Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezzel teljesen egyetértek. De én inkább arra gondoltam ennél, h ne csak 20 - 21 éves játékosokat vegyünk, hanem beérett rutinosokat is. Itt néhányan azt gondolják, h aki 27 év felett van az már kiöregedő, nem éri meg a pénzét. Henryt számításba se veszik, de Benzemát/Huntelaart már a kezdőcsapatba követelik. Sokszor mondtam és amúgy is közhely, de nem 2-3 év múlva szeretnénk Bajnokságot, BLt nyerni, hanem a következő idényben.Balinho írta: A helyzet az, hogy általában a más futballkultúrából érkezőknek jó idő kell, hogy beilleszkedjenek. Van ellenpélda is persze, de azért a többségnek idp kell... De itt nem is Pirloval, van a gond, még nem is Trezzel (aki mondjuk jól megértetné magát Henryval annyi szent)
Keita 28 éves, bőven jó kor és van olyan remek játékos, h versenyezni tud a kezdőcsapatba kerülésért. Tud játszani középső középpályásként is.Balinho írta: Néhány példa: Keita (29 éves 14M csere védekező középpályás (kis körültekintéssel tavaly a 24 éves Tourét 9Mért igazoltuk a kezdőbe.
Garayt tényleg elszalasztottuk, pedig nagyon közel voltunk hozzá. Caceres meg nagyon drága volt. 16,5 millió úgy, h tapasztalatlan és tejfölösszájúBalinho írta: 2. Garayt elszalasztottuk, tudom ez keveseknek fáj, de akkor minek igazoljuk le helyette Cacerest 17ért??? Egyrészt nem ugyanaz a klasszis (egyikük a Racingot UEFA Kupa környékére vezette, a másik a kiesés ellen harcolt, Garay bizonyított, Caceres még nem sokat.
A Milan nagyon ügyesen csinálta. Tudta, h megfogjuk venni Alvest, Zambrottára nem tartunk igényt, nagy változások lesznek, ezért nem volt hajlandó nagy összeget ajánlani érte. Igaz, h nem nyújtotta azt amire számítottunk, de ennél tényleg sokkal többet ér. Ezt én is a kapkodás számlájára írom.Balinho írta: 3. Zambrotta: nagyon olcsón ment el. 8,5M nevetséges összeg érte, újabb bizonyíték hogy a vezetőség kapkod. Nagyon kellett a lovetta a gyors (és átgondolatlan) igazolásokhoz.
Ismét egyetértünk, de csak azért tudtunk volna nagy összeget kérni érte, mert állítólag hatalmas tehetség. Nálunk nem mutatott nagyon semmit, igaz kár volt ilyen hamar beledobni a mélyvízbe. Szóval, ha a teljesítményét nézzük akkor tényleg nem ér sokkal többet.Balinho írta: 4. Giovani Dos Santos: A Tottenham híresen szórja a pénzt, csak hogy egy idei példát említsünk Modricsért 24M-t. Ezek után 6+5ért adtuk el az egyik legnagyobb tehetségnek kikiáltott játékost??? Ha nem kapkodnak hanem megkérik az árát lett volna vevő rá 20ért is! És nem arról van szó hogy én megtartottam volna, mert pont hogy nem, többek között az ilyen hozzáállás mint az övé volt a csapat tavalyi mételye. De azért ez a 11M iszonyat vékony (ha Keitáért 14et adtuk egy összegben)
Szerintem ez a Ronaldinhos ügy nem a vezetőségen múlik. A viselkedése miatt nem hajlandóak a nagy klubbok sokat adni érte, aprópénzért meg nem fogjuk eladni. Dinho a Milanba szeretne menni, de ők skótok. A Man City megadná az érte kért pénzt, de Dinho meg nem szeretne ott játszani. Ördögi kör.Balinho írta: 5. Ronaldinho: Mindenkinek jobb lenne lezárni ezt az ügyet. Én Laportáék helyében megmondanám hogy várom az ajánlatokat aki egy héten belül nem tesz ajánlatot, azzal többet nem állunk szóba. Akkor tiszta minden, nem kell sem a Milannak sem a Chelseanek mehet kemény valutáért a Citybe (más választása nem lévén). De jelenleg, hogy az ügynöke benyögi hogy mind a kettőnek kell soha nem lesz lezárva az ügy. Az idő a pénz miatt minket szorít. Minél később zárul le a transzfer annál kevesebb zseton jut nekünk.
