Bajnoki Mérkőzések 07-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
sasi1
Entrenador del Barça

2007.03.04. 08:42:54

Én sokadszorra nézve sem látom, hogy megpattant......
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.03.04. 08:35:43

A 2. gólnál megpattant a szabadrugás Dinho-n. Nem Valdes volt a hibás.
Ja és THURAM-ot a kezdőbe folyamatosan.
sasi1
Entrenador del Barça

2007.03.04. 08:32:01

Zozzy 5 írta:Sasi! És mikor lesz olyan jó Marquez? Momentán nem nagyon van időnk arra várni hogy a kis Rafi mikor lendül megint jó formába. Én nem haragszom rá amiért most roszabb de akkor ne legyen kezdő vagy menjen fel Vkp-nek.
Mikor lesz olyan, azt nem tudom, hogy ne legyen kezdő ok, de akkor ki?

Nézzétek meg Valdest a 2. gólnál.
Hihetetlen.
Mit csinált :?: :?: :?: :?: :?: :?:

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.03.04. 08:29:18

Sasi! És mikor lesz olyan jó Marquez? Momentán nem nagyon van időnk arra várni hogy a kis Rafi mikor lendül megint jó formába. Én nem haragszom rá amiért most roszabb de akkor ne legyen kezdő vagy menjen fel Vkp-nek.
sasi1
Entrenador del Barça

2007.03.04. 08:27:23

Bodi írta:A védelem kritikán aluli,Puyolt és Zambrottat leszámítva tőlem mehet mindenki a francba,Thuramot kivéve persze.
Azért Marquezt ne írjuk le. Most mi van vele, azt nem tudom, de emlékezzünk az egy évvel ezelőtti produkciójára, ami kb- a Chelsea - Barca meccsel kezdődött, és szezon végéig kitartott. Akkor szerintem jobb volt mint Puyol. Aki úgy tudott nem 1 meccsen játszani, azt ne írjuk le, lesz ő még nagyon jó.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.03.04. 08:21:38

Én csak azt nem értem h miért van az hogy 100 csapatból 99 berugta volna azt a [auto_cenzúra] büntetőt, a Barca persze kihagyta és kikaptak. Nagyon úgy festenek a dolgok mintha ez a bajnokság nem nekünk lenne odaítélve. Kezd elegem lenni az egészből, az egész szezonból, a folyamatos mentegetőzésekből.
Semmiképpen sem örülnék úgy egy meg nem érdemelt bajnoki címnek mint tavyl meg tavaly előtt. A BL-től szerdán elbúcsúzunk, már előre félek az akkori meccstől és attól a látványtól ahogy a Pool könnyedén verné el ezt a Barcát.
Sajnos semmi reménykedés, akarat nincs már bennem ezzel a szezonnal kapcsolatban. Én azt az elvet vallom(legtöbbször) hogy vagy tökéletesen csináljunk vmit vagy sehogy. Most az utóbbi jellemző ránk. Legyen inkább bajnok a "hatalmas" pizsamás Sevilla vagy a Valencia és nyáron induljunk tiszta lappal, új játékosokkal(term. nem 10 új igazolásra gondolok csak 3-4 új névre). Semmiképpen se menjünk megint világkörüli túrára mert ha nem is lehet mindent ráfogni akkor sem tett jót most sem. És egy új segítőt Rijkaard mellé.
Viszont ami az egyetlen pozitívum a tegnappal kapcsolatban az Rijkaard. Igaz hogy tegnap nem így gondoltam de átgondoltam a dolgot és tényleg igazatok volt. Nem ő volt a legnagyobb ludas és az utóbbi 2 meccsen tényleg jó taktikával küldte ki a játékosokat, az más kérdés h nem tudott változtatni.
Bodi
Director del Fútbol

