Barça Igazolások 2008-09

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Titinho
Director del Fútbol

2008.06.09. 09:54:37

Szép jó hétfő reggelt mindenkinek. Lássuk a katalán sajtó mai kínálatát:

A SPORT hasábjain nem más mint Joao Moutinho díszeleg, mint a Barca kiszemeltje a középpályára. A 21 éves portugál válogatott játékosért állítólag harcba kíván indulni a Barca is, mivel többek között angliából is vannak kérői. (Arsenal, MU, Liverpool). A portugál, ifjú játékmester kivásárlási ára 25 millió €, de ebből valószínűleg lehetne faragni, ha tényleges ajánlat érkezne a Barcától. Ruí Costához hasonlítják egyébként hazájában, kiváló "látása" és pontos passzai miatt legfőképpen.

Szó esik egy másik kiszemeltről is. Állítólag érdeklődik a Barca a Sao Paulo brazil középpályása Hernan iránt is. Elég erős fizikumu, nagy munkabírású 23 éves válogatott brazil játékos, most kapott behívót Dunga mestertől a Paraguay és Argentína elleni meccsre. 2012-ig van szerződése a brazil klubban, azonban 10-15 millió €-ért el lehetne hozni. Az Inter is érdeklődik a fiatal középpályás iránt.

Valamint ismét Hleb kerül szóba, akinek az átigazolását a héten le is zárhatja a klub, miután már folynak egy ideje a tárgyalások. Jelenleg a Barca megtette az ajánlatát, mostmár csak az Arsenalnak kellene elfogadnia, amennyiben elfogadható az összeg a fehérorosz játékosért. Megemlítik még a cikk végén, hogy Hleb átigazolásával már csak a támadószekciót kellene erősíteni, meg szeretnék találni Eto'o "utódját". A kiszemeltek között van: Benzema, Villa, Drogba, Ibrahimovic és David Silva. A Barca nem dobja be a törülközőt a két Valenciás játékosért...

A Man. City brazil középpályása Elano pedig sürgeti Ronaldinho-t, hogy csatlakozzon az angol csapathoz. Deco pedig nem zárja ki a Chelsea-be való igazolását sem. Úgy néz ki egyébként, hogy Henk Ten Cate veszi át a Panathinaikos irányítását a következő szezontól és szeretné a csapatába hozni Oleguert, illetve az izlandi Gudjohnsent is a Barcelona együttesétől.

Az El Mundo Deportivo oldalain ugyanazt olvashatjuk mint a katalán SPORT-on, Hleb, Eto'o, stb., ezért ezeket már nem írom le. Annyi a különbség, hogy itt van egy hosszabb Deco interjú, amiben kifejti többek között, hogy közös megállapodás után hagyja el a Barcát, valamint elmondja még, hogy nem lesz könnyű Ronnie és Eto'o pótlása. Lehet, hogy fent lesz itt az Eurobarcán is az interjú, nemtudom... Az El Mundo inkább a közelgő spanyol meccsel foglalkozik részletesebben, megszólal Xabi Alonso is, valamint Rafa Nadal Roland Garros győzelmével van tele a katalán sajtó. Mind a SPORT, mind az El Mundo címlapján Nadal szerepel.

Hát ennyi akkor mára. Azt hiszem, hogy Hleb ügyének lezárása után egy jó ideig, legalább az EB végéig nem lesz további érkező, sőt még tárgyalások sem lesznek addig, mivel jelenleg elég sok Barca által is kiszemelt játékos szerepel a kontinenstornán. Pl.: Benzema, Huntelaar, Villa, Silva, Moutinho, Ibrahimovic. Így addig szerintem nem lesz hivatalos tárgyalás senkivel. Közülük egyébként, bárki is érkezik én csak örülni fogok neki. :D

További szép napot mindeninek... :wink:
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
depth
Capitá del Barça

