Barça Igazolások 2007-08
- FCB_gábor
- Entrenador del Barça
Komolyan nem értem, miért téma még mindig az edző váltás.
4 Rijkaard év alatt nyertünk 5 kupát. Másnak sincs ennél jobb mutatója.
Egyébként sincs semmi garancia arra, hogy beválnak ezek az edzők.
Wenger egy teljesen más stílusú bajnokságban edzősködik, Scolari a portugálokon kívül még sose edzett európai csapatot, Lippi is csak a bunda bajnokságban dolgozott.
Semmi okát nem látom a váltásnak, főleg nem egy spanyolban még nem bizonyított zsákba macska edző(k) miatt.
4 Rijkaard év alatt nyertünk 5 kupát. Másnak sincs ennél jobb mutatója.
Egyébként sincs semmi garancia arra, hogy beválnak ezek az edzők.
Wenger egy teljesen más stílusú bajnokságban edzősködik, Scolari a portugálokon kívül még sose edzett európai csapatot, Lippi is csak a bunda bajnokságban dolgozott.
Semmi okát nem látom a váltásnak, főleg nem egy spanyolban még nem bizonyított zsákba macska edző(k) miatt.
- kilibarca
- Capitá del Barça
Rijkaardnak nem kell csapatot keresni mert maradni fog remélem még hosszú évekigAki pedig BL-győztes fiatal edző, ne valami másodrangú ligában sínylődjön!

ja és a BARÇÁBA se lenne egy spanyol se nagyon jó lenneMég hozhatná magával azokat a megfigyelőit, akik kiszúrják a nagyon jó, fiatal tehetségeket.

Viszont én Wengára elcserélném. Ő az egyik legjobb edző, összepaszolnának nagyon a Barcával. Még hozhatná magával azokat a megfigyelőit, akik kiszúrják a nagyon jó, fiatal tehetségeket.
Ha reális esély van rá, én jobben preferálnám, mint a nagy kedvencemet, Scolarit.
Ha reális esély van rá, én jobben preferálnám, mint a nagy kedvencemet, Scolarit.
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Mindenáron a Milan akarta Ancellotti helyére. Jól megértené ott magát, megtalálná a helyét. Jobban, mint Angliában. Aki pedig BL-győztes fiatal edző, ne valami másodrangú ligában sínylődjön!kilibarca írta:Marca madridi sz.r és szerintem nem igaz . Rijkaard jó edző akárki akármit mond és bebizonyitjamiért menne vissza Olaszországba, Milanba játszanivissza Olaszországba.![]()
------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
Mester Úr
,
Maximálisan egyetértek Veled! Arzén bácsi kell nekünk!

Maximálisan egyetértek Veled! Arzén bácsi kell nekünk!
Tisztelem a Riijkardot, mert sokat köszönhet neki a csapat.
De Wenger szerintem benne van a világ legjobb 5 edzőjébe.
De maax a kövi idénybe lehet róla szó.
De inkább legyen eredményes a csapat mint, hogy 1 évig megint semmi elküldik Riijkardot és jön Wenger
De Wenger szerintem benne van a világ legjobb 5 edzőjébe.
De maax a kövi idénybe lehet róla szó.
De inkább legyen eredményes a csapat mint, hogy 1 évig megint semmi elküldik Riijkardot és jön Wenger
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Nincs edző, aki tökéletesebben passzolna a Barcához, mint Wenger! Olyan szemkápráztató futballt játszik minden csapatával, hogy le a kalappal! Törődik a fiatalokkal, és nem utolsó sorban a Barcában meglenne számra az az anyagi háttér, ami szükséges ahhoz, hogy világverő csapat alakuljon. Rijkaard pedig mehet, amerre lát, vissza Olaszországba.edeinho írta:Érdekes hírt közölt csütörtök délelőtt a Marca című spanyol lap.
Wenger már korábban kijelentette, hogy nem hosszabbítja meg 2008-ben lejáró szerződését az Arsenallal.
A londoni Ágyúsoknál David Dein alelnök távozásával indult a lavina. Dein köztudottan Arsene Wenger jó barátja, így kétséges volt, vajon a francia menedzser marad-e Londonban. Közben távozott Thierry Henry is, és Wenger is bejelentette, nem hosszabbítja meg 2008 nyarán lejáró szerződését. A Marca című spanyol lap állítja, már meg is van Wenger új csapata, méghozzá a Barcelona személyében, ahol újra együtt dolgozhatna Thierry Henry-val. Sőt, Fabregast is vinné, akit azonban előbb meg kell tartania az Arsenalnak, mert a Real Madrid új edzője, Bernd Schuster mindent megtesz a tehetséges játékos leigazolása érdekében.
(sportforum.hu)
Hiszi a piszi... mondjuk ha Rijkard nem tesz le semmit az asztalra a köv szezonban akkor meggondolandó...
------------------ pisti.blog.hu --------------------
a sok fölösleges pofázás helyett itt a szezon sorsolása
http://www.lfp.es/mainlfp.htm tudom, hogy nem ide kellene benyomnom, de inkább boruljatok le elém eme fontos dokumentum miatt
http://www.lfp.es/mainlfp.htm tudom, hogy nem ide kellene benyomnom, de inkább boruljatok le elém eme fontos dokumentum miatt