2007.03.04. 08:04:54

Ezt a meccset sajnos mi vesztettük el.A védelem kritikán aluli,Puyolt és Zambrottat leszámítva tőlem mehet mindenki a francba,Thuramot kivéve persze.
Grat a vezetőségnek,hogy hosszabbítottak Gioval!!!!
A Real ellen is gondban leszünk,mivel nem játszhat Zambrotta,szóval nem lesz szélső védőnk,ez könnyen vesztünket okozhatja.
Amúgy igaza van Enrique-nek,a tavalyi koncentrációval ezt a meccset simán behúzhattuk volna.Nem lehet azt mondani,hogy a meccs első felében rosszul jászottunk,mivel egy ilyen rangadón nem lehet gálázni,az is valami,hogy kialakítunk néhány helyzetet.
A második félidőre azonban összestünk,a Sevilla pedig nagyon jó csapat és kihasználta ezt.
Eddig nem tartottam őket valódi bajnokesélyesnek,de tegnap mi tettük őket azzá,akkor lökést adtunk nekik.
Jelenleg kb 1% esélyt adok a keddi továbbjutásra,csak nehogy kiállítsanak egy Pool játékost,mert akkor nullára csökken az esélyünk...
Boixos
Llegenda del Barça

2007.03.04. 08:02:03

nem tudok mit mondani.
talán csak annyit, h kiköltözöm sevillába betis-drukkernek, és a legközelebbi ottani derbi előtt személyesen fogok kb. 300 darab kétliteres flakont kiosztani a betis hardcore szurkolóinak, és mindegyik flakonra daniel alves neve lesz felírva.
aztán megyek barcelonába a rijkaardos cuccokkal...

mi a francért nem lehet egyenletes teljesítményt nyújtani????
a tököm tele van már ezzel az egyszer fent, egyszer lent történettel!
PUYOL-XAVI-INIESTA
sasi1
Entrenador del Barça

2007.03.04. 07:59:02

A bajnokság miatt nem kell aggódni, mert az meglesz. Az már látszik, hogy kicsit nehezebben mint az elmult 2 évben, de nem is baj, mert ez az év megmutatja a vezetőknek is, hogy bizony vannak játékosok, akik már nem tudnak olyan teljesítményt nyujtani, mint amit nyujtottak akkor, amikor a BArca leigazolta őket. Hiába. Az idő nem áll meg. Változtatni kell, és ezt most már fent is látják, de a helyzet azért nem drámai (az majd kedden este lesz :oops: )
sub_bass
Príncipe Sastre

2007.03.04. 07:32:15

Hát, ez elég szégyenteljes meccs volt, nem csodálkoznék, ha nem mi nyernénk a bajnokságot.... Kezd nagyon gáz lenni a helyzet! :cry:
Andris
Adminisztrátor

2007.03.04. 01:38:27

De szomorú vagyok, istenem.

Pedig próbálom győzködni magam, h ennél sokkal jobb lesz, meg nem volt ez olyan fontos, és stb.-stb.
De az a baj, h hiába tudom ezeket, egyszerűen sírhatnékom van :(

Kezdem kicsit megutálni, h ennyi rossz éjszakát szerez nekem a kedvenc csapatom, bár régebben volt ennél sokkal rosszabb is...
Túlságosan el lettünk kényeztetve.

Viszont most már tényleg megyek, jó éjszakát mindenkinek.
Szép, Sevilla mentes álmokat... :cry:
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.03.04. 01:29:26

De igen,szerintem az alapozás az oka.Fejben is ott kell lenni,de az még önnmagában kevés!