2008.06.09. 02:58:40

Balinho írta: A helyzet az, hogy általában a más futballkultúrából érkezőknek jó idő kell, hogy beilleszkedjenek. Van ellenpélda is persze, de azért a többségnek idp kell... De itt nem is Pirloval, van a gond, még nem is Trezzel (aki mondjuk jól megértetné magát Henryval annyi szent)
Ezzel teljesen egyetértek. De én inkább arra gondoltam ennél, h ne csak 20 - 21 éves játékosokat vegyünk, hanem beérett rutinosokat is. Itt néhányan azt gondolják, h aki 27 év felett van az már kiöregedő, nem éri meg a pénzét. Henryt számításba se veszik, de Benzemát/Huntelaart már a kezdőcsapatba követelik. Sokszor mondtam és amúgy is közhely, de nem 2-3 év múlva szeretnénk Bajnokságot, BLt nyerni, hanem a következő idényben.
Balinho írta: Néhány példa: Keita (29 éves 14M csere védekező középpályás (kis körültekintéssel tavaly a 24 éves Tourét 9Mért igazoltuk a kezdőbe.
Keita 28 éves, bőven jó kor és van olyan remek játékos, h versenyezni tud a kezdőcsapatba kerülésért. Tud játszani középső középpályásként is.
A Sevillából jött, ezért volt ennyi az ára. Mindannyian ismerjük del Nidot, egyszerűen nem lehetett olcsóbban elhozni, ennyi volt a kivásárlási ára.
Balinho írta: 2. Garayt elszalasztottuk, tudom ez keveseknek fáj, de akkor minek igazoljuk le helyette Cacerest 17ért??? Egyrészt nem ugyanaz a klasszis (egyikük a Racingot UEFA Kupa környékére vezette, a másik a kiesés ellen harcolt, Garay bizonyított, Caceres még nem sokat.
Garayt tényleg elszalasztottuk, pedig nagyon közel voltunk hozzá. Caceres meg nagyon drága volt. 16,5 millió úgy, h tapasztalatlan és tejfölösszájú :) De biztos hatalmas tehetség, ha 1 év alatt egy Recreativoban képes volt úgy teljesíteni, h a Real és a Barca is leakarta igazolni. Bevallom, én nem emlékszem a játékára, de hiszek a játékosmegfigyelőinkben.
Balinho írta: 3. Zambrotta: nagyon olcsón ment el. 8,5M nevetséges összeg érte, újabb bizonyíték hogy a vezetőség kapkod. Nagyon kellett a lovetta a gyors (és átgondolatlan) igazolásokhoz.
A Milan nagyon ügyesen csinálta. Tudta, h megfogjuk venni Alvest, Zambrottára nem tartunk igényt, nagy változások lesznek, ezért nem volt hajlandó nagy összeget ajánlani érte. Igaz, h nem nyújtotta azt amire számítottunk, de ennél tényleg sokkal többet ér. Ezt én is a kapkodás számlájára írom.
Balinho írta: 4. Giovani Dos Santos: A Tottenham híresen szórja a pénzt, csak hogy egy idei példát említsünk Modricsért 24M-t. Ezek után 6+5ért adtuk el az egyik legnagyobb tehetségnek kikiáltott játékost??? Ha nem kapkodnak hanem megkérik az árát lett volna vevő rá 20ért is! És nem arról van szó hogy én megtartottam volna, mert pont hogy nem, többek között az ilyen hozzáállás mint az övé volt a csapat tavalyi mételye. De azért ez a 11M iszonyat vékony (ha Keitáért 14et adtuk egy összegben)
Ismét egyetértünk, de csak azért tudtunk volna nagy összeget kérni érte, mert állítólag hatalmas tehetség. Nálunk nem mutatott nagyon semmit, igaz kár volt ilyen hamar beledobni a mélyvízbe. Szóval, ha a teljesítményét nézzük akkor tényleg nem ér sokkal többet.

