyok...
én nem fogok ezután se beirkálni, hogy itt vagyok.
én ugyanígy fogok ezek után is lenni.
én teljesen aktív vagyok, olvasom folyamatosan az oldalt.
én egyszer nem olvastam a topikban, hogy itt vagyok-e, amikor meg igen ,akkor válaszoltam. Matyival naponta beszélek facebookon. egyszer nem volt olyan hogy gyere már mert lekéne xy-nal játszani és én azt mondtam hogy most nem jó.... egyszer se. Még a pü-imet is nézegetem mostanában, az se jött egy se....
ma írt, hogy most kéne letoni egy meccsset 5 perc múlva, nem sikerült, elkezdtük Matyi szeróján, de nagy volt a lag, utána meg vagy kanty, vagy Bob nem tudott belépni a szobába és nem lett belőle semmi, de Slitherékkel lejátszottuk utána, meg ezen kívül is játszottunk már egy meccset.
szóval nem tudom milyen kavarás ment itt, meg nem tudom hogy jött össze Matyinak, hogy nem vagyok, de én létezek és folyamatosan aktív vagyok.
Attól hogy el se akartok semmilyen módon érni, például pü, vagy beírni a topikba, már nem én tehetek.
beírjátok, hogy legyél itt 19 órakor és itt leszek, de a semmiből nem lesz ugyebár semmi.
én idáig EGYETLEN EGYSZER írtam, hogy nem jó.... egyszer, azóta ha írták, hogy most játszani kell én mentem is játszani... csak nekem kb senki nem ír ilyet sehol....
ezért nem is értettem, hogy mi ez az egész...
én 3-kor általában hazaérek, mindig benézek a topikba és sosincs semmi.
talán most már elkezdek járni edzésre, ami majd HétfőSzerdaPéntek 16-tól 18ig tartó szabadidő kiesést eredményez, meg ugye vannak ilyen váratlan programok is, de tudok szabadidőt csinálni bármire, ha tudom hogy azt mikorra kell...
szóval nem olyan bonyolult dolog ez...
ezért álltam a dolgok előtt teljesen megdöbbenve és egyáltalán nem értettem, hogy mi is itt a probléma...
ötletem nem volt...