A bajnokság meglesz,csak való igaz,már rég eldönthettük volna.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Andris
Adminisztrátor

2007.03.04. 01:28:57

Enrique írta:Nagy fenét a nyári alapozás az oka annak, hogy most is kutya a csapat.
Egyszerűen fejben nincsenek rendben, ami nem tudom minek az oka, de semmiképp sem a gyenge fizikai állapotnak.
Kicsit nagyobb koncentrációval már a csapat seggét sem érnék el a riválisok...
Nyugalom, meglesz az is. Meg sokkal erősebb lesz a kezdőnk a bajnokság további részében, ez pedig sztem azt jelenti, h a bajnokságot be fogjuk húzni. :)
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
mademan
Capitá del Barça

2007.03.04. 01:28:32

lionelmessi19 írta: Sajnos. De Bellettit nem tartom jobb alternatívának, sőtt...Gio meg méggyengébb, szal Zambi is maradni kényszerül a balon. :roll:
zambi csak a leláton marad...
sajnos

bocsi a piramisért, de lusta vagyok már.

Piramis, ne mond már h lusta vagy...nem olyan nagy dolog az.
Lásd, kivel van dolgod :) Lio
Forca Barca!
Xavi a kedvenc, de MESSI a legjobb!!!
Mert nekem tényleg TÖBB MINT 1 KLUB!!!
Drigo
Eurobarca Staff

2007.03.04. 01:27:48

Rivaldo11 írta:Az,hogy egy csapat erőnléte jó,az még kevésGyorasaság,frissesség,lendület,erő...ezeket nyáron kell megalapozni.Ha ezek javarészt elmaradnak,az kihathat a szezonra.Nem drámai mértékben,de ki tudja,lehet hogy súlyos pontok mentek el ezen már eddig is...
Jó, én akkor is azt mondom, hogy ez mellébeszélés, nem lehet mindent erre fogni, majd tíz év múlva egy rossz szezon után is ezt fogják előhozni?
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Andris
Adminisztrátor

2007.03.04. 01:27:42

mademan írta:
lionelmessi19 írta: szóval a tuti kezdő:

Oleguer
hát elég baj hogy az akit leszaroznunk az tuti kezdőnek számít
Sajnos. De Bellettit nem tartom jobb alternatívának, sőtt...Gio meg méggyengébb, szal Zambi is maradni kényszerül a balon. :roll:
- József Attila
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2007.03.04. 01:26:40

Nagy fenét a nyári alapozás az oka annak, hogy most is kutya a csapat.
Egyszerűen fejben nincsenek rendben, ami nem tudom minek az oka, de semmiképp sem a gyenge fizikai állapotnak.
Kicsit nagyobb koncentrációval már a csapat seggét sem érnék el a riválisok...
mademan
Capitá del Barça

2007.03.04. 01:26:20

lionelmessi19 írta: szóval a tuti kezdő:

Oleguer
hát elég baj hogy az akit leszaroznunk az tuti kezdőnek számít
Forca Barca!
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.03.04. 01:26:19

Az,hogy egy csapat erőnléte jó,az még kevés.Gyorasaság,frissesség,lendület,erő...ezeket nyáron kell megalapozni.Ha ezek javarészt elmaradnak,az kihathat a szezonra.Nem drámai mértékben,de ki tudja,lehet hogy súlyos pontok mentek el ezen már eddig is...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rivaldo11 2007.03.04. 01:27:08-kor.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Captain
Jugador del Barça

2007.03.04. 01:25:35

mademan írta:egy "hajtsá bazze" nem hiszem hogy elég lett volna!
1:0-nál és emberelőnynél szerintem úgy voltak a srácok hogy nagy baj nem lesz és jöhet kedden a pool! de el*szerencsétlenkedték*

Lio
Gondoltam,h vki elojon vmi "hajtsá bazze"-hez hasonloval... :twisted:
Ezert is irtam,h ott volt meg a szunet..., sajnos utana sem valtottunk..., utana meg mar nem tudtunk... :(
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Captain 2007.03.04. 01:26:23-kor.
On your chests you carry the badge of Barcelona Football Club, and your heart beats beneath that badge!

Barcaa!!!!
mademan
Capitá del Barça

2007.03.04. 01:25:02

mék aludni!
csá!
mindenkinek jó éjszakát!
Forca Barca!
Andris
Adminisztrátor

2007.03.04. 01:24:54

Én azt mondom, h a mai is meglehetett volna, ritkán jön össze ilyen sok tényezőből álló szerencsétlenség.