Amúgy, azt ne felejtsük el, h van egy olyan záradék az eladásában, h, ha két éven belül eladják, akkor az összeg 20%-a minket illet, ha meg 2 év után akkor 10% részesedést kapunk. Tehát, ha tényleg akkora tehetség, és ez egy-két év alatt bebizonyosul, akkor úgy is elviszi egy nagy klub 20-30millióért. Ekkor kapunk 4 - 6 milliót pluszba. Ha két év után viszik el akkor 2 - 3 milliót kaphatunk.
Balinho írta: 5. Ronaldinho: Mindenkinek jobb lenne lezárni ezt az ügyet. Én Laportáék helyében megmondanám hogy várom az ajánlatokat aki egy héten belül nem tesz ajánlatot, azzal többet nem állunk szóba. Akkor tiszta minden, nem kell sem a Milannak sem a Chelseanek mehet kemény valutáért a Citybe (más választása nem lévén). De jelenleg, hogy az ügynöke benyögi hogy mind a kettőnek kell soha nem lesz lezárva az ügy. Az idő a pénz miatt minket szorít. Minél később zárul le a transzfer annál kevesebb zseton jut nekünk.
Szerintem ez a Ronaldinhos ügy nem a vezetőségen múlik. A viselkedése miatt nem hajlandóak a nagy klubbok sokat adni érte, aprópénzért meg nem fogjuk eladni. Dinho a Milanba szeretne menni, de ők skótok. A Man City megadná az érte kért pénzt, de Dinho meg nem szeretne ott játszani. Ördögi kör.
Balinho írta: 6. Ja igen: Irányítónak se híre se hamva (Hleb nagyon nem az). Most benyögődött Moutinho, de eddig semmi. Pedig a csapat legsarkallatosabb pontja ez lenne. Jelenleg van a topon jónéhány Barca-kaliberű irányító. Mélyen zsebbe kéne érte nyúlni, de ha Alvesre (ami azért nem a leglényegesebb poszt) volt 35, akkor a csapat eszére pláne kellene annyi. Diego, Van der Vaart, Lucho González, Moutinho, Nasri, Ben Arfa, Aimar (!!! olcsó lenne) mind megszerezhető lenne, de úgy tűnik ez a poszt csak kiegészítő szerepet játszik az átigazolási politikánkban...
Nem vagyok biztos benne, h muszáj nekünk ide egy vérbeli irányító. Más csapatok is megvannak nélküle. Én bőven elégedett lennék egy Hlebbel is. Remekül tudná ő is szervezni a játékot.

Az a baj, h felsoroltál 3 teljesen éretlen, de amúgy kiváló játékost. ( Nasri, Moutinho, Ben Arfa) Szerintem ők nem lennének kezdők egyből, idő kellene nekik. Időnk meg nincs :) De szépen lassan egy Hleb mellett beépülhetne valamelyikük.

Diego, Vdv, Lucho szerintem képes lenne ellátni a feladatot, de még mindig azt mondom, h Hleb is megcsinálná ugyanezt, csak sokkal olcsóbban. Szerintem vele akarját betölteni ezt a posztot.

Aimar csillaga meg leáldozott már, de cserepadra szvsz nagyon jó lenne.
Balinho írta: Példának okáért a pletykák királynője a csatárkérdés ...... Persze tudom, hogy nagy részük újságírói találmány, de a helyzet az hogy ezzel lehet hülyíteni a népet, ezzel lehet elterelni a figyelmet a tavalyi szezonról, az idei elhibázott döntésekről. És jelenleg ez áll Laporta cselekedeteinek hátterében: népbutítás...
Itt a lényeg, h a nagy részüket az újságírók találták ki. De abban teljesen igazad van, h szavazás és a gyenge idény miatt akarják ilyen gyorsan lezavarni az igazolásokat. Ezt a "népbutítást" meg úgy is csak az értelmi fogyatékosok veszik be. Található itt egy-kettő a fórumon, nem mondok neveket, mindenki tudja kik azok :) Ha a goal.com vagy a foci24 lehoz valami hírt, akkor egyből fröcsögésbe kezdenek, mert a gondolkodás nem megy.
csabimo
Capitá del Barça

2008.06.09. 01:03:53

Balinho!

