Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
had mondja szezon végétől ugyse lesz a chelsea edzője tovább...ilyen játékkal meg ugysem nyernek BL-t az biztosSubinho írta:hát igen... tényleg megérdemelné, de elgondolkodtató az eddigi aranylabdások erős visszaesése... de inkább ő kapja, mint valaki a cselsziből!!! ja! olvastátok murinnyó "szerény" nyilatkozatát??? "Igazságtalannak tartottam, hogy a 90 perc alatt nem dőlt még el - a javunkra - a továbbjutás kérdése!"mekkora arc!!! olyat még véletlenül sem tudna mondani, hogy "jó volt a másik csapat, megvoltak a helyzetek mindkét oldalon, szoros meccs volt, de végül mi győztünk..."
Vito írta:ennyire biztos már rég voltam benne.
tuti.
megérdemli
![]()
megkapja.
![]()
arcnövekedés
![]()
teljesítmény visszaesés
hátmégha tényleg megkapná az aranylabdát...van rá esély az biztos,és még csak 21éves.Vito írta:nem mondanám, hogy extra látványos, mert a tavalyi, tavalyelőtti R10 képes volt egy csellel 3-4 embert is megborítani, meghát a jobbra nézek, balra rúgom etc...
sokkal inkább a sebessége, ami csodára méltó. szinte mindegyik 1-1-ét biciklicsellel nyeri meg, de azt olyan gyorsasággal csinálja, amiről R10 idén csak álmodik. az aranylabda tuti az övé idén.
azért az ő játékának is van ellenszere és előbb-utóbb az edzők felkészítik rá a védőiket.
rossz nézni, hogy idén a MU-tól és a CR-től zeng a sajtó...
lesz ez még így se!
először is:Bodi írta:Hihetetlen a MU,ezt nevezik tökéletes játéknak.
A motiváció hihetetlen,ahogy kijöttek a pályára,letámadtak csak futottak és futottak...De szeretném ezt látni egy Barca meccsen.
A gólok meg még szebbek,nekem a 2. tetszett a legjobban,kellett ugyan hozzá a védő hibája,de ilyen szép egyérintős játékot ritkán látni,mintha előre megrajzolták volna.
Valószínűleg már megvan a továbbjutás,úgyhogy mostmár teljes gőzzel szúrkolás a Valenciának,kár,hogy azt nem láthatom élőben.
jaja,hát igen így kell focizni,nagyon edzőmeccs feelingje volt a legjobb nyolc e meccsénekozsimiki írta:Nah Raziel Koma![]()
![]()
Csak tovább ment a M.U.Ahogy arra számítottunk is!
Mekkora játék volt már![]()
![]()
Így tovább
keressetek vissza, én megmondtam, amikor a barca kiesett, hogy MU-Chelsea döntő lesz és a MU nyeri, mert nagy formában vannak!!! én inkább a romának drukkoltam volna, de jelenleg a MU az egyetlen aki legyőzheti az oroszokat, mert sem a bayern, sem a milan, sem a pool nincs olyan formában, mint a manchester!!! ezért örülök a MU győzelmének, mert nehogy már a ruszkik nyerjék a BL-t az undorító játékukkal!!!ozsimiki írta:Ronaldinho 17 írta:Hát igen,valahogy így kell focizni![]()
![]()
Nem szeretem a MU-t,főleg nem a ci ronaldot ,de a teljesítményt el kell ismerni!A Roma úgy ment ki hogy megtartják az előnyt,a MU neik rontott ,és 1-0-nál eldőlt a továbbjutás! Depor-Monaco 8-3-at sosem felejtem el,és ezt sem fogom!
Chelsea meg hozta a szokásos 90.perc környéki gólját![]()
![]()
![]()
MU-Bayern lesz remélem!
Chelsea kiveri sztem a Pool-t.
MU meg a Bayernt(vagy a Milant)
MU-Chelsea BL -döntő és nemsoká bajnoki döntő is!Az lenne a durva![/quote]
+F.A. kupa döntőben is nagyon valszínű,hogy Ők játszanak
Vagy 2000ben amikor BARCA,Valencia+Real volt a legjobb 4benSlither írta: Egyiksem eset vicces lenne.3 angol csapat lehetne a 4 között
Olyan mint amikor az Juve-Milan-Inter volt anno a 4 között.
A lottószámokat is légyszi...Ez vajon hányadik alkalom, hogy az utolsó percben találnak be???el fuero írta:Nagyon rossz előérzetem van a Valencia meccsről. Tutti h befognak mákolni egyet az oroszok a 93. percben és továbbmennek,de nagyon remélem h nem így lesz
![]()
Hajrá Valcencia!
Egyiksem eset vicces lenne.Game90 írta:Ha jól tudom, akkor a Liverpool-lal kerülhetnek össze, ha továbbjutnak (nem tudom az eredményt).Slither írta:És a Chelsea melyik ágon van? (MU v. Pool, esetleg egyiksem?)