És azt is gondolom, h ha ilyen felállással játszunk majd madrid, és pool ellen, akkor azok is meglehetnek, de főként a nou campban a madrid ellen, mert ők azért gyengébbek, mint a sevilla.
szóval a tuti kezdő:

Valdes
Oleguer, Thuram, Puyol
Marquez
Deco, Iniesta, Xavi
Messi, Eto'o, Ronaldinho
- József Attila
Drigo
Eurobarca Staff

2007.03.04. 01:22:08

Rivaldo11 írta:
Drigo írta: Hát igen, és akkor mit csinálta téli felkészülés címszó alatt???Túráztak???
Télen nem lehet bepótolni az elmaradt nyári munkát...
Ez igaz, de nem hiszem, hogy márciusban az augusztusi futóedzések miatt lenen ilyen a csapat.Azért ha már nem volt nyáron semmi év közben lehetne futni nem?Vagy egy hónap izomsprint aztán egész évben semmi?
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
csiles
Jugador del Barça

2007.03.04. 01:21:07

mademan írta:kár, pedig én jókat röhögtem rajta!!! kíváncsi voltam hogy még mit hoz kia a családból! nem azt írta hogy a szülei a szomszédos villába vannak 1 másik városban??? akkor meg hogy verte meg a fatert!

persze tudom hogy kamuzik de ebből azért megnézném hogy mászik ki
Már lehiggadtam úgy ahogy...,

a meccsről: illett volna nyerni, de mostanában nyert helyzetből veszítjuk el a meccset, és ez a meccs kísértiesen hasonlított a poll ellenire...
a piros lapokról csak annyit hogy egyátalán nem vágom hogy giulyés zambi miért is kaptak, a sevillai oldalről pedig megadtható a 11es de a kiállítás ott is túlzott volt sztem...
a gólok szépek voltak egytől egyig csaka mutatott játékkal nem vok megelégedve, meg rejkárd edzői politikájával...
a védelmet valóvan erősíteni kellene és néhány játékostól is el kéne köszönni...
rá pillantottam a tabellára és a hátra levő meccsekre és én úgy látom hogy jelen illanatban még semmi sincs veszve... ha a madridtól is kikapunk (jó lenne ha nem) akkor is még bármi megtörténhet, hisz utána jönnek a nagy rangadók és velük együtt (remélhetőleg) a körbeverés, mekünk meg csak annyi lenne a dolgunk hogy hozzuk a kötelezőt...
tudom a kötelező győzelem néha nehezebben jön össze, de reméljük hogy a védelem valahogy össze lesz állítva...
marqueznek nem kellett volna spanyol államplgárságot adni, mert azóta el van száll va magától, más okot nem látok rá a rossz teljesítményére...

Szerda poll ellen sztem 3-4-3-as felállásban leszünk és rohamozni fogunk eto'oval messivel és dinhoval az élen...

a madrid elleni mecs kimenetele nagyba befolyásolhatja hétközi bl találkozók, hisz a Barcán kényszer van a győzelemre, s ha nem sikerül akkor akár kedvtelenül is játszhatnak beckhamék ellen...
de még az is lehet hogy egy igazán sz@r meccs lessz két kedvtelen csapattal, mert a margit sem mehet majd biztosra Münchenben...
vagy épp ellenkezőleg....

nagyon hiányzik Henk Rejkárd mellől...
röviden ennyi, én most lépek az offolásért bocsi (igazából azt se tom hogy mi az), de majd kíváncsi leszek a meccs utáni nyilatkozatokra...
11. éve Barca-drukker vagyok.....
mademan
Capitá del Barça

2007.03.04. 01:20:57

Drigo írta: Hát igen, és akkor mit csinálta téli felkészülés címszó alatt???Túráztak???
nem, pihenőt kaptak! 10napot minimum!
ha jól emlékszem
Forca Barca!
Lezárt