2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Mikor lesz olyan, azt nem tudom, hogy ne legyen kezdő ok, de akkor ki?Zozzy 5 írta:Sasi! És mikor lesz olyan jó Marquez? Momentán nem nagyon van időnk arra várni hogy a kis Rafi mikor lendül megint jó formába. Én nem haragszom rá amiért most roszabb de akkor ne legyen kezdő vagy menjen fel Vkp-nek.
Azért Marquezt ne írjuk le. Most mi van vele, azt nem tudom, de emlékezzünk az egy évvel ezelőtti produkciójára, ami kb- a Chelsea - Barca meccsel kezdődött, és szezon végéig kitartott. Akkor szerintem jobb volt mint Puyol. Aki úgy tudott nem 1 meccsen játszani, azt ne írjuk le, lesz ő még nagyon jó.Bodi írta:A védelem kritikán aluli,Puyolt és Zambrottat leszámítva tőlem mehet mindenki a francba,Thuramot kivéve persze.
Nyugalom, meglesz az is. Meg sokkal erősebb lesz a kezdőnk a bajnokság további részében, ez pedig sztem azt jelenti, h a bajnokságot be fogjuk húzni.Enrique írta:Nagy fenét a nyári alapozás az oka annak, hogy most is kutya a csapat.
Egyszerűen fejben nincsenek rendben, ami nem tudom minek az oka, de semmiképp sem a gyenge fizikai állapotnak.
Kicsit nagyobb koncentrációval már a csapat seggét sem érnék el a riválisok...
zambi csak a leláton marad...lionelmessi19 írta: Sajnos. De Bellettit nem tartom jobb alternatívának, sőtt...Gio meg méggyengébb, szal Zambi is maradni kényszerül a balon.
Jó, én akkor is azt mondom, hogy ez mellébeszélés, nem lehet mindent erre fogni, majd tíz év múlva egy rossz szezon után is ezt fogják előhozni?Rivaldo11 írta:Az,hogy egy csapat erőnléte jó,az még kevésGyorasaság,frissesség,lendület,erő...ezeket nyáron kell megalapozni.Ha ezek javarészt elmaradnak,az kihathat a szezonra.Nem drámai mértékben,de ki tudja,lehet hogy súlyos pontok mentek el ezen már eddig is...
Sajnos. De Bellettit nem tartom jobb alternatívának, sőtt...Gio meg méggyengébb, szal Zambi is maradni kényszerül a balon.mademan írta:hát elég baj hogy az akit leszaroznunk az tuti kezdőnek számítlionelmessi19 írta: szóval a tuti kezdő:
Oleguer
hát elég baj hogy az akit leszaroznunk az tuti kezdőnek számítlionelmessi19 írta: szóval a tuti kezdő:
Oleguer
Gondoltam,h vki elojon vmi "hajtsá bazze"-hez hasonloval...mademan írta:egy "hajtsá bazze" nem hiszem hogy elég lett volna!
1:0-nál és emberelőnynél szerintem úgy voltak a srácok hogy nagy baj nem lesz és jöhet kedden a pool! de el*szerencsétlenkedték*
Lio
Ez igaz, de nem hiszem, hogy márciusban az augusztusi futóedzések miatt lenen ilyen a csapat.Azért ha már nem volt nyáron semmi év közben lehetne futni nem?Vagy egy hónap izomsprint aztán egész évben semmi?Rivaldo11 írta:Télen nem lehet bepótolni az elmaradt nyári munkát...Drigo írta: Hát igen, és akkor mit csinálta téli felkészülés címszó alatt???Túráztak???
Már lehiggadtam úgy ahogy...,mademan írta:kár, pedig én jókat röhögtem rajta!!! kíváncsi voltam hogy még mit hoz kia a családból! nem azt írta hogy a szülei a szomszédos villába vannak 1 másik városban??? akkor meg hogy verte meg a fatert!
persze tudom hogy kamuzik de ebből azért megnézném hogy mászik ki
nem, pihenőt kaptak! 10napot minimum!Drigo írta: Hát igen, és akkor mit csinálta téli felkészülés címszó alatt???Túráztak???