szennylap

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Egy kis javítás. Rafa Márquez tavaly nyáron megkapta a spanyol állampolgárságot. R10-nek folyamatban van, mire kezdődik a bajnokság lehet, h meglesz. És sztem dos Santos papírjaira sem kell sokat várni, hisz gyermekkora óta Spo-ban él. És egy fontos tényező elősegítheti a papírok időbeli megszerzését. Spanyolország miniszterelnöke José Luis Zapatero köztudottan Barca-drukker.Balika Gaucho írta:A bl-be lehet akárhány non eu-st nevezni nem?
A bajnokságba : Toure - Marquez - Dos Santosnak nincsen.
Ronaldinho is megkaphatja úgy tudom.
De nevezhető 15 db non eu-s de abból csak 3 játszhat.
-
- Jugador d'estrella
Ha jól tudom 3 éve, amikor bajnokok lettünk, akkor is a Racing ellen kezdtünk idegenben!
Az volt Roni első bajnoki címe velünk!
Abban az évben igazoltuk Eto'o-t is!
Az volt Roni első bajnoki címe velünk!
Abban az évben igazoltuk Eto'o-t is!
Hajrá Barcelona!!!
Hajrá FERENCVÁROS!!!
Hajrá Lazio!!!
Hajrá FERENCVÁROS!!!
Hajrá Lazio!!!
Érdekes hírt közölt csütörtök délelőtt a Marca című spanyol lap.
Wenger már korábban kijelentette, hogy nem hosszabbítja meg 2008-ben lejáró szerződését az Arsenallal.
A londoni Ágyúsoknál David Dein alelnök távozásával indult a lavina. Dein köztudottan Arsene Wenger jó barátja, így kétséges volt, vajon a francia menedzser marad-e Londonban. Közben távozott Thierry Henry is, és Wenger is bejelentette, nem hosszabbítja meg 2008 nyarán lejáró szerződését. A Marca című spanyol lap állítja, már meg is van Wenger új csapata, méghozzá a Barcelona személyében, ahol újra együtt dolgozhatna Thierry Henry-val. Sőt, Fabregast is vinné, akit azonban előbb meg kell tartania az Arsenalnak, mert a Real Madrid új edzője, Bernd Schuster mindent megtesz a tehetséges játékos leigazolása érdekében.
(sportforum.hu)
Hiszi a piszi... mondjuk ha Rijkard nem tesz le semmit az asztalra a köv szezonban akkor meggondolandó...
(sportforum.hu)
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Húhúúú..hát ez majdnem olyan mintha Lazioba ment volna
Szegééény mit fog kapni
Mindenkinek világos,h el akart onnan húzni, (már ez se tetszhetett a Romásoknak)és most még úgy is kibszik velük,h jövőre lelép ingyéééért

Mindenkinek világos,h el akart onnan húzni, (már ez se tetszhetett a Romásoknak)és most még úgy is kibszik velük,h jövőre lelép ingyéééért

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Gecc, Chivu-t megölik Rómában úgy hallom 

