Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Rijkaardnak nem kell csapatot keresni mert maradni fog remélem még hosszú évekigAki pedig BL-győztes fiatal edző, ne valami másodrangú ligában sínylődjön!
ja és a BARÇÁBA se lenne egy spanyol se nagyon jó lenneMég hozhatná magával azokat a megfigyelőit, akik kiszúrják a nagyon jó, fiatal tehetségeket.
Mindenáron a Milan akarta Ancellotti helyére. Jól megértené ott magát, megtalálná a helyét. Jobban, mint Angliában. Aki pedig BL-győztes fiatal edző, ne valami másodrangú ligában sínylődjön!kilibarca írta:Marca madridi sz.r és szerintem nem igaz . Rijkaard jó edző akárki akármit mond és bebizonyitjamiért menne vissza Olaszországba, Milanba játszanivissza Olaszországba.![]()
Nincs edző, aki tökéletesebben passzolna a Barcához, mint Wenger! Olyan szemkápráztató futballt játszik minden csapatával, hogy le a kalappal! Törődik a fiatalokkal, és nem utolsó sorban a Barcában meglenne számra az az anyagi háttér, ami szükséges ahhoz, hogy világverő csapat alakuljon. Rijkaard pedig mehet, amerre lát, vissza Olaszországba.edeinho írta:Érdekes hírt közölt csütörtök délelőtt a Marca című spanyol lap.
Wenger már korábban kijelentette, hogy nem hosszabbítja meg 2008-ben lejáró szerződését az Arsenallal.
A londoni Ágyúsoknál David Dein alelnök távozásával indult a lavina. Dein köztudottan Arsene Wenger jó barátja, így kétséges volt, vajon a francia menedzser marad-e Londonban. Közben távozott Thierry Henry is, és Wenger is bejelentette, nem hosszabbítja meg 2008 nyarán lejáró szerződését. A Marca című spanyol lap állítja, már meg is van Wenger új csapata, méghozzá a Barcelona személyében, ahol újra együtt dolgozhatna Thierry Henry-val. Sőt, Fabregast is vinné, akit azonban előbb meg kell tartania az Arsenalnak, mert a Real Madrid új edzője, Bernd Schuster mindent megtesz a tehetséges játékos leigazolása érdekében.
(sportforum.hu)
Hiszi a piszi... mondjuk ha Rijkard nem tesz le semmit az asztalra a köv szezonban akkor meggondolandó...
Egy kis javítás. Rafa Márquez tavaly nyáron megkapta a spanyol állampolgárságot. R10-nek folyamatban van, mire kezdődik a bajnokság lehet, h meglesz. És sztem dos Santos papírjaira sem kell sokat várni, hisz gyermekkora óta Spo-ban él. És egy fontos tényező elősegítheti a papírok időbeli megszerzését. Spanyolország miniszterelnöke José Luis Zapatero köztudottan Barca-drukker.Balika Gaucho írta:A bl-be lehet akárhány non eu-st nevezni nem?
A bajnokságba : Toure - Marquez - Dos Santosnak nincsen.
Ronaldinho is megkaphatja úgy tudom.
De nevezhető 15 db non eu-s de abból csak 3 játszhat.
Eto'o is már lassan megkapja mert régota itt van az Spo.Foolkiller írta:örülök az igazolásoknak nagyon de nem sok egypicit a non eus jatekosunk?
Milito :Eu-s utlevele van
Toure:nincs
Marquez :nincs
Eto'o :nincs?
Ronie:nincs
Messi:elvileg megkaphatja 1-2 honapon belul.
A keretbe ha jol tudom 3 nevezheto mind bajnoksagban mind blben.
Errol tud vki vmi infot?
A barca idén aratni fog játékstilusban europa legjobbja lesz ,és címekben is remélem osszejon a bajnoksag+bl!!
Henry minden vágya a bl trofea :ezert fog hajtani ,ezert fog olyan dolgokat müvelni amit még arsenalos korszakanak csucsan se csinalt.
Igazolasok:GG GOOD JOB Mr.Laporta es vezetőség.
Minden játékos akit igazoltunk klaszis,posztjan a top5be van és mind ide akart jönni,én rijjkardtol tartok picit,idaig se kezelte tul jol a sztarokat,ezutan megnehezebb dolga lesz.
Na itt a vége
FORCA BARCA cél a CSILLAGOS ÉG ,számomra már igy is ott van az égbolton.