Valahogy igy látom én is a dolgokat!!! Mi áron alul adunk el idén játékosokat, és kicsit drágán vesszük öket, ráadásul idáig 4db védekezö játékost ami cirka 29+5+14+17=65millio!!! És a fö probléma az irányito még vissza van ami min:20-30, és r10-et is potolni kéne Pl:silva akit nagyon irnak hát ö sem lesz olcso... a csatárkérdés egyszerü ha etoo megy az árábol potolni kell, ha marad akkor nem olyan szükséges venni egy trezegit 20 misiért a padra...Én azt gondoltam hogy a nagy ujjáépitéssel jönnek nagy nevek is de lehet hogy csak Alves lesz idén nagy klasszis igazolásunk, és ezzel kifujt mert Hleb, caceres, piké, ezek nem azok a nevek akire számitottam :? Mondjuk egy KAKA-val kibékülnék... :D
Balinho
Entrenador del Barça

2008.06.09. 00:49:22

depth írta:Pirloval hivatalosan tárgyalunk? Honnan tudod, h hosszú távra tervezünk velük? Lehet, h a következő idényt tartják a szemük elött.
A helyzet az, hogy általában a más futballkultúrából érkezőknek jó idő kell, hogy beilleszkedjenek. Van ellenpélda is persze, de azért a többségnek idp kell... De itt nem is Pirloval, van a gond, még nem is Trezzel (aki mondjuk jól megértetné magát Henryval annyi szent)
depth írta: Abba nem megyek bele, h mennyire leírod ezeket a játékosokat, mert úgyse értenéd meg. De ne gondold már, h teljesen hülyék ülnek a vezetőségben. Képzeld, értenek hozzá.
Sajnos ezidáig nem úgy fest hogy értenek hozzá. Nem tartják kézben az átigazolásokat, a dolgok csak történnek körülöttük de Laportáék csak külső szemlélők.
Néhány példa: Keita (29 éves 14M csere védekező középpályás (kis körültekintéssel tavaly a 24 éves Tourét 9Mért igazoltuk a kezdőbe.
2. Garayt elszalasztottuk, tudom ez keveseknek fáj, de akkor minek igazoljuk le helyette Cacerest 17ért??? Egyrészt nem ugyanaz a klasszis (egyikük a Racingot UEFA Kupa környékére vezette, a másik a kiesés ellen harcolt, Garay bizonyított, Caceres még nem sokat.
3. Zambrotta: nagyon olcsón ment el. 8,5M nevetséges összeg érte, újabb bizonyíték hogy a vezetőség kapkod. Nagyon kellett a lovetta a gyors (és átgondolatlan) igazolásokhoz.
4. Giovani Dos Santos: A Tottenham híresen szórja a pénzt, csak hogy egy idei példát említsünk Modricsért 24M-t. Ezek után 6+5ért adtuk el az egyik legnagyobb tehetségnek kikiáltott játékost??? Ha nem kapkodnak hanem megkérik az árát lett volna vevő rá 20ért is! És nem arról van szó hogy én megtartottam volna, mert pont hogy nem, többek között az ilyen hozzáállás mint az övé volt a csapat tavalyi mételye. De azért ez a 11M iszonyat vékony (ha Keitáért 14et adtuk egy összegben)
5. Ronaldinho: Mindenkinek jobb lenne lezárni ezt az ügyet. Én Laportáék helyében megmondanám hogy várom az ajánlatokat aki egy héten belül nem tesz ajánlatot, azzal többet nem állunk szóba. Akkor tiszta minden, nem kell sem a Milannak sem a Chelseanek mehet kemény valutáért a Citybe (más választása nem lévén). De jelenleg, hogy az ügynöke benyögi hogy mind a kettőnek kell soha nem lesz lezárva az ügy. Az idő a pénz miatt minket szorít. Minél később zárul le a transzfer annál kevesebb zseton jut nekünk.
6. Ja igen: Irányítónak se híre se hamva (Hleb nagyon nem az). Most benyögődött Moutinho, de eddig semmi. Pedig a csapat legsarkallatosabb pontja ez lenne. Jelenleg van a topon jónéhány Barca-kaliberű irányító. Mélyen zsebbe kéne érte nyúlni, de ha Alvesre (ami azért nem a leglényegesebb poszt) volt 35, akkor a csapat eszére pláne kellene annyi. Diego, Van der Vaart, Lucho González, Moutinho, Nasri, Ben Arfa, Aimar (!!! olcsó lenne) mind megszerezhető lenne, de úgy tűnik ez a poszt csak kiegészítő szerepet játszik az átigazolási politikánkban...
depth írta: Valószínűleg megvan az okuk rá, h azt csinálják amit csinálnak.
Ezt jól látod, és ez az ok az, hogy Laporta ellen bizalmi szavazás lesz, ami miatt dobálni kell a neveket, ami miatt siettetni kell minden igazolást, ami miatt hazudni, ámítani kell, ami miatt mindegy hogy milyen áron de adni kell.
Példának okáért a pletykák királynője a csatárkérdés: Csak a felreppent neveket gyorsan (csak hogy a nagy szervezettségek és ésszerűséget példázzam): Berbatov, Adebayor, Drogba, Luca Toni, Ibrahimovic, Adriano Cruz, Inzaghi, Huntelaar, Villa, S. Garcia, Güiza, Trezeguet, F. Torres, Gomis, Dembele, Benzema, Pato, Oliveira, Milito, Luis Fabiano. Biztos hogy hiányos a felsorolásom. Persze tudom, hogy nagy részük újságírói találmány, de a helyzet az hogy ezzel lehet hülyíteni a népet, ezzel lehet elterelni a figyelmet a tavalyi szezonról, az idei elhibázott döntésekről. És jelenleg ez áll Laporta cselekedeteinek hátterében: népbutítás...
depth
Capitá del Barça