Cristian Chivu a Románál marad miután a játékosnak nem sikerült az Interbe szerződnie.
A játékos és a menedzsere tegnap este megbeszélésen vett részt Daniele Pradeval ahol megtárgyalták az Inter ajánlatát, azonban nem sikerült megállapodniuk, így a játékos csatlakozott a Roma keretéhez.
"Cristian Chivu a Romában marad. Vasárnap este Trigoriában mutatják be és az év végéig velünk marad. Ezt követően pedig ingyen távozik. Teljes mértékben nincs meg az összhang köztünk és a Becali testvérek között. Elbuktunk 13 millió fontot és egy barátságos mérkőzés bevételét. Ez volt a Real ajánlata."- nyilatkozta Prade.
A Roma nem akarja eladni Chivut az Internek, mert a milánói csapat csak 7 millió fontot ajánlott érte éstudják, hogy így jövőre ingyen távozhat majd. A Roma vezetőit bosszantotta Chivu és a menedzserei viselkedése, hiszen a Roma elfogadta már a Real 13 millió fontos ajánlatát, csak a játékos nem tudott megegyezni a klubbal és a Real ezt követően le is igazolta Pepét a Portotól.
A játékos és a menedzsere tegnap este megbeszélésen vett részt Daniele Pradeval ahol megtárgyalták az Inter ajánlatát, azonban nem sikerült megállapodniuk, így a játékos csatlakozott a Roma keretéhez.
"Cristian Chivu a Romában marad. Vasárnap este Trigoriában mutatják be és az év végéig velünk marad. Ezt követően pedig ingyen távozik. Teljes mértékben nincs meg az összhang köztünk és a Becali testvérek között. Elbuktunk 13 millió fontot és egy barátságos mérkőzés bevételét. Ez volt a Real ajánlata."- nyilatkozta Prade.
A Roma nem akarja eladni Chivut az Internek, mert a milánói csapat csak 7 millió fontot ajánlott érte éstudják, hogy így jövőre ingyen távozhat majd. A Roma vezetőit bosszantotta Chivu és a menedzserei viselkedése, hiszen a Roma elfogadta már a Real 13 millió fontos ajánlatát, csak a játékos nem tudott megegyezni a klubbal és a Real ezt követően le is igazolta Pepét a Portotól.
- Cooltiszo
- Entrenador del Barça
3 nevezhető eleve a bajnokságba.
Jelenleg Tourénak, Marqueznek, Eto'onak és Ronnienak nincs, az utóbbi 3nak be vannak adva a papírjai( Dél-Amerikai játékosok 3 év után igényelhetnek spanyol papírokat, afrikaik 10 év után, Eto'o 97 óta van spanyolban).
Semmi gond se lesz.
Jelenleg Tourénak, Marqueznek, Eto'onak és Ronnienak nincs, az utóbbi 3nak be vannak adva a papírjai( Dél-Amerikai játékosok 3 év után igényelhetnek spanyol papírokat, afrikaik 10 év után, Eto'o 97 óta van spanyolban).
Semmi gond se lesz.
- Balika Gaucho
- Jugador d'estrella
A bl-be lehet akárhány non eu-st nevezni nem?
Mes que un Dream Team !
Valdes – Alves, Puyol, Piqué, Abidal – Touré Yaya (Sergi Busquets), Xavi, Iniesta (Bojan) Messi, Eto’o, Henry (Keita) Josep Guardiola
Valdes – Alves, Puyol, Piqué, Abidal – Touré Yaya (Sergi Busquets), Xavi, Iniesta (Bojan) Messi, Eto’o, Henry (Keita) Josep Guardiola
Eto'o is már lassan megkapja mert régota itt van az Spo.Foolkiller írta:örülök az igazolásoknak nagyon de nem sok egypicit a non eus jatekosunk?
Milito :Eu-s utlevele van
Toure:nincs
Marquez :nincs
Eto'o :nincs?
Ronie:nincs
Messi:elvileg megkaphatja 1-2 honapon belul.
A keretbe ha jol tudom 3 nevezheto mind bajnoksagban mind blben.
Errol tud vki vmi infot?
A barca idén aratni fog játékstilusban europa legjobbja lesz ,és címekben is remélem osszejon a bajnoksag+bl!!
Henry minden vágya a bl trofea :ezert fog hajtani ,ezert fog olyan dolgokat müvelni amit még arsenalos korszakanak csucsan se csinalt.
Igazolasok:GG GOOD JOB Mr.Laporta es vezetőség.
Minden játékos akit igazoltunk klaszis,posztjan a top5be van és mind ide akart jönni,én rijjkardtol tartok picit,idaig se kezelte tul jol a sztarokat,ezutan megnehezebb dolga lesz.
Na itt a vége
FORCA BARCA cél a CSILLAGOS ÉG ,számomra már igy is ott van az égbolton.
Tourenak szerintem van Fro útlevele mert biztos van valami olyan őse!