Először is.... nyertem! Nagyon nagy élmény volt a tegnap meccs! Örültem, mert szimpatikus a MU, sajnálkoztam, mert szimpatikus az ASR. Ez egy olyan meccs volt, ahol a MU-nak minden bejött, a Roma-nak meg semmi sem. Ha megnézzük a lövésket, stb. láthatjuk, hogy a Roma nem lett olyan kegyetlenül lefocizva. Tény, hogy az eredmény mást mutat. Ronaldo hihetetlen nagyon játszott most is, bár nem a legszimpatikusabb figura, de el kell ismerni, hogy félelmetes volt a tegnapi meccse. Olyen lendülettel rohamozza a védelmet...

Szinte tarthatatlan volt, és nagyon látványosan is játszott. A gólok egytől egyik szépek voltak, bár Doni vmiért nagyon nem volt formában.

Chivu - Mexes párosban sem éreztem azt a magabiztosságot, mint máskor. A második gólnál annyira gyönyörű volt az az egyérintős akció...

Hihetetlenül fel volt pörögve mindenki a meccsen. Itt látszik, hogy mennyire akar a MU idén bizonyítani.
Chelsea -

ennyire mocskos egy máker banada ritka van a földön. Hihetetlenül utálom őket. Azért össze lehet hasonlítani a MU játékát, góljait, meg a cselziét... szánalmas.
Nem tudom mi lenne a jobb. Liverpool - MU vagy cselzi - MU döntő. A másodiknak ezért örülnék, mert nagy lenne rá az esély, hogy teljesen meg legyen alázva a cselzi. PL-ben, FA-kapuban, BL-ben - mindehol elvernék a cselzit... de szép is lenne.

Sztem muringyó fel is kötné magát.
Raziel vannak itt más MU drukkerek, pl. ozsimiki, Saviola, akik gondolom szintén nagyon örültek a meccs végeredményének. De nézz utánna nyugodtan melyikük nyílvánult meg ilyen .... módon. Én elhiszem, hogy nagyon örülsz, elhiszem, hogy volt, aki előre leírta a MU-t, de gondolj azokra, akinek a 2. 3. stb. kedvenc csapata 7 gólt kapott.