Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Lehet, hogy Tottenham szimpátia mondatja velem, de kicsit alábecsült jóslás ez a 2-0. Én szorosabb meccset látok ebben. Reménykedek, hogy a Spurs megszorongatja a Milánóiak grabancát, ahogyan a városi riválissal is tette.Tocy írta:Milan siman behúzza, 2-0 vagy 3-0, majd Londonban megszenvednek és továbbmennek.
Valencia is nyer ma sztem, de a továbbjutás teljesen kiszámíthatatlan.
Mi szerintem X-elünk, de tovább tudunk jutni.
Roma-t szeretem, de sztem ki fognak esni, akár már holnap is bennevan egy vereség nekik...
Ezek mind olyan meccsek, h nagy pénzben egyiket sem merném megtenni.daffy írta:nos,lassan itt vannak a meccsek. első körben:
milan - tottenham: a tottenhamból bale és modric is hiányzik,így akár többgólos milan győzelem is benne lehet. a tippem 3-1.
valencia - schalke nem cifrázom,egygólos spanyol siker
arsenal - barca ha képes a barca kihasználni a helyzeteit,1-3,sima
roma - doneck én döntetlent tippelek,2-2
első hétre ennyit.remélem jó meccsek lesznek
Köszi. Akkor már hibajavítózhatom is ki, mert már két meccset beírtam.Bob_Marley írta:Mert lesz még egy sorsolás március 18-án!Lionel85 írta:Egy kis segítség kéne!
Valaki tud ágrajzot mutatni a nyolcaddöntőktől kezdve, mert tavaly az egyik számhoz volt egy FourFourTwo különszám és benne egy BL-füzet. Most ebbe kezdtem el írni a párosításokat, de nem tudom, hogy ki hogy helyezkedik el.
A hivatalos UEFA oldalán nem találtam.
Akkor alakulnak ki az ágak!És akkor már semmilyen kiemelés nincsen, mindenki kaphat mindenkit!
Mert lesz még egy sorsolás március 18-án!Lionel85 írta:Egy kis segítség kéne!
Valaki tud ágrajzot mutatni a nyolcaddöntőktől kezdve, mert tavaly az egyik számhoz volt egy FourFourTwo különszám és benne egy BL-füzet. Most ebbe kezdtem el írni a párosításokat, de nem tudom, hogy ki hogy helyezkedik el.
A hivatalos UEFA oldalán nem találtam.
mekkroa lenne már a city meze ilyen Che Guevara-s fílingbe lenne manszur sejkkel v netán AladinosGame90 írta:Vagy ő lesz a csapat mezszponzora, évi 300 millióértkennyke04 írta:a mancis sejk, ráiratja egy dubai szállodáját a csapat nevére, majd papíron visszaveszi és máris eltűnt az agyatlan költekezésekbe belefeccölt sok lóvé papíron...
Nem is mi vagyunk itt a fő probléma és nem is a Madrid, hanem az újgazdag klubok elsősorban szerintem. Szóval a Mancity mikor termeli ki ezt a költekezést? 5zsinorban minden megnyert év után talán, csak akkor meg a prémuimokra is menne rendesen...Akkor ez van, de mi megyünk a BLbe. Szóval a Barca részéről gáz nem lesz.
Amíg meg szabályok vannak, addig kiskapuk is lesznek. pl. fizetési sapkánál azt simán megcsinálják h a fél csapatot a Reserve-be írják, és akkor máris kijön a 45 játékos (nekünk ez ugye komplikáltabb, mert csak 6an játszhatnak a B-ből, de azt hiszem nálunk nem is lesz 45 összevásárolt játékos)
Vagy ő lesz a csapat mezszponzora, évi 300 millióértkennyke04 írta:a mancis sejk, ráiratja egy dubai szállodáját a csapat nevére, majd papíron visszaveszi és máris eltűnt az agyatlan költekezésekbe belefeccölt sok lóvé papíron...
Akkor ez van, de mi megyünk a BLbe. Szóval a Barca részéről gáz nem lesz.kennyke04 írta: csak ah minden más klub is ezt fogja csinálni... a mancis sejk, ráiratja egy dubai szállodáját a csapat nevére, majd papíron visszaveszi és máris eltűnt az agyatlan költekezésekbe belefeccölt sok lóvé papíron... egy két jó könyvelőt kell még pluszba alkalmazni és ez is egy felesleges lépés és leginkább azoknak lesz ez rossz, akiknek tényleg ez lenne az egyik mentsvár legjobb példa a Mallorca... egy fizetési sapka kéne, hogy az ilyen arab FM-s barmok, ne tudjanak 45 játékost leigazolni...
csak ah minden más klub is ezt fogja csinálni... a mancis sejk, ráiratja egy dubai szállodáját a csapat nevére, majd papíron visszaveszi és máris eltűnt az agyatlan költekezésekbe belefeccölt sok lóvé papíron... egy két jó könyvelőt kell még pluszba alkalmazni és ez is egy felesleges lépés és leginkább azoknak lesz ez rossz, akiknek tényleg ez lenne az egyik mentsvár legjobb példa a Mallorca... egy fizetési sapka kéne, hogy az ilyen arab FM-s barmok, ne tudjanak 45 játékost leigazolni...sjd írta:Nem, mert ebből ugyanúgy tudunk könyvelni nyereséget, ahogy Laporta is tetteLM10 írta:De srácok. A Barcát nem zárnák ki jelen esetben az adósságai miatt?
Nem, mert ebből ugyanúgy tudunk könyvelni nyereséget, ahogy Laporta is tetteLM10 írta:De srácok. A Barcát nem zárnák ki jelen esetben az adósságai miatt?
Teljes mértékben támogatom!!
Én is támogatom az ötletet, megkell fogni az eszetlen költekezéseket és főleg az angol klubok sínylik meg, akik rendre veszteséget termelnek.Bob_Marley írta:Én maximálisan támogatnám, de mivel itt akkora pénzekről beszélünk, hogy ezt nem fogják csak úgy engedni bizonyos érdekek!
Sajnos ez egy utópisztikus gondolat lesz szerintem!Pedi a tengerentúli példák ott vannak, hogy lehet ezt gazdaságilag is tökéletesen működtetni!