Bajnokok Ligája & Európa Liga 10-11
nagyon széép. nem ezt vártam,de nagyon örülök neki. a milan megy a kukába,raúl meg remélhetőleg továbbviszi a németeket és akár a bernabeuba is visszatérhet.a milan lassacskán elkezdhet a kp-védelem részre is minőségi igazolásokat,mert a csatársor már kész van. holnap nagy meccset játszotok,mindenképp megnézem.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
MEGVAN
Gattusot meg már rég el kellett volna tiltani a focipályák közeléből is.

Gattusot meg már rég el kellett volna tiltani a focipályák közeléből is.

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- ozsimiki
- Adminisztrátor
YEEEEEEEEEEEEEES!
Milan-Spurs 0-1
vének lassan lassan mehetnek vissza a nyugdíjas otthonba... már csak azt nem vágom, mit keresnek a Seria A élén
jó vicc, igaz ez az olasz ligára nézve vicc.
Milan-Spurs 0-1
vének lassan lassan mehetnek vissza a nyugdíjas otthonba... már csak azt nem vágom, mit keresnek a Seria A élén

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
CROUCH
Lennon futott ám
Nagy lépés ez a Spursnek,főleg ha kihúzzák ezzel a 0-1el.

Lennon futott ám

Nagy lépés ez a Spursnek,főleg ha kihúzzák ezzel a 0-1el.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Üdv !na ez tizi volt nem ?
a Spurs sztárja

- Varatrix
- Director del Fútbol
Lehet, hogy Tottenham szimpátia mondatja velem, de kicsit alábecsült jóslás ez a 2-0. Én szorosabb meccset látok ebben. Reménykedek, hogy a Spurs megszorongatja a Milánóiak grabancát, ahogyan a városi riválissal is tette.Tocy írta:Milan siman behúzza, 2-0 vagy 3-0, majd Londonban megszenvednek és továbbmennek.
Valencia is nyer ma sztem, de a továbbjutás teljesen kiszámíthatatlan.
Mi szerintem X-elünk, de tovább tudunk jutni.
Roma-t szeretem, de sztem ki fognak esni, akár már holnap is bennevan egy vereség nekik...
Come On you spurs!
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Milan siman behúzza, 2-0 vagy 3-0, majd Londonban megszenvednek és továbbmennek.
Roma-t szeretem, de sztem ki fognak esni, akár már holnap is bennevan egy vereség nekik...

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Na én is megpróbálkoznék egy tippel!
Mára Milan-Tottenham nálam is 1-es, viszont ha rúgnak gólt idegenben az angolok lehet esélyük, ettől függetlenül 1:0
Másik meccsen Valencia-Schalke, érdekesem olvasom, hogy sokak meglepetést sejtenek!
Nálam abszolút 1-es a Valencia meccs!2:0, 3:0t is el tudok képzelni!
Igen rapszodikus a Valencia, de a hétvégei győzelem nagy lökést adhat, s jól is ment a játék!Otthon kötelező a Schalke-t megverni!Vannak "jó" nevek a németeknél, de csapatban jobb a spanyol csapat!És mivel spanyol még inkább szurkolok nekik
Arsenal-Barca
Itt egy 1:1el kiegyeznék, de úgy érzem tudunk nyerni, 0:1et tippelek!
És Roma-Shaktar
Na én itt érzem a meglepetés szagot!Nem is nagyon szeretem az olasz focit, ez is benne van, hogy szívesen látnám partvonalon kívül az olaszokat, de az ukránok nagyon kellemetlen focit játszanak!És a gyors brazilokkal, meglepik a Romát kontrából!Itt1:2t tippelnék
Vagy iksz

Mára Milan-Tottenham nálam is 1-es, viszont ha rúgnak gólt idegenben az angolok lehet esélyük, ettől függetlenül 1:0
Másik meccsen Valencia-Schalke, érdekesem olvasom, hogy sokak meglepetést sejtenek!
Nálam abszolút 1-es a Valencia meccs!2:0, 3:0t is el tudok képzelni!
Igen rapszodikus a Valencia, de a hétvégei győzelem nagy lökést adhat, s jól is ment a játék!Otthon kötelező a Schalke-t megverni!Vannak "jó" nevek a németeknél, de csapatban jobb a spanyol csapat!És mivel spanyol még inkább szurkolok nekik

Arsenal-Barca
Itt egy 1:1el kiegyeznék, de úgy érzem tudunk nyerni, 0:1et tippelek!
És Roma-Shaktar
Na én itt érzem a meglepetés szagot!Nem is nagyon szeretem az olasz focit, ez is benne van, hogy szívesen látnám partvonalon kívül az olaszokat, de az ukránok nagyon kellemetlen focit játszanak!És a gyors brazilokkal, meglepik a Romát kontrából!Itt1:2t tippelnék

