Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Annak ellenére hogy folyamatosan közlöm Rijkaard hibáit, azért még én is várnék az edzőváltással. De azért ha már dobálóztók itt az új nevekkel:Xavinho írta:Hát én a részemről nagyon örülnék,ha elmenne! Egész szezonban rendre kiakapott a "nagycsapatok" edzőitől.És több megkérdőjelezhető húzása volt a real ellen is. Rajta kívül nincs még egy olyan idióta,aki kitolná a sérülésből visszatért Eto'o-t a szélre és Dinho-t rakná középcsatárnak.Oleguer a Barca jelenlegi leggyengébb képességű jáékosa és mégis szinte állandó kezdő , az is furcsa volt a számomra,h 3 védővel álltunk föl a Madrid ellen otthon. Ez 3 olyan kapitális edzői baki,amin elment a meccs ,ezek mellett még pl 1-2 cseréje is [auto_cenzúra] volt. A legjobb lenne,ha már most repülne.BarcafanTomee írta:Hy!
Szerintem 60% hogy Frank elmegy a Milanba edzoskodni a szezon vegen.
Vagy mashova,de a lenyeg az hogy tavozni fog.Ha pedig tavozik akkor az egyik szemem sir a masik viszont nevetni fog.És ha elmegy ki jöjjön helyette![]()
Ti hogy vagytok vele![]()
Forza Barca
Helyére meg jöjjön Scolari v Lippi, esteleg Koeman.
PORTILLOO, PORTILLOOOO!!!Attya írta:vezet a Nástic tarragona a SEVILLA ellen!!!!! még 15 perc van a meccs végéig!!!! hajrá NÁSTIC![]()
![]()
portillo a gólszerző, KÖSZÖNJÜK EZT + A MADRIDI AKADÉMIÁNAK!!!
Ebben van igazság. Természetesen ha vki 3 gólt lő akkor kell hogy legyen körülötte csapat. De ha nem Messi van a pályán akkor hiába van ott csapat. Ha egy Giuly vagy Guddy van ott akkor csá...mrmonster írta:Zozzy ez a hsz nem állja meg a helyét sztem... Ha fociztál már akkor tudod, hogy ha egy player 3 gólt lő, az nem jelenti azt, hogy nincs körülötte csapat, sőt...
Rijkaard-ot meg mit kell mindig szapulni? Szélső kp-k? Nem vetted észre hogy Messi első gólja abból született, hogy a "3 irányító betömörült a pálya közepére", ezzel ELVONVA A FIGYELMET A SZÉLRŐL, és Leo abszolut üresen törhetett kapura, amit be is vert...
Ezzel együtt én sem szeretem ezt a 3 védős rendszert, azért sem, mert Iniesta mindig hátra lép a bal szélen labdáért, tehát nem számít igazi belső kp-nak ebben a rendszerben, és szélső hátvédek szerintem mindenképpen kellenek egy csapatba, a védekezés stabilitása és a felfutások érdekében.
Hát én a részemről nagyon örülnék,ha elmenne! Egész szezonban rendre kiakapott a "nagycsapatok" edzőitől.És több megkérdőjelezhető húzása volt a real ellen is. Rajta kívül nincs még egy olyan idióta,aki kitolná a sérülésből visszatért Eto'o-t a szélre és Dinho-t rakná középcsatárnak.Oleguer a Barca jelenlegi leggyengébb képességű jáékosa és mégis szinte állandó kezdő , az is furcsa volt a számomra,h 3 védővel álltunk föl a Madrid ellen otthon. Ez 3 olyan kapitális edzői baki,amin elment a meccs ,ezek mellett még pl 1-2 cseréje is [auto_cenzúra] volt. A legjobb lenne,ha már most repülne.BarcafanTomee írta:Hy!
Vagy mashova,de a lenyeg az hogy tavozni fog.Ha pedig tavozik akkor az egyik szemem sir a masik viszont nevetni fog.És ha elmegy ki jöjjön helyette![]()
Forza Barca
Én asszem, egyenlőre nem szeretném, hogy elmenjen, bár ez a véleményem egyre ingatagabb lábakon áll ...BarcafanTomee írta:Hy!
Forza Barca
Nemfog elmenni Rijkaard de ha már mindeképpne kellene valaki akkor Benítez vagy Hiddink.BarcafanTomee írta:Hy!
Forza Barca
AZ NEM TÜNT FEL okoska, h 3 védővel játszottunk a kiállitás után is?!!! sylvinho, puyol, thuram!!! csak akkor hozta be belletti-t amikor már látta, h a madrid sorra a szélen bontja + a védelmünket!!!El Payaso írta:Egyébként hihetetlen volt tegnap Rijkaard tényleg: 20 perc után vette észre hogy nincs jobbhátvéd, mert kiállították Oleguert. Akkor hozta csak be Bellettit. Szerencsénk volt h nem lőtt addigra már hármat a Madrid...
10ember ellen, mituán elfáradtak, komoly dolog kialakítgatni 11embernek a helyzeteketsanyahm írta:Ugye ezt nem gondolod komolyan? Az első félidőben lehet hogy jobbak voltatok, de a 2 félidőben futószalagon jöttek a madridi helyzetek. Mindent egybevetve, TI örülhettek az x-nek, és nem mi...simán nyertünk volna, de Messi zsenialitása kihúzott benneteket a kakiból...Gauchomester írta:Pedig a Madrid lóf.szt nem csinált egész meccsen
Ez azért túlzás! Ha nem lennél annyira elfogult akkor te is hasonlóan osztályoztad volna őket.lionel19 írta:Guti és Ramos 3mast Iniestához hasonlóan pedig Iniesta messze jobb volt mint Guti és Ramos....