2008.06.09. 00:14:17

Laza írta:Alves meg 30-35 na en meg ezert...De hagytuk elengedni...szóval csak hagytuk...az eddigi igazolásokTÖKÉLETESEKCSAK DRÁGAK(ALVES CÁCERESKEITA!HLEB?)DE TREZEGUET-PIRLO A MEGLDÁS HOSSZU TÁVON?NE VICCEL MÁR...NÉZD MÁR MEG MOUTINHO-T VAN DER VAART-OT EZEKKEL KÉNE TÁRGYALNI NEM PEDIG A "NYUGDÍJASOKKAL"MIRE FELVESZIK A RITMUST VISSZAVONULNAK HA PADRA HOZZUK TREZEGUET AKKOR ODA GUDJONSEN IS JO LENNE!NEM PEDIG 20 MILLIOERT IGAZOLUNK PADRA!!H ITT LEGYEN 2-3EVIG AZT AZT MONDJA VISSZLÁT..
Pirloval hivatalosan tárgyalunk? Honnan tudod, h hosszú távra tervezünk velük? Lehet, h a következő idényt tartják a szemük elött.

Abba nem megyek bele, h mennyire leírod ezeket a játékosokat, mert úgyse értenéd meg. De ne gondold már, h teljesen hülyék ülnek a vezetőségben. Képzeld, értenek hozzá. Valószínűleg megvan az okuk rá, h azt csinálják amit csinálnak. De én még abban se vagyok biztos, h Pirloért harcolnak.. Moutinho EBn van, nem beszél a jövőjéről, de állítólag a kiszemeltjeink között van.

