Bajnokok Ligája & Európa Liga

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
barca99
Llegenda del Barça

2007.04.11. 13:15:50

Először is.... nyertem! Nagyon nagy élmény volt a tegnap meccs! Örültem, mert szimpatikus a MU, sajnálkoztam, mert szimpatikus az ASR. Ez egy olyan meccs volt, ahol a MU-nak minden bejött, a Roma-nak meg semmi sem. Ha megnézzük a lövésket, stb. láthatjuk, hogy a Roma nem lett olyan kegyetlenül lefocizva. Tény, hogy az eredmény mást mutat. Ronaldo hihetetlen nagyon játszott most is, bár nem a legszimpatikusabb figura, de el kell ismerni, hogy félelmetes volt a tegnapi meccse. Olyen lendülettel rohamozza a védelmet... :shock: Szinte tarthatatlan volt, és nagyon látványosan is játszott. A gólok egytől egyik szépek voltak, bár Doni vmiért nagyon nem volt formában. :? Chivu - Mexes párosban sem éreztem azt a magabiztosságot, mint máskor. A második gólnál annyira gyönyörű volt az az egyérintős akció... :cry: Hihetetlenül fel volt pörögve mindenki a meccsen. Itt látszik, hogy mennyire akar a MU idén bizonyítani.

Chelsea - :evil: ennyire mocskos egy máker banada ritka van a földön. Hihetetlenül utálom őket. Azért össze lehet hasonlítani a MU játékát, góljait, meg a cselziét... szánalmas.
Nem tudom mi lenne a jobb. Liverpool - MU vagy cselzi - MU döntő. A másodiknak ezért örülnék, mert nagy lenne rá az esély, hogy teljesen meg legyen alázva a cselzi. PL-ben, FA-kapuban, BL-ben - mindehol elvernék a cselzit... de szép is lenne. :) Sztem muringyó fel is kötné magát.

Raziel vannak itt más MU drukkerek, pl. ozsimiki, Saviola, akik gondolom szintén nagyon örültek a meccs végeredményének. De nézz utánna nyugodtan melyikük nyílvánult meg ilyen .... módon. Én elhiszem, hogy nagyon örülsz, elhiszem, hogy volt, aki előre leírta a MU-t, de gondolj azokra, akinek a 2. 3. stb. kedvenc csapata 7 gólt kapott. :wink:
Raziel
Entrenador del Barça

2007.04.11. 12:42:52

Subinho írta:hát igen... tényleg megérdemelné, de elgondolkodtató az eddigi aranylabdások erős visszaesése... de inkább ő kapja, mint valaki a cselsziből!!! ja! olvastátok murinnyó "szerény" nyilatkozatát??? "Igazságtalannak tartottam, hogy a 90 perc alatt nem dőlt még el - a javunkra - a továbbjutás kérdése!" 8) mekkora arc!!! olyat még véletlenül sem tudna mondani, hogy "jó volt a másik csapat, megvoltak a helyzetek mindkét oldalon, szoros meccs volt, de végül mi győztünk..."
had mondja szezon végétől ugyse lesz a chelsea edzője tovább...ilyen játékkal meg ugysem nyernek BL-t az biztos :!:
Subinho
Director del Fútbol

2007.04.11. 12:23:38

hát igen... tényleg megérdemelné, de elgondolkodtató az eddigi aranylabdások erős visszaesése... de inkább ő kapja, mint valaki a cselsziből!!! ja! olvastátok murinnyó "szerény" nyilatkozatát??? "Igazságtalannak tartottam, hogy a 90 perc alatt nem dőlt még el - a javunkra - a továbbjutás kérdése!" 8) mekkora arc!!! olyat még véletlenül sem tudna mondani, hogy "jó volt a másik csapat, megvoltak a helyzetek mindkét oldalon, szoros meccs volt, de végül mi győztünk..."
Raziel
Entrenador del Barça

2007.04.11. 12:12:49

Vito írta:ennyire biztos már rég voltam benne.
tuti.
megérdemli
:arrow:
megkapja.
arcnövekedés
teljesítmény visszaesés
8)

ez igyvan már 2003óta nedvedtől kezdve egészen máig,mert aki megkapta az tuti h nemcsinált semmit azóta ,legjobb példa sevcsenkó de mások is azon a szinten voltak kannaváróról meg nem is beszélve...C.Ronaldo azért pár éve már jol nyomja,és most érett be és ettől még csak jobb lehet ,mert még szinte most lépett ki a kamaszkorból :lol: a tegnapi és az egész idénybeli játékát azthiszem nem kell bemutatni annak aki ért a focihoz.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.04.11. 12:09:01

Ma este:

Bayern München-accsalómájlánd (2-2) :arrow: számomra a kisebbik rossznak,azaz a Németeknek szorítok :!: tippem: 1-1

L.Pool-PSV (3-0) :arrow: eldőlt,szntem azért 1-0ra nyer a hazai csapat :!:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.04.11. 11:58:24

Csak akkor kapja meg,ha nyernek vmit! Amire nagy sansz van,de akkor abba senki sem köthet bele,akármekkora egy orrváladék a srác :twisted:

Amúgy Raziel...én is örültem,örülök,hogy továbbment a M.U. de nem kell még neked is alázni a Romát..elég nekik amit a pályán kaptak!