Nem vagyok biztos benne, h muszáj nekünk ide egy vérbeli irányító. Más csapatok is megvannak nélküle. Én bőven elégedett lennék egy Hlebbel is. Remekül tudná ő is szervezni a játékot.Balinho írta: 6. Ja igen: Irányítónak se híre se hamva (Hleb nagyon nem az). Most benyögődött Moutinho, de eddig semmi. Pedig a csapat legsarkallatosabb pontja ez lenne. Jelenleg van a topon jónéhány Barca-kaliberű irányító. Mélyen zsebbe kéne érte nyúlni, de ha Alvesre (ami azért nem a leglényegesebb poszt) volt 35, akkor a csapat eszére pláne kellene annyi. Diego, Van der Vaart, Lucho González, Moutinho, Nasri, Ben Arfa, Aimar (!!! olcsó lenne) mind megszerezhető lenne, de úgy tűnik ez a poszt csak kiegészítő szerepet játszik az átigazolási politikánkban...
Itt a lényeg, h a nagy részüket az újságírók találták ki. De abban teljesen igazad van, h szavazás és a gyenge idény miatt akarják ilyen gyorsan lezavarni az igazolásokat. Ezt a "népbutítást" meg úgy is csak az értelmi fogyatékosok veszik be. Található itt egy-kettő a fórumon, nem mondok neveket, mindenki tudja kik azokBalinho írta: Példának okáért a pletykák királynője a csatárkérdés ...... Persze tudom, hogy nagy részük újságírói találmány, de a helyzet az hogy ezzel lehet hülyíteni a népet, ezzel lehet elterelni a figyelmet a tavalyi szezonról, az idei elhibázott döntésekről. És jelenleg ez áll Laporta cselekedeteinek hátterében: népbutítás...
A helyzet az, hogy általában a más futballkultúrából érkezőknek jó idő kell, hogy beilleszkedjenek. Van ellenpélda is persze, de azért a többségnek idp kell... De itt nem is Pirloval, van a gond, még nem is Trezzel (aki mondjuk jól megértetné magát Henryval annyi szent)depth írta:Pirloval hivatalosan tárgyalunk? Honnan tudod, h hosszú távra tervezünk velük? Lehet, h a következő idényt tartják a szemük elött.
Sajnos ezidáig nem úgy fest hogy értenek hozzá. Nem tartják kézben az átigazolásokat, a dolgok csak történnek körülöttük de Laportáék csak külső szemlélők.depth írta: Abba nem megyek bele, h mennyire leírod ezeket a játékosokat, mert úgyse értenéd meg. De ne gondold már, h teljesen hülyék ülnek a vezetőségben. Képzeld, értenek hozzá.
Ezt jól látod, és ez az ok az, hogy Laporta ellen bizalmi szavazás lesz, ami miatt dobálni kell a neveket, ami miatt siettetni kell minden igazolást, ami miatt hazudni, ámítani kell, ami miatt mindegy hogy milyen áron de adni kell.depth írta: Valószínűleg megvan az okuk rá, h azt csinálják amit csinálnak.
Pirloval hivatalosan tárgyalunk? Honnan tudod, h hosszú távra tervezünk velük? Lehet, h a következő idényt tartják a szemük elött.Laza írta:Alves meg 30-35 na en meg ezert...De hagytuk elengedni...szóval csak hagytuk...az eddigi igazolásokTÖKÉLETESEKCSAK DRÁGAK(ALVES CÁCERESKEITA!HLEB?)DE TREZEGUET-PIRLO A MEGLDÁS HOSSZU TÁVON?NE VICCEL MÁR...NÉZD MÁR MEG MOUTINHO-T VAN DER VAART-OT EZEKKEL KÉNE TÁRGYALNI NEM PEDIG A "NYUGDÍJASOKKAL"MIRE FELVESZIK A RITMUST VISSZAVONULNAK HA PADRA HOZZUK TREZEGUET AKKOR ODA GUDJONSEN IS JO LENNE!NEM PEDIG 20 MILLIOERT IGAZOLUNK PADRA!!H ITT LEGYEN 2-3EVIG AZT AZT MONDJA VISSZLÁT..
Alves meg 30-35 na en meg ezert...De hagytuk elengedni...szóval csak hagytuk...az eddigi igazolásokTÖKÉLETESEKCSAK DRÁGAK(ALVES CÁCERESKEITA!HLEB?)DE TREZEGUET-PIRLO A MEGLDÁS HOSSZU TÁVON?NE VICCEL MÁR...NÉZD MÁR MEG MOUTINHO-T VAN DER VAART-OT EZEKKEL KÉNE TÁRGYALNI NEM PEDIG A "NYUGDÍJASOKKAL"MIRE FELVESZIK A RITMUST VISSZAVONULNAK HA PADRA HOZZUK TREZEGUET AKKOR ODA GUDJONSEN IS JO LENNE!NEM PEDIG 20 MILLIOERT IGAZOLUNK PADRA!!H ITT LEGYEN 2-3EVIG AZT AZT MONDJA VISSZLÁT..depth írta:Dos Santost nem vitték el az "orunk" elől, hanem eladtuk nekik én úgy tudomLaza írta:Nem tudom elhinni hogy a Spr.elvitte az orunk elől Dos Santost ismeg modricsot is...hihetetlen aztán ilyen [auto_cenzúra]ázy emberekkel akkarunk"VÉRFRISSÍTÉST" csinálni nevetséges....![]()
Modricot, ha jól emlékszem, körülbelül 20millióért vette meg a Tottenham. Ha ennyit kiadtunk volna érte, akkor a szurkolók indultak volna meglincselni Laportát, köztük én is, bőven nem ér ennyit.