Am, ha Trezeguet 2-3 évig itt lenne nálunk és a gólokat is rugdosná, aztán azt mondaná, h viszlát, akkor azért megérne 20 milliót. De persze ezt nem tudhatjuk.

ui.: Caps Lockot kapcsold ki.
Laza
Capitá del Barça

2008.06.08. 23:56:56

depth írta:
Laza írta:Nem tudom elhinni hogy a Spr.elvitte az orunk elől Dos Santost ismeg modricsot is...hihetetlen aztán ilyen [auto_cenzúra]ázy emberekkel akkarunk"VÉRFRISSÍTÉST" csinálni nevetséges....
Dos Santost nem vitték el az "orunk" elől, hanem eladtuk nekik én úgy tudom :wink:

Modricot, ha jól emlékszem, körülbelül 20millióért vette meg a Tottenham. Ha ennyit kiadtunk volna érte, akkor a szurkolók indultak volna meglincselni Laportát, köztük én is :twisted:, bőven nem ér ennyit.

Az a nevetséges, h ilyen jelzővel illeted az igazolásainkat/leendő igazolásainkat. "****ázy emberek"? Szánalmas vagy.

Alves, Keita remek igazolások.
Piqué, Caceres megosztja a népet, de biztos nem "****ázy emberek".
Hleb közel van a Barcelonához, csakúgy, mint Mancini vagy Silva.
Ők is "****ázy emberek" ? Kapd már össze magad.
Alves meg 30-35 na en meg ezert...De hagytuk elengedni...szóval csak hagytuk...az eddigi igazolásokTÖKÉLETESEKCSAK DRÁGAK(ALVES CÁCERESKEITA!HLEB?)DE TREZEGUET-PIRLO A MEGLDÁS HOSSZU TÁVON?NE VICCEL MÁR...NÉZD MÁR MEG MOUTINHO-T VAN DER VAART-OT EZEKKEL KÉNE TÁRGYALNI NEM PEDIG A "NYUGDÍJASOKKAL"MIRE FELVESZIK A RITMUST VISSZAVONULNAK HA PADRA HOZZUK TREZEGUET AKKOR ODA GUDJONSEN IS JO LENNE!NEM PEDIG 20 MILLIOERT IGAZOLUNK PADRA!!H ITT LEGYEN 2-3EVIG AZT AZT MONDJA VISSZLÁT..

Caps Look ki! :wink:
depth
Capitá del Barça

2008.06.08. 23:46:59

Laza írta:Nem tudom elhinni hogy a Spr.elvitte az orunk elől Dos Santost ismeg modricsot is...hihetetlen aztán ilyen [auto_cenzúra]ázy emberekkel akkarunk"VÉRFRISSÍTÉST" csinálni nevetséges....
Dos Santost nem vitték el az "orunk" elől, hanem eladtuk nekik én úgy tudom :wink:

Modricot, ha jól emlékszem, körülbelül 20millióért vette meg a Tottenham. Ha ennyit kiadtunk volna érte, akkor a szurkolók indultak volna meglincselni Laportát, köztük én is :twisted:, bőven nem ér ennyit.

Az a nevetséges, h ilyen jelzővel illeted az igazolásainkat/leendő igazolásainkat. "****ázy emberek"? Szánalmas vagy.

Alves, Keita remek igazolások.
Piqué, Caceres megosztja a népet, de biztos nem "****ázy emberek".
Hleb közel van a Barcelonához, csakúgy, mint Mancini vagy Silva.
Ők is "****ázy emberek" ? Kapd már össze magad.
xbalix
Jugador d'estrella

2008.06.08. 22:58:54

Hát úgy néz ki h Roni megy, nem hinném h itt akarna maradni még 1 évet, és a Man Citynél is tudna villantani ha képes rá. Ha nem, akkor már télleg levezethet 28 évesen, ami elég vicces és kínos. Ja meg sztem 6 millióért hiba volt elengedni Giót. Ő annál többet ér, nem Messihez kéne mérni sztem, mert az csak 1 volt. 1-2 év és Gio elég jó játékos lesz sztem, persze mi azt nem tudjuk kivárni... :?
Andris
Adminisztrátor

