Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szépen fognak kinézni Figoval együtt.Bereked a közönség a fújolástól.skadi írta:a levágott disznófej meg repül hozzá a gamperennoname írta:Bárcsak igaz lenne.Nagyon jól jön az a pénz a Romának, amit kapnak érte és így lesz ráadásul még egy ok h utáljam az Intert.
a levágott disznófej meg repül hozzá a gamperennoname írta:Bárcsak igaz lenne.Nagyon jól jön az a pénz a Romának, amit kapnak érte és így lesz ráadásul még egy ok h utáljam az Intert.
Az "övön aluli"jelzővel azt szerettem volna kifejezni amit egy Barca-fan érezhetett az átigazolásával kapcsolatban.Nincs problémám vele mert tehetségét,és tudását elismerem,de a tettét nehezen emésztem,mert biztos van benne egy adag bosszú,és sértetség is(valljuk be,nem ok nélkül)Tudtuk persze hogy menni fog,de hogy pont oda..Léfe írta:Tim szerint övön aluli volt Savióla, de miért, L. Henrique-t szerttük pedid Reálos volt. Ha egyszer nekünk nem kellett ,csak csöndben néha meg is alázták akkor mit számit hol van. Nekem semmi gondom vele. Lampard elleni fanyalgást sem értem - tavaj ugyanez volt Henryvel-hiszen sokszor bizonyitott gólerős játékos. Az egész világ elismeri a tudását. Sokat hajt golt is szerez. Persze nem létszükség, hogy jöjjön, de szerintem jobb Deconál és Xavinál is. Na attól meg egyenest epét kaptam amikor valaki azt irta, hogy Henryt a kispadra, mert itt még nem bizonyitott. Agyrém. Mint amikor egy hires agysebészt nem engednek az uj korházban müteni mert ott még kezdő. Elég vicces lenne.
sztem is megvan benne a feltámadás esélye, de nem a Barcában, hanem egy gyengébb csapatban, ahol alapember. amúgy nem rossz képességű játékos, de váltásra van szüksége.Mr. Master írta:Mottában még megvan az esély a feltámadásra. Edmilsonban nincs
Mottában még megvan az esély a feltámadásra. Edmilsonban nincsReplay írta:Számomra Motta azért fontos, mert láttam, mit tud, mikor igazán formában volt. Tudom, egy ilyen nagy csapatnál véges a türelem, de sztem még mindig jobb lenne, ha ő maradna cserének, mint Edmilson.
Valószínűnek tartom hogy meg lett neki mondva hogy nem kívánatos személy máredeinho írta:Bocs de ezt muszáj OFF:
Korábban úgy nyilatkzotott a román ügynöke, hogy csodára lenne szükség már az idei csapatváltáshoz, a csoda megtörtént.
Mégis csapatot vált Cristian Chivu - az Inter Milánónál folytatja! Bár tegnap az AS Rómánál jelentkezett edzésmunkára a román labdarúgó-válogatott csapatkapitánya, mégsem az olasz fővárosban folytatja pályafutását Cristian Chivu. Román lapértesülések szerint a futballista mégiscsak elfogadja az Inter Milánó ajánlatát, és ma aláírja a szerződést, amelynek alapján évi 4,5 millió eurós fizetése lesz.
(mediatica.ro)
Amikor ezt megláttam azt hittem h beszarok a röhögéstől
asroma.huA Roma vezetősége megállapodott a Barcelonával Ludovic Giuly leigazolásával kapcsolatban.
A legutóbbi olasz lapértesülések szerint Giuly jelenleg Rómában tarózkodik annak érdekében, hogy a mai napon véglegesítsék a személyes megállapodást is. A Roma 2,8 millió fontot fizet a játékosért, aki 3 éves szerződést köt a klubbal és évi 1,4 millió fontot keres majd, plusz a bónuszok.
Eközben Gianluca Curci megállapodott a klubbal és 2011-ig meghosszabbította a szerződését.
Mindenkit nem vehetünk meg, ki lenne az ellenfél?Norberto91 írta:Nah, Gyula úgy néz ki elment...Én Mottát és Sylvát adnám az Ajaxnak Sneijderért cserébe, nah meg egy kis pénzt! Bár, Deco helyére jöhetne, de Deco meg ugyebár marad...Meg most a real hajtott rá a hollandra![]()
Számomra Motta azért fontos, mert láttam, mit tud, mikor igazán formában volt. Tudom, egy ilyen nagy csapatnál véges a türelem, de sztem még mindig jobb lenne, ha ő maradna cserének, mint Edmilson.barca99 írta:Én is kifejezetten örülnék, ha nem lenne Zambrotta, oleguer játszhatna a helyén. Hűűű de jó lenne.Replay írta:Mellesleg örülnék egy olyan forgatókönyvnek, ha még Belletti, Sylvinho, Edmilson és Gudjohnsen lelépne és Motta maradna![]()
![]()
Drenthe állítólag maradna egy évig kölcsönben a Feyenoordnál, hogy fejlődjön, addig meg Sylvinho kell Abidal mögé. Edmilson és Gudjohnsen viszont tényleg nem hiányozna.
Én is kifejezetten örülnék, ha nem lenne Zambrotta, oleguer játszhatna a helyén. Hűűű de jó lenne.Replay írta:Mellesleg örülnék egy olyan forgatókönyvnek, ha még Belletti, Sylvinho, Edmilson és Gudjohnsen lelépne és Motta maradna
na jó de a wikipediaba mindenki belejavíthat!FCB_gábor írta:na már az olasz wikin is a romanál szerepel Ludo
link
Spaletti egyik nagy kedvence, fog kapni lehetőséget.Remélem ott ismét a régi lesz.kovinho írta:Na ennek örülök/örülnék, sztetek játszani fog Romában?noname írta:Ha jól fordítom és persze a translate.google is,akko Giuly 4 milláért 3 évre a Romáé.Hurrá