Az a nevetséges, h ilyen jelzővel illeted az igazolásainkat/leendő igazolásainkat. "****ázy emberek"? Szánalmas vagy.
Alves, Keita remek igazolások.
Piqué, Caceres megosztja a népet, de biztos nem "****ázy emberek".
Hleb közel van a Barcelonához, csakúgy, mint Mancini vagy Silva.
Ők is "****ázy emberek" ? Kapd már össze magad.
Dos Santost nem vitték el az "orunk" elől, hanem eladtuk nekik én úgy tudomLaza írta:Nem tudom elhinni hogy a Spr.elvitte az orunk elől Dos Santost ismeg modricsot is...hihetetlen aztán ilyen [auto_cenzúra]ázy emberekkel akkarunk"VÉRFRISSÍTÉST" csinálni nevetséges....
De annak mi köze a játékosigazolásra szánt összeghez?Fernando írta:Eurobarcán volt egy cikk, hogy mennyi folyhat be a játékosok eladásából.
20evesen kezdő a horvát válogatottba az EB-n!!jajj de jo lenne ha en is csinálnék hülyeségeket...matador írta:Modricon látszik hogy nem lesz soha nagy játékos, olyan hülyeségeket is csinált meccsen plusz gyenge fizikumú...Moutinhora simán van esély, csak az elvileg játékosigazolásra szánt 80 milla szépen lassan elfogy...és akkor még nem vettünk csatárt meg balszélsőt, amik szintén kellenek
Azt a 80 milliót honnan kapartad elő, ha szabad tudni?matador írta:Modricon látszik hogy nem lesz soha nagy játékos, olyan hülyeségeket is csinált meccsen plusz gyenge fizikumú...Moutinhora simán van esély, csak az elvileg játékosigazolásra szánt 80 milla szépen lassan elfogy...és akkor még nem vettünk csatárt meg balszélsőt, amik szintén kellenek
te miről beszélsz??Pl.:Trezeguet,Pirlo meg a hasonlóak... Moutinho-nak meg nem látom sok esélyét...de REMÉNYKEDEK h ide jöljön!!!!!!horvát válogatottba szerintem a mezőny egyik legjobbja volt Modric...de persze mi ezeket se tudjuk leigazolni...Kaka10 írta:Miről beszélsz?????Melyik igazolásunkal van bajod????Szerintem nagyon jól igazolunk eddig!!!!!Meg kinek kell az a Modric vagy ki a tököm!!!Majd jön moutinho!!Laza írta:Nem tudom elhinni hogy a Spr.elvitte az orunk elől Dos Santost ismeg modricsot is...hihetetlen aztán ilyen [auto_cenzúra]ázy emberekkel akkarunk"VÉRFRISSÍTÉST" csinálni nevetséges....
Miről beszélsz?????Melyik igazolásunkal van bajod????Szerintem nagyon jól igazolunk eddig!!!!!Meg kinek kell az a Modric vagy ki a [auto_cenzúra]!!!Majd jön moutinho!!Laza írta:Nem tudom elhinni hogy a Spr.elvitte az orunk elől Dos Santost ismeg modricsot is...hihetetlen aztán ilyen [auto_cenzúra]ázy emberekkel akkarunk"VÉRFRISSÍTÉST" csinálni nevetséges....
Azért nincs okunk panaszra, nincs még egy olyan csapat, amelyik ennyire előrehaladt volna már az igazolásaival...norbert55 írta:Az a gond h h nem naon igazolunk senkit egy ideig max Hlebbet mert a többi jelöltek az EB-n vannak, És míg zajlik az EB addig nem akarnak máshova igazolni.
az a legjobb ha Ron csúcsformában van, ezt mindenkinek be kell látnia, de ugyanakkor azt is, hogy erre vajmi kevés az esély...vvv666 írta:szerintem meg nemkrisz100 írta:sztem a legjob az lenne ha ronaldinho visszatérne.
Elmondja Moutinho, hogy most csakis az EB-vel szeretne foglalkozni, majd csak utána hajlandó az esetleges ajánlatokat meghallgatni és netán csapatot váltani. Állítólag a Barcától is van egy ajánlata, de csak az EB után dönt. Most nyugalomra van szüksége a portugál csapatnak, mivel C. Ronaldo ügye is mindennapos a világsajtóban. Egyébként elégedett a debütáló meccsével, szeretne végig jól játszani az EB-n és utána dönt a folytatásról.André T. írta:Titinhó légyszi ezt forditsd már le vagy valaki aki konyitt spanyolul mert irn
ak valamit Moutinhóról a Sport.esen!!!
http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... cio_PK=803