Meg más itt a fórumon velük szimpatizál,szóval legyél erre tekintettel,amúgy nekem sincs bajom velük,de örülök,hogy a M.U. ment tovább!
Kép
Vito
Llegenda del Barça

2007.04.11. 11:50:29

ennyire biztos már rég voltam benne.
tuti.
megérdemli
megkapja.
arcnövekedés
teljesítmény visszaesés
8)
Raziel
Entrenador del Barça

2007.04.11. 11:48:24

Vito írta:nem mondanám, hogy extra látványos, mert a tavalyi, tavalyelőtti R10 képes volt egy csellel 3-4 embert is megborítani, meghát a jobbra nézek, balra rúgom etc...
sokkal inkább a sebessége, ami csodára méltó. szinte mindegyik 1-1-ét biciklicsellel nyeri meg, de azt olyan gyorsasággal csinálja, amiről R10 idén csak álmodik. az aranylabda tuti az övé idén.
azért az ő játékának is van ellenszere és előbb-utóbb az edzők felkészítik rá a védőiket.

rossz nézni, hogy idén a MU-tól és a CR-től zeng a sajtó...
lesz ez még így se! :twisted:
hátmégha tényleg megkapná az aranylabdát...van rá esély az biztos,és még csak 21éves.
Vito
Llegenda del Barça

2007.04.11. 11:38:38

nem mondanám, hogy extra látványos, mert a tavalyi, tavalyelőtti R10 képes volt egy csellel 3-4 embert is megborítani, meghát a jobbra nézek, balra rúgom etc...
sokkal inkább a sebessége, ami csodára méltó. szinte mindegyik 1-1-ét biciklicsellel nyeri meg, de azt olyan gyorsasággal csinálja, amiről R10 idén csak álmodik. az aranylabda tuti az övé idén.
azért az ő játékának is van ellenszere és előbb-utóbb az edzők felkészítik rá a védőiket.

rossz nézni, hogy idén a MU-tól és a CR-től zeng a sajtó...
lesz ez még így se! :twisted:
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.04.11. 11:30:38

Raziel...

Egyébként ha CR így folytatja akkor valószínűleg ő lesz az idei Aranylabdás.Hihetetlen látványos cselei vannak és még hasznosak is.
Ronaldinho sehol sincs hozzá képest. :?

Egybként énis a Bayernnek vagy a Milannak fogok szurkolni mint Vito.Rühellem az angol csapatokat. :evil:
in to exile
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.04.11. 11:18:23

Abbahagyhatnád már... :?
Raziel
Entrenador del Barça

2007.04.11. 11:17:03

tényleg fejezd be! elég volt.
Vito
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.04.11. 10:21:10

A ManU hihetelen volt tegnap! Ahogy Bodi is írta, ez a tökéletes játék! A ManU mindent bemutatott tegnap, ami a mai fociban a sikerhez kell. És micsoda gólok voltak... A De Rossié tetszett a legjobban, szinte lehetetlen egy ilyen lövést ennyire tökéletesen kivitelezni. Carrick első gólja zseniális (talán kicsit kapushiba), a másik meg bődületes volt. Annyi gól volt, hogy fel se tudom mindet idézni :) Arra emlékszem, hogy Smith a gólját gyönyörű támadás megkoronázásaként lőtte.

Vito: bizony, Xaviéknak ezt látniuk kellene, és tanulni, mert bennük idén ennek a küzdőszellemnek a fele sem volt meg. Ráadásul a küzdés pazar játékkal is párosult... Szerencse, hogy nem a Barca került össze a manchesteriekkel, mert annak is igen csúnya vereség lehetett volna a vége!
Vito
Llegenda del Barça

2007.04.11. 09:03:42

Bodi írta:Hihetetlen a MU,ezt nevezik tökéletes játéknak.
A motiváció hihetetlen,ahogy kijöttek a pályára,letámadtak csak futottak és futottak...De szeretném ezt látni egy Barca meccsen.
A gólok meg még szebbek,nekem a 2. tetszett a legjobban,kellett ugyan hozzá a védő hibája,de ilyen szép egyérintős játékot ritkán látni,mintha előre megrajzolták volna.
Valószínűleg már megvan a továbbjutás,úgyhogy mostmár teljes gőzzel szúrkolás a Valenciának,kár,hogy azt nem láthatom élőben.
először is:
Raziel szégyelld magad! de ezt nagyon komolyan mondom! -ez a fórum nem arra való, hogy teleokádják ilyen kárörvendő hsz-ekkel.