- Barcaman14
- Director del Fútbol
A mai 2 meccsről:
Milan-Spurs: Én egyértelmű Milan győzelmet érzek.
A Spursnek akkor lenne esélye ha ők szereznék az első gólt, de remélem nem így lesz.
Az olaszoknak komoly előnyt kell szerezniük, mert Londonban pokolian nehéz dolguk lesz, és ezt ők is tudják. MA sztem az egyéni villanások döntenek majd a hazaiak javára.
Jó meccsre száímtok, és benne lehet egy komolyabb gólzápor is.
Valencia-Schalke: Erősen döntetlen szagú meccs. Bár igazából ez az a meccs, ami tényleg megjósolhatatlan. Úgy érzem hogy a németek kedvező eredménnyel távoznak, de a Valencia fog továbbjutni!
Milan-Spurs: Én egyértelmű Milan győzelmet érzek.

Az olaszoknak komoly előnyt kell szerezniük, mert Londonban pokolian nehéz dolguk lesz, és ezt ők is tudják. MA sztem az egyéni villanások döntenek majd a hazaiak javára.
Jó meccsre száímtok, és benne lehet egy komolyabb gólzápor is.
Valencia-Schalke: Erősen döntetlen szagú meccs. Bár igazából ez az a meccs, ami tényleg megjósolhatatlan. Úgy érzem hogy a németek kedvező eredménnyel távoznak, de a Valencia fog továbbjutni!

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Ezek mind olyan meccsek, h nagy pénzben egyiket sem merném megtenni.daffy írta:nos,lassan itt vannak a meccsek. első körben:
milan - tottenham: a tottenhamból bale és modric is hiányzik,így akár többgólos milan győzelem is benne lehet. a tippem 3-1.
valencia - schalke nem cifrázom,egygólos spanyol siker
arsenal - barca ha képes a barca kihasználni a helyzeteit,1-3,sima
roma - doneck én döntetlent tippelek,2-2
első hétre ennyit.remélem jó meccsek lesznek
Azt gondolom, h mi nyerni fogunk, legrosszabb esetben egy x-et eltudok képzelni, vereséget semmiképp.
A másik 3 meccs teljesen kiszámíthatatlan, papiron a nagyobb nevű csapatok esélyesebbek, de mind3 esetben benne lehet a meglepetés. De azért mégis tippelek én is.
Arsenal-Barca 0-2
Milan-Spurs 1-1
Valencia-Schalke 0-0
Roma-Doneck 2-1
nos,lassan itt vannak a meccsek. első körben:
milan - tottenham: a tottenhamból bale és modric is hiányzik,így akár többgólos milan győzelem is benne lehet. a tippem 3-1.
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Köszi. Akkor már hibajavítózhatom is ki, mert már két meccset beírtam.Bob_Marley írta:Mert lesz még egy sorsolás március 18-án!Lionel85 írta:Egy kis segítség kéne!
Valaki tud ágrajzot mutatni a nyolcaddöntőktől kezdve, mert tavaly az egyik számhoz volt egy FourFourTwo különszám és benne egy BL-füzet. Most ebbe kezdtem el írni a párosításokat, de nem tudom, hogy ki hogy helyezkedik el.
A hivatalos UEFA oldalán nem találtam.
Akkor alakulnak ki az ágak!És akkor már semmilyen kiemelés nincsen, mindenki kaphat mindenkit!

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Mert lesz még egy sorsolás március 18-án!Lionel85 írta:Egy kis segítség kéne!
Valaki tud ágrajzot mutatni a nyolcaddöntőktől kezdve, mert tavaly az egyik számhoz volt egy FourFourTwo különszám és benne egy BL-füzet. Most ebbe kezdtem el írni a párosításokat, de nem tudom, hogy ki hogy helyezkedik el.
Akkor alakulnak ki az ágak!És akkor már semmilyen kiemelés nincsen, mindenki kaphat mindenkit!

- Lionel85
- Llegenda del Barça
Egy kis segítség kéne!

- kennyke04
- Entrenador del Barça
mekkroa lenne már a city meze ilyen Che Guevara-s fílingbe lenne manszur sejkkel v netán AladinosGame90 írta:Vagy ő lesz a csapat mezszponzora, évi 300 millióértkennyke04 írta:a mancis sejk, ráiratja egy dubai szállodáját a csapat nevére, majd papíron visszaveszi és máris eltűnt az agyatlan költekezésekbe belefeccölt sok lóvé papíron...