2008.06.08. 22:44:47

Fernando írta:Eurobarcán volt egy cikk, hogy mennyi folyhat be a játékosok eladásából.
De annak mi köze a játékosigazolásra szánt összeghez?
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Fernando
Llegenda del Barça

2008.06.08. 22:13:17

Eurobarcán volt egy cikk, hogy mennyi folyhat be a játékosok eladásából.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Laza
Capitá del Barça

2008.06.08. 22:09:36

matador írta:Modricon látszik hogy nem lesz soha nagy játékos, olyan hülyeségeket is csinált meccsen plusz gyenge fizikumú...Moutinhora simán van esély, csak az elvileg játékosigazolásra szánt 80 milla szépen lassan elfogy...és akkor még nem vettünk csatárt meg balszélsőt, amik szintén kellenek
20evesen kezdő a horvát válogatottba az EB-n!!jajj de jo lenne ha en is csinálnék hülyeségeket...
Xabi Alonsot is igy akkartuk meg ugy akkartuk leigazolni...azt nesze ott fogja mutogatni a juve mezét...áá csak nevetséges EDDIG az hogy kifogunk futni a keretből?!istenem megvettek 1 védőt 30 milláért mikor ott van Sagna meg ebué meg Lahm(aki tudna jobbvédőt játszani)ezek 3man nem lennének 30milla!!azt ha ne adj isten lesérül ki játszik helyette?puyol?mert akkor jobb lett vna ha nem is veszünk védőt és akkor lett vna Puyol-Cáceres-Milito/Piqué-abidal
Andris
Adminisztrátor

2008.06.08. 22:05:11

matador írta:Modricon látszik hogy nem lesz soha nagy játékos, olyan hülyeségeket is csinált meccsen plusz gyenge fizikumú...Moutinhora simán van esély, csak az elvileg játékosigazolásra szánt 80 milla szépen lassan elfogy...és akkor még nem vettünk csatárt meg balszélsőt, amik szintén kellenek
Azt a 80 milliót honnan kapartad elő, ha szabad tudni? :)
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
matador
Jugador d'estrella

2008.06.08. 21:58:56

Modricon látszik hogy nem lesz soha nagy játékos, olyan hülyeségeket is csinált meccsen plusz gyenge fizikumú...Moutinhora simán van esély, csak az elvileg játékosigazolásra szánt 80 milla szépen lassan elfogy...és akkor még nem vettünk csatárt meg balszélsőt, amik szintén kellenek
Laza
Capitá del Barça

2008.06.08. 21:32:08

Kaka10 írta:
Miről beszélsz?????Melyik igazolásunkal van bajod????Szerintem nagyon jól igazolunk eddig!!!!!Meg kinek kell az a Modric vagy ki a tököm!!!Majd jön moutinho!!
te miről beszélsz??Pl.:Trezeguet,Pirlo meg a hasonlóak... Moutinho-nak meg nem látom sok esélyét...de REMÉNYKEDEK h ide jöljön!!!!!!horvát válogatottba szerintem a mezőny egyik legjobbja volt Modric...de persze mi ezeket se tudjuk leigazolni...
Kaka10
Jugador del Barça

2008.06.08. 21:26:45

Miről beszélsz?????Melyik igazolásunkal van bajod????Szerintem nagyon jól igazolunk eddig!!!!!Meg kinek kell az a Modric vagy ki a [auto_cenzúra]!!!Majd jön moutinho!!
Ez a játék nekünk szerelem minket ez a játék éltet!Ott a címer a szíveden gránátvörös-kéken!
Visca Barca Visca Catalunya!
Laza
Capitá del Barça

2008.06.08. 21:24:13

Nem tudom elhinni hogy a Spr.elvitte az orunk elől Dos Santost ismeg modricsot is...hihetetlen aztán ilyen [auto_cenzúra] emberekkel akkarunk"VÉRFRISSÍTÉST" csinálni nevetséges....
MichaaBee
Llegenda del Barça