Bodi: ezt nevezik tökéletes játéknak és tökéletes szerencsének is. ugyanannyi kapuralövésük volt, viszont a MU hihetetlen hatékonysággal támadott. én nem szeretem őket, a Poolt sem, a Chelsea-t sem. így most hatalmas öröm a számomra, hogy 3 angol csapat van a 4 között...
sajnáltam a Roma-t.
nem hittem volna, hogy egyszer ide jutok, de most a müncheni Bayernnek szurkolok... ha azok is égnek, akkor azért fogok szurkolni, hogy senki se nyerje meg a BL-t. :roll:

épp eszembe jutott, hogy Xavi múltkor azt nyilatkozta:
"már nem nézzük a Bl-t."
hát Xavikám! -nézzétek csak a BL-t és remélem, hogy szégyellitek is magatokat egy kicsit, mert van miért. -a MU a győzniakarása miatt tart ott ma, ahol a BL-ben és a ligában tart... a csapatuk nem sokkal erősebb, mint tavaly, a gerinc megmaradt és nem egy evra, vagy egy carrick miatt esélyesek mindkét címre jelen pillanatbanó. akarják a sikert, amit katalán barátaink idén nem.

elnézve CR-t tegnap, és R10-et mostanában, számomra egyértelmű, hogy R10 visszaesésének oka a fizikai felkészületlenség és a motivációhiány. CR mindkettőben a csúcson van most. ugyanazokat a bicikliket csinálja, mint más, de sokkal sokkal gyorsabban. a mai CR-hez képest a mai R10 egész egyszerűen csigalassúságú.
Raziel
Entrenador del Barça

2007.04.11. 08:34:21

ozsimiki írta:Nah Raziel Koma 8) 8)

Csak tovább ment a M.U. 8) Ahogy arra számítottunk is!

Mekkora játék volt már :?: :twisted:

Így tovább 8)
jaja,hát igen így kell focizni,nagyon edzőmeccs feelingje volt a legjobb nyolc e meccsének :roll: :wink:
Subinho
Director del Fútbol

2007.04.11. 08:06:31

ozsimiki írta:
Ronaldinho 17 írta:Hát igen,valahogy így kell focizni :wink: :lol: :shock: Nem szeretem a MU-t,főleg nem a ci ronaldot ,de a teljesítményt el kell ismerni!A Roma úgy ment ki hogy megtartják az előnyt,a MU neik rontott ,és 1-0-nál eldőlt a továbbjutás! Depor-Monaco 8-3-at sosem felejtem el,és ezt sem fogom!

Chelsea meg hozta a szokásos 90.perc környéki gólját :? :oops: :cry:

MU-Bayern lesz remélem!

Chelsea kiveri sztem a Pool-t.
MU meg a Bayernt(vagy a Milant)

MU-Chelsea BL -döntő és nemsoká bajnoki döntő is!Az lenne a durva![/quote]

+F.A. kupa döntőben is nagyon valszínű,hogy Ők játszanak :wink:
keressetek vissza, én megmondtam, amikor a barca kiesett, hogy MU-Chelsea döntő lesz és a MU nyeri, mert nagy formában vannak!!! én inkább a romának drukkoltam volna, de jelenleg a MU az egyetlen aki legyőzheti az oroszokat, mert sem a bayern, sem a milan, sem a pool nincs olyan formában, mint a manchester!!! ezért örülök a MU győzelmének, mert nehogy már a ruszkik nyerjék a BL-t az undorító játékukkal!!!
a MU meg nagy cirkuszt rendezett tegnap!!! nagyon jók idén az angol csapatok!!! a Romát sajnáltam, de 4-0-nál már teljesen beletörődtek és feladták a meccset!!! azért rossi gólja szép volt!!! grat neki!!!
ilyen is rég fordult elő, hogy nincs egy spanyol csapat sem harcban!!! viszont 3 angol csapat ott lehet a 4-ben!!! azért jobban tetszett a 2000-es sorozat, amikor 3 spanyol csapat harcolhatott az elsőségért... :?
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.04.11. 00:21:37

Slither írta: Egyiksem eset vicces lenne. :D 3 angol csapat lehetne a 4 között :!: Olyan mint amikor az Juve-Milan-Inter volt anno a 4 között.
Vagy 2000ben amikor BARCA,Valencia+Real volt a legjobb 4ben :wink:
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.04.11. 00:20:11

[quote="Ronaldinho 17"]Hát igen,valahogy így kell focizni :wink: :lol: :shock: Nem szeretem a MU-t,főleg nem a ci ronaldot ,de a teljesítményt el kell ismerni!A Roma úgy ment ki hogy megtartják az előnyt,a MU neik rontott ,és 1-0-nál eldőlt a továbbjutás! Depor-Monaco 8-3-at sosem felejtem el,és ezt sem fogom!