Nem is mi vagyunk itt a fő probléma és nem is a Madrid, hanem az újgazdag klubok elsősorban szerintem. Szóval a Mancity mikor termeli ki ezt a költekezést? 5zsinorban minden megnyert év után talán, csak akkor meg a prémuimokra is menne rendesen...Akkor ez van, de mi megyünk a BLbe. Szóval a Barca részéről gáz nem lesz.
Amíg meg szabályok vannak, addig kiskapuk is lesznek. pl. fizetési sapkánál azt simán megcsinálják h a fél csapatot a Reserve-be írják, és akkor máris kijön a 45 játékos (nekünk ez ugye komplikáltabb, mert csak 6an játszhatnak a B-ből, de azt hiszem nálunk nem is lesz 45 összevásárolt játékos)
Reserve csapatba talán meg nem akarnának majd elmenni tölteléknek az ilyen Dzeko félék, hanem mennének egy rendes csapatba...
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." - Hofi Géza
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." - Hofi Géza
-
- aka Game90
Vagy ő lesz a csapat mezszponzora, évi 300 millióértkennyke04 írta:a mancis sejk, ráiratja egy dubai szállodáját a csapat nevére, majd papíron visszaveszi és máris eltűnt az agyatlan költekezésekbe belefeccölt sok lóvé papíron...

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Akkor ez van, de mi megyünk a BLbe. Szóval a Barca részéről gáz nem lesz.kennyke04 írta: csak ah minden más klub is ezt fogja csinálni... a mancis sejk, ráiratja egy dubai szállodáját a csapat nevére, majd papíron visszaveszi és máris eltűnt az agyatlan költekezésekbe belefeccölt sok lóvé papíron... egy két jó könyvelőt kell még pluszba alkalmazni és ez is egy felesleges lépés és leginkább azoknak lesz ez rossz, akiknek tényleg ez lenne az egyik mentsvár legjobb példa a Mallorca... egy fizetési sapka kéne, hogy az ilyen arab FM-s barmok, ne tudjanak 45 játékost leigazolni...
Amíg meg szabályok vannak, addig kiskapuk is lesznek. pl. fizetési sapkánál azt simán megcsinálják h a fél csapatot a Reserve-be írják, és akkor máris kijön a 45 játékos (nekünk ez ugye komplikáltabb, mert csak 6an játszhatnak a B-ből, de azt hiszem nálunk nem is lesz 45 összevásárolt játékos)
- kennyke04
- Entrenador del Barça
csak ah minden más klub is ezt fogja csinálni... a mancis sejk, ráiratja egy dubai szállodáját a csapat nevére, majd papíron visszaveszi és máris eltűnt az agyatlan költekezésekbe belefeccölt sok lóvé papíron... egy két jó könyvelőt kell még pluszba alkalmazni és ez is egy felesleges lépés és leginkább azoknak lesz ez rossz, akiknek tényleg ez lenne az egyik mentsvár legjobb példa a Mallorca... egy fizetési sapka kéne, hogy az ilyen arab FM-s barmok, ne tudjanak 45 játékost leigazolni...sjd írta:Nem, mert ebből ugyanúgy tudunk könyvelni nyereséget, ahogy Laporta is tetteLM10 írta:De srácok. A Barcát nem zárnák ki jelen esetben az adósságai miatt?
"A fociban az a lényeg,
Nem, mert ebből ugyanúgy tudunk könyvelni nyereséget, ahogy Laporta is tetteLM10 írta:De srácok. A Barcát nem zárnák ki jelen esetben az adósságai miatt?
Teljes mértékben támogatom!!
Csak ugye a Reál és a Sheik City bebukna...
Bár legalább a Reál tán újra elkezdene saját nevelésekkel foglalkozni aminek nagyok örülnék

Őszintén!
Abi & Tito
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Én is támogatom az ötletet, megkell fogni az eszetlen költekezéseket és főleg az angol klubok sínylik meg, akik rendre veszteséget termelnek.Bob_Marley írta:Én maximálisan támogatnám, de mivel itt akkora pénzekről beszélünk, hogy ezt nem fogják csak úgy engedni bizonyos érdekek!
Sajnos ez egy utópisztikus gondolat lesz szerintem!Pedi a tengerentúli példák ott vannak, hogy lehet ezt gazdaságilag is tökéletesen működtetni!
Az utolsó előtti bekezdésbe pedig abszolút beleillik az RCD Mallorca, mint EL-ből kizárt csapat, pedig tavaly kvalifikálták magukat a kupában, mégis kizárták őket, mivel a klub anyagi helyzete nem engedte meg, hogy a nemzetközi porondra is kilépjenek. Igaz, hogy pont egy sikeres EL-szereplés hozott volna nem kis pénzt nekik...