2008.06.08. 20:03:36

André! http://translate.google.com/translate_t használd ezt a fordítót! :wink:
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Aprieto

2008.06.08. 19:37:51

Igen csak már olyan embert/embereket kéne igazolni akik a játék szinezésében jeleskednek.
Na az nem Keita. :D

Hleb... jó jöjjön, de nem tudom elképzelni a kezdő csapatban folyamatosan. Természetesen 15 millió alatt/körül. Nem ér többet.
Grege
Capitá del Barça

2008.06.08. 19:20:04

norbert55 írta:Az a gond h h nem naon igazolunk senkit egy ideig max Hlebbet mert a többi jelöltek az EB-n vannak, És míg zajlik az EB addig nem akarnak máshova igazolni.
Azért nincs okunk panaszra, nincs még egy olyan csapat, amelyik ennyire előrehaladt volna már az igazolásaival...
norbert55
Entrenador del Barça

2008.06.08. 19:06:25

Az a gond h h nem naon igazolunk senkit egy ideig max Hlebbet mert a többi jelöltek az EB-n vannak, És míg zajlik az EB addig nem akarnak máshova igazolni.
André T.
Jugador del Barça

2008.06.08. 19:05:35

Mégegyszer köszönöm Titi!!!És isten a lelkem tényleg nem akarlak zavarni
de találatam mégegyhirtróla a Marca.comon: LINK

Esetleg ha röviden eltudnád magyarázni hogy miről van szó mert ez is újhir
nek nézzki akkor azt nagyon megkösszöném és többet nem zavarlak igér
em a mai napon.Amúgymeg én nekem nagyon szimpatikus és remekirány
itónaktünik azért szeretném ha idejönne mert már az egyik kedvencemett
már megvették és ő Nasri volt de visszont remélem hogy Moutinhót sikerül
megszereznünk.Utólag is kösszi!!

Hosszú webcímek esetén használt az URL funkciót, hogy ne húzza szét a topikot! (bár ez talán túl nagy kérés egy olyantól aki eddig sem jött rá hogy nem kell elválasztani...)
S.
MichaaBee
Llegenda del Barça

2008.06.08. 19:05:23

vvv666 írta:
krisz100 írta:sztem a legjob az lenne ha ronaldinho visszatérne.
szerintem meg nem
az a legjobb ha Ron csúcsformában van, ezt mindenkinek be kell látnia, de ugyanakkor azt is, hogy erre vajmi kevés az esély...
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Titinho
Director del Fútbol

2008.06.08. 18:47:46

André T. írta:Titinhó légyszi ezt forditsd már le vagy valaki aki konyitt spanyolul mert irn
ak valamit Moutinhóról a Sport.esen!!!

http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... cio_PK=803
Elmondja Moutinho, hogy most csakis az EB-vel szeretne foglalkozni, majd csak utána hajlandó az esetleges ajánlatokat meghallgatni és netán csapatot váltani. Állítólag a Barcától is van egy ajánlata, de csak az EB után dönt. Most nyugalomra van szüksége a portugál csapatnak, mivel C. Ronaldo ügye is mindennapos a világsajtóban. Egyébként elégedett a debütáló meccsével, szeretne végig jól játszani az EB-n és utána dönt a folytatásról.

Állítólag tehát van egy ajánlata a Barcától... :roll: Én azt mondom, hogy várjuk meg az EB végét és hozzuk el!!!!!!!! :D
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
André T.
Jugador del Barça

2008.06.08. 18:40:13

Titinhó légyszi ezt forditsd már le vagy valaki aki konyitt spanyolul mert irn
ak valamit Moutinhóról a Sport.esen!!!

http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... cio_PK=803
matyi02
Entrenador del Barça

2008.06.08. 18:35:59

Deconak tegnap ment az EB-n sztem 20milio eurot is ér :D