MU-Bayern lesz remélem!

MU-Chelsea BL -döntő és nemsoká bajnoki döntő is!Az lenne a durva![/quote]

+F.A. kupa döntőben is nagyon valszínű,hogy Ők játszanak :wink:
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.04.11. 00:13:47

Nah Raziel Koma 8) 8)

Csak tovább ment a M.U. 8) Ahogy arra számítottunk is!

Mekkora játék volt már :?: :twisted:

Így tovább 8)
Kép
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.04.11. 00:11:04

el fuero írta:Nagyon rossz előérzetem van a Valencia meccsről. Tutti h befognak mákolni egyet az oroszok a 93. percben és továbbmennek :? ,de nagyon remélem h nem így lesz :!:
Hajrá Valcencia!
A lottószámokat is légyszi...Ez vajon hányadik alkalom, hogy az utolsó percben találnak be???
Számomra itt véget is ért a BL.
Rivaldo-A Legnagyobb.
rytuu
Jugador del Barça

2007.04.10. 23:48:43

Mindenesetre azt senki sem vonhatja kétségbe, h az MU igenis megérdemelten győzött és jutott tovább! Csak ezt kellene szem előtt tartani, nem holmi rivalizálást, meg ekkora ellenségeskedést a két csapat között. Nincs min vitatkozni, és azt sem lehet mondani, h a Roma annyira rosszul játszott volna. Egyszerűen csak nem volt szerencséjük, és feladták az egészet. Ez csak hozzáállás kérdése, ezen kéne változtatniuk. (na jó, a védelemmel meg stb. tudom voltak problémák, de most nem akarok elemezgetni) Csak hát nem tudom, kinek lenne kedve végigjátszani egy olyan meccset, ahol a félidőben 4-gyel égnek és talán kilátás sincs arra, h felálljanak... Persze "mondottam ember: küzdj és bízva bízzál", én akkor is meg tudom érteni a Roma hozzáállását.
Hagyjatok már fel ezzel a bunkó stílussal! (talán nincs még jogom, h ilyet mondjak szerény 7-8 hsz-szel, de azért talán igazam van :wink: )
Ronaldinho 17
Entrenador del Barça

2007.04.10. 23:06:42

Hát igen,valahogy így kell focizni :wink: :lol: :shock: Nem szeretem a MU-t,főleg nem a ci ronaldot ,de a teljesítményt el kell ismerni!A Roma úgy ment ki hogy megtartják az előnyt,a MU neik rontott ,és 1-0-nál eldőlt a továbbjutás! Depor-Monaco 8-3-at sosem felejtem el,és ezt sem fogom!

MU-Bayern lesz remélem!

MU-Chelsea BL -döntő és nemsoká bajnoki döntő is!Az lenne a durva!
ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.04.10. 23:06:03

Game90 írta:
Slither írta:És a Chelsea melyik ágon van? (MU v. Pool, esetleg egyiksem?)
Ha jól tudom, akkor a Liverpool-lal kerülhetnek össze, ha továbbjutnak (nem tudom az eredményt).
Egyiksem eset vicces lenne. :D 3 angol csapat lehetne a 4 között :!: Olyan mint amikor az Juve-Milan-Inter volt anno a 4 között.
Kralo
Entrenador del Barça

2007.04.10. 23:05:52

off:
Vicc, hogy ilyen legalja hsz-ek olvashatók e számomra nemes fórumon.

on:
Nem is olyan rég el nem tudtam volna képzelni, hogy a Barca-n kívül elkezdek szimpatizálni egy másik csapattal. Nah ez csak szimpátia ám.
Ez a csapat a Roma. Olasz fociból kiemelkedvén képesek támadófocit ötletesen játszani, néhány játékosuk technikás megoldásaik élményszámba mentek (félreértelmezések elkerülése végett nem a mai napról van szó). Sajnálom, hogy kiestek, és ráadásra ilyen csúnyán. Hiszem azt, hogy ez a Roma ettől sokkal többre képes. :cry:

Chelsea no comment. Egy újabb szomorú nap a BL-ben.
Nah, de majd holnap a PSV! :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kralo 2007.04.10. 23:07:17-kor.
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.04.10. 23:04:39

A Chelsea valószínűleg majd a Liverpoollal fog találkozni az elődöntőben.
Feltéve ha Fehér Csabikáék nem fordítják meg a 3-0-ás eredményt. :lol:
in